- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
Sokakkal együtt nekem sem világos, miért terjed a trend, hogy a microSD foglalat-ot kihagyják, a spórolás egy 200eFt-os telefonon nem lehet indok.
Az infra jópofa, az N900-amon is volt ilyen, elvétve használtam egy DVD-nél, aminek elveszett a távirányítója. Ha már N900: egy FM-transmiter szintén jól jött volna.
Ami a kamerát illeti, az eredmények alapján nem vagyok lenyűgözve, de lássuk meg, mi lesz a vége. Azt azért hozzátenném, hogy egy 38MP-s képet lekicsinyítve egész biztosan több részletet, jobb eredményt kapsz, mint egy natív 4MP-s szenzornál, szerintem az lett volna a korrekt, ha ugyanazt a részletet a Nokia 808 digitális zoomjával kivágva vizsgájuk meg. Bár lehet, hogy még úgy is a 808 nyerne.
Az Unibody ház eszméletlenül elegáns, valamint minden idők legkevésbé javítható készülékét rejti. A HTC ONE-nak nem éri meg betörni a kijelzőjét, mert kb javíthatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Autós topik
- Cyberpunk 2077
- Kína belenyúlna az internetes platformok árazásába
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest