- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
saintex72 #20608 üzenetére
Nem kell itt magyar tanárhoz menni, "összemostad" a dolgokat, ráadásul azt mondtad, hogy nem valós az 5 óra....
"Szerintem semmi baja, reggel óta podcast hallgatás folyik. Nem tiltottam le semmit, egyszerűen használom, ami mindenkinél mást jelent."
"Csak annyit mondtam, hogy NNORMÁLIS használat mellett az 5-6 óra nem valós szerintem. Ki lehet hozni, de nem normális "okostelefon" használattal. "
A másik dolog az, hogy míg nálad 0:0:0 a beszélgetési idő, 0 mail, és 0 sms-ed volt, ezzel szemben nálam kb. fél időben közel 23 perc beszélgetés, gmail, youtube, üzenetek kezelése...szóval úgy ahogyan írtam.
Ez egy teljesen normális használat 5 óra kijelzőidővel.DE hagyjuk ezt.
A gyári böngésző kategóriákkal jobban működik NÁLAM, nem laggol, nem akad, szinkronizálható a pc-s könyvjelzőkkel, megy a flash, szóval SZERINTEM minden szempontból jobb választás.
(#20609) Steve1207 !
Most gyári rendszeren vagyok, de egy jó kitkat rendszer + egy jó kis kernel, még jobb élmény, mert amik a gyári rendszernél jelen vannak röccenések, azok határozottan eltűnnek, sőt tudod, a kernel extrák is nagyon jól jönnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Óvodások homokozója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Bontatlan
- Apple Iphone 16 Pro Max 256 GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest