Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben, újabb kínai csoda.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
saintex72
üzenetére
Nem kell itt magyar tanárhoz menni, "összemostad" a dolgokat, ráadásul azt mondtad, hogy nem valós az 5 óra....
"Szerintem semmi baja, reggel óta podcast hallgatás folyik. Nem tiltottam le semmit, egyszerűen használom, ami mindenkinél mást jelent."
"Csak annyit mondtam, hogy NNORMÁLIS használat mellett az 5-6 óra nem valós szerintem. Ki lehet hozni, de nem normális "okostelefon" használattal. "
A másik dolog az, hogy míg nálad 0:0:0 a beszélgetési idő, 0 mail, és 0 sms-ed volt, ezzel szemben nálam kb. fél időben közel 23 perc beszélgetés, gmail, youtube, üzenetek kezelése...szóval úgy ahogyan írtam.
Ez egy teljesen normális használat 5 óra kijelzőidővel.DE hagyjuk ezt.

A gyári böngésző kategóriákkal jobban működik NÁLAM, nem laggol, nem akad, szinkronizálható a pc-s könyvjelzőkkel, megy a flash, szóval SZERINTEM minden szempontból jobb választás.
(#20609) Steve1207 !
Most gyári rendszeren vagyok, de egy jó kitkat rendszer + egy jó kis kernel, még jobb élmény, mert amik a gyári rendszernél jelen vannak röccenések, azok határozottan eltűnnek, sőt tudod, a kernel extrák is nagyon jól jönnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Éjfekete - 128 GB - 98% Akkumulátor (iSamurai cserélt)
- Samsung Galaxy A04s 3/32GB fehér megkímélt állapot
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- OnePlus 9 Pro 5G 12GB RAM, 256GB tárhely + töltő + kábel + 5 tok
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Samsung A17 mobiltelefon
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest