Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
peanar
senior tag
Sziasztok.
Kérdésem az lenne hogy a mályvacukorban ( android verzió 6) hova dugták a képernyőzár ikon kirakás lehetőségét a képernyőre?
Előre is köszi a választ. -
Black&White
addikt
válasz koxminator #1098 üzenetére
A kijelölt résznél annyit ír, hogy teljes funkcionalitás.
LINK -
koxminator
senior tag
válasz Black&White #1097 üzenetére
Nézegettem, de H6+-hoz nem egyértelműen látom ezt, amit írtál. Megtennéd, hogy linkeled? Amúgy H6+-hoz van dedikáltan külön TWRP, azt már leszedtem.
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
Black&White
addikt
válasz koxminator #1096 üzenetére
4pda szerint jó hozzá a Honor6-hoz forgatott TWRP is, ugyanott root leírást is találni.
Ha esetleg nincs acc-od tudom linkelni is később.Szerintem a systemless root is működik (H6-on én ezt használom), ha mégsem egy TWRP backup minidg kisegít!-After you boot into Twrp make sure to select read only mode when the Twrp starts.
-Inside Twrp go to advance-> Terminal. Click select and type the following code without the quotation "echo SYSTEMLESS=true>>/data/.supersu". Already explained why in Chainfire page. <-----VERY IMPORTANT STEP TO DO OR SU WILL NOT BE INSTALLED AND YOU WILL BE STUCK IN A BOOTLOOP
-Go back to install menu, and flash the SU zip. After that restart the the device it should restart without a bootloop.SU: LINK
-
koxminator
senior tag
Valaki rootolta már esetleg a B561-es MM-et PL-10-es kínain?
Ha igen, leírná, hogy hogyan és mivel?Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
peanar
senior tag
válasz eladogeppc #1093 üzenetére
Szia. Igen, külön telepítős! A HiApp alkalmazással (gyári huawei áruház) töltsd le a Play-t és a Google címtár illetve Google Naptár szinkronizálása appot. Az utóbbi kettő szolgál a névjegyek illetve a Naptár szinkronizálására.
Ha ezek megvannak, akkor már használhatod is a telót -
peanar
senior tag
válasz eladogeppc #1090 üzenetére
OTA (frissítő appal) frissítéssel amit felkínál, a B361 az már lolli (OTA frissítéssel először a B351 romot kínálja fel, majd utána a B361), a B651 meg mályvacukor. Kinek a pap, kinek a papné, nekem az android 6 verzió nem jött be, sok benne még a hiba.
A B260 az egy jó stabil KK rom, mint ahogy már említettem én is azt használom, ezen kívül még a B361 lollit ajánlom de a legtisztább az, ha mindenki saját maga teszteli, próbálja ki hogy neki illetve a telefonjának melyik a legjobban passzoló rom.
Itt megtalálod a romokat, kivéve az android 6 B651 (ez OTA-n tölthető le a B361 romra).
Mielőtt bármibe belekezdenél célszerű ezt itt átolvasni! -
peanar
senior tag
válasz eladogeppc #1088 üzenetére
Átállítod magyar nyelvre :-)
Mindegyik rom tartalmazza a magyar nyelvet. Átállítás után csak a tárcsázó keresőjében dob ki kínai karaktereket, amúgy teljesen magyar lesz. -
peanar
senior tag
válasz eladogeppc #1086 üzenetére
Szia.
Ez a kínai verziójú teló (ez van nekem is), erre eu romot nem lehet feltenni (legalább is még tudtommal senkinek nem sikerült a fórumon). Én is próbálkoztam vele, sikerült is brick breckkelni a telómat...utána életet leheltem bele, de azért levert a víz.
Ha a tiklábak miatt szeretnétek, az összefoglalóban van leírás, hogy hogyan lehet megszabadulni azoktól. -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Azt kérték tőlem, hogy ezt állítsam át nemzetközi rom-ra...
Nem is értem minek, hátha ti tudjátok a megoldást.Jelenlegi ROM:
CHNC00B260Típus:
PE-TL10Köszönöm szépen a segítséget !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
peanar
senior tag
válasz asipos0228 #1083 üzenetére
Szia.
Csinálj magadnak egy fiókot (pl.huawei.com oldalon, de az összefoglalóban is találsz leírást, segítséget), majd a Honor Wallet alkalmazást megnyitva jelentkezz be. Ha ez megtörtént már témázgathatsz ugyanis az előbb említett appba való belépéssel belépsz a Téma, a Hiapp, Hicluod és egyébb alkalmazásokba egyaránt.[ Szerkesztve ]
-
asipos0228
csendes tag
válasz Black&White #1082 üzenetére
Siker!
Örök hála!!!!!
További kellemes nyarat!Uccsó kérdés:
A választható témákat honnét le lehet tölteni?
Csak mert a hüvelyesen nem enged regisztrálni a location miatt, pedig találtam olyat ami bejönne...
Mondjuk túlélem, ha nem megoldható - bár akkor jobb lenne ha nem is láttam volna[ Szerkesztve ]
-
Black&White
addikt
válasz asipos0228 #1081 üzenetére
Telepítés után:
Beállítások/Alkalmazások menüpontban az engedélyeknél húzd el a csúszkát.Állítsd be megbízható alkalmazásnak, majd egy restart.
Utána még csekkold, h a Fiókok/Google menüpontban a szinkronizálás be van kapcsolva e a névjegyeknél.Engedélyezted az ismeretlen forrásból származó alkalmazásokat?
[ Szerkesztve ]
-
asipos0228
csendes tag
válasz Black&White #1080 üzenetére
alakul letölti és amikor elkezdené szinkronizálni, akkor : Google címtár szinkronizálás nincs letöltve. És itt egy végtelen ciklusba kerülök, mert se a kínain, se a googleplay-en nem található a google sync app -ellenben ezer más sync igen, de ugye melyiket szeressem.
szóri a szerencsétlenkedésért és előre is köszi
-
Black&White
addikt
válasz asipos0228 #1079 üzenetére
-
asipos0228
csendes tag
A PE-UL00 frissítése sikerült B561-re - nagy köszönet Black&Whitenak!!!!
Egy aprócska hiba van csak - üres a névjegyzékem.
PC-n a google fiókomban látom a címtárban, de a telóra az istennek sem sikerül rávarázsolni.
A telón a lévő fiókjaim között van az a Google, aminek a jele egy szines G. Tudom, hogy ezzel van a baj, csak nem tudom, hogy mit töltsek le. Olyan, hogy google címtár, olyan nincs és minden szart nem szeretnék installálni.Előre is köszönöm az ötleteket!
Sipi
-
tamasgal
senior tag
Sziasztok! Tettem a telóba memória kártyát de semmilyen fájlkezelővel nem tudok a kártyáról törölni filekat, valamilyen engedély kéne neki de nem jövök rá, hogy mi!? Szerintetek?
-
v.balazs
újonc
Sziasztok!
Vásároltam 2 hete egy PE-UL00 típusú készüléket Kínából. A telóval minden frankó csak tele van bizonyos részeken kínai feliratokkal ami csöppet idegesítő. A kérdésem az, hogy ez ellen mit lehet tenni? OTA frissítéseket csináltam rajtuk elvileg naprakész a telefon rendszere.
Segítségeteket előre is köszi!
-
asipos0228
csendes tag
válasz Black&White #1075 üzenetére
Nagyon köszönöm!!!!!
-
Black&White
addikt
válasz asipos0228 #1074 üzenetére
UL00 Marshmallow frissítés (csak hogy kereshető legyen):
¤Szerintem a te esetedben is a B351 kell legyen a kiinduló alap.
Én ezt háromgombos módszerrel tenném fel.¤Aztán erre ott a B361 Lollipop Update.
¤Ezek után :
-vagy HiApp-ben lefrissítedd a HiCare alkalmazást és azon belül a ROM frissítés menüpontban keresel update-et
-vagy a frissítő app-ben teszed ugyanezt. -
asipos0228
csendes tag
Sziasztok,
PE-UL00-ás, kínai 6 plus, B200-ról történő frissítésében kérném a segítségeteket.
Eddig csak OTA-s frissítéseim voltak.Néztem a korábbi linkeket, de a kínai nyelvet nem igazán ismerem és nem szeretnék téglát csinálni...
Előre is köszönöm.
-
sanchomuzax
aktív tag
válasz Black&White #1072 üzenetére
Bocs, nekem PE-TL10C432B560 van fent (Honor 6 Plus).
[ Szerkesztve ]
Google: Sancho blogja
-
Black&White
addikt
válasz sanchomuzax #1071 üzenetére
Szerintem, ha lehet ne keverjétek a különböző régiókat.
Ráadásul ez 560 és nem 561. -
sanchomuzax
aktív tag
Egy orosz fórumon leltem a PE-TL10C432B560 build linkjét:
https://yadi.sk/d/MxtN2IvVsbnQc [1.2 GB]
Nekem OTA jött, így nem tudom, hogy ez mire és hogyan megy fel.
[ Szerkesztve ]
-
hippo0315
senior tag
Nálunk a családban két 6 plus van, mind a kettőre B521 lett rátéve (kézi módszerrel - ntomka segített, elmagyarázta a frissítés menetét, ezúton is köszönöm) és mind a két készülék azonnal automatikusan frissült B560-ra (az egyik cseh beszerzésű a másik itthon lett vásárolva).
Viszont azóta semmiféle frissítés nem érkezett.
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
válasz sanchomuzax #1067 üzenetére
Az tényleg fura, mert tudtommal neked is európai verziód van, mint nekem, és itt bizony B521 a legújabb.
(#1058) peanar: Akkor ez nekem egy darabig nem lesz elérhető.
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
Black&White
addikt
válasz sanchomuzax #1064 üzenetére
-
purti
csendes tag
válasz sanchomuzax #1064 üzenetére
B351-et tettem fel, majd OTA-ban rákeresve automatikusan kidobta, hogy van újabb verzió.
Ekkor lett a B561. -
sanchomuzax
aktív tag
válasz sanchomuzax #1062 üzenetére
De fura! Ismét rossz az ISO rögzítés... Egyel korábbi ROM verzióm van. Frissítenem kell.
-
purti
csendes tag
válasz sanchomuzax #1059 üzenetére
Megnéztem a sajátomon, gond nélkül működik ez a funkció.
100-as ISO auto záridővel és 100-as ISO 8 sec záridővel is készíti rendesen a képeket.
Az "i"-re kattintva ezt igazolja is.PE-TL10
B561
EMUI 4.0.1
6.0 -
purti
csendes tag
Bár kisebb nehézségek árán, de én is B561-en vagyok TL10-el.
Nekem eddig nem volt komolyabb problémám vele, bár a beállítások között néha eltévedek.
Végre megszűnt az a hiba is, hogy állandóan eldobja a Wi-fi jelet s már nem kell több másodpercet várni, hogy megtalálja a csatlakozást.Akku nem tűnt fel, hogy kevesebbet bírna.
Bár nem tudom, hogy pontosan mik voltak a 6-os android újításai, összességében nekem nincs gondom a rendszerrel.
Nem találkoztam fagyással, újraindulással, akadással vagy röccenéssel. -
sanchomuzax
aktív tag
Gondom támadt az éjszakai fotó móddal. Auto módban megy, de hiába állítok be ISO 100-at és 8 sec záridőt, akkor is Auto módban készíti a képeket. Anno ment ez, most meg nem akar sehogy. Android 6.0 és EMUI 4.0 van már fenn. Van rá tippetek? Megnéznétek, hogy Nektek működik-e? Úgy lehet ellenőrizni, hogy éjszakai módban elállítod az ISO-t 100-ra, majd fotó, aztán a kész fo jobb felső sarkában "i", és kiírja, hogy, mennyi volt. Nekem sötétben mindenképpen az Auto ISO 3200 lesz.
-
peanar
senior tag
Szia. A csájniz verziójú pl-te10-es telefonok gyári ota kiadású rom-ja, frissítése.
Felraktam, de nem volt egyszerű, mert a legkisebb változtatásra is bejelzett, nem akart felmenni. Olyanra, olyanért kuruttyolt amiért a lolli még nem.
Felrakás után fél napig bírtam, az én igényeimnek (ami pusztán annyi, hogy normálisan működjön a telefon) nem felelt meg és ezért hirtelen felindulásból vissza tettem az utolsó KK romot
Ez a hátránya a hatalmas konkurenciának, egymás után fossák ki az újabbnál újabb telefonokat, romokat (ez más téren is igaz) persze tesztelni már nincs idő, mert nehogy később adjanak ki valamit, mint a konkurencia.
Ez ellen sajnos nincs mit tenni, ezt az ütemet diktálja a vásárlói társadalom.Egy szó mint száz, a mályvacukor sz*a, a honor (6+) jó
-
peanar
senior tag
Sziasztok.
Nincs meg véletlenül valakinek a PE-TL10 kínai verzióhoz az emui 3.1-3.0 rollback file (lolliról KK-ra), mert már töltöm egy jó ideje, elég gyatra az átviteli sebesség (internet download managert használom, de azzal is nagyon lassan jön) és még legalább egy, másfél óra van hátra (ha nem több)..most 57 óra van még hátra
Ha valakinek megvan, légyszi ossza meg velem/velünk.
Köszi.Üdv
peanar[ Szerkesztve ]
-
purti
csendes tag
válasz Black&White #1053 üzenetére
Köszönöm szépen a részletes leírást és a linkeket.
Ezeket használva gond nélkül működött a frissítés, sikerült eljutni B561-re.Bár mire letöltött a kínai oldalról a B351, volt vagy 12 óra.
Köszönöm a segítséget!
-
Black&White
addikt
Még többször előjöhet, szóval kínai TL-10 esetében ez a Rollback file kell az EMUI4->EMUI3.1 váltáshoz: LINK
Igen, 2KB a mérete.
Belső SD/dload/UPDATE.APP , háromgombos telepítéssel.
Ezek után mehet, szintén háromgombossal, a B351, vagy Developer ágon a 6.1.1 ROM.
Természetesen mindig legyen mentésetek a fontos adatokról.
Egyéb kínai verziókhoz itt találtok Rollback fájlokat: LINKAki stabil ágra vált vissza, az B351 után egyből frissíthet a korábban linkelt B361-es ROM-ra, amire, igény szerint dobja is OTA-n a stabil Marshmallow ROM-ot (B561).
[ Szerkesztve ]
-
Black&White
addikt
Furcsa, h nem dobja OTA-n, ez a módszer eddig mindig működött.
Azért leírom: a 6.2.1-es csomag melett láthatsz egy HwOUC.apk-t is, amit akár TWRP-ből is lehet telepíteni.Ez a gyári Frissítő program és tartalmazza a Helyi frissítés lehetőségét.
Szóval minden gond nélkül tudod telepíteni a linkelt OTA csomagokat, manuálisan is.
Persze, miután visszatetted a gyári recovery-t.
Én sima H6-on ezt a vonalat használtam, de megértem azt is, hogy erre neked nincs lehetőséged. -
purti
csendes tag
válasz Black&White #1049 üzenetére
Természetesen volt újraindítás.
Mivel ez a telefon a munkaeszközöm és most megyek el szabadságra 2 hétre ahol elérhetőek kell lennem, nem biztos hogy vállalkoznék a BL nyitásra, vagy Root-ra. Főleg úgy, hogy ha esetleg jön újabb developer frissítés, azt csak BL-ben tudom megtenni.
Futok még pár kört ezzel a VPN-el.Ha visszaváltok hivatalos