Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
válasz
Valkűr #11534 üzenetére
Az iPhone-t csak érdekességképpen írtam, nem szeretnék droid vs iOS vitát generálni!
Úgy gondolom az iOS azért egy méltán népszerű rendszer, ez vitathatatlan.
A váltás inkább egy megújulási kényszer a részemről. Az Apple-től most nem látom az elvárt innovatívitást, az iOS7 pedig számomra nem tűnik olyan elsöprő sikernek, mint ahogy jósolják!
A ONE-ban az iPhone-ra hajazó unibody kialakítás, prémiumság nagyon tetszik, a blinkfeed-et, Zoé-t ötletesnek tartom, és a Beats zenélést is nagyon várom, mivel rendelkezek dr.dre fejessel!Egyedül a droid miatt szántam rá nehezen magam, mivel korábbi közép kategóriás készülékemen nagyon halavány teljesítményt nyújtott, de többen mondták nekem, hogy a JellyB már egy elég használható rendszer, és a készülék combos specifikációi remélem zökkenőmentessé teszik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest