Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT HTC ONE 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

dani3l őstag válasz  Kiskopika

üzenetére Kiskopika

üzenetére& HUTCH Aha, körben a szele kicsit kekes. Fasza..  Eddig föl sem tünt, latszik mennyit hasznalom a kamerat.. Eddig föl sem tünt, latszik mennyit hasznalom a kamerat..
 Ezek szerint akkor nem is kell fel evet varnom, lassan mehet is a szervizbe. Egy ideje ugyis gondolkodom egy Z10-en masodik telefonnak, mar csak probakeppen is, nagyon mozgatja a fantaziamat a rendszer, de ugy tünik mindjart ki is probalhatom elesben..Ez igazabol dietas sütinek keszült, ~0 szenhidrattal meg zsirral meg kb 100g feherjevel, csak par dolgot nem vettem szamitasba..  Sebaj, ize jo, többi mellekes. Sebaj, ize jo, többi mellekes. Következö remelhetöleg jobban sikerül. Következö remelhetöleg jobban sikerül.Tiger.: Föltettem a Call Metert, par napig probalgatom majd, aztan jelentek rola. De most kapasbol hozza is adta a korabbi adatokat, amik, mivel eddig nem figyeltem, perpill nem tudom, mennyire pontosak, de majd kiderül. HUTCH: EPS-re gondolt szerintem, ami az extreme power saver. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Eddig föl sem tünt, latszik mennyit hasznalom a kamerat..
 Eddig föl sem tünt, latszik mennyit hasznalom a kamerat.. Sebaj, ize jo, többi mellekes.
 Sebaj, ize jo, többi mellekes.  Következö remelhetöleg jobban sikerül.
 Következö remelhetöleg jobban sikerül.