- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
-
sunone
aktív tag
-
ntomka
nagyúr
Felraktam, működik rendben. Ugyanúgy C900-asként azonosítja a készüléket, szóval jó az esély rá, hogy ebből lesz a végleges verzió a többi EU régióban is: képernyőkép.
-
ntomka
nagyúr
Hopp, egy végleges verzió!
Honor 6 Plus Firmware(PE-TL10, Andriod 6.0, EMUI 4.0, C432B521, Italy, Channel-Others)
Frissíthető verziók:
-
Tim72
tag
Sziasztok!
Reggel jott egy gmail update.
Hirtelen megjavult a telefonom. Uzemido rendben, contactol jonnek.
Na most kapcsoltam ki az alkalmazások frissitését... Remelem sikerült teljesen....
Ami működik abba senki ne nyúlkáljon nekem bele.T.
-
Tim72
tag
Szétb.sz az ideg
Fél nap alatt sikerült a backupot megcsinálnom.
Update failed.. nincs update.app vagy valami ilyesmi.
Persze ha elhibázza az updatet, az update file-t törli.
Azóta gépről nemtudok az SD kártyára írni...Pedig tudtommal minden eredeti app fent van (hacsak véletlenül nem töröltem valamit), nincs rootolva, semmi....
Azt hittem így nyugim lesz, hát a nagy fenét. (érdekes, ősszel jelezte az updatet, de mivel minden rendben ment, nem frissítettem. Most nem jelzi....
Szeretnék végre egy működő telefont, vagy egy téglát, ha az előző opció nem működik.
ADB-ből hhogyan lehet felnyomni?Köszönöm.
(Bocs, eléggé kiakadtam..) -
eladogeppc
veterán
-
ntomka
nagyúr
-
Tim72
tag
B351【EMUI3.1_Android5.1】 a legfrissebb. Azon az oldalon is az van. (B200 a korábbi verzió)
Nekem is B200 van fent. Érdekes módon megint eltűnnek a contactjaim (Szeptemberben volt már egy ilyen, de mikor letöltöttem a frissítést megijedt és rendbejött), illetve mebolondult 2-3 napi hamar merült a telefon..
Valakinek volt hasonló problémája?
Nem tudjátok hogy lehet a contactocat viszahozni? Hisuite sem látja...

Timót
-
ntomka
nagyúr
-
eladogeppc
veterán
-
ntomka
nagyúr
Valszeg nem megy fel. Az C900-asokra van, amik európai verziók. A tied kínai változatnak néz ki (PE-UL00), utánajárok.
-
eladogeppc
veterán
Üdv ismét !
Vagy a TL egyáltalán felmegy ? Illetve ha csak a UL marad, akkor az hogyan lehet magyar majd ?
Még 1x Köszi !

-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
PE-UL00V100R001CHNC00B200-as ROM van a kütyün.
Erre a fentebb linkelt ROM felmegy ?Köszönöm !

-
dorika87
őstag
sorry... nem ide akartam, csak véletlen ide nyomtam és nem tudom törölni a hozzászólást.
-
DeadmaN89
csendes tag
-
peanar
senior tag
Szia. Ha csak zenelejátszásra alkalmas kütyü, akkor nem fog kihangosítóként működni. Szoftveresen nem tudja, illetve gondolom, mikrofon sem tartozik hozza ami + ok a nem működésre. A kihangosítók hívás fogadáskor a hangot átkapcsolják a külső mikrofonra, lekapcsolva a telefonról. Ezért is lehet a teló ilyenkor a tatyóban vagy akárhol...
Szóval szerintem nem fog működni. -
peanar
senior tag
Sziasztok. Csájniz verziójú h6+-nál megy valakinél a lolli rommal a cloud albumba való képfeltöltés, szinkronizálás?
-
ntomka
nagyúr
-
DeadmaN89
csendes tag
Lehet az a gond, hogy ez nem egészen kihangosító. Egy Xiaomi Rodmi-ról lenne szó, zsír új, lényegében egy Bluetooth-os FM transmitter, mikrofonja nincs. Működik rendesen, mikor hívnak még a csengőhang is a kocsi hangszóróból szól, viszont ahogy felveszem átvált a teló hangszórójára és nem engedi magát bluetooth-ra állítani a telefon (lehet azért vált vissza, mert valójában ez nem egy kihangosító) Amint leteszem, ismét szól a zene a kocsi hangszóróból.
-
hippo0315
senior tag
Köszönöm az infókat, holnap nyugodt körülmények között megcsinálom.
Most ez van rajta gyárilag: PE-TL10V100R001C900B133
és Én ezt gondoltam hozzá jónak: Honor 6 Plus Firmware (Pine-TL10, Android 5.1.1, EMUI 3.1, C900B331,CEE&North Europe)
Valóban jól gondolom?
-
peanar
senior tag
-
peanar
senior tag
Szia. Először is nezd meg, hogy a telefonod eu vagy kínai verzió és ennek megfelelően a hozzá való romot tedd fel.
Ha ez megvan, a gyökérkönyvtárba csinálj egy dload mappat, majd tedd bele a kicsomagolt UPDATE.APP fájlt.
Ezután nyisd meg a Frissítések alkalmazást, majd válaszd ki a menüben a helyi frissítés opciót. Ezután a telefon újra indul és frissíti magát (llegyen feltöltve). Ezzel a frissítési módszerrel nem vesznek el az adataid, de az ördög nem alszik címszó alatt inkább mentsd le sz.gépre, ami kell. A mentés appal is csinálhatsz egy biztonsági mentést és biztos ami biztos, azt is másold át a sz.gépre.
Kb ennyi
-
hippo0315
senior tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, a gyári frissítést innen letöltöttem [link], ezzel miként tudom a készüléket frissíteni?
2 ilyen készülék van a családban, az egyik frissült magától, még tavaly, a másik 2 hete újonnan vásárolt készülék, arra nem akar megjönni a frissítés, pedig ugyan úgy PE-TL10 mint a másik.
-
DeadmaN89
csendes tag
Sziasztok,
Van egy idegesítő problémám a bluetooth-os kihangosítással. Jelenleg egy xiaomi rodmival próbálkozom, de korábban előjött már a gond sima bl hangszórókkal is. A zene szól szépen, viszont amikor bejön egy hívás már a telefon hangszórója adja a hangot. 3 beállítás van hívás közben, azt hiszem hogy fejhallgató, hangszóró és bluetooth. Hiába próbálom bluetooth-ra állítani például, pillanatra leveszi a hangot a teló hangszórójáról majd vissza, a beállítás is visszaugrik a "hangszóró" alapbeállításra. Ilyennel találkoztatok már? SW bug? Jó lenne ha a kocsiban működne kihangosítóként..
Előre is köszi!
-
ntomka
nagyúr
-
koxminator
senior tag
-
JoeCockBill
senior tag
-
Black&White
addikt
-
Sátán44
addikt
Akik Eu-s verziójú Honor 6 plus telót vettek, azok kérem nézzék már meg a töltő típusát. A páromnak az átalakítós fajta van és folyton kicsúszik az adapterből. Szeretnék neki venni egy Eu-s szabványú gyári huawei töltőt. Ami most van az 2A-es.
-
koxminator
senior tag
-
ntomka
nagyúr
-
koxminator
senior tag
-
peanar
senior tag
Szia!
Először is köszi a válaszokat!
Én sem szoktam nagyon az alkalmazásokat kilövöldözni, de azért van hogy egyszer kétszer megteszem, próbából megtettem lollinál is aztán csak csodálkoztam hogy válaszokat várotam, de nem érkeztek meg és mihelyt megnyitottam az alkalmazást üzenetek hada fogadott.
Más telefonoknál, pl. xiaumiau de a honor 6+ kk rommal sem csinálta azt, hogy ha kilőttem egy alkalmazást, nem érkezett meg az üzenet. Persze úgy, hogy ezek az alkalmazások be voltak téve a védett alkalmazások közé és az indításkezelőben is ki voltak pipálva. Így én ezt a lolli (legalabb is h6+-on) hibájának tudnam be, hisz előtte meg nem találkoztam ilyennel (meg a szét romolható htc desire-nél sem
).
Amit viszont biztos hogy javítottak a kk romhoz képest, legalább is ami nekem egyből feltűnt, az pedig a Ne zavarj (holdacska) opció. Míg a kk romnál ha be volt ez a funkció kapcsolva, akkor csak az sms és a hívás hangját lőtte ki a többi üzenetkezelő alkalmazás, chat, email meg miegymás hangja felébreszthette az embert, ha nem volt szemfüles, ezzel ellentétben a lollinal minden üzenet értesítést elvet. Ez kinek jó, kinek nem, nekem az
A Gear Fit managert írd majd le légyszi, hogy honnan szedted le. Nálam az a verzió, ami a kk-n volt, nem akar menni, de aztán lehet hogy én kutyultam el valamit, és rossz verzióval próbálkoztam...
A Gear Fit managerhez tartozó appok, miket régebben megokosítottam, hogy menjenek nem samu telefonnal is és átküldtem neked, azok működnek vele? Nem olyan rég elszállt az egyik vinyóm és magával rántott sok mindent, közötte ezeket az appokat is. Lolinal gear-el működik az sms ertesites, mert kk-nál nem ment. Az open fit nevű playről letölthető alkalmazással megy az sms jelzés az órán.Köszi a twrp-t, fel fogom tenni. Rootolni nem akarok, mert rootal nem működnek a bankos appok, viszont a reklámok zavarnak, így csináltam rá egy okosságot, amit a kk romra is feltettem, ehhez kell a nem gyári recovery

-
koxminator
senior tag
Na akkor nézzük sorban:
-szerintem ha kilősz valamit a memóriából, akkor az nem is küldhet értesítést, mivel nem fut, pont ez a lényege. Amúgy futás közben ha első alkalommal akar értesítést küldeni, akkor az értesítési sávot felülről lehúzva ezt jelzi az adott program és ott rá tudsz kattintani arra, hogy engedélyezed/elfogadod számára az értesítések küldését. Egyébként a Beállítások->Adatvédelem & Biztonság alatt van egy olyan menü, hogy Értesítéskezelő, ott nézzél még szét. Mondjuk én elég sokmindent használok, de bezárnom még sosem kellett semmit, ez a 3Gb RAM elég sokmindenre. Meg ugye az Android memóriakezelése kicsit más, mint a windowsoké.
-Gear Fit manager verziója: 1.117.0306 és a lollihoz való 3 teszt verzió közül a 2-es számú (ha gondolod, majd hétvégén felrakom valahova azokat az apk-kat, amiket én is használok, szerintem egyszerűbb, mert csak ezeket kell felrakni és beállítani).
-a telóm nem talált frissítést, ennél most nincs újabb
- itt van twrp, és hozzá a parancs is. Ugyan ez Honor 6-hoz írják csak, simán felmegy a H6+-ra is, én is ezt használom (a legújabb 3.0-ás még nincs a készülékeinkre). Én a Honor 6 mini flash toolt is leszedtem, kicsomagoltam egy könyvtárba. Oda bemásoltam a fenti letöltött twrp-t. Indítottam egy parancssort admin jogosultsággal, majd a linken látható parancsokkal lecseréltem a recovery-t (fastboot módban-> kikapcsolt állapotban hangerő le + bedugod a gépre csatlakoztatott USB kábelt). Restart után recovery-be belépve már tudsz akár rootolni is supersu.zip-pel.
-
peanar
senior tag
-
peanar
senior tag
Szia, illetve mindenkinek, sziasztok!
Ha már volt ez a kérdés, akkor elnézést érte...tegnap rászántam magam és feltettem a B351 lollipollit a h6+ telefonomra. Azt vettem eszre, hogy ha egy alkalmazást kilövök a memóriából (pl. viber, whatsapp, gmail stb.) akkor mindaddig amíg újra meg nem nyitom az adott alkalmazást, addig nem érkezik be új értesítés. Van erre valamilyen megoldás? Igen, be vannak téve a védett alkalmazások közé és az indításkezelőben is ki vannak pipálva. Jelenleg úgy használom ezeket az alkalmazásokat, hogy lelakatoltam azokat, így ha kilövöm a futó alkalmazásokat ezek nem "záródnak be".
Másik kérdés, az viszont neked, llolli alatt melyik gear managert használod, vagy a playen található Oppen Fit-et? A B351 után a te telód talált frissítést?
Előre is köszi a válaszokat!Üdv mindenkinek.
-
koxminator
senior tag
nekem semmi fehér nincs itt, lehet, hogy szöszt kaptál be
-
juventusfan
tag
Hali! Ha a honor 6 plus mikrofonjába belenéztek alul, akkor a nyìlásba fehér valami látható? Vagy beszedtem vmi koszt...
Ne épp megfelelően hallanak. -
koxminator
senior tag
Úgy néz ki, hogy a hétvégén visszarakom a hivatalos B351-es Lollit, mert ez a 6.1.1 developer nagyon merül. Okát nem tudom, de nem is akarom kideríteni, mivel ugyanazok a programok vannak rajta (sőt, inkább kevesebb), mint a 4.4.2-őn. Ráadásul megint belefutottam abba, hogy a Titanium Backup-pal nem tudok menteni, mert azt írja, hogy nincs hozzá elég hely!
A TB alatt alul a Rendszer ROMnál azt írja, hogy 1,56Gb helyből 88,4 Mb szabad, wtf? Mindegy, nem olyan nagy dolog újrahúzni és beállítani, csak bosszantó. -
koxminator
senior tag
Semmi módosítás nem volt még akkor, sem root, sem egyéb. Szervizmenüből nem próbáltam, belső tárhelyről csak.
Mindegy, most már nem próbálkozom, mert holnap már meló és kell a teló. Amíg ki nem jön a végleges, szerintem maradok ennél. Túl sok helyen néztem és sehol nem lehetett letölteni ezeket. Azért köszi a segítséget,

-
Black&White
addikt
Ha rögtön, az első pár százaléknál eldobja a csomagot, akkor valamit nem talált rendben az ellenőrzésnél.
Nincs semmi módosítás a rendszeren belül?Root, local.prop, stb?
Belső tárhelyről is próbáltad, esetleg szervizmenüből (*#*#......)?Fastbootból nem tudsz telepíteni, illetve a Recovery csak olyan szempontból fontos, hogy frissítés előtt megnézi, hogy a gyári, a ROM-hoz tartozó van e fent (esetedben 6.1.1-et keres).
Megnéztem mi van a cloudmail-es mappában, felülről lefele:
-Egy TWRP mentés friss 6.1.16-os telepítésről.Ez akkor jön jól, ha valami gubanc áll be rendszer módosítások után.
-Rollback file: ha vissza akarsz térni MM-ről Lollira
-6.1.16 gyári Recovery.Ha frissíteni akarsz 6.1.16-ról a későbbiekben, de mondjuk korábban lecserélted TWRP-re.
-update.zip: ez az elmentett 6.1.16-os OTA csomag. -
koxminator
senior tag
Nem jutottam semmire, máshonnét is letöltöttem, nincs különbség. Fastboot módban sem tudtam az update zip-et telepíteni, de úgy sem, hogy a 6.1.16 recoveryjét tettem fel előtte. Maradok a 6.1.1-nél. Viszont jó hír számomra, hogy a Gear Fit továbbra is működik, sőt, talán jobban is.
-
koxminator
senior tag
-
Black&White
addikt
Az update.zip egy mentett OTA csomag.Nem kell hozzájuk custom Recovery.
Nem egy Kangvip ROM-ot találtál véletlenül? -
koxminator
senior tag
Pedig ez rendben van: ui_print("EMUI3.1_PE_6.1.1")
Most letöltöttem mégegyszer, de bytera pontosan ugyanakkora a mérete. Szerintem a recovery nem jó hozzá. Rátolom a hozzá linkelt recoveryt és megnézem azzal.
-
Black&White
addikt
A Total Commanderrel menj el az update.zip\META-INF\com\google\android\ mappában lévő updater-script fájlig, F3 és az ui_print sorban láthatod milyen modellhez van a frissítés.
-
koxminator
senior tag
Nem változtattam rajta. Sajnos nem jó az update.zip. Újraindul, 3%nál megáll és azt mondja, hogy nem jó az update.zip, majd csak rebootolni tudok...

-
Black&White
addikt
Ne, semmiképp se változtass rajta.
Az update.zip-pet csak rakd bele a dload mappába és helyi frissítéssel telepítsd. -
koxminator
senior tag
Nagyon megköszönném. Igazából most már így, hogy tudom a verziószámokat, rákerestem a 6.1.16-ra, le is töltöttem egy orosz fájlmegosztóról. Ez egy update.zip, ami kb. 900 Mbyte-os. Belenéztem, van benne egy update.app, de az csak 45 Mbyte-os. Feltételezem ezt recoveryből kell telepítsem, de előtte meg custom recoveryt kell felrakjak. Na megpróbálkozom ezzel, aztán meglátjuk. Azért ne kímélj az infókkal, ha van rá időd. Köszi.

-
Black&White
addikt
Utánanéztem, stabil ágon B351-re két frissítés érkezett B530 és B550.
Developer ágon 6.1.16-tól már MM ROM-ok vannak, sorban: 6.1.16, 6.2.16, 6.3.1, 6.3.16 és 6.4.1.
Viszont 6.2.16 után, mint a sima H6 esetében is, eltüntették a helyi frissítés lehetőségét.
Ezt egy TWRP-ből flashelhető HwOUC.zip-pel (Frissítés app) lehet megkerülni.
Eléggé macera lenne előkeríteni az összes OTA csomagot (főleg, hogy ennyi alverzió van), de ha lesz időm linkelem őket. -
koxminator
senior tag
Van benne double-tap-2-wake, csak jól eldugták
Asszem a hivatalos MM-ig maradni fog ez a ROM -
koxminator
senior tag
Na végül felfrissítettem. Először hivatalos B351-re, de ott nem talált több frissítést. Úgyhogy felment a január 1-én felkerült fejlesztői is, de ezen sem talált több frissítést. Most csak az a kérdés, hogy melyikről lehet majd vajon hivatalosan OTA-val majd MM-re frissíteni. Mert akkor úgy állítanám be a telefont. Ha fejlesztőiről nem megy, akkor vissza kell rakjam a hivatalos 5.1.1-et. Jó kérdés. Ráadásul egyikben sincs már két koppintásra képernyőfeloldás.

-
Black&White
addikt
Én csak sima H6 tulaj vagyok, de a kínai oldalak szerint B351-re jön meg az 550-es frissítés, OTA-n.
Vagy le kellene vadászni a mentett OTA csomagot és helyi frissítéssel telepíteni.
Az EMUI oldal hónapok óta nem áll a helyzet magaslatán...
Talán csak a Mate 8-hoz van kint MM ROM (érthető, azzal is jött), a többi típushoz nem publikálják a teljes firmware-t, csak OTA-n küldik ki és azt is esetlegesen. -
koxminator
senior tag
Igen, pontosan olyanom van
tehát ha jól értem, akkor először feltolom a B351-et, majd utána csak keresek frissítést és ki fogja adni a B550-et?
Ez az MM már végleges és hivatalos? Mert ezen az oldalon csak az általam említettek vannak fent.Nincs valami másabb-jobb direkt linked hozzá? Lehet, hogy jobb lenne, ha letölteném és úgy tolnám fel lokálból. Te hogy csináltad, ha megcsináltad?
-
Black&White
addikt
Ha jól gondolom neked TL10-es, kínai verziód van!
Ott a Developer ág 6.1.16-tól már MM alapú.Stabilon B550 az MM, arra B351-en keresztül lehet eljutni. -
koxminator
senior tag
Én ez alapján csináltam meg annó, bár ez a Honor 6-oshoz szól. Nem tudom, hogy működik-e még, mindenesetre ahogy a leírás is mondja, csak óvatosan és saját felelősségre!

Más: aki Lollipopra váltott, melyik verzióra lépett át? A 2015. október 6-án kiadott B351-re (EMUI3.1_Android5.1), vagy a 2016. január 1-én kiadott fejlesztői 6.1.1-re (EMUI3.1_Android5.1).
Azóta eltelt időszak véleménye, tapasztalatai? A B351-et vajon lehet majd MM-re frissíteni, vagy ez fog kelleni hozzá, nem a fejlesztői? Melyikre jöttek ki azóta frissítések, amelyek verziószámot is változtattak esetleg?
Előre is köszi. -
Sátán44
addikt
Sziasztok!
Bootloader nyitásban kérném a segítségeteket. Aki már megcsinálta, az hogyan, vagy milyen leírás alapján tette?
-
ntomka
nagyúr
Hogy érted, hogy tükrös?
-
juventusfan
tag
-
ntomka
nagyúr
Ezt vettem. Teljesen rendben van, rögtön rendeltem is belőle egy tartalékot.

(#936) pászka: Ez már kint van egy ideje.
Már a marshmallowt kéne szórni. 
-
pászka
tag
Az is lehet hogy valami vírussal megtámogattad a telót. Húzd újra!
Nekem frissült az EMUI-m, most B331 a vége. Igazából sok mindent nem vettem észre. -
tamasgal
senior tag
Esetleg válts csatornát a routeren lehet, hogy a környezetedben sokan használják ugyanazt. Hinni akarom, hogy nem a telcsiddel van baj

-
juventusfan
tag
-
tamasgal
senior tag
Telefon és wifi router újra indítás megvolt?
-
juventusfan
tag
Jó és kevésbé drága üveg protectort keresek? Aki vett már valami jót, megoszthatná a forrást. Nekem nilkin van, de az se örök. Arra a pár hónapra minek drága?
A wifi sűrűn jelet veszt, mi lehet a baj? net jó.
-
hippo0315
senior tag
Azért a 6-os androidot igazán kiadhatnák már rá

-
pászka
tag
-
tamasgal
senior tag
-
sunone
aktív tag
Srácok, rég volt már ilyen stabil, jó minőségű telefonom..., semmi lag, semmi fagyás, pöpec minden rajta,
-
stamas80
tag
Szia,
Kínai/EU verzió?
mondjuk végülis mindegy de elvileg nem.LTE band 1(2100), 3(1800), 41(2500) - PE-UL00
LTE band 1(2100), 3(1800), 7(2600), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500) - PE-TL10
(szerk.

Tesztelve, sajnos nem tudja!
Mondjuk így legalább nem fogy olyan gyorsan az az amúgy is kevéske adatkeret -
varos
tag
A Vodafone 4G LTE hálózatát tudja kezelni a telefon?
-
Crestol
tag
Miért van android rendszer, android os, és rendszer ui? :0 köszönöm

-
stamas80
tag
-
2Bálint
tag
Kártyafüggetlen a telefon.
Na, ha lejön, akkor frissítek.
-
Black&White
addikt
Nem hinném, hogy függő lenne a telefonod (nem hallottam még függő H6P-ről), de ezt a dolgot te is le tudod ellenőrizni:
-tárcsázóba: *#*#2846579#*#*
-Network Information Query
-SIM Lock Info
-ha SIMLOCK_DEACTIVE az infó, akkor független, ha ACTIVE, akkor függő.Előbbi esetben mehet rá helyi frissítéssel a hihonor.com-on elérhető legújabb firmware.Ebben az esetben nem lesz adatvesztésed.
-
2Bálint
tag
-
Csarlee
tag
-
Csarlee
tag
Ok, nem voltam benne biztos...
-
2Bálint
tag
-
Black&White
addikt
-
Csarlee
tag
Szia!
Jött, nem is egy! A kérdés az, hogy a tiéd milyen verzió most? Build-számot meg az egyéni verziót írd le...
Nálam build: EMUI3.1_PE-TL10_5.12.16 és egyéni verzió: CUSTCHNC00D671 vagyis ez egy full kínai verzió developer ágas Lolli és EMUI
Most délután ez a frissítés jelent meg: EMUI3.1_PE-TL10_6.1.1, ez valszeg Marshmallow béta lesz... -
2Bálint
tag
Hello!
Bő fél éve van egy ilyen telefonom. A kérdésem az, hogy jött-e már ki rá valaha is OTA frissítés?
PE-TL10
4.4.2 van rajta.Üdv
Bálint
-
hippo0315
senior tag
-
pászka
tag
Most nézem hogy visszarakták: Lolli 5.1.1
-
peanar
senior tag
Milyen, melyik rom van rajta?
Ha valahol, valamilyen úton módon (akár egy utólagos alkalmazással) nem tiltattad le, akkor előfordulhat, hogy rom hiba, amin vagy egy wipe data, vagy egy gyári beállítás visszaállítás segíthet (mindkettő adatvesztéssel jár, erre oda kell figyelni). Megoldás lehet meg a rom újratelepítése is...az összefoglalóban le van írva, hogy milyen úton módon lehet, kell csinálni. -
juventusfan
tag
Sajnos egyik sem jönn össze.
Már volt notifications mappa a gyökérbe, de amikor belemásolom kidob egy üzit, h valszeg nem megfelelően fog működni.
A másik, hogy a musicba csináltam ringtone mappát, mert nem volt, de azt meg nem látta.
Ringtone mappám a gyökérbe van, oda belerektam, látja, de akkor se rakja be csengőhangként. Próbáltam hosszabb zenével és röviddel, semmi. Olyan mintha nem akarna váltani csengőhangot, és csak az alapértelmezettet hagyja ott. Beszarok...Most látom, hogy nem is tudok váltani csengőhangot.
Segítség? honor 6 plus -
peanar
senior tag
Szia. Két lehetőség is van.
1.) A gyökér könyvtárban csinálsz egy Notifications mappát, majd bele másolód a használni kívánt csengőhangokat.
2.)Music/ringtone mappába másolód bele a zenéket. -
juventusfan
tag
Hali!
Csengőhangként hogyan tudok zenét berakni? Kiválasztottam a zenék mappából, de az alapértelmezettet engedi csak.
Valaki tud segíteni? Hogyan lehet az alapértelmezettet megváltoztatni? Köszönöm szépen!
-
asipos0228
csendes tag
Szia,
azt nem tudom, mert az 1-es foglalatban lévő sim-nek nincsen net előfizetése (céges), a 2-es a saját...
Viszont egy érdekesség: volt az a probléma, hogy eltűntek az előzményhívásaim (üresen adta be), meg a címlista üres volt, meg az sms-ek is. És fingom sem volt, hogy mi a probléma. Na most ez az okozta, hogy a Huawei applications-t frissítettem, meg amit azon belül feldobott. Ahogy kitöröltem a Hüvely managerből a frissítéseket egyből minden szuperál.
Ennyike.Üdv,
Sipi -
stamas80
tag
Rendben, és ha átteszed a 4G-t, és az adatkapcsolatot az 1-es sim fogalatra?
Arra lennék kíváncsi, hogy akkor mit csinál? -
sonyzs
csendes tag
Van viszont még egy komoly probléma. Mostanában sokat játszom a telefonomon és ilyenkor a jobb oldala középtájon, a gombok környékén jócskán felforrósodik. Pár hete már nem mindig reagált a hangerő + és a bekapcsoló gombokra, de eddig nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget. Tegnap óta azonban ez a két gomb már egyáltalán nem működik - még szerencse, hogy dupla koppintással felébreszthető a telefon.
Valaki találkozott már hasonló problémával?A készülék egyébként még bőven garanciális, de a márkaszervizről nem sok jót hallottam. Egyéb ötlet?
-
sonyzs
csendes tag
-
sonyzs
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Frissítettem a telefont Android 5.1.1-re, és eltűnt jó néhány parancsikon, amit gyakran használtam (Ne zavarj, Wi-Fi Hotspot, Kikapcsolás, Újraindítás), és persze a Szerkesztés, amivel meg tudtam adni, hogy milyen ikonok szerepeljenek a parancsikonok között.
Ezen kívül már a térerő ikonok mellett sem mutatja, hogy 4G, 2G.Van rá mód, hogy ezeket újra előcsalogassam?
Előre is köszönöm a segítséget
-
Brut
tag
-
asipos0228
csendes tag
-
stamas80
tag
Végülis én jártam a legjobban!
A készülék nagy szerencsémre visszakerült,
Valaki használ a Honor 6 Plus-ban Telenor-os kártyát az 1-es sim foglalatban?
A többi szolgáltató kártyájával semmi gond.Az enyém valami rejtélyes oknál fogva nem hajlandó vele működni!
De ami érdekes, hogy ha átteszem az adatkapcsolatot a 2-es foglalatra (1-es foglalatban a telenoros kártya), akkor hiba nélkül működik a mind a kettő, sőt a kettes foglalatban a Telenoros is hibátlanul működik.
Valakinek valami érdemi hozzászólása esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 26
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- Óra topik
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- Dell OptiPlex GX520 SFF,Pentium D 820,512 MB DDR2 félkonfig
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A TB alatt alul a Rendszer ROMnál azt írja, hogy 1,56Gb helyből 88,4 Mb szabad, wtf? Mindegy, nem olyan nagy dolog újrahúzni és beállítani, csak bosszantó.

Viszont az elején és a hátán le van üvegezve az karcmentes.