Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lacos84

csendes tag

Sziasztok!
    Kezdő androidos vagyok a HTC ONE-ommal, imádom-szeretem, de pár hete azzal világol nekem a telefon, hogy van frissítés és frissítsem, de nem jön össze mert a vége mindig az, hogy a "letöltés sikertelen"... (nagyon jó a wifi kapcsolatom ez nem lehet baj, korábban szépen frissítgetett 4.1-től egész 4.3-ig) a jelenlegi verzió: 4.3/5.5 SWszám: 3.62.401.1 ez pedig amire frissülni akar, de nem tud: 4.19.401.11 (telenoros vagyok)

Lilulás: hát azt nekem is kezdi, úgy vettem észre főleg akkor csinálja amikor sokat használom és már felmelegedett kicsit az egész teló, ha valakit érdekelne a sajátja miatt én idén márciusban vettem, tavaly májusi gyártmány, Kínai összeszerelésű.

Szervízbe küldöm jöv. héten a lilulás miatt és közben szurkolok, hogy kapjak új hátlapot is rá, mert a nulla perctől használt gyári tok szépen le is koptatta pedig nem pakolgattam ki és be a tokba, a másik kérdésem szervizes: mielőtt beadom szervízbe állítsam vissza gyári állapotba szerintetek vagy ott azért nem élnek vissza a privát adataimmal? ha igen mit tegyek, hogy visszakapva a készüléket ne kelljen elölről kezdenem a teljes személyre szabást? Elnézést kérek ha ezek túl alap kérdések, de bevallom, hogy én nem vagyok az informatika bajnoka egyszerűen csak azért van ilyen profi telefonom, mert beleszerettem a kinézetébe :$$$ :D

Új hozzászólás Aktív témák