- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
racerx
őstag
Hello, ide is beírom hátha..
Hello !
Xiaomi S20+, csak a bal oldali mop mos fel, a jobb oldali nem. December közepi a gép, az első 1-2 alkalommal volt csak jó. Azt láttam hogy a jobb oldali nagyon kevés vizet kap (bármilyen intenzitás beállításnál), levéve a textilt egyértelműen látszik. Ráguglizva más országok emberei is szenvednek vele. Természetesen gariba ment vissza, és természetesen ugy jött vissza hogy " El nem ismert kárigény. A hibát nem észleltuk. A hiba a szervizben végzett vizsgálatok során
nem jelentkezett. A készülék megfelel a gyártó által beállított
paramétereknek. ".
Találkozott valaki hasonlóval ?
Természetesen megy vissza megint. -
Üdv. Van nálam egy S5-ös. Error 5 hibával. Erre a megoldás a firmware. De nem tölti le, áll 0%-on vagy bármi más hibát dob. Ötlet?
[kép]Szerkesztés: Tölti jó lesz
KAMI911! Alis sztem jó a célra. Onnan jött minden hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
KAMI911
aktív tag
Akkut honnan érdemes venni az Roborock S5-höz, van esetleg ami bevált?
-
csoola
tag
válasz
traktorgumi #363 üzenetére
Ugyanez a kérdésem lenne, jutottál esetleg valamire? Nem mertem az alis szirszarokat berendelni, nem tudom, mi az, ami jó hozzá és mi az, ami gyáriban kellene. Viszont ahogy nézem, itthon is leginkább az alis cuccokat adják el drágábban. Q7 Max+ van nálunk és főleg porzsák kellene a dokkolóba, meg az 5 ágú kefe elől.
-
kmc85
újonc
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteke kérni,hogy van egy Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop robotporszívónk ami kb 4 éves. És meghülyült... elindul és jobbra megy csak...körbe körbe. Próbáltam már takarítani is meg reset-et is kapott. Sajnos ennyi volt vagy menthető? Köszönöm! -
auth.gabor
tag
Szembejött hirdetésben egy Xiaomi E5 robot porszivó, ami kb. 35 ezer lenne. Tisztában vagyok azzal, hogy egy 25 wattos porszívó nem fog olyan erővel szívni, mint egy 2500 wattos porszívó, viszont nem is koszolódik annyira a nappali, amit csak egy 2500 wattos porszívó tudna megoldani. Leginkább macskaszőr van meg némi kosz, amit behordanak a kis rohadékok kintről.
Ami előny számomra, hogy nincs benne "főkefe", csak port szív, szóval nem tekeri fel a macskát, se a macskaszőrt, illetve van benne mop, amivel töröl maga mögött. Nem okos, nem térképezi fel a házat,, de a nappaliból nem tudna amúgy se kijutni, bőven elég, ha azt a 36 négyzetmétert feltörli hetente egyszer-kétszer. Nem kell dokkolót se megtalálnia, és nem is tudná használni, mert nem lesz olyan a nappaliban, hanem van egy háztartási helyiség, de onnan nem jutna el a nappaliba... :)
Van valakinek ilyen? Mennyire elégedett vagy mi az, ami nem tetszik benne?
-
RockCNC
őstag
Pár éve van egy s5 roborock- om és szeretjük.
Hasonlót szeretnénk venni a családba , de a sok kinálat miatt kicsit elvesztem.
Az s5 nek az új generációja az s10?
Mi a különbség vákum és roborock megnevezésen.
A fő kérdésem inkább az lenne, hogy tudás/árkategória ami megfelel egy s5- nek mi az amit esetleg ajánlanátok? -
dorika87
őstag
Sziasztok. Teljesen el vagyok veszve az új robotporszívók között. 7 évvel ezelőtt amikor keresgéltem, akkor a Xiaominak kb. még csak az első generációsa volt és így adott volt, hogy azt veszem.
Most mit tudnátok ajánlani 200ezres árkategóriában, ha szeretném, hogy erős szívóerejű legyen, (viszonylag) szépen tudjon felmosni is, legyen a docknál külön por/víz tartály, esetleg önürítős legyen. (bár az nem tudom milyen árkategóriánál kezdődik)
Köszönöm! -
mustang28
tag
Sziasztok, valaki lemérné esetleg, hogy milyen magas a lydsto w2 dok magassága. Egy polcot építenék, alá szeretném majd ha megjön a készülék, de sehol sem találom a dokkoló magasságát.
-
dorika87
őstag
Sziasztok!
Nem találtam erre vonatkozó információt, ezért gondoltam itt kérdezek utána, hátha ti tudtok nekem abban segíteni, hogy van egy Xiaomi robotporszívóm, ami még 1. generációs. Eddig panellakásban szépen tette a dolgát, de januártól emeletes házba fogunk költözni, és arra lennék kíváncsi, hogy ebben van leesésgátló? Vagy ha nincs akkor valami ragasztott csíkkal vagy bármivel meg lehet oldani, hogy ne essen le a lépcsőn, ha az emeleten porszívózik.
Az a terv, hogy mivel az emeleten fogunk kevesebbet tartózkodni, ezért oda megtartanám 1. generációsat, és a földszintre vennék majd egy új masinát ami felmosni is tud és jobb a szívóereje. Ebben is kérnék segítséget, illetve, hogy mit ajánlotok 200ezerig bezárólag? Vagy ha van 150ezerig is megfelelő akkor azt is szívesen fogadom, mert most minden pénz számít.Köszönöm a segítséget.
-
traktorgumi
aktív tag
sziasztok
Roborock Q7 Max porszívóm van.
Honnan érdemes rendelni alkatrészeket hozza?
Jó az után gyártott is?
porzsák...tisztító kefe...hepa szűrő..stb -
smkb
őstag
Sziasztok,
Xiaomi Mop 2 pro + 2,5 éves. Egyszercsak úgy döntött nem működik. Dokkolóra téve egy párszor villog fehéren a bekapcsoló és a home jel, majd átvált pirosra, azzal 3 at lélegzik és paff. Több helyen is láttam hasonló problémát, másoknál is ilyen 2 éves kor, vagy azután, amikor persze már nincs garancia. Igazi univerzális megoldást nem találtam. Töltésvezérlő halál? Azért ez nagyon gagyi a Xiaomitól hogy 2 év után lehal a termék...
-
RBJ
addikt
Hello.
Valaki járt már úgy, hogy teljesen mást mutat az app
Mint valójában csinál a porszívó. Pl dokkolón áll, tölt vagy készenlét de azt mutatja hogy porszivozik közben az alkalmazásrol elérhetetlen. Reset , újratelepités, régebbi app felrakás de egy idő után ugyanaz a probléma.
Eddig majd egy évig hibátlanul tette a dolgát.
Lydsto R1. -
Gameboy77
aktív tag
-
Mr Paris
tag
válasz
Mr Paris #358 üzenetére
Közben megoldódott a dolog.
A lézer szenzoron volt alig látható pókháló.
A narancssárga bigyón van két nyílás ahol az érzékelő van és az egyik be volt valami minipók által szőve , de alig lehetett látni.
Azt fülpiszkálóval kipucoltam és azóta teszi ismét a dolgát a masina.[ Szerkesztve ]
-
Mr Paris
tag
válasz
Chris1966 #312 üzenetére
Sziasztok!
2 napja pont ugyanez a jelenség jelentkezett nálam is mint Chris1966 fórum társnál.
Ugyanazokat a lépéseket megcsináltam, de változatlanul nem takarít ki a dög, random 5-10-14 perc után vissza megy a dokkolóra mint aki jól végezte dolgát.
Esetleg valakinek ötlet?
Köszönöm -
pooty
tag
kivételesen a google jobb találatot adott:
https://www.ep-mediastore-ab.de/roborock-s5x-haupt-buerstenmotor-p-33361.html
és még MO.-ra is szállítanak -
P00By
nagyúr
Üdv! Mi Robot Vacuum-Mop P porszívóban leégett az egyik motor. Sztem ugyan az, mint a kollégánál
A hivatalos forgalmaz nem foglalkozik alkatrésszel, a szervíz nem értékesít alkatrész. Hasonló motort találtam, de azzal mokolni kellene. Motoron lévő adatok: STANDARD MOTOR, RP390-ST/24100/DV, GMCD109Y26. Honnan tudnék ilyet beszerezni? -
htc07
addikt
sziasztok,
van egy Mi Robot Vacuum-Mop P porszívónk, ami egyszer csak elfelejtette a térképet, és azóta sem hajlandó újra megtanulni. FW frissítést nem ír hogy lenne elérhető, próbáltam a factory resetet, kitöröltem a mentett térképet, meg az accountból is kitöröltem a porszívót, de még mindig nem akarja.
Találkozott már valaki hasonlóval?
-
-=MrLF=-
senior tag
válasz
FIREBLADE78 #346 üzenetére
A tetején lévő kamerával tájékozódik (a fent kiálló radar helyett) [link]
-
Tomika75
tag
válasz
-=MrLF=- #344 üzenetére
Üdv!
Vedd az olcsóbbat!
Víztartályt úgysem veszel hozzá mert drága amit meg adnak a portartály mellé az 2 in 1 és tökéletesen megfelel a célnak, nálunk 70m2-t töröl fel médium beállítással úgy, hogy még marad a tartályban víz ezért én sem vettem külön csak víztartályt.
Nem fontos a nagyobb akksi mivel ha lemerülne visszamegy tölteni és folytatja ahol abbahagyta.
Lidar szenzor pontosabb térképet készít de ha nincs az sem baj. Szívóerőben nincs nagy különbség és úgyis mediumon fogod üzemeltetni, mivel fullon elég hangos és zavaró. Amúgy is a forgókefe végzi a munka nagyját.
Ezek tényleg csak feltörölnek és nem felmosnak ami arra jó, hogy az esetleges finom port megkössék. A lecsepegett dolgokat amik esetleg odaszáradtak nem szedik fel. Ha van fekete szőnyeg azt kikerüli, mert a leesés érzékelő működésbe lép. A szőnyegen is felmos, nincs szőnyegérzékelő. Amelyikben van az nem ez az árkategória.
Kábeleket összeszedi a rongyszőnyeggel együtt szóval érdemes egy kicsit összepakolni mielőtt működésbe hozod,de egy idő után kitapasztalja az ember mit tud és mit nem?
Amúgy tökéletesen teszi a dolgát. -
-
-=MrLF=-
senior tag
Sziasztok!
Robotporszívót kell keresnem
feltörlőst közepes lakásba, házi állat nincs,
első lesz, tanács kéne, amit nézek:
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2: [xmishop.hu teszt] , [79 990]
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro: [xmishop.hu teszt] , [105 490]Nekem tetszik az olcsóbb is a kérdés, hogy ez a kamerás tájokozódás van-e olyan jó mint a radaros. Az is tetszik hogy így alacsonyabb tud lenni.
-
alextheboss
tag
Sziasztok!
Pár napja Wacum Mop Pro-nkat el szeretném indítani különböző kijelölt szobákba, de újra térképezi a házat.. Frissíteni nem tudom sajnos… Valaki tapasztalt már ikyet?
-
JamesHun
addikt
másnak is van esetleg most connection error ha be akarok lépni a porszívóba, hogy elkezdjem a takarítást?
Se IOS en, se androidon nem tudok belépni az S5 be
Pedig 20 perce még elküldtem a kisszobába takarítani amit meg is tett és végzett is. -
Sliderxy
senior tag
válasz
Sliderxy #331 üzenetére
Ha másnak is lenne hasonló problémája leírom az eset végkifejletét:
Xiaomi MI Vacuum Mop Essential 50-60% közötti megállás sztori vége....
Ezúton is hálás köszönetmrlujoak fórumtársnak, aki hasonló cipőben járt és felajánlotta a donor alkatrészeket!
A tőle kapott szívómotorral és akkumulátorral újra életre kelt a masina. Az akkumulátor 20%-os töltöttségi szintre csökkenésekor szépen megy is vissza a gép a dokkolóra, ahogy azt eredetileg is tette.
Mint kiderült az új akkumulátor is hibás volt.
-
Tomika75
tag
válasz
FIREBLADE78 #334 üzenetére
Igen, nálunk is átmegy a sötétebb szőnyegen, de itt szerintem a küszöb átmászása és a sötét szőnyeg összeadódik és ezért érzékeli úgy mintha leesne legalábbis a mozgásából ítélve. Nekünk anno bemászott a szekrénybe is és amit tudott feltekert szóval a küszöb ha nem magasabb 20 milliméternél nem akadály csak időt kell hagyni neki és átküzdi magát rajta.
kmisi99: Szívesen! -
kmisi99
addikt
Sziasztok, xiaomi mi mop pro küszöb probléma. Elvileg 2 centis küszöböt még megmászik, hát nálam nem, de jött a zseniális ötlet vettem ikeában gumiszőnyeget kb 3-4mm vastagot csináltam is belőle kis rámpát neki de képtelen megmászni, vagyis takarítás közben oldalasan próbálja és persze nem megy neki, ha szándékosan irányba teszem és egyenesen neki indul akkor meg át megy rajta.
Itt egy videó ahogy küszködik rajta. Valakinek tipp ötlet, hogy mit lehetne másként? Albérlet szóval a küszöböt nem tudom felvenni.
[videó][ Szerkesztve ]
-
Sliderxy
senior tag
Xiaomi Vacuum Mop Essential random 50-60% közötti megállásra valakinek lett már megoldása?
Akksicsere megvolt, nem segít. A reddit fórumokon olvasható posztok között rengeteg ilyen készülék volt/van. Ott egy videóra hivatkoznak amiben egy PTC biztosíték kiiktatásával megoldják a problémát. A gond csak az, hogy a videóban bemutatott típus az 1C, az Essential-nek pedig egy kisebb alaplapja van. Próbáltam beazonosítani, hogy az Essential alaplapján melyik lehet annak a megfelelője amit a videóban hekkelnek, meg is csináltam a forrasztást, de nem javul a helyzet.
A másik, hogy a Silent-Standard-Medium-Turbo fokozatok közül a Silent megfelelően működik, a Standard-Medium-Turbo pedig egyform fokozaton a Turbo-nak megfelelő szinten pörög.
Szétkaptam a szívómotort, kikötöttem a kerekeket, érdekes módon így működött mind a 4 funkció külön sebességgel, összeraktam egy rövid ideig működött, aztán megint csak a Silent működött rendesen, a többi 3 ugyanúgy Turbón pörgött.
Olvasgatva a neten elég jól kitalált konstrukció ez...értem ezalatt azt, hogy 1 év után kb. beszarik az összes és garancia nélkül cseszheted az egészed. Vegyél másikat, mert ez volt a cél. Hiába ügyesek azok a távolkeleti mérnökök. -
kmisi99
addikt
Sziasztok! Vettem egy xiaomi mi robot vacuum mop pro-t, és az a bajom, hogy az xiaomi home alkalmazában. nekem nincs ez az extra menüpont jobb felül.
képÍgy nem tudom a térképet szerkeszteni, nem tudok szőnyeget kijelölni, szoftvert upgradelni, csak a porszívózás és felmosás részét tudom állítani ami a főképernyőn van. Mitől lehet ez?Tárgytalan, ott volt csak a zseniális dark mode miatt nem látszódott.
Viszont amire még nem jöttem rá, hogy a szőnyeget hogy tudnám kijelölni, hogy ott ne mosson fel? Mert a restricted area gondolom azt jelenti hogy ott porszívózni se megy.
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
van egy xiaomi mop p-m. Viszont a 2in1 tartályból nem jön víz, nem akar felmosni. A tartály aljából csöpög a víz, nem mos fel. Néztem a kontaktokat, elvileg rendben van. Mi lehet a gond vele? -
FIREBLADE78
addikt
Beraktam oda,rácsuktam az ajtót. Elindítottam az egyetlen térképpel és elkezdett magyarázni,hogy új hely stb. Úgy látom,hogy hozzá is adta a jelenlegi maphez. Csak az a bibi,hogy ajtó van ami csukva szokott lenni és nem fog tudni bemenni oda. Ezért akartam teljesen külön mapként azt a helységet.
-
ACE-
addikt
válasz
FIREBLADE78 #325 üzenetére
küldd, vagy irányítsd be oda manuálisan, és feltérképezi.
-
FIREBLADE78
addikt
Hogyan tudok új szobát hozzáadni és azt feltanítatni? Manuálisan tudok pl fürdőt hozzá adni de ennyi. Nem indul el ott,nem térképezi fel. Eddig kimaradt ez a helyiség.
-
Tomika75
tag
Üdv!
Van pár éve egy Vacum Mop Pro-nk és azt vettem észre egy ideje, hogy nem jön belőle a víz feltörlésnél. Nem is hallom a szivattyú hangját elinduláskor sem ahogy az szokott lenni. Kölcsön kértem egy másik víztartályt hátha azzal van a gond,de azzal sem csinálja.
Végső esetben viszem szervizbe mivel nem nagyon bízom bennük és nincs kedvem, hogy hülyének nézzenek és lehúzzanak. Esetleg tud valaki megbízható szervizt ajánlani ha itt nem lesz megoldása a problémának? -
mazso1988
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro termékkel.
