- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- bambano: Bambanő háza tája
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
Sziasztok! Nos pár hét használat után úgy döntöttem, hogy megválok szeretett M7-esemtol...! Nagyon szeretem, tökéletes készülék, de az elmúlt pár napban rájöttem, hogy nekem nagy! Sokszor volt, hogy el ejtettem majdnem, többször kellett utána kapnom! Sajnos nagyon csúszik a kezemben, a fogás váltás nagyon kényelmetlen és azzal a veszéllyel jár, hogy egyszer koppanni fog a földön, azt pedig nem akarom. Én az iphone 4s meretehez vagyok szokva, angliában azt használtam több, mint egy évig, talán valami hasonló méretű telefon lesz majd helyette! Ha nem baj, továbbra is követem a topicot, szívesen segítek bárkinek, akinek szüksége van rá! szeretném megköszönni ferob tarsunknak a segítséget, nelkule nem tudtam volna rendbe tenni ezt a remek készüléket! Majd ha gondoljátok, megírom, hogy mi lett helyette!
Htc one forever!
Új hozzászólás Aktív témák
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Suzuki topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- E-roller topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest