- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoshileon
csendes tag
Azt mondják hogy ez az ultrapixel sötét fényviszonyokban jobb képet készít... hát, de minél? Összehasonlítottuk egy ismerősöm iPhone 5-ösével, az mérföldekkel jobb képet készített sötétben is.
Énis nyomom pár óránként a szoftverfrissítés keresését, az enyém teljesen független, de még mindig semmi
megnéztem modellszám alapján, elvileg csehországban lett értékesítve, én a Speedshopból szereztem.Szóval várom a 4.2.2-t, de ami mégjobban érdekel, hogy megszellőztették a nexus élmény lehetőségét a korai ONE-ra váltóknak.
Lehet már volt róla szó, de azért bemásolnám ide amit egy hivatalos HTC emberke írt a Verge-nek:
"currently examining the best way to support early adopters of the One that may prefer the stock Android experience over Sense, perhaps by way of an AOSP ROM."
Gondolom, ha ezt meg is valósítják, akkor is csak a google editionos ONE után...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest