- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Én csak annyit akartam, hogy...
imááádom ezt a telefont!Amikor beülök a budira, és tolom a... plants véess zombiz-t.
Sajnos csak az 1et, mert még nm jött androidra a 2.Meg amikor zenét hallgatok, amikor filmet nézek, és a kezemben van,
nyomkodom. Amikor váccápozok az ismerősökkel, meg úgy általában.Geci kirááály ez a telefon! És nem pontazért, mert hátécé.
Előtte nem volt ilyen márkájú telefonom, nem márkahűségből vagyok itt.
Azért választottam, mert ez így ahogy van fasza! Össze van rakva,
gyors folyékony, Istenkirály.Aki esetleg még ilyen teló vásárlása előtt áll, hát az ne vegye meg!
Nem érdemli meg, túl jóóó. (:Amúgy valaki tudja, mikor jön a 4.3-as frissítés?
Wifin keresztül, a levegőbűű?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest