Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek a tokkal kapcsolatban!
3 napja nyúzom a One-t és nem tudok betelni vele. Nekem fekete lett a választottam.
Lehet, hogy ez most nyáladzásnak fog tűnni, de amióta a kezembe fogtam a jószágot, azóta tényleg az a véleményem, hogy a HTC tényleg valami különlegeset és egyedit alkotott. Én nagyon szerettem a Samsungot, de csak akkor amikor S2 volt a kezembe. Az szerintem egy szuper telefon volt. Aztán jött az S3 és S4 és elment a kedvem az egésztől. Nem akarom lehúzni, de már nem favorit a számomra.
Jelenleg 2 telóm van. Egy Xperia Z, ami szintén egyedi és szép telefon, illetve a One ami viszi a pálmát.
A kamerája sem rossz. Nem fotóztam még vele profi képeket, de nagyon jókat tud.Annyit megtanultam, hogy amikor kijön egy teló, picit várni kell vele, mert szériahibás lehet, mint ahogy a One esetében is volt. Pl. összeszerelési, stb. hibák, amiket itt írtatok.
Olyanra van lehetőség, hogy kikapcsolhatom a bekapcsolási hangot?
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest