- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- gerner1
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
Sokakkal együtt nekem sem világos, miért terjed a trend, hogy a microSD foglalat-ot kihagyják, a spórolás egy 200eFt-os telefonon nem lehet indok.
Az infra jópofa, az N900-amon is volt ilyen, elvétve használtam egy DVD-nél, aminek elveszett a távirányítója. Ha már N900: egy FM-transmiter szintén jól jött volna.
Ami a kamerát illeti, az eredmények alapján nem vagyok lenyűgözve, de lássuk meg, mi lesz a vége. Azt azért hozzátenném, hogy egy 38MP-s képet lekicsinyítve egész biztosan több részletet, jobb eredményt kapsz, mint egy natív 4MP-s szenzornál, szerintem az lett volna a korrekt, ha ugyanazt a részletet a Nokia 808 digitális zoomjával kivágva vizsgájuk meg. Bár lehet, hogy még úgy is a 808 nyerne.
Az Unibody ház eszméletlenül elegáns, valamint minden idők legkevésbé javítható készülékét rejti. A HTC ONE-nak nem éri meg betörni a kijelzőjét, mert kb javíthatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest