Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
válasz lbence #19846 üzenetére
Sajnos a ne zavarj funkció csak óráig lehet megadni......
Nem is értem, hogy miért kell így belenyúlni a rendszerbe ... Persze ha hasznos funkciót adnak hozzá rendben, de ha elvesznek...
A legfájóbb nekem,hogy nem lehet a havi adatcilust megadni...#19850
Mondhatni, de mégse mert nexus esetben is van ilyen funkció plusz ha magadnak állítod be akkor ugye van lehetőség következő ébresztésig "x" ideig némítani. De itt nincs.
Esetleg ha van időd akkor tasker es társaival megoldhazo az ilyesmi.[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
Quqesz
nagyúr
válasz lbence #19850 üzenetére
Sztem igen. Be állíthatod, hogy csak a kedvencek érjenek el, üzeneteket is kiválaszthatod. Nézd át, érdemes
zzola
Beáll/alkalmazások/iránytű/adathasználat/mobiladatnál kapcsold kifecs
A névjegyzékben ilyen, de a kedvenceknél már direkt a tárcsázás, ha ráböksz hívja.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
1976ramones
tag
válasz lbence #21102 üzenetére
Szia!
Én ilyet vettem Miskolci boltban decemberben: [Blue star tempered glass]
3000ft-volt,ingyen felrakták,nem levegős és jól bírja a karcokat is. -
ADAM1337
nagyúr
válasz lbence #23156 üzenetére
Nem az a Pro-ra való, az 5,7 colos.
Nekem van egy álom tokom ami nincs a honor 8-ra csak a prora. (egy hybrid armor camouflage tok)
De sehol se találom.
Jelenleg én ezt a peremeset használom vagy egy nillkin-t, ami full áttetsző és körbe kék csík van ott ledobja a festéket belülről, a spigen-t nem probáltam még, de a spigen copy meg lötyög benne a telefon. (Bár lehet a kocsiban nyúlt meg a tartóban.) -
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz lbence #23705 üzenetére
Bocs, teljesen off, de kikívánkozik...
Én bevezettem, hogy naponta 3x nézek céges mailt. Tele lett a t*k*m vele, hogy nem tudok normálisan dolgozni, mert valaki küld egy szaros levelet (van hogy évekkel ezelőtti dologgal kapcsolatban), aztán rá fél órára meg sipítozik, hogy miért nem olvastam, miért nem válaszoltam. Hát azért b+, mert dolgozom. Jó ez az állandó elérhetőség, csak kultúrája nincs...
Mondjuk nekem a gmail értesítés általában legkésőbb akkor megjön ha felélesztem a képernyőt.
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
tgabor94
csendes tag
válasz lbence #23968 üzenetére
Megszokásból kapcsolom ki folyamatosan. Minek menjen ha alszok? nekem az is fura mikor valakinek a mobilnet egész nap be van kapcsolva. Én csak akkor kapcsolom be mikor használom épp a telefont. Meg ezt amúgy én sem tudom. Most ha folyton megy a wifi az nem jobban merít?
-
Dwatti
addikt
válasz lbence #23972 üzenetére
ebay-es változatnál választható az arc edge tipus és az a jó ! (alis lehet más...)
ebayen vásárolt ilyen csomagban jött nekem ilyen
[ Szerkesztve ]
-
PpenoO
őstag
válasz lbence #23971 üzenetére
l09 394, 7/24 minden hálózat bekapcsolva, fb messenger viber skype gps full online, 64gb samsung micro sd betöltve, este 1-2% merül mindig..
u.i.: bluetooth nem kapcsolódott jbl charge 3hoz, 2 órát szobroztam a józsef krt.on, 10 percig bajlódtak vele, most ez is működik (mit csináltak, nem mondták el). Torque pro apk bluetoothon keresztül még mindig nem mutat turbónyomást (Audi a4 b6), most az app fejlesztőt fárasztom picit mi lehet a gond.
[ Szerkesztve ]
-
Bass
addikt
válasz lbence #24105 üzenetére
Nincs repulo modba rakva,messenger,facebook,instagram,here maps,waze,viber fent van meg vagy 1000 app 😁 Most a wifi nem volt bekapcsolva de megnezhetem 2,4 es 5ghz-n is ha gondoljatok. Az utolsó frissítésnél sem csináltam fr-t.
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Dwatti
addikt
válasz lbence #24612 üzenetére
"nem megfelelő üveg vagy kerekítés " ezt írtam
Nálad a kerekítés lehet más, igen a te csomagolásod jó már nem emlékszem kié volt más.De a kijelződre nem jól ment fel ez pedig lehet az üveg más formája.
Videómegosztón van videó arról hogy ugyan azt a jól felrakott fóliát átrakták ugyan olyan készülékre és nem passzolt levegős lett majd vissza rakva a másikon ismét jó lett. Sokan állítják a gyári üveg lehet más ívű. Xiaominál több fajta kijelzővel szállítják a készülékeket lehet honornál is ez van.[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
válasz lbence #24614 üzenetére
Persze, hogy levegos, a cafele is az a csodaszmotyi nelkul. Idonkent korbe kell kuldeni vele. Szerintem is a Brotect a legjobb megoldas ra, teljesen egyetertek, mindig is ezt mondtam a hibai ellenere is. Egyebkent meg ne aggodjatok, a h9 meg rosszabb ebbol a szempontbol... 😂
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
-
mumtaz
senior tag
válasz lbence #24840 üzenetére
Dehogy vágom.
Ki tudja, akkor meg lehet, hogy össze is törik szegény. Kész csoda, hogy így túlélte. Meg mondhatni mázli a rosszban még, hogy szimetrikusan hajlott meg. Bár még szokni kell, mert ugye rá kell állni a szemnek.
Kb. ugyanaz a szitu, mint anno hagyományos képcsöves CRT monitorról sík képcsövesre váltáskor, hogy a síkot homorúnak lehetett látni. Itt is hasonló a helyzet. -
Lackooo84
nagyúr
válasz lbence #25256 üzenetére
Köszönöm a tippet!
UP: Sajnos az már nem kapható...
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik