- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
saintex72 #20608 üzenetére
Nem kell itt magyar tanárhoz menni, "összemostad" a dolgokat, ráadásul azt mondtad, hogy nem valós az 5 óra....
"Szerintem semmi baja, reggel óta podcast hallgatás folyik. Nem tiltottam le semmit, egyszerűen használom, ami mindenkinél mást jelent."
"Csak annyit mondtam, hogy NNORMÁLIS használat mellett az 5-6 óra nem valós szerintem. Ki lehet hozni, de nem normális "okostelefon" használattal. "
A másik dolog az, hogy míg nálad 0:0:0 a beszélgetési idő, 0 mail, és 0 sms-ed volt, ezzel szemben nálam kb. fél időben közel 23 perc beszélgetés, gmail, youtube, üzenetek kezelése...szóval úgy ahogyan írtam.
Ez egy teljesen normális használat 5 óra kijelzőidővel.DE hagyjuk ezt.
A gyári böngésző kategóriákkal jobban működik NÁLAM, nem laggol, nem akad, szinkronizálható a pc-s könyvjelzőkkel, megy a flash, szóval SZERINTEM minden szempontból jobb választás.
(#20609) Steve1207 !
Most gyári rendszeren vagyok, de egy jó kitkat rendszer + egy jó kis kernel, még jobb élmény, mert amik a gyári rendszernél jelen vannak röccenések, azok határozottan eltűnnek, sőt tudod, a kernel extrák is nagyon jól jönnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest