- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fant0mi
őstag
válasz
bimbula53 #33832 üzenetére
Egyebkent a upc eszkoz bridge modba (modem uzemmodba) tevese nem egy ordongosseg, a menujebol lehet allitani. Annyi az egyetlen, amire figyelni kell, hogy ebben az uzemmodban nem a szokasos NAT IP cimen (192.168.0.1) ered el majd, hanem egy masikon (ennek utana kell olvasni, hogy melyik az, emlekeim szerint a 192.168.1.100 az). Visszaallitani szinten a menujebol, vagy az eszkoz reset gombjanak fel perces hosszan nyomasaval lehet.
-
Adami83
tag
válasz
bimbula53 #33316 üzenetére
Gépre dugva csináltam HiSuite automatikus csinálta meg a rollbacket. Utána meg automatikusan adta a frissítést
Más: eddig a fájloknál úgy emlékszem volt egy hálózati lehetőség (vagy valami ilyesmi) ahol eltudtam érni a pc-n megosztott mappákat.
Ezt most nem találom. Esetleg kivették ezt a lehetőséget vagy csak máshova került? -
lbence
aktív tag
válasz
bimbula53 #24009 üzenetére
Nem csak garancia van, hanem ha már alapból szar volt a fólia, akkor a kellékszavatossági jogokat is lehet gyakorolni. Persze nehéz érvényesíteni, ha betörik az üvegfólia, mivel azt okozhatta leejtés is. Egyébként ezt a színes szélű Xpro fóliát hónapok óta nem lehet kapni a Honor 8-ra, állítólag sok volt velük a gond, mobilboltos ismerős mondta.
Erre gondolok: [link] -
Quqesz
nagyúr
válasz
Nos nálam fél év után került le az első fólia, bubi sehol(boltban rakták fel), a sok karc meg a használat miatt lett. A második is bubimentes.....ujjlenyomatot azt tudja gyűjteni, de melyik nem...szóval nekem eddig bevált. Üveget nem próbáltam, más telefonon szoptam már vele...
-
nrg_52
addikt
válasz
Meg magamnak vettem ilyen uveget a galaxy alphara, kb 2 evet birt ki, mig ossze nem tort egy ejteskor. Nalam meg egy uveg sem tort el magatol. Nemhogy xpro, a leggagyibb 1dodos alis sz@r se. Ettol fuggetlenul nem vennek megegyszer, de csakis azert, mert lehet joval olcsobban is jo minosegu uveget venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- EAFC 26
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Macska topik
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000