Üdv. -
temppro
tag
válasz
racskobalazs #318 üzenetére
Szia,
amennyire én tudom a hepa filtereket nem lehet mosni (még ha azt is irják rá) mert nem lesz jó a hatékonysága utána.
próbálj betenni egy új filtert, indítsd el és nézd meg a hátul mennyire nyomja ki a levegőt.
a porszívózás erejét tedd legalább normálra, de egy teszt erejéig maximura is feltolhatod.
ha ezek nem segítenek és valószínű, hogy a kifújó oldalon a szűrő eltömődött (igaz ehhez sok idő kell minimum 4 hónap mindennapos takarítás).majd írj kérlek ha sikerült megoldani a problémát.
-
ACE-
addikt
Adott egy S50-es porszívó, kicseréltem a főkeféjét egy olyanra, ami mindkét oldalán leszedhető a vége, hogy könnyebb legyen a hajszálakat leszedni róla. Látszólag tökéletesen illeszkedik, de olyan hangja van mint állat, a másik sima keféhez képest. A kefe eredeti, nem utángyártott, és ilyen nyekergős hangja van, nem tudom mi okozza, valaki találkozott ilyennel?
-
Skilly
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Mop 2 Lite robotporszívó. A mai napon szerettem volna elindítani, de nem reagált semmire. Hiába nyomom a startot, csak a "Task in progress..." felirat, a gép beszél és nem indul el. Próbáltam resetelni, de arra sem reagált.
3 hete vásároltam az MM-ben, utolsó darab volt. Szóval a kérdés, hogy valaki találkozott már ilyennel és ha igen mi volt a megoldás?
Előre is köszi! -
static00
csendes tag
egyelőre nem járok sikerrel.
akinek mop pro 2 van, az milyen región van?
hungary vagy chinese mainland, vagy más?vagyis mop p-m van igazából, vagyis nem tudom. a gép aljára mop p van írva, de a kis irányítótóornyon MI felirat van
akárhol rákeresek a mop p-re, a mija logó van a tornyon, érdekes.
a mop pro 2 és a mop p között mi a különbség akkor?
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok,
Van egy Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro-m, és az a gondom vele, hogy minden egyes takarításnál egyre kevésbé szedi össze a dolgokat (főleg szőnyegről). Első pár alkalommal nagyon szépen felszedte, azóta viszont minden indításnál egyre rosszabb. Most már ott tart, hogy konkrétan a sima morzsát és darabos hulladékot se szedi fel, nem, hogy bármi mást. Parkettán kb jól működik, bár ott is sokszor inkább csak odébbnoszogatja a szemetet. Hiába van maxra állítva.
Mi lehet a gondja? Valami eltömődött? Esetleg a kefe nem jól működik?
Portartályt mindig ürítek, ürítettem, kefékről a rácsavarodott hajakat ahogy tudtam leszedtem, filtert is átöblítettem, több ötletem nincs.Konkrétan a mai után ott tartok, hogy semmi értelme nincs, mert átmegy ugyan a terken de nem csinál sokmindent.
Minden féle ötletet/tanácsot szívesen fogadok, és előre is köszönök!
[ Szerkesztve ]
-
aqwer21
tag
[kép] Sziasztok! Xiaomi mi robot vacuum mop pro. Azt csinálja, hogy tök mindegy, hogy töltőn van vagy sem, azt irja hogy töltőn van. Szétszedtem, és ez a cucc van szétégve benne. Megy takarít meg minden, de akkor is megy fel az app szerint a töltöttség amikor nincs is töltőn. Így szétégve viszont nem fogom használni, gondolom kuka..
Javítani érdemes / lehet? Köszi
(bocs a képet a legelejére tette)
[ Szerkesztve ]
-
static00
csendes tag
Üdv!
Mop pro 2-esnek elveszettem az accountját, az emailcímből kizártam magam, a telefonszám már másik mi accounthoz van hozzárendelve, ami nem látja a porszívót jelenleg, a telefonról az appot leszedtem már.
Hogy tudom újra magamhoz kapcsolni és működtetni a porszívót vajon?
Vagy 2 accounthoz is tartothat a porszívó egyszerre? És ha el akarom adni, ez nem gond?Köszönöm
-
Chris1966
csendes tag
Sziasztok,
Segítsetek kérlek, első generációs Mi robotporszívó
Az utóbbi időben azt csinálja, hogy elindul és random befejezi a takarítást, és vissza is megy
dokkol. Érzékelők megtisztítva, kipucolva. Volt teljes reset is, újra hozzáadtuk a Mi Home-hoz. Semmi. Ma reggel megint elindult majd 10m2 takarítás után visszament dokkolni.
Szerintetek mi lehet az oka, mit lehet csinálni ezzel? Elég idegesítő, hogy nem tud rendesen teljes területet kitakarítani -
válasz
energomatt #310 üzenetére
Csakhogy a mintás szőnyegen a mintán is fennakadt. Marha nagy dolog lenne belerakni egy kapcsolóval a szoftverben hogy Cliff Sensort figyelje vagy ne..
Van magyar robotporszívó ? Lemaradtam vagy mivan ? Vagy csak kivannak az idegek
-
energomatt
őstag
Vegyél magyar robotporszívót az biztos korszerűbb! Egy MÁV jegyeladási rendszert sem vagyunk képesek elfogadható módon létrehozni. Na ezért (is) például okkal szégyenkezhetünk. Mellesleg az akadályba ütköző területeket ki lehet szoftveresen zárni a helyiségek térképein, legalábbis nálam ez így működik, tehát van erre megoldás.
-
Közben úgy néz ki hogy megoldottam a cliff szenzor problémát. Tegnap youtubeon rászántam az időt, hogy is működik ez a funkció és hogy lehet meghekkelni.
Sima fehér jegyzetpapirt vágtam ki és ragasztgattam a széles, postás celluxxal a 4 alsó szenzorra. közvetlenül, mindenféle ovatoskodás nélkül. Sehol nem akadt el a gép. Szégyen hogy szoftveresen ezt nem lehet kapcsolni és jó kínai módszerrel ragasztgatni kell 2022-ben.
Így viszont marad a háznál a porszívó. -
Sziasztok! Az első generációs mi robot vacuum (LIDAR, de nincs felmosó) géphez melyik más típus főkeféjét lehet venni, mert hogy ehhez már nem lehetséges? Rendeltem ebayről, bele is megy szépen, el is indul vele, de kisvártatva megáll, mondván szorul a főkefe. Azóta csinálja, hogy cseréltem. Másik darabot is kipróbáltam, ugyanaz a hiba. Korábban is UGY kefét vettem már, szemre ugyanilyet, azzal ment. Persze az előzőt tegnap kidobtam, és csak ma indítottam volna az új kefével a gépet, így összehasonlításra nincs esély, de szemre nem volt különbség.
-
próbáltam resetelni, de csak ki és bekapcsolta bemondás szerint.
viszont most nem jön le a töltőről illetve rendesen vissza is ment.most már megvárom amig feltölt és megy vissza gályázni, remélem rendben lesz
-
ma elakadt a porszivom a tévészekrény alá szorulva. ezen meg sem lepődök. szinte mindig igy van. viszont azóta nem indul meg. azt mondja távolitsam el az akadályt. piciket jobbra vagy balra fordulva indulna újra de leáll az iménti hibávan. a kerekek gurulnak, a lézer is forog, a szenzorok tiszták. a töltőn picit előrébb megy és ezt a hibát adja, elakadt és távolitsam el az akadályt.
mi az anyja ez? -
fo_di
őstag
Sziasztok,
van esetleg a topikban olyan, vagy tudtok olyan szervizt, aki megfelelő díjazás mellett vállalja postafordultával egy Xiaomi Robot Gen1 (SDJQR02RR) robotra Valetudo felrakását? Sajnos már késői darab az enyém, így csak szétszedéssel és forrasztással menne, de egy egyéves mellett nincs időm és helyen szétszedni a porszívót.
Ugyanitt érdekel az is, hogy van-e most olyan kurrens modell, amire forrasztás nélkül felrakható Valetudo?
Köszi -
szisztok,
van már valami megoldás a lépcsőérzkelő kiiktatásra??
nálam nincs lépcső de annál több problémát okoz az a 4 szenzor.
ha kicsit söt csak a nap az a baj, ha hétágról süt akkor meg az. a fény-árnyék vonalaktól teljesen meghülyül a gép. le van takaritva, szép tiszta. újabban már azt kell csinálnom, hogy kézzel inditom a porszívót és folyamatosan felügyelem, és amikor elkezd forgolódni egyszerűen odébblököm.. de ez igy minimum 2x annyi idő mintha én porszívóznék kézzel...,firmware 3.5.8:0046 viomi v 1-2-3 pro. nem tudom már melyik variáns.
[ Szerkesztve ]
-
intovon
csendes tag
Köszönöm szépen a tippeket.
Gondolom akkor tényleg a vízkő és a dugulás. Épp megy, de meg fogom nézni.
-
ACE-
addikt
Valakinél kopott már el elég rendesen az S50 gumija? Sikerült valahogy cserélni, megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Xbox Series X|S
- Filmgyűjtés
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...