- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
saintex72
aktív tag
válasz
HUTCHDB #20605 üzenetére
Semmi okom kétségbe vonni amit írsz, ha azt mondod te nem tiltottál le semmit és nálad 5 órát megy a kijelző akkor az biztos úgy is van. Én egy fél éve használom, minden gyári, használom, pironkodva bevallom általában zenét is hallgatok rajta, de még egy szoftverrel sem ment 5 óra fölé a kijelző idő, akkor sem ha nem zenéltem vele, kivéve ha videót néztem. És így el is fogadom,nem kell megjavítani, egy napot megy. Kész.
Elolvastam amiket írtam, én most sem láttam, hogy az okostelefon használatnak a zenehallgatást írtam volna, de erről a magyar tanáraim tehetnek.
Tényleg örülök, hogy rajtam kívül mindenkinek ilyen sokáig bírja a telefonja, nekem jó így is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest