- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dashed
senior tag
válasz
keszi1991 #33372 üzenetére
min. 10 hisuite telepítésen vagyok túl (több verziót is néztem) volt, hogy a registry-ből is kigyomláltam majd csak utána telepítettem.
Ráadásul másik gépen is néztem.Nálam ez nem segített. Most megnéztem rádugott telefonnal is bár sejtettem, hogy semmi értelme, és nem is lett.
Örülök, hogy neked jó lett
, de én meg mindig vakargatom a fejemet, hogy miért engedi egyeseknek, másoknak meg nem..
-
-
peti85
senior tag
válasz
keszi1991 #32026 üzenetére
Ha van értesítésed, akkor csak a felső sort mutatja, ha nincs akkor minden opciót.
(#32024) Sanki
Tavaly februári, már így vettem, hogy rajta van ez a pici repedés, ezért is jutottam hozzá nagyon kedvezményes áron. De megkaptam hozzá a garanciát is. Először akartam kijelzőt cseréltetni, de rá kellett jönnöm, hogy észre sem veszem. -
lsebestyen
addikt
válasz
keszi1991 #31986 üzenetére
Ha azt szeretnéd, hogy ne zárja be az alkalmazást önkényesen a rendszer, akkor kézi kezelésre kell állítani ("pipát" kiveszed). Ilyenkor amúgy feldob még egy ablakot, ott tudod még testre szabni, hogy automatikusan induljon, másodlagos indítást és háttérben futtatást is lehet engedélyezni.
(#31989) Redchucky: Nekem sem merül semmit, sőt ma véletlenül bekapcsolva maradt egész éjszakára a wifi, 1%-ot merült.
-
osztraksajt
őstag
válasz
keszi1991 #31890 üzenetére
Én beküldtem postán akksi gyenge hibával, azóta parádés újra az akku. Az utóbbi időben már nap végén töltőre kellett tegyem, most másnap délután még van benne szufla. Én is javaslom az akksicserét, nekem nem szőröztek vele, kapásból kicserélték, de tény hogy már tényleg a felét sem tudta üzemidőben mint most..
-
Sanki
addikt
-
-
clon
senior tag
válasz
keszi1991 #8012 üzenetére
Megértem a frissítési problémát, mert nekem is nemrég jött meg.
A samsung S7 vagy S7edge ha jól emlékszem "zászlóshajó" mint a Huawei esetén a P9, így ezeket lenne érdemes összehasonlítani ami jelen esetben hasonlóan muzsikálnak frissítésügyileg. A H8 és az S7 vagy S7edge pedig árban ha jól emlékszem kicsit más kategória - ha jól tudom mindkettő alapára esetén a samu egy 100e többe kerül így talán ekkora összeg esetén elvárható(bb) a gyorsabb update.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automata kávégépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest