Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
garrotter
tag
-
Shirchy
tag
válasz szultan #10507 üzenetére
NAGGYON érdekes amit írtál!
Amint hazaértem neki fogok látni tesztelni,mert én is ott vettem ahol te és szintén 1sim: Telekom 2sim: Telenor és csak a 2-on van net előfizu.
Holnap vagy az éjszaka folyamán jelentkezem mi lett az eredmény. (Várhatóan éjfél után)
Minden esetre ma addig nem fekszem le amíg ki nem próbálok minden variációt, ha kell nulláról újrarakom a telót PC-n keresztül és úgy próbálom meg a frissítést."jobb adni,mint kapni" mondta a boxoló... :P
-
veterán
válasz szultan #29868 üzenetére
Én ezen a biztonsági mentés mizérián nem szoktam aggódni.
Az eddigi összes droidos telóm mentette a google fiókomba az összes adatom (app lista,kontaktok,képek,videók),így teljesen mind1 milyen telóról mire költöztem,mindig minden megvolt.
Amúgy ha mégis gépre is mentek,akkor wondershare tunesgo.
Ez márkafüggetlenül működik,csak ugye fizetős. -
mm89
őstag
válasz szultan #29870 üzenetére
Én se értem ezt a mentés dolgot.
Kontaktok: google felhő
Sms: sms backup and restore
Jegyzetek: keep
Fotók: google fotók, flickr. És ezek mellett a box.com-ra teszi fel nekem a foldersync app.
Játék mentések nem érdekelnek, de ami felhőbe szinkronizál az nyilván meglesz.
És ennyi.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Micsurin
nagyúr
válasz szultan #29933 üzenetére
Lőjj még ki pár márkát akkor egészen nyugodtan.
Nem személyesen adtad le, ugye?
Pedig párszor ezt lerágtuk, csak személyesen, ha pedig annak ellenére is akkor csak lehetett valami.Jelzem Caffele folyadék is lehet. Nem tenném tűzbe a kezem nem az oldotta meg a kijelzőm keret ragasztóját spec.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
t_a_m_a_s
addikt
Elhiszem, hogy dühös vagy.
De ha te kütyüguruként tényleg elvárod hogy ezek a sz@rok 5-6-10 éveket működjenek hiba nélkül a mai kornak megfelelő használati szokásokkal, akkor azért van baj... Igazad van, ez tényleg nem a 3210-es. Azt egy hónap alatt nyomkodtam annyit mint ezt egy nap alatt. Emlékszem, mekkora kunszt volt amikor elérte a 100 órát az összes hívás számlálója (ami a 3210-esnél kb a kézben töltött idő 95%-át jelentette). Ezt meg napi 3-4 órát nyomkodja az ember.
Az elmúlt két oldalon csak pozitív szervizes tapasztalatot lehetett olvasni, sőt igen korrekt hozzáállást. Azért fuss egy kört mielőtt minden lehetséges fórumon szétfikázod.Sok sikert az új favorit megtalálásához, nem lesz egyszerű dolgod. Valószínűleg a legcélravezetőbb ha leporolod a jó öreg 3210-et...
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
ANDROID???
addikt
válasz szultan #29937 üzenetére
TMX tud okozni negatív meglepetéseket igen. Konkrétan ez nem a Honor hibája, nem fogsz találni könnyen olyan típust / márkát ami neked tökéletesen megfelelő lesz majd. A helyzet az, hogy nem kell menni gőzfürdőbe stb, elég rossz helyre tenni a telefont ahhoz hogy a gőz szépen behatoljon pl. főzés közben a telefon nyílásain keresztül a legrosszabb helyekre a nedvesség ilyen, de Te mint műszaki kütyüs tanácsadó ezt biztosan tudod. Az a helyzet, hogy a TMX-el nem lesz egyszerű a dolgotok, most hogy kiadtak egy olyan papírt, hogy garanciamentes a készülék nedvesség miatt. Nálunk nem az első huawei készülék van és eddig nem volt bajuk egyiknek sem, persze nem áztattuk el mi sem nem tettük párás helyiségbe stb.
A jack dugónál a lapka fehér?
Légyszi ne erről szóljon 80 hozzászóláson keresztül a topik, hogy szét offolod az egészet, mert ez nem ide való hiába vagy dühös, inkább menj ki Budaörsre és ott vezesd le a pultnál ülőknél és a vezetőknél az ottani "szerelőknél".
Nekem is volt már TMX problémám, nem volt egyszerű kör, de végül csak elismerték hogy ők voltak a balf.szok, de emiatt többször be kellett mennem oda stb.
TMX topik is van ott olvasgass kicsit -
Bazsee71
őstag
Nekem ugyanez volt Samsunggal. Elkértem a jegyzőkönyvet, amiben volt egy fotó egy elpukkant kondiról. Megnézettem műszerésszel, aki ezt megerősítette, szóval TMX-től nem hogy jóindulatot, de szakértelmet sem szabad elvárni.
Persze egyből továbbirányítottak a Samsunghoz, ahol 1 hónapnyi vita és fogyvédelemmel fenyegetőzés eredménye egy méltányossági alapú javítás lett.
Azóta méltányosságból nem vettem Samsung terméket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android játékok topikja
- Dell asztali gépek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- További aktív témák...