Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
En 160-ert vettem szolgaltatonal amit nem banok, illesztesi hibas de mar azt is leszarom, szeretem ezt a telefont. Fuggo de egy huszasert fuggetlenitik, de ennek csak eladaskor lesz jelentosege nekem mar nem kell fuggetlen telefon mivel elofizetesem van.
De az tuti ha fuggetlen telefon kene akkor speedshop, sarki gsm boltban nem vennek telefont... Volt olyan meg az N97 minivel 1 ev bolti garival vettem, tonkrement a bluetooth vittem a garijegyet es azt mondtak ok csak 1 honap garit adtak, en meg utana irtam egy 2est (igy lett szerintuk 12 honap gari amit en hamisitottam oda)... Mikor felemeltem a hangom es mondtam akkor az osszes hatosagot rajuk kuldom, megcsinaltak gariba, de gusztustalan minosegben kaptam vissza a telefont... Ennyit a bolti garanciarol!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest