- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
kdennis #34310 üzenetére
Lassabban nyílnak meg az appok, sokkal... FR után is (én nyomtam frissítés után). Viszont rohadt gördülékeny lett a rendszer, durva nagyon. Ennyit megér a Lolli, szerintem jó frissítés lett és méltó "befejezése" az M7-nek. Nincs vele bajom az ébresztőn kívül... Ezt remélem a HTC frissíti Play-en keresztül. Amúgy lehet azért is akad neked a játék, mert még nincs Lollira "átírva". Nekem megakad a Don't tap the white tile, szinte minden érintésnél... -.- De csak, ha zongora hangra van téve (ezt sem értem amúgy). Majd megcsinálják.
Amúgy itt egy M9 teljesítmény teszt. Elég sok helyen konkrétan legyalulja az S6-ot és az iphone 6-ot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest