- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- DraXoN: Budget kategória Xeon 2678v3 VS Ryzen R5 5600X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
Kiskopika #26668 üzenetére
& HUTCH
Aha, körben a szele kicsit kekes. Fasza..
Eddig föl sem tünt, latszik mennyit hasznalom a kamerat..
Ezek szerint akkor nem is kell fel evet varnom, lassan mehet is a szervizbe. Egy ideje ugyis gondolkodom egy Z10-en masodik telefonnak, mar csak probakeppen is, nagyon mozgatja a fantaziamat a rendszer, de ugy tünik mindjart ki is probalhatom elesben..Ez igazabol dietas sütinek keszült, ~0 szenhidrattal meg zsirral meg kb 100g feherjevel, csak par dolgot nem vettem szamitasba..
Sebaj, ize jo, többi mellekes.
Következö remelhetöleg jobban sikerül.
Tiger.: Föltettem a Call Metert, par napig probalgatom majd, aztan jelentek rola. De most kapasbol hozza is adta a korabbi adatokat, amik, mivel eddig nem figyeltem, perpill nem tudom, mennyire pontosak, de majd kiderül.
HUTCH: EPS-re gondolt szerintem, ami az extreme power saver.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gurulunk, WAZE?!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Battlefield 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 mini 128GB (zöld)
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest