Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
LUCKY78
tag
válasz
Valkűr
üzenetére
Szerintem ezt a topic-ot töbnyire azok használják, böngészik akiknek htc one-uk van.szóval mindenki tudja, hogy miért jó a vas! ezt nem fogják leírni, r-go így nem tudják pozitív irányba billenteni a közhangulatot! kivéve, ha valaki szeretne csatlakozni, és bekérdez. Szerintem a többi hasonló forumokon sem áradoznak többségében az adott forum készülékéről.
Pl: iphone-os korszakomban is részt vettem különböző, az adott készülékkel kapcsolatos fórumokon és ott sem az ment, hogy basszki milyen király ez a cucc,(mert tudta mindenki aki ott jelen volt) hanem az adott konstrukció hibáit, vagy főleg a jailbreak (mókolás) által okozott nem megfelelő, vagy megfelelő iphone működést taglalták a fórumozók.
De hogy legyen pozitív megnyilvánulás is a mai napra, azt tudom mondani, hogy a 'kell nekem érzés' első perctől érezteti hatását mióta a one-om van. már ide s tova lassan 10hónapja. imádom a kezembe venni, legyen az zenehallgatás, emil küldés, böngészés, zoe, vagy akár a tv-m irányítása stb. Teszi a dolgát rendesen amire kifejlesztették. 2013 év telefonja díj magáért beszél...
Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi