- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
Pont erre találták ki az USB OTG-t. Felteszed a pendrive-ra a filmet, és mehet a telefonon. Belátható időn belül úgyse nézed meg többször. A telefon kijelzőjén amúgy szvsz tök felesleges az 1080p, a 720p is tökéletesen éles.
(#148) batai15: Amikor nyomkodtam, nem találtam ilyen opciót, de nincs kizárva, hogy később belekerül.
(#157) ForRedGlory: Fogtam mindkettőt. A One tényleg masszívabb és időtállóbb készülék benyomását kelti.
(#167) mumk1: Ha bármelyiket eladod, dobj PM-et
-
Xaels
félisten
USB OTG-n ha kell megeszik bármilyen pendrive-ot. Aki egy fél videótékát akar fHD-ben magánál tudni az szvsz nem komplett...
(#70) wozzy: az a kemény 200MHz arra jó, hogy jobban meredjen a p...szed és jobban leszívja az akkut. GSMArena akkutesztje azonos SOC-al szerelt S4 és One között minimális a különbség használat közben. Pedig 300mAh-al nagyobb az akku a Samsungban. A rendszer sebességén meg meg sem látni azt a +200MHz-et.
(#102) Burt1793: a 16GB-os alap modell a +8GB-al nem éri el amit anno a HTC alapból adott.
(#104) Scoobyka: nem a telefonokkal szaladt el a ló, hanem a forint éri a felét annak mint pár éve(kicsit sarkítva).
(#151) Dr.Anonymus: +1, nem véletlenül pereli most az LG is őket.
A teszthez: - Biztos szálcsiszolt az az alu? - Mp3-ból mifélékkel próbáltátok a Boomsound-ot? Arról a torzításról igazán csinálhattatok volna videót, akár több féle stílusú zenével. A kamera hozza amit elvártam. Nem gondoltam, hogy nappal felveszi a versenyt távoli részletekben ilyen 808 féle versenyzőkkel, de az esti/félhomályos képek lényegesebbek nálam és ott jól szerepel ahogy a HTC ígérte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- XPEnology
- Sorozatok
- Milyen széket vegyek?
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest