Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
juventusfan
tag
Eladó 2 darab kijelző védő üveg, jutányos, pár száz forintos áron. Nyugodtan! 😉
Háborúban az igazság az első áldozat, és az információ erősebb a golyóknál.
-
juventusfan
tag
Helló!
Tudna segíteni nekem abban, hogy az ébresztő hátterét hogyan tudom megváltoztatni?
Amikor aktív az ébresztés, akkor a háttér megváltoztatható. Ezt én egyszer megtettem. Azóta ezt elfelejtettem hogyan is lehet megtenni. Segítenétek please. Volt exem van a háttérbe😂😂😂Háborúban az igazság az első áldozat, és az információ erősebb a golyóknál.
-
Sátán44
addikt
Tudna valaki megosztani velem egy PE-UL00 6.0 romot? Igaz, hogy felment a TL-es rom, de a 3 gombos kiakad 5%-nál errort ír.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Sátán44
addikt
Sziasztok!
Csináltam egy hülyeséget. Van egy Honor 6 Plus PE-UL00-m, amin sikeresen töröltem a rendszert. Bootloadert és a TWRP-t elérem, de az UPDATE.APP fájlt ezen keresztül nem látom. Van más módszer a rom telepítésére? Custom romot sajnos nem találtam hozzá.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
csusza`
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem mai a készülék, de egy ismerős adta oda nekem, hogy gyomláljam ki belőle a kínai nyelvet.
Utána néztem, PE-UL00 modellhez elvileg van EU ROM, viszont nem jutok vele előre. Ott elakadtam, hogy nyitni kéne a BOOTLOADER-t, viszont hát ugye ehhez kéne a Huawei-nél unlockolni a készüléket.
A Huawei unlock oldala meg fóruminfók alapján 2-3 hónapja nem elérhető.
Valami más megoldás lenne a nyitásra, rootolásra? Vagy ez most így zsákutca?
Előre is köszi.
Üdv!
Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
-
Csarlee
tag
válasz koxminator #1186 üzenetére
Király! Köszi az infót.
-
koxminator
senior tag
válasz Csarlee #1185 üzenetére
Na kész lett az akksicsere. Tegnap bevittem 17.30-ra és ma 14-kor jött az email, hogy kész. Az akksira kellett várni majdnem 4 hetet, de most már megvan. Az összeg is maradt 9.500 Ft, úgyhogy most remélhetőleg még 2,5 évet ki fog bírni.
[ Szerkesztve ]
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
Csarlee
tag
válasz koxminator #1184 üzenetére
Köszi!
-
Csarlee
tag
válasz koxminator #1182 üzenetére
Na, ez már jól hangzik. Majd írd meg pls hogy mibe fájt...
[ Szerkesztve ]
-
Csarlee
tag
válasz koxminator #1180 üzenetére
Szerintem be kellene, hogy vállalják mert még egyszerűbb a művelet mint a törött üveg cseréje. Az akksi beszerzése nem tűnik bonyolultnak bár senki nem szállít ide: Amazon és ebay :-(
Szóval, egy ilyen akksi-csere saccperkábé 15-20e forintból állna meg, attól függően, hogy mennyiért lehet beszerezni az újat. A munkadíjat 8-10e között tippelném.[ Szerkesztve ]
-
koxminator
senior tag
válasz Csarlee #1179 üzenetére
Értem, mindegy, megpróbálkozom még vele, hiszen kifejezetten írták még ezt a típust a weboldalukon, ezért is kerestem meg őket. Amúgy meg valóban, lassan 3 éves típus, szóval ha most nem csináltatom meg, akkor szerintem hamarosan már nem is fogom tudni.
[ Szerkesztve ]
-
Csarlee
tag
válasz koxminator #1178 üzenetére
Szia!
Nálam kijelzőcsere volt, pontosabban az üveg volt betörve. Bevittem, megnézték rögtön, nem kellett otthagyni majd megrendelték az alkatrészt. Amikor megérkezett ( 6 hét szállítás és szabadság miatt) bevittem és másnapra megcsinálták. Teljesen korrekt brigád, a weboldalukon meg lehet nézni a munkalapot, látható, hogy mizujs. Az akksi talán bonyolultabb bár nem tudom hol lehet hozzá gyári akksit venni. Sajnos, ez már egy erősen kifutó modell...
Üdv,
Csarlee -
koxminator
senior tag
válasz Csarlee #1177 üzenetére
Igen, őket hívtam fel korábban én is. Nekem azt mondták, hogy be kell vigyem, 1-2 nap, míg megvizsgálják és megmondják a pontos típust, árat, beszerezhetőséget. Közöltem, hogy nekem ez a munkatelefonom is, nem tudom napokig nélkülözni. Mire számítsak, Nálad ez hogy történt pontosan?
-
tamasgal
senior tag
Megszűnt a visszhang egy gyári beállítás visszaállításától! Tehát akinek visszhangzik csinál egy visszaállítást és minden ok lesz!
-
Csarlee
tag
válasz koxminator #1174 üzenetére
Engem is érdekelne a dolog...
-
koxminator
senior tag
Engem akkumulátor csere érdekelne. Ma felhívtam a Huawei szervizt, és kérdeztem, hogy több mint 2 éves, Kínából rendelt Honor 6 Plus-ban szeretnék akkumulátort cserélni. Erre közölte az ember kedvesen, hogy sajnos csak európai készülékekben tudnak csak cserélni, alternatív megoldást javasol, de ezt nem fejtheti ki.
Szóval akinek kínai H6Plus készüléke van és már esetleg cseréltette az akkumulátort és megbízhatónak tartott helyen csináltatta, vagy nem volt vele gond, kérem akár privátban is jelezze nekem, előre is köszönöm!
-
Csarlee
tag
Sziasztok!
Hétvégén sikerült betörni a kijelzőt a jó H6Plus-on...
Van valakinek valami megbízható helye a cserére? A kijelző OK csak az üveg törött de valószínű, hogy cserélni kell mert ragasztott ha jól tudom...Üdv,
Csarlee -
Jqwertyz
csendes tag
Sziasztok!
Kepernyo zarolasra beallitott jelszot, hogy lehet torolni, hogy ne kelljen beirni? Nem tudok visszakpcsolni swipera, mert az most ki van szurkitve.
Koszonom!Arvizturotukorfurogep
-
tamasgal
senior tag
Újrahúztam de a hiba maradt! Arra rájöttem, ha elő jön a visszhang és kihangosítom egy pillanatra a telót és vissza akkor megszűnik. Banyek csak szerviz lesz ebből, pedig menny herce hurcával jár
-
ntomka
nagyúr
Nálam semmilyen formában nincs ilyen.
ツ Headphones on - World off
-
tamasgal
senior tag
válasz sanchomuzax #1168 üzenetére
Sajnos nálam egy pár napja kezdődött, a hívás rendben kezdődik de pár perc elteltével kezdik kérdezgetni, hogy kihangosítottam őket! Vajon egy újra húzás segíthet rajta? Azt a szerviz előtt még megugrom.
-
tamasgal
senior tag
válasz koxminator #1166 üzenetére
Köszönöm szépen, lehet vissza viszem gariba (talán bele férek még a két évbe) mert egyébként imádom de ez azért elég bosszantó.
[ Szerkesztve ]
-
tamasgal
senior tag
Nektek szoktak panaszkodni, hogy pár perc beszélgetés után úgy hallja a másik fél mintha ki hangosítanám a telefont?
-
peanar
senior tag
válasz Csarlee #1162 üzenetére
Köszi a kioktatást, főleg a linket ami már lejárt lemez, de ha megmézed, én sehol nem írtam azt, hogy tudni fogja a B20-at, de javíts ki, ha tévedek. H6+ volt az előző telóm és tisztába vagyok a B20 freki hiányával (vodás révén hiányoltam is, mondjuk azért nem volt létkérdés).
Én csak azt írtam, hogy ha az EU teló több frekit tud (ismételten leírom, nem B20) akkor elméletileg az eu rom felrakásával ugyanazokat tudni fogja a csájniz teló is! Így már érthető?[ Szerkesztve ]
-
csien
csendes tag
Hát, köszönöm szépen a válaszokat. Vagy hozzászokok a helyzethez, vagy lecserélem a telefont ha lesz rá lehetőségem. Nem gondoltam volna , hogy ilyen problémába ütközök. Na mindegy. Köszönöm a segítséget mindenkinek.
-
peanar
senior tag
Ha jól tudom, akkor a voda nyomja a 4G-t b20-on, de ha jól emlékszem, te telenoros vagy. Mint ahogy már páran írtak, a hálózat beállításoknál állítsd át automatikus 3G/2G-re.
Ha olyan helyen vagy, hogy 3G sincs, akkor nem csoda a lassu letöltés.
Kérdés hogy pontosan milyen típusú a telefonod (pl. PE TL10 stb), azaz milyen frekiket tud.Elméleti síkon, ha a telefonod csájniz verzió, de van ugyanabból a típusból EU verzió (elméletileg a hardwer ugyan az), akkor az eu rom felrakása segíthet a freki problémán. Tudni fogja azokat a frekvenciákat, amit az eu-s tesója.
[ Szerkesztve ]
-
Jancker
újonc
Hali
Még nyáron sikerült rácsuknom a robogó csomagtartóját a telefonra.Rommá tört a kijelzőm, amit sikeresen ki is cseréltem magam. A probléma ezután jött,nem működött a kamera. Gondoltam annak is baja lett, és rendeltem azt is. Megjött az új, beszereltem, de így sem működik. Újabb szétszedés... Akkor vettem észre, hogy a kamerán a kis négyzet nem ragadt vissza a helyére. Hiába nyomkodom nem marad ott. Gondolom ez lehet a baja, mivel valami érintkezési hibája lehet így. Mivel tudom azt oda varázsolni ? Szervizbe nem vinném, mert ott a 26 eurós kijelzőt is 40.000 -ért akarták kicserélni.
-
csien
csendes tag
Hát annyi mindent állítgattam már, hogy most már semmi nem működik normálisan. Már témát sem tudok másikat letölteni és beállítani. Kár volt nekiállnom...
-
csien
csendes tag
Sziasztok. Köszi a gyors válaszokat !
A telefont visszaállítottam gyári állapotba, ez nem segített. Egyébként újonnan lett vásárolva a készülék, az edigitálnál. Unokaöcsémé volt, amíg össze nem törte. Aliról rendeltem hozzá új kijelzőt, az lett cserélve rajta. Minden tökéletesen működött rajta eddig. Most hogy mobilnetezni is akarok, ez a probléma.Megnéztem a lefedettséget, jónak kellene lennie, de a telefon csak 2G-n megy. Gondolom a jel vételével lesz a gond.
[ Szerkesztve ]
-
peanar
senior tag
Szia.
Valahol valamivel (alkalmazással) nem tiltottad/korlátoztad le a mobilnet letöltési sebességet?
Újonnan került hozzád a teló, mindig produkálta ezt a "hibát"? Milyen, melyik rom van fent? Ha nem találsz semmit, akkor esetleg egy mentés után próbálhatsz egy gyári beállítás visszaállítását, vagy recoveryben egy full wipe-ot, de vigyázz, mielőtt ezt megtennéd, a mentést, képeket + amire szükséged van másold át sz.gépre. -
csien
csendes tag
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék. Olyan problémám van, hogy a Telenoros mobil netem kb 0,04 Mbps-el megy csak a Honor 6+-on. Úgy gondoltam, hogy az előfizetésemnél nem állítottak be valamit, de tévedtem. Átraktam a kártyámat egy másik telóba amin 39,40 Mbps-t mértem. A beállításokat már a szolgáltatótól is lekértem, beállítottam ugyan úgy mint a másik telefonon, de semmire nem megyek vele, ugyan olyan lassú az egész. Eddig telekomos kártyám volt de váltottam. Ott sem volt valami villám netem, de ott az előfizetésemben sem nagyon volt "normális" net. Lehet hogy már akkor sem működött normálisan... Valakinek volt már ilyen problémája ? Előre is köszi a választ
Üdv
-
peanar
senior tag
válasz Csarlee #1145 üzenetére
Szia.
Mi található meg csak kóddal?
Tudsz esetleg egy kis leírást készíteni, hogy hogyan csináltad, mert nem biztos hogy egyhamar vissza kerül hozzám a teló, a barátom meg nem hinném hogy részletes leírás nélkül bele merne e vágni....
Ha esetleg itt senki mást nem érdekelne, akkor akár küldheted privátban is.
Köszi.Üdv
peanar -
Csarlee
tag
Szia!
Honor 6+ van nekem is... A linkelt unlocker jobb mint az xda-s ingyenes multitool mert kicsit másképp csinálja az unbrick-et. Azzal raktam fel a B561-et majd a korábban linkelt root megoldás, ez fastboot-al felrakja a twrp-t azzal kell két fájlt feflashelni. A twrp-ben kell a mount system read only mert csak úgy megy az ota. Utána dd a leírás szerint, majd full eu rom (B571) helyi frissítéssel. Ez csak kóddal hívható elő, szintén itt megtalálható.Üdv,
Csarlee -
peanar
senior tag
válasz Csarlee #1143 üzenetére
Szia.
Az xda-n van egy multitool, amivel (nem kell adb, parancsokat írni stb.) gyönyörűen lehet twrp vagy a gyári recoveryt cserélgetni, igaz előtte le kell tölteni a szóban forgó img fájlokat és bemásolni a program által leírt megfelelő helyre. Az a tool elvileg tud unbricket is...A volt telefonomról volt szó, azzal próbálkoztam. Először én is a telefon memóriájába másoltam az oeminfo.img fájlt, majd e leírásban belinkelt mindkét emulator appot letöltöttem, de egyikkel sem működött. Már nem emlékszem a pontos hibára, hibakódra, de a beírt parancssor után nem csinált semmit. Ezért felmásoltam az SD kártyára is hátha...de úgy sem találta az oeminfo fájlt.
Root persze megvolt előtte, a su-ban engedélyeztem mindkét emulátornak a root jogokat.
A sorrend ahogy én csináltam:
1. Twrp felrakás
2. Root (su)
3. Az új eu rom telepítése véget vissza a gyári recovery.
Ezután jött az oeminfoval való próbálkozás...
Azért kérdeztem, hogy neked melyik rom volt fent az "eusítás" előtt, mert a telefonon amikor én próbálkoztam még android 5, azaz lollipop volt fent és nem a B561ahogy neked (lehet ez volt a baj, nem tudom).
Még egy kérdés, az eu rom feltelepítését előtt unrootoltad a telefont, ugyanis pl. a kínai B561rom nem hajlandó (ota-n) feltelepülni ha bármilyen valtoztatást észlel az előtte lévő romon. A feltelepítésén még az unroot sem segített, előtte mégegyszer fel kellett telepítenek a telefonon lévő romot, majd csak ezután tudtam otan android 6-ra frissíteni. Tudom hogy ez így van, előtte (mikor még az enyém volt a h6+) már egyszer végig jártam ezt az utat 🙂
Apropó, a te telefonod is h6+ vagy csak "síma" h6?
Köszi.
Üdv
peanar -
Csarlee
tag
Szia!
Legfrissebb stabil kínai, B561 azt hiszem. A történet röviden annyi, hogy a '16.01.01-es developer kínai rom (még Lollipop) volt a telón de nem vált be, szerettem volna visszatérni a stabilra illetve MM-re frissíteni. Sikerült is de a rootnál eltégláztam (l. [link]). Szerencsére, az abban a hsz-ben kérdezett cuccal sikerült újra feltámasztani, utána root majd CN -> EU átflashelés.
Mit értesz azon, hogy nem látja az oeminfo.img-t? Én úgy csináltam, hogy a belső sdkártya gyökerében volt az oeminfo.img és onnan indítottam a dd-t így:dd if=oeminfo.img of=/dev/block/platform/hi_mci.0/by-name/oeminfo
egyébként a terminálban a pwd parancs megmondja, hogy hol vagy...
-
Csarlee
tag
Sziasztok!
Kellene egy kis help... a kínai Honor6 Plus-omat próbáltam upgradelni a developer ágról a stabil MM-re ami sikerült is de root-ot is próbáltam SuperSU lett ráflashelve TWRP-ből. Azóta viszont bootloop, annyira, hogy megjelenik a Honor felirat de a H betűben még az animáció sem megy!
Próbáltam a stabil MM recovery-jét fastboot-al felrakni de nem segített. A fura az, hogy olyan mintha nem lenne 3 gombos frissítés egyáltalán, TWRP-t fel tudom rakni, de gyári recovery-t nem.
Ez esetleg segíthet? [link] -
peanar
senior tag
válasz juventusfan #1134 üzenetére
Itt is szét nézhetsz. de vigyázz, mert ha hinni lehet az előbb belinkelt oldal leírásának, akkor a B361 Emotion UI 3.1 –Unicom –Android 5.1, így mindenféleképpen ajánlott a háromgombos frissítés, azaz a mindent gyalulás, mivel a B200 rom még KK rom volt. Mielőtt feltennéd, fórumokon olvass utána hogy mennyire stabil a rendszer, mert lolliról nem lehet olyan egyszerűen vissza térni KK-ra, kell a két rom "közé" egy úgynevezett rollback fájl.
(B)(#1135) andatti(/B)
Én mindig manuálisan tettem fel az új telefonomra az összes alkalmazást, így nem is néztem más opció, lehetőség után (így én válogattam meg, hogy mi az amit feltegyel az új telóra és mi az, amire nincs szükségem).
Ha mások is nyomkodták a telefont és még nem laktad be annyira, akkor célszerű egy gyári beállítást csinálni, majd nulláról elkezdeni mindent szépen beállítani, de persze ez csak az én véleményem[ Szerkesztve ]
-
andatti
senior tag
Hali!
Lehet, hogy nem jó helyen járok, akkor bocsi...
Tegnap vettem egy Huawei Y6Pro készüléket. (Az előző Y550 volt).De bajom van a szinkronizálással, mert, beléptem a google fiókba, és az alapján a play-ben is már be vagyok lépve, de nem csinál semmit. Van asus tabletem is, ott, amikor beléptem a fiókba automatikusan elindult a szinkronizálás, minden appot elkezdett leszedni a play-ből, amit a telón használtam... Néztem, hogy új fiók hozzáadás, de a már felvettet értelemszerűen nem engedi felvenni... pedig az az elsődleges...
Ha a play webes felületén lépek be mobilról, ott kiírja, hogy 3 androidos eszközöm van, (régi és új telefon+tablet), de beállításokban nem találok olyat, hogy szinkronizálás...A helyzetet bonyolíthatja, hogy a gmai-ben 6 cím van/volt szinkronizálva, ebből 4 gmail-os...
+ az üzletben más is megnézte a készüléket, (orig nem volt), szóval lehet más esetleg elállított valamit?Az elején megkérdezte, hogy gmail-be, vagy google-ba és az utóbbit választottam...
Pedig a névjegyzékben és sms-ben az látszik ami a címtáramban van...Vagy próbáljak meg egy gyári visszaállítást? Vagy hagyjam a fenébe és egyesével vegyem fel a 100+ appot?
(tanácstalan vagyok, eddig még nem volt ilyen gondom...) -
juventusfan
tag
Sziasztok!
A honor 6 plusom rég nem frissűlt OTA-n.
PE-UL00V100R001CHNC00B200. Nem volt nyitva a bootloader.
Szval B200, másfél év frissítés nélkül.
Ismerős a háromgombost ajánlja, hogy Dload mappa a telefonra (nincs benne sd-karesz).
Ezt a linket kaptam hogy innét szedjem le a romot:
[link]
Pontosan melyik romot is válasszam, mert itt olvasgatva láttam, hogy nem mindegy mit rakok fel B200 után?B200 után a B351 a jó, ilyesmire gondolok. A háromgombos helyett a helyi frissítést is választhatom a telefon menüből. A 3 gombos gyalul mindent, ha jól értelmezem, ez a különbség a helyi frissítéshez képest? Mivel elég régi a rendszer, az jobb ötletnek tűnik.Köszönöm a segítséget!
ZoliHáborúban az igazság az első áldozat, és az információ erősebb a golyóknál.
-
ntomka
nagyúr
Huh, kopp-kopp-kopp, de nekem ilyen hardveres jellegű problémák egyáltalán nincsenek szerencsére.
ツ Headphones on - World off
-
peanar
senior tag
válasz sanchomuzax #1129 üzenetére
Igen, viszont android 6-nál (lehet hogy már lolliponál is) kivették a helyi frissítés lehetőséget a menüből (Frissítő appból), így egyszerűen menüből már nincs rá mód.
-
peanar
senior tag
válasz sanchomuzax #1127 üzenetére
Néha, ha érdekes dolgokat csinál a frissítés (ota) után, akkor meg lehet próbálkozni a teljes rom felrakással. Sd-n létre kell hozni egy dload mappát, majd ebbe kell bele másolni a teljes romot tartalmazó UPDATE.APP-ot. Ha ez megvan, akkor a tárcsázóba ezt kell beütni: *#*#2846579#*#*
Honor 8-nál ez felhoz egy szerviz menüt, ahol ki kell választani a szoftver frissítést az sd kártyáról, jóváhagyás után újra indul a telefon és adatvesztés nélkül lefut a rom telepítése (persze biztonsági mentés sohasem árt). Ha honor 6-nál nem ugrik elő a szerviz menü, akkor guglin utána kell nézni , hogy a hatoson mi ugrasztja ki a szöget a zsákból😉 -
peanar
senior tag
válasz hippo0315 #1125 üzenetére
Ha nem akarsz kísérletezgetni és ráadásul még garis, akkor mindenféleképpen küld, vidd vissza. Én csak azért írtam, hogy próbálj ki egy két dolgot, mert ha sikerrel jársz/jártál volna, megúszod a gariztatást, ugyanis sajnos többször lehetett olyan híreket olvasni, hogy garis javítás után itt ott össze volt karcolva a telefon mikor vissza jutott a gazdájához...
Ezt elkerülve mindent dokumentálj, fényképezd le a telefont, ha kell a leadás helyén akár az ott dolgozó előtt...sajnos az ördög nem alszik és így elkerülhető az egymásra mutogatás.(#1124) sanchomuzax
OTA-n frissítetted a 6-os verzióra, vagy a teljes romot raktad fel? Mikor még megvolt a h6+-om, én is feltettem a mályvacukrot, de mivel számomra túl sok bugot, hibát tartalmazott egy napon belül ment is vissza a lollipopi. -
hippo0315
senior tag
Nem szándékozom kísérletezgetni, a teljes visszaállítás után már semelyik szoftver esetén sincs mikrofon hang, csak totális csend.
A készülék nem root-olt, teljesen gyári.
Mivel áprilisig garanciális, megy vissza a a boltba garanciális javításra.Amikor megvettük akkor 5.x-es android volt rajta, hasonló hibát produkált, akkor 1,5 hétig volt szervizben és azzal kaptam vissza hogy szoftveresen letiltotta a mikrofont.
Kíváncsi leszek most mi lesz a hiba. Az eredményt azonnal megírom itt. -
peanar
senior tag
válasz sanchomuzax #1122 üzenetére
KK és Lolipop alatt is csinálta?
-
peanar
senior tag
válasz sanchomuzax #1120 üzenetére
Szia. Neked is android 6 van a telón?
-
sanchomuzax
aktív tag
Nekem is szokott hardver szerű szoftver gond lenni. A bekapcsoló gomb néha nem reagál vagy nehezen reagál. Már majdnem szervizbe vittem, mikor rájöttem, hogy egy reboot megoldja ezt a gondot. Egyszer a hangerő gombok is szórakoztak ugyanígy, azon is ez segített.
A Bluetooth hangom néha nem hallják, de ez kifejezetten csak az autós kihangosító esetén fordul elő.
[ Szerkesztve ]
Google: Sancho blogja
-
peanar
senior tag
válasz hippo0315 #1118 üzenetére
Az a furcsa, hogy ha hardweres gond lenne, akkor egyik alkalmazással sem menne a mikrofon.
Amelyik appnál ment a mikrofon, annál pl. 10-ből 10-szer, vagy azokkal is hébe hóba?
Guglin nem kerestél rá esetleg hasonló tünetre pl android 6 alatt?
Nem próbáltál meg esetleg vissza menni lollipopra és ott kipróbálni hogy mit csinál? Ha esetleg ezt még ki szeretnéd próbálni, vigyázz mert az 5.x.x rom előtt fel kell telepítened egy downgrade fájt és majd csak ezután a romot. -
peanar
senior tag
válasz hippo0315 #1114 üzenetére
Szia. Amit még kipróbálhatsz, kipróbálhattok az az, hogy mondjuk viberen, hangouts, whatsapp vagy valami hasonló alkalmazással folytattok egy hívást. Ha így jó, akkor valami a Tárcsázóban akadhatott be. Ha a tárcsázóból indítasz egy hívást a mikrofon ikon aktív, nem aktív?
Ha szoftveres gond, akkor egy full wipe segíthet a problémán. Előtte a biztonsági appal csináljatok egy mentést, viszont ha megtörtént a gyalulás, a rendszerbeállításokat semmiféleképpen ne állítsátok vissza!! Ha megcsináltátok a mentést, akkor azt mentsétek át egy számítógépre, vagy az sd kártyára mentsetek, mert a wipe mindent töröl a telefon tárhelyéről (ezért a fényképeket, olyan adatokat amik kellenek, szintén másoljátok át sz.gépre). -
hippo0315
senior tag
Szervusztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, a gyerek 6 Plus-án tegnap óta nem lehet telefonálni, mert a mikrofon által vett hang nem hallható a másik félnél.
Én szoftveres gondra gyanakszom, mivel pl. videó felvételnél van hangja a rögzített videónak (hangfelvétel esetén is), illetve ha kihangosítom a telefont akkor a hangszóróból a mikrofon hangja hallatszik - de ekkor sem hallja a másik fél.Van valami ötlet, hogy mi okozhatja és mi a megoldás?
ui.: vadonat újonnan is előadta ezt úgy féléve, akkor a szerviz azt mondta valami szoftveresen elállítódott.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
purti
csendes tag
Sziasztok!
Másnál is előfordult, hogy az EMUI feature, a Magazine Unlock nem frissül?
Már egy ideje B561-en vagyok, de mióta ezt feltettem, nem tudtam borítókat frissíteni, vagyis nem dobott ki újakat.
Régen ezzel nem volt probléma, most az alap pár darab van csak, amit kezdek unni.
Amúgy fel vagyok iratkozva az összesre.Hogy lehet megoldani a problémát?
-
pászka
tag
Köszi. Kár volt ennyire rágörcsölnöm, bár az ördög nem alszik tudjuk de csak rányomtam végzett vele vagy 15 perc alatt és tökéletesen működik.
AMD Ryzen 5 5600x // ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI // ASUS GeForce Dual V2 RTX 3060 12GB OC GDDR6 // G.Skill 32GB /3200 Aegis DDR4 RAM Kit (4x8GB) CL16 (F4-3200C16D-16GIS)
-
pászka
tag
válasz tamasgal #1107 üzenetére
Nekem is megjött. Hogy rakjam fel csak simán nyomjak rá a frissítésre vagy előtte mentsek le róla mindent és állítsam a telót alap állapotba?
AMD Ryzen 5 5600x // ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI // ASUS GeForce Dual V2 RTX 3060 12GB OC GDDR6 // G.Skill 32GB /3200 Aegis DDR4 RAM Kit (4x8GB) CL16 (F4-3200C16D-16GIS)
-
tamasgal
senior tag
PL-TE10-hez megérkezett a gyári 6.0 frissítés, szépen teszi a dolgát!
-
peanar
senior tag
válasz Black&White #1101 üzenetére
Ha ott lenne, akkor én lennék a legboldogabb, de egyenlőre továbbra sem találom sehol.
-
purti
csendes tag
B561-re még nem adták ki?
OTA-ban még nem elérhető. -
ntomka
nagyúr
Update verzió, nem teljes csomag, csak ezekre megy fel:
- PE_TL10C900B331
- PE-TL10C900B521
- PE-TL10C432B560ツ Headphones on - World off
-
sanchomuzax
aktív tag
Megjelent a hétvégén a B571, amit a hétvége óta gond nélkül használok:
http://www.honornews.de/firmware/honor-6-plus-firmware-b571/
Google: Sancho blogja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest