- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz
22darti #5886 üzenetére
Egy órát szöszöztem egy ügyintézőlánnyal. Biztosítást akartam kötni a telefonomra, és mondta, hogy nem tudok, mert azon a számon már van egy.
főnökömnek novemberben vettünk SXS-et, ugyanarra a hívószámra, amire vettem a One-t május 16-án. Na most ez kb.szott lehetetlenség... biztosítást nem tudok kötni, mert már van a számon, de az sem valid, szóval agyf.sz, viszont ennek hatására elég jóba lettem a lánnyal, és kérdezte, hogy nem akarom-e kicserélni... mondom, isten őrizz, mások kapják vissza a visszaküldötteket. Erre plekniből vágta rá, hogy az biztos nem, mert harminc napig benntartja a készüléket, majd felülvizsgálják, hogy visszakerülhet-e forgalomba (tehát, hogy nemtetszés, vagy valós hiba volt-e az elállás oka)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung s22 Ultra
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest