Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- New Game Blitz - 2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxminator
senior tag
Nos urak, működik a Galaxy Gear Fit a telómmal! Nem is volt vele túl sok gond, mondhatnám, egyszerű volt a művelet:
Először is átolvastam az xda fórumot, a nem-Samu telókra vonatkozó részt. Előkészültem, letöltöttem a 2 db apk-t, majd úgy döntöttem, hogy megveszek egy ilyet. Kipróbáltam a T-nél, de sajnos nem kapcsolódott a telefonon (Honor 6 Plus) levő (xdaról nem-Samu telókra letöltött) Gear Fit Managerhez. Hazajöttem, KIES3 letölt, óra fel, driver fel. Közölte, hogy ND2-es a rajta levő fw és van OA2-es. Lefrissítettem. Újból kapcsolódás, siker, látja, mukod!
Beállítottam, hogy milyen értesítéseket jelenítsen meg (Touchdown email kliens is, és működik is!), és most van örö bb bódottá!
Viszont tegnap még volt, ma már nincs! online 30% kedvezmény. Tehát akinek ilyen kell, az még Auchanban pótolhatja holnaptól, mivel 29.999 Ft-ért fogják adni, és május 7-520-ig 15% kedvezmény még lesz is rá (amíg a készlet persze tart) - ez nem a reklám helye, csak gondoltam, szólok, ha még érdekel valakit.Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Witcher topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Projektor topic
- Horgász topik
- Ryzen 5800x
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest