Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csarlee
tag
válasz koxminator #1186 üzenetére
Király! Köszi az infót.
-
Csarlee
tag
válasz koxminator #1184 üzenetére
Köszi!
-
Csarlee
tag
válasz koxminator #1182 üzenetére
Na, ez már jól hangzik. Majd írd meg pls hogy mibe fájt...
[ Szerkesztve ]
-
Csarlee
tag
válasz koxminator #1180 üzenetére
Szerintem be kellene, hogy vállalják mert még egyszerűbb a művelet mint a törött üveg cseréje. Az akksi beszerzése nem tűnik bonyolultnak bár senki nem szállít ide: Amazon és ebay :-(
Szóval, egy ilyen akksi-csere saccperkábé 15-20e forintból állna meg, attól függően, hogy mennyiért lehet beszerezni az újat. A munkadíjat 8-10e között tippelném.[ Szerkesztve ]
-
Csarlee
tag
válasz koxminator #1178 üzenetére
Szia!
Nálam kijelzőcsere volt, pontosabban az üveg volt betörve. Bevittem, megnézték rögtön, nem kellett otthagyni majd megrendelték az alkatrészt. Amikor megérkezett ( 6 hét szállítás és szabadság miatt) bevittem és másnapra megcsinálták. Teljesen korrekt brigád, a weboldalukon meg lehet nézni a munkalapot, látható, hogy mizujs. Az akksi talán bonyolultabb bár nem tudom hol lehet hozzá gyári akksit venni. Sajnos, ez már egy erősen kifutó modell...
Üdv,
Csarlee -
Csarlee
tag
válasz koxminator #1174 üzenetére
Engem is érdekelne a dolog...
-
tamasgal
senior tag
válasz koxminator #1166 üzenetére
Köszönöm szépen, lehet vissza viszem gariba (talán bele férek még a két évbe) mert egyébként imádom de ez azért elég bosszantó.
[ Szerkesztve ]
-
Black&White
addikt
válasz koxminator #1098 üzenetére
A kijelölt résznél annyit ír, hogy teljes funkcionalitás.
LINK -
Black&White
addikt
válasz koxminator #1096 üzenetére
4pda szerint jó hozzá a Honor6-hoz forgatott TWRP is, ugyanott root leírást is találni.
Ha esetleg nincs acc-od tudom linkelni is később.Szerintem a systemless root is működik (H6-on én ezt használom), ha mégsem egy TWRP backup minidg kisegít!-After you boot into Twrp make sure to select read only mode when the Twrp starts.
-Inside Twrp go to advance-> Terminal. Click select and type the following code without the quotation "echo SYSTEMLESS=true>>/data/.supersu". Already explained why in Chainfire page. <-----VERY IMPORTANT STEP TO DO OR SU WILL NOT BE INSTALLED AND YOU WILL BE STUCK IN A BOOTLOOP
-Go back to install menu, and flash the SU zip. After that restart the the device it should restart without a bootloop.SU: LINK
-
Black&White
addikt
válasz koxminator #1025 üzenetére
Root-ot nem a gyári Recovery visszarakásával szünteted meg, hanem a su.app full unroot menüpontjával.
Nincs és nem is lehet összefüggés, hisz a root joggal a system partíción eszközölsz változtatást (LP alatt).Szerk: vagyis annyiban, hogy twrp kell a (megszokott) felrakáshoz, azt pedig vissza kell állítanod a gyárira frissítés előtt, különben szintén hibát kapsz.
[ Szerkesztve ]
-
peanar
senior tag
válasz koxminator #1021 üzenetére
Szia. Nem volt még a rooton kívül valami módosítás a telón, mert az brickhez vezet a lolinál. A honor multi tool tud unbricket, én már csináltam és nálam segített! Igaz, nem emlékszem, hogy adatvesztéssel járt, vagy sem.
Nincs véletlen a telón dload mappában a b351 install rom? Ha igen, recoveryből, ha vissza teszed a gyárit, lehet frissítést indítani (ha jól emlékszem) és az nem jár adatvesztéssel. -
Black&White
addikt
válasz koxminator #1022 üzenetére
Frissítés előtt minden gyári állapotban volt?
-
koxminator
senior tag
válasz koxminator #1021 üzenetére
Mivel nem változott a helyzet, ezért fastbootban feltoltam neki a B351 recoveryt, de az sem segített. Rátoltam gyári recoveryből factory resetet, látszólag megcsinálta, mert újabb gyári recoveryben már nem angolul, hanem kínaiul vannak a szövegek, de újabb factory reset után is csak áll a Honor logónál és semmi. Asszem most már csak a 3 gombos maradt...
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
peanar
senior tag
válasz koxminator #1017 üzenetére
Szia, üdv mindenkinek.
Feltettem gyorsan a frissítést, jobban mondva lassan, mer elég sokáig optimalizált.
Egyenlőre új dolgot még nem véltem felfedezni, igaz hogy csak pár perce van fent, viszont szemmel láthatóan megszűnt, csökkent a laggolás, főleg az állapotsor lehúzásánál lehet észrevenni. Ami még szemet szúrt, nálam kóddal le van védve a play áruház, frissítés előtt 20-30 ból talán egyszer ha kérte a kódot az alkalmazás megnyitásakor, most az is működik. -
Csarlee
tag
válasz koxminator #1017 üzenetére
Valószínűleg stabil, nekem a kínai developer ágon (6.1.1【EMUI3.1_Android5.1】【2016年1月1日更新】) nincs semmi extra csak kínai proxyval. Azok viszont már MM-es cuccok...
-
Crestol
tag
válasz koxminator #1013 üzenetére
De nekem a B351 - el is elérhetőek ugyanezek a funkciók:/ viszont szomorú hogy nem jött rá meg nekem a frissítés!
-
peanar
senior tag
válasz koxminator #1013 üzenetére
Köszi. Te amúgy már frissítettedd?
Ahogy lesz alkalmam vissza tenni a gyári recoveryt, kipróbálom.
Ha addig esetleg van valakinek tapasztalata a frissített rommal, megoszthatná velünk
Üdv. -
peanar
senior tag
válasz koxminator #965 üzenetére
Szia!
Először is köszi a válaszokat!
Én sem szoktam nagyon az alkalmazásokat kilövöldözni, de azért van hogy egyszer kétszer megteszem, próbából megtettem lollinál is aztán csak csodálkoztam hogy válaszokat várotam, de nem érkeztek meg és mihelyt megnyitottam az alkalmazást üzenetek hada fogadott.
Más telefonoknál, pl. xiaumiau de a honor 6+ kk rommal sem csinálta azt, hogy ha kilőttem egy alkalmazást, nem érkezett meg az üzenet. Persze úgy, hogy ezek az alkalmazások be voltak téve a védett alkalmazások közé és az indításkezelőben is ki voltak pipálva. Így én ezt a lolli (legalabb is h6+-on) hibájának tudnam be, hisz előtte meg nem találkoztam ilyennel (meg a szét romolható htc desire-nél sem ).
Amit viszont biztos hogy javítottak a kk romhoz képest, legalább is ami nekem egyből feltűnt, az pedig a Ne zavarj (holdacska) opció. Míg a kk romnál ha be volt ez a funkció kapcsolva, akkor csak az sms és a hívás hangját lőtte ki a többi üzenetkezelő alkalmazás, chat, email meg miegymás hangja felébreszthette az embert, ha nem volt szemfüles, ezzel ellentétben a lollinal minden üzenet értesítést elvet. Ez kinek jó, kinek nem, nekem az
A Gear Fit managert írd majd le légyszi, hogy honnan szedted le. Nálam az a verzió, ami a kk-n volt, nem akar menni, de aztán lehet hogy én kutyultam el valamit, és rossz verzióval próbálkoztam...
A Gear Fit managerhez tartozó appok, miket régebben megokosítottam, hogy menjenek nem samu telefonnal is és átküldtem neked, azok működnek vele? Nem olyan rég elszállt az egyik vinyóm és magával rántott sok mindent, közötte ezeket az appokat is. Lolinal gear-el működik az sms ertesites, mert kk-nál nem ment. Az open fit nevű playről letölthető alkalmazással megy az sms jelzés az órán.Köszi a twrp-t, fel fogom tenni. Rootolni nem akarok, mert rootal nem működnek a bankos appok, viszont a reklámok zavarnak, így csináltam rá egy okosságot, amit a kk romra is feltettem, ehhez kell a nem gyári recovery
[ Szerkesztve ]
-
peanar
senior tag
válasz koxminator #960 üzenetére
Szia, illetve mindenkinek, sziasztok!
Ha már volt ez a kérdés, akkor elnézést érte...tegnap rászántam magam és feltettem a B351 lollipollit a h6+ telefonomra. Azt vettem eszre, hogy ha egy alkalmazást kilövök a memóriából (pl. viber, whatsapp, gmail stb.) akkor mindaddig amíg újra meg nem nyitom az adott alkalmazást, addig nem érkezik be új értesítés. Van erre valamilyen megoldás? Igen, be vannak téve a védett alkalmazások közé és az indításkezelőben is ki vannak pipálva. Jelenleg úgy használom ezeket az alkalmazásokat, hogy lelakatoltam azokat, így ha kilövöm a futó alkalmazásokat ezek nem "záródnak be".
Másik kérdés, az viszont neked, llolli alatt melyik gear managert használod, vagy a playen található Oppen Fit-et? A B351 után a te telód talált frissítést?
Előre is köszi a válaszokat!Üdv mindenkinek.
-
koxminator
senior tag
válasz koxminator #959 üzenetére
Úgy néz ki, hogy a hétvégén visszarakom a hivatalos B351-es Lollit, mert ez a 6.1.1 developer nagyon merül. Okát nem tudom, de nem is akarom kideríteni, mivel ugyanazok a programok vannak rajta (sőt, inkább kevesebb), mint a 4.4.2-őn. Ráadásul megint belefutottam abba, hogy a Titanium Backup-pal nem tudok menteni, mert azt írja, hogy nincs hozzá elég hely! A TB alatt alul a Rendszer ROMnál azt írja, hogy 1,56Gb helyből 88,4 Mb szabad, wtf? Mindegy, nem olyan nagy dolog újrahúzni és beállítani, csak bosszantó.
-
Black&White
addikt
válasz koxminator #957 üzenetére
Ha rögtön, az első pár százaléknál eldobja a csomagot, akkor valamit nem talált rendben az ellenőrzésnél.
Nincs semmi módosítás a rendszeren belül?Root, local.prop, stb?
Belső tárhelyről is próbáltad, esetleg szervizmenüből (*#*#......)?Fastbootból nem tudsz telepíteni, illetve a Recovery csak olyan szempontból fontos, hogy frissítés előtt megnézi, hogy a gyári, a ROM-hoz tartozó van e fent (esetedben 6.1.1-et keres).
Megnéztem mi van a cloudmail-es mappában, felülről lefele:
-Egy TWRP mentés friss 6.1.16-os telepítésről.Ez akkor jön jól, ha valami gubanc áll be rendszer módosítások után.
-Rollback file: ha vissza akarsz térni MM-ről Lollira
-6.1.16 gyári Recovery.Ha frissíteni akarsz 6.1.16-ról a későbbiekben, de mondjuk korábban lecserélted TWRP-re.
-update.zip: ez az elmentett 6.1.16-os OTA csomag. -
koxminator
senior tag
válasz koxminator #956 üzenetére
Nem jutottam semmire, máshonnét is letöltöttem, nincs különbség. Fastboot módban sem tudtam az update zip-et telepíteni, de úgy sem, hogy a 6.1.16 recoveryjét tettem fel előtte. Maradok a 6.1.1-nél. Viszont jó hír számomra, hogy a Gear Fit továbbra is működik, sőt, talán jobban is.
-
Black&White
addikt
válasz koxminator #954 üzenetére
Az update.zip egy mentett OTA csomag.Nem kell hozzájuk custom Recovery.
Nem egy Kangvip ROM-ot találtál véletlenül? -
Black&White
addikt
válasz koxminator #952 üzenetére
A Total Commanderrel menj el az update.zip\META-INF\com\google\android\ mappában lévő updater-script fájlig, F3 és az ui_print sorban láthatod milyen modellhez van a frissítés.
-
Black&White
addikt
válasz koxminator #950 üzenetére
Ne, semmiképp se változtass rajta.
Az update.zip-pet csak rakd bele a dload mappába és helyi frissítéssel telepítsd. -
Black&White
addikt
válasz koxminator #946 üzenetére
Utánanéztem, stabil ágon B351-re két frissítés érkezett B530 és B550.
Developer ágon 6.1.16-tól már MM ROM-ok vannak, sorban: 6.1.16, 6.2.16, 6.3.1, 6.3.16 és 6.4.1.
Viszont 6.2.16 után, mint a sima H6 esetében is, eltüntették a helyi frissítés lehetőségét.
Ezt egy TWRP-ből flashelhető HwOUC.zip-pel (Frissítés app) lehet megkerülni.
Eléggé macera lenne előkeríteni az összes OTA csomagot (főleg, hogy ennyi alverzió van), de ha lesz időm linkelem őket. -
koxminator
senior tag
válasz koxminator #946 üzenetére
Van benne double-tap-2-wake, csak jól eldugták Asszem a hivatalos MM-ig maradni fog ez a ROM
-
Black&White
addikt
válasz koxminator #944 üzenetére
Én csak sima H6 tulaj vagyok, de a kínai oldalak szerint B351-re jön meg az 550-es frissítés, OTA-n.
Vagy le kellene vadászni a mentett OTA csomagot és helyi frissítéssel telepíteni.
Az EMUI oldal hónapok óta nem áll a helyzet magaslatán...
Talán csak a Mate 8-hoz van kint MM ROM (érthető, azzal is jött), a többi típushoz nem publikálják a teljes firmware-t, csak OTA-n küldik ki és azt is esetlegesen. -
Black&White
addikt
válasz koxminator #942 üzenetére
Ha jól gondolom neked TL10-es, kínai verziód van!
Ott a Developer ág 6.1.16-tól már MM alapú.Stabilon B550 az MM, arra B351-en keresztül lehet eljutni. -
JoeCockBill
senior tag
válasz koxminator #817 üzenetére
merülésről még nem tudok nyilatkozni. meg szerintem este feldobom újra 3gombossal hátha jobb lesz. egyelőre a tapasztalatom hogy semmiben sem jobb, cserébe néhány dologban rosszabb
új videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
-
JoeCockBill
senior tag
válasz koxminator #799 üzenetére
rendicsek. aztán lehet én is felpattintom, nemrég majdnem rászántam magam, de aztán szerencsére jobb dolgom akadt. ami nem nagy kihívás, a telefon újra-lakásnál minden jobb
-
JoeCockBill
senior tag
válasz koxminator #797 üzenetére
akkor ennek örömére felrakhatnád és leírhatnád mi változott
én egyelőre nem tervezem, legalábbis amíg nem hallok olyan újdonságokról amiért érdemes lenne újra belaknom a telefontúj videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
-
JoeCockBill
senior tag
válasz koxminator #794 üzenetére
TL10et linkelt. 版本: B351【EMUI3.1_Android5.1】【2015年10月16日更新】
vagy én vagyok a hülye?új videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
-
Black&White
addikt
válasz koxminator #794 üzenetére
A Developer amúgy sosem lesz végleges.
Mindig a Stable ág előtt fog járni funkciókban, extrákban.Cserében be kell vállalnod, hogy együtt tudsz élni a gondolattal, hogy beüthet valami.
Ami pl. H6-on hosszú-hosszú ideje nem ütött be.
Ha ez számít, én ajánlom. -
JoeCockBill
senior tag
válasz koxminator #792 üzenetére
dehogynem, kolléga pár hsz-el ezelőtt pont linkelte. csak neki az nem jó
-
Misi1980
senior tag
válasz koxminator #742 üzenetére
Akkor lehet värok én is.Jó leett volna ha kiadnak végre egy végleges verziót.
-
Black&White
addikt
válasz koxminator #742 üzenetére
A developer ág kéthetente kap frissítéseket és azokkal új funkciókat.Sosem lesz stabil ilyen értelemben.
H6-on vagyunk páran, akik ezen vagyunk, mindenki elégedetten használja!Visszaállni stabil ágra egy megfelelő köztes ROM kérdése.
-
JoeCockBill
senior tag
válasz koxminator #729 üzenetére
ja én se. bár sokkal jobban foglalkoztat hogy miért nem tudjuk feltenni az EU romot, amikor ugyan az a készülék. nem akarom elhinni hogy erre csak itt nekünk hármunknak lenne igényünk
[ Szerkesztve ]
-
Csarlee
tag
válasz koxminator #695 üzenetére
Milyen lépéseket csináltál a kínai karakterek eltüntetéséhez? Ugyanazok a lépések mint a régebbi romoknál. Nekem most a 186-os van de cwm-el feltolnám a 250-et egyből...
-
peanar
senior tag
válasz koxminator #649 üzenetére
Hmmm, köszönöm az infot!
Kíváncsian várom a fejleményeket, ha valaki felrakja (Csarlee), milyen változásokat észlel!?
Így ilyen formában ez nem lesz lolli... -
peanar
senior tag
válasz koxminator #645 üzenetére
Pedig a needromon 4.4.4-et írnak.
Bele tudsz nézni a system/build.prop fájlba, ha igen, egyből kiderül, hogy 4.2, vagy 4.4 ;-)
Felül lesz a Rom verziószáma, és elvileg alul az E.UI verzsön. -
Tündike25
tag
válasz koxminator #634 üzenetére
Köszi, de továbbra is egy megerősítésre várok, hogy mind2 foglalat tudja-e egyszerre(!!!) a 3G/4G-t? Az egyiken beszédre, a másikon netre? A Huawei válaszából ez nem derül ki egyértelműen... Ha nem, akkor meg nem értem miért nem, mivel 2 antennás...
-
JoeCockBill
senior tag
válasz koxminator #581 üzenetére
érdekes, nálam is eltűnt. nem frissítettem, gondoltam majd akkor ha vágyom egy kis dalvik cache ürítésre, aztán most megnéztem és tökre nincs már ott. lehet valami gáz volt vele és visszavonták?
-
peanar
senior tag
válasz koxminator #574 üzenetére
Frissítő app, vagy needrom?
Nálam az app még nem talál semmit, de needromon már fent van -
juventusfan
tag
válasz koxminator #544 üzenetére
Viszont ha jól értelmeztem, itt magyar honba nincs különbség a frekvencia támogatottság UL00és UL10 között. ( Nincs 800MHz-es sáv egyikbe sem).
Háborúban az igazság az első áldozat, és az információ erősebb a golyóknál.
-
viktor19816
csendes tag
válasz koxminator #557 üzenetére
Igen edigitalos van.Akkor várok.Köszi
-
Csarlee
tag
válasz koxminator #540 üzenetére
A 153-ra vajon mehet közvetlenül? EU-s rom sehol ...
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz koxminator #537 üzenetére
Az komoly, nem tudtam.
Es most nezem, hogy az egyiket gyartjak ok, masikat meg LG
-
peanar
senior tag
válasz koxminator #522 üzenetére
A 142-est ekkor adták ki: ro.build.date=Thu Apr 9 21:03:39 CST 2015
Talán ez lehet kiinduló pont. -
JoeCockBill
senior tag
válasz koxminator #485 üzenetére
mondjuk azt illett volna figyelembe venni hogy a drágábbik, nagyobb tárhellyel rendelkező variánsról van szó. ha a 16os jött volna mondjuk 120ért akkor véleményem szerint vödörből öntötték volna az ajánlott plecsniket. minimum.
-
JoeCockBill
senior tag
válasz koxminator #478 üzenetére
nekem a play fosta össze magát tegnap 2X, szerintem google-éknél lehet valami, mindenesetre nem nagyon paráztam rá, megynyitottam újra oszt csá.
más: nem tudja valaki hogy a quick settings fényerő csúszkájának a színét melyik fájl tartalmazza? tegnap elkezdtem átszínezgetni mindent hogy menjen a háttérkép/widget kombómhoz, de azt nem leltem seholúj videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
-
Csarlee
tag
válasz koxminator #478 üzenetére
Nekem is előfordult a napokban de mivel még csak a 150-es rom van rajta és a hétvégén szeretném frissíteni, nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget...
-
ßrainiac
addikt
válasz koxminator #459 üzenetére
Koszi. Azota talaltam egyet en is, de nem installalja fel. A tiedet sem :/
"Application not installed" - ennyi
-
juventusfan
tag
válasz koxminator #414 üzenetére
nekem 160assal jött meg2 hete. Akkor ezek a frissítések mehetnek automat OTAval?
-
JoeCockBill
senior tag
válasz koxminator #397 üzenetére
úgy látom nem tudja ez sem a 800 MHz-et, szóval ha tippelnem kéne ez PE-TL10 gapps-el megpakolt rommal. amennyiben ez lehetséges, persze fogalmam sincs. inkább csak reménykedem
-
SharpSA
veterán
válasz koxminator #394 üzenetére
Használta már valaki valamire az NFC-t?
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
JoeCockBill
senior tag
válasz koxminator #394 üzenetére
szerintem az, 32 gigás
-
peanar
senior tag
válasz koxminator #377 üzenetére
-
peanar
senior tag
válasz koxminator #374 üzenetére
Az SHealth annyira engem sem érdekel, csak gondoltam megpróbálom, hátha...
Megnéztem a Phone-t, tényleg régebbi híváslistát jelenít meg, de szerintem pusztán azért, mert le van korlátozva az átszippanthatott mennyiség, nekem kb. 5-6 nappal ezelőtti az utolsó, de igaz, most rövid a lista.
A manager is képes különböző értesítések átküldésére, azt nem próbáltad?
Ha kell valamelyik app, töltsd le, szedd ki root explorerrel és küld át nekem (töltsd fel valahova), megpróbálom megbütykölni, hogy az is menjen -
peanar
senior tag
válasz koxminator #370 üzenetére
Nálam az összes működik a gearmanager_lollipop51_test_signed.apk Gear Fitt managerrrel és a hozzá tartozó gearfitinstaller-release.apk-val! Elvileg te is ezt használod
Volt pár próbálkozásom a GearFitness, azaz az SHealt feltelepítésével (ez monitorozná a fitness részt), ami bele integrálódik a managerbe. Jó ideig beletelt, amíg találtam egy olyan verziót, ami nem fc-zett, viszont kiderült, a monitorozáshoz sansung fiók szükségeltetik. Nem kevés időmbe került, amíg megoldottam a h6+-on a samsung fiók létrehozását, majd regisztráltam. Erre kiderült, hogy nem szinkronizál, valószínű kell neki a samu framework. Na ezt már nem mertem bevállalni, mert ha kiüti a rendszert, rakhatom újra a telót...annyi időm meg nem vagyon
(#371) juventusfan
Vagy fagyasztod, ahogy Csarlee fórumtárs írta, vagy pl. root explorerrel rörölheted magát az appot+ a hozzá tartozó odex. fájlt. Törlés előtt átmásolod valahova, az sd részre, hogy vissza tudd tenni, ha jön a frissítés!A legfontosabb, amit Csarlee is említett, hogy bármelyik műveletbe is vágnál bele, root szükségeltetik hozzá!
-
peanar
senior tag
válasz koxminator #360 üzenetére
Megokosítottam egy-két gear fit-hez tartozó appot, hogy a nem samu telefonokkal is működjenek. Mindegyik a google playen lévő legújabb verzió! Itt megnézheted.
(#366) JoeCockBill
Én itthonról vettem rá egy Nillkin szilikon tokot+üveg fóliát. A tok nem lenne rossz, ha a led körüli kivágás nagyobb lenne, mert vakuzva a képeknek az egyik fele homályos lesz, ugyanis visszatükrözi, visszavezeti a fényt a lencsékhez. Jobban mondva ez már a múltidő, nekiestem egy pontozóval...hát nem lett szép, de praktikus(#367) SharpSA
Nekem utoljára 1n7ó37percet ketyegett el 7ó10perc kijelzőidővel. Ebből az android os 4ó19percig használta teljesen a cpu-t.(#368) juventusfan
Most így hirtelen nem tudom, melyik appra gondolsz, de ha nincs szüksége a rendszernek, törölheted, csak előtte csinálj róla egy másolatot, hogy frissítésnél vissza tudd tenni. -
peanar
senior tag
Ha kipróbáltad az értesítéses mizériát, írd le légyszí a tapasztalatod, mert annak függvényében, ha még találok jóárasítva, akkor lehet, én is beruházok egyre (én is régóta keresgélek valamilyen alternatívát!).
Néztem, 25e pénztől már (nem sok helyen, de lehet) kapható, igaz nem full tartozékkal (jelentsen ez bármit is) és nem magyar szoftverrel. Teljes tartozékkal és magyar nyelvű szoftverrel 40-50eFt között értékesítik....ekkora különbségnél én is lemondok a magyar nyelvről -
peanar
senior tag
Köszönöm a beszámolót, ha netetán még találkoznál valami említésre való felfedezéssel, szívesen veszem/olvasom
(#359) SharpSA
Az a 16GB verzió!
Ha vissza lapozgatsz, találni fogsz a frekikről pár hozzászólást! Most jó fej akartam lenni, elővettem a leírást, de a sok csirkeláb között elveszve nem tudtam kibogarászni semmit, így marad a guglizz rá
Nekem vodafone-os kártyámmal (igaz hogy piroskáéknál nincs 4G) nincs probléma, persze vidéken csak 2G a menő, de ezt betudható a vodaf@os szolgáltatónak Mi4-el is ugyan ez volt.A 32GB tesójához képest, ha jól tudom, csak az NFC hiányzik belőle.
[ Szerkesztve ]
-
peanar
senior tag
válasz koxminator #357 üzenetére
Ki is használom, és kérdezek
Van e billentyűzár feloldási funkciója a samunak (gear fit), illetve a hozzá tartozó appnak (kényelmi funkció). Én ezt a funkciót nagyon szerettem a xiaomi kontra MiBand-nél.
Hány napja van meg, csak azért, hogy van e tapasztalat az aksiidejéről?
Bármilyen (értem itt ezalatt pl. hangouts, viber, skype stb) értesítések megjelenítésére, jelzésére alkalmas?
Jaj, és tud magyar nyelven a fitti, vagy nem fitti?[ Szerkesztve ]
-
doongoo
addikt
válasz koxminator #345 üzenetére
értem én, de a pebble óra (tudom, hogy nem tetszik és sokallod is az árát - bár csak 99 € az alap verzió, azaz a gear Fittel kb. egy árban van) pont azért jó, mert azt elég hetente egyszer tölteni...Kijelzője is van és minden értesítést tud kezelni is (meg még plusz funkciói is vannak az igényedhez képest)
[ Szerkesztve ]
-
doongoo
addikt
válasz koxminator #343 üzenetére
Van egy eladó, keveset (kb. 1 hónap) használt Huawei color bandem is feketében (némi használatból származó nyommal)
egy review róla
Ha esetleg érdekel, jutányos árban meg tudunk egyezni, mivel nekem nem jött be annyira, mint a MiBand
Kb. 5 napot elmegy egy töltéssel. Kijelzi igény esetén az időt, bejövő hívásnál a telefonszámot és méri az aktivitást is. Egyéb értesítéseket nem tud.Mondjuk, ha a Gear Fit tényleg kommunikál rendesen nem Samu telókkal, akkor tényleg megérheti az online áron rendelve
[ Szerkesztve ]
-
doongoo
addikt
válasz koxminator #338 üzenetére
másik fórumba is írtam: neked a pebble okosórát ajánlom
-
peanar
senior tag
válasz koxminator #336 üzenetére
Ezt már én is akartam kérdezni, hogy ki milyen okos kütyüt használ mellé!?
Én a xiaominak a MiBand karkötőjét nyúzom, ami majdhogy teljes értékűen működik akár a xiaomi telefokkal!
Egy valamit hiányolok, a billentyűzár feloldás, ezt sajna nem tudja a h6+, de ezt eltekintve a tudása a letöltött szoftververziótól/sz.fajtàtól függően figyeli az alvást, mozgást, számolja a kaloriakat, működik az ébresztés és az események értesítése funkció is!
Ha használ valamelyikőtök Talkband (B1 vagy B2) órát, írna róla pár sort:-)[ Szerkesztve ]
-
peanar
senior tag
válasz koxminator #288 üzenetére
Régebbi verziójú romot hogyan lehet feltenni, valaki próbálta már?
Próbáltam a 3 gombos módszerrel, először nem indult el, mert a cwm recovery volt fent. Vissza tettem a gyárit, akkor már reagált a 3 gombos műveletre, de nem csinált semmit, kiírta hogy nincs frissítés és nem telepítette (minden változtatás vissza lett állítva). Feltette a megfelelő helyre a megfelelő fájlt, szóval elvileg mindent úgy, ahogyan azt kell -
peanar
senior tag
válasz koxminator #284 üzenetére
Ment pü.
-
peanar
senior tag
válasz koxminator #279 üzenetére
Eddig zsír
Én is rágugliztam, csak amiket én találtam, azok elvéreztek...
Ha már így össze gyűjtötted, nincs véletlenül olyan program is a tarsolyodban, amivel szétszedés után vissza lehet csomagolni image fájlá -
peanar
senior tag
válasz koxminator #277 üzenetére
Az update extractor-on már túl vagyok , csak az img fájlokhoz nem találtam még megfelelő programot, úgyhogy köszi az infót, megnézem amit ajánlottál
-
JoeCockBill
senior tag
válasz koxminator #274 üzenetére
Én ES File Explorerrel nyomom, eddig nem volt gond. Csak elmentem mindig dropboxba az eredetit, telón átírom, majd ha frissítés jön törlöm a telóról és dropboxból visszarakom a régit. Amúgy most nem módosítottam, szerintem nem is fogom. Tárcsázót évente 2X használom, ott nem zavarnak a csirkelábak, gyári email kliens alapból tiltva van, ezeken kívül csak a videó és zenelejátszóban vannak kínai karakterek, de azok a prop fájlok átírásával sem tűnnek el. Ja és most CWM-et se rakok fel (legutóbb se tettem), feleslegesnek tartom. Legalábbis amíg 0 flashelhető mod vagy bármi van hozzá XDA-n, max arra lenne jó hogy cachet meg dalvik cachet wipeoljak, de cachet gyári recoveryből is lehet
Amúgy ja, a chrome valóban kutyaszarúj videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
-
juventusfan
tag
válasz koxminator #253 üzenetére
XD..ok!
-
imis
senior tag
válasz koxminator #243 üzenetére
Igaz, de a 32-es már húzós árral van, egyszerűbb lett volna bele egy sd. Májusig még ráérek agyalni rajta, de így a sima 6-os felé kacsingatok. Nem értem ezeket a telefon gyártókat, hogy miért kell valamivel mindig megszopatni a vevőt?
-
imis
senior tag
válasz koxminator #241 üzenetére
azért ez szívás
Már rászánja magát az ember egy készülékre és kiderül, hogy tud, de mégse... -
cybergyerekG
csendes tag
válasz koxminator #238 üzenetére
ennyit találtam, h a mate 7 : TenSilica DSP
Én sem vagyok vájt fülű, csak szeretem az igényes hangzásvilágot, (htc-ről jövök) piston 2-vel szintén. -
JoeCockBill
senior tag
válasz koxminator #225 üzenetére
valahogy nem hoz lázba a lolli, de ezt már leírtam. az zavarna ha azt érezném hogy sz*rnak ránk, de az utóbbi pár hétben jött 2 frissítés is, szóval látszólag erről szó sincs
-
imis
senior tag
válasz koxminator #220 üzenetére
Köszi, a 3G-re látom jó. -
imis
senior tag
válasz koxminator #213 üzenetére
Köszi, úgy érzem ebből csak a +nélküli lesz nekem. Még ha megéri is a többihez képest akkor is magas az ár.
-
JoeCockBill
senior tag
válasz koxminator #208 üzenetére
úgy hallom csak a DTS-re van hatással, ami így borzasztó lett. bár eredetileg sem túl jó, soha nem használom. de így mégrosszabb. feltolja a magas és mély tartományt a sztratoszféráig, borzalmas. megy is vissza az eredeti.
-
JoeCockBill
senior tag
válasz koxminator #206 üzenetére
elég jól hangzik. mármint nem úgy, hanem hogy jónak tűnik
mentést csinálj az eredetiről mert megint szákkolod a kákkot frissítésnélúj videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
-
JoeCockBill
senior tag
válasz koxminator #197 üzenetére
jaja, még 2-3 frissítés és tudni fogjuk hogy mit lehet és mit nem
amúgy nekem is kiírta hogy...
... de nem volt gondúj videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
-
JoeCockBill
senior tag
válasz koxminator #195 üzenetére
mi a gond? csak hogy tanuljunk belőle. gondolom gyári recoveryt visszatetted, prop fájlokat visszaállítottad. úgy rémlik azt írtad anno hogy a gyári appokat TB-vel fagyasztottad, akkor az lehet a gond?
-
JoeCockBill
senior tag
válasz koxminator #191 üzenetére
na, én tuti nem lakom most újra. azért teszek egy próbát hátha sikerül visszarakni a gyári recoveryt hogy felmenjen a frissítés, de ha nem akkor ott rohad meg ahol van
-
Black&White
addikt
válasz koxminator #191 üzenetére
Rakd fel helyi frissítésként.
Amúgy a H6 és a + esetében minden hónap első napján várható egy update.Ezt hivatalosan is bejelentették. -
JoeCockBill
senior tag
válasz koxminator #188 üzenetére
akkor nem kapkodták el
jut eszembe, vettem 2 féle aluminium bumpert is, egyiket ebayről másikat oppomartról. az egyikben lötyög a telefon, a másik nyomja a gombokat magától. eddig a legjobban a sima átlátszó szilikon tök jött be, de az meg elkezdi felszedni a tempered glasstúj videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
-
JoeCockBill
senior tag
válasz koxminator #186 üzenetére
yeah
nekem imak van most, bár csak melóban "hordom", leginkább csak azért hogy a zsebembe kerülő por ne karcolja össze (melóban sok a por), leejtés esetén tapasztalatom szerint ezek nem sokat érnek, szegény g2-met pont egy nillkin tokban sikerült összetörnöm. ez az imak annyiban szimpatikusabb hogy puhább műanyagból van, kevésbé merev, nem félek annyira felrakás/leszedésnél hogy összekarcolom az oldalát.új videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
-
asipos0228
csendes tag
válasz koxminator #182 üzenetére
Valami nem stimmel.
Eminyé PE-UL00-ás és kétkártyás.
És imádom. -
JoeCockBill
senior tag
válasz koxminator #166 üzenetére
Ja jogos, gondolom azzal állhat összefüggésben hogy utólag böllen fel a Play.
Akkor ezek szerint véletlenül raktam TWRP-t. Működött, meg jobban is szeretem mint a CWM-et, de azért mégegyszer nem merném megpróbálniúj videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
-
JoeCockBill
senior tag
válasz koxminator #162 üzenetére
Itt is buli volt, bár nekem a haldokló laptopom is megnehezítette a dolgom. Szóval azzal indult a művelet, hogy nekem se akarta visszaállítani a gyári appok felét. Gondoltam sebaj, kiszedem a romból. Jól le is töltöttem, majd kitömörítésnél dobott egy errort. Gondoltam akkor letöltöm az emui.com-ról. Jött is vagy 4 órán keresztül, vagy 6szor újraindult a letöltés. Nem meglepő módon szintén errort dobott. Gondoltam pihentetem a témát picit, addig visszateszem a gyári recoveryt. Elindítottam a multitoolt, kiválasztottam ami kell, enter, majd kilép a multitoolból. Ellenőriztem, még mindig TWRP volt a telefonon. Megpróbáltam újra, megintcsak nem történt semmi. Mondom anyád, oké, akkor letöltöm telefonnal a romot needromról, lementettem a zenéket képeket uccw widgeteket aztán hadd szóljon a 3 gombos. Így is történt, és minden oké. Titaniumot nem használok, láttam már olyat hogy bekavart, nem kockáztatok, 10 perc alatt újra telepítettem playből azt a 30-40 alkalmazást ami kell.
Jut eszembe: multitoolban most csak CWM-et láttam TL10-hez, ez legutóbb is így volt? Csak mert én legutóbb tökre TWRP-t raktam fel, vajon félrenyomtam csak vagy kiszedték azóta? Működött meg minden
-
doongoo
addikt
válasz koxminator #162 üzenetére
unroot nem kellett volna...Az nem zavar be a frissítésekben
-
ßrainiac
addikt
válasz koxminator #159 üzenetére
Nem neztem a verzioszamokat, de nekem tegnap meg batar volt es a ma reggeli frissites ota lett ez az izlesesebb verzsön.
-
JoeCockBill
senior tag
válasz koxminator #155 üzenetére
nagy királyság, köszi.
-
JoeCockBill
senior tag
válasz koxminator #152 üzenetére
a sima honor 6 topikból okulva a root nem gáz csak a módosított prop fájlok, meg mint ha olvastam volna olyat hogy a törölt gyári appok is bekavarhatnak, én direkt ezért visszaállítható módon töröltem őket. bár szerintem inkább feltolom 3 gombossal meló után, az a biztos.
persze csak ha sikerült letölteni az emui.com-ról, legutóbb nagyon megszenvedtem vele nincs valami mirror lelőhely?[ Szerkesztve ]
-
Csarlee
tag
válasz koxminator #152 üzenetére
Nekem is...
Szerintem a root nem gáz csak a módosított local.prop meg a custom recovery.... -
juventusfan
tag
válasz koxminator #137 üzenetére
-
JoeCockBill
senior tag
válasz koxminator #137 üzenetére
nagy király vagy hogy bedobtad a multitool topikba a recoveryt!
-
JoeCockBill
senior tag
válasz koxminator #131 üzenetére
sajnos egyik kérdésre sem tudom a választ, de az elsőre engem is érdekelne, szóval ha jutottál valamire ne tartsd magadban
-
ßrainiac
addikt
válasz koxminator #127 üzenetére
Hasznalja egeszseggel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest