Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
bébi67
aktív tag
Csak okulás képpen.
Egy jó nevű gsm szervízbe ( " gyors bolt " ) bevittem a klónt szoftvereztetni, mert azt hittem, hogy eredeti.
Az ügyfeles srácnak mondtam, hogy lehet, hogy klón. Megnézte az imei számát és azt mondta, hogy mindjárt utánanéz, hogy klón-e. Erdmény: németországi,EU-s verzió, 2013.04-hóban vásárolt, még egy év htc garancia van rá.
Levett a polcról egy eredetit, összehasonlítottuk, egy az egyben egyformák voltak, megnyugtatott, hogy nem klón.
Egy óra múlva felhívtak, hogy mégis csak hamísítvány. Egyébként HOX plusom volt eddig. Az indítási kép, hang, menü totál htc volt.
Egy szó, mint száz, jól átvertek, adásvételit írtunk, de az adatait Ő írta be. Ketten voltak, mesterien terelték a szót, és a figyelmemet.
Még egy dolog: fogalmam sem volt róla, hogy a ONE M7-et klónozzák!
Azért írtam ennyit, hogy aki olvassa ne járjon úgy, mint én.
Még az imei is hamisítvány volt. Az, hogy a kernel és szoft verzió más, mint a gyárin, attól még lehet eredeti, csak valami főzött rommal.
Sziasztok, szép napot! Nekem még kell egy pár nap, hogy feldolgozzam a történteket.
Nagyon köszönöm azoknak az embereknek az együtt érző gondolatait, akik átérzik, hogy milyen érzés, mikor ennyire átvernek valakit.
Egyébként bűnözőnek tartom ezt a két embert, mert nekem eszembe sem jut, hogy most úgy adjak túl ezen a klónon, mint ők.
Lehet, hogy naiv vagyok,de én eddig hittem a becsületességben és nem feltételeztem, hogy már a telefonokkal is csalnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Villanyszerelés
- World of Tanks - MMO
- Revolut
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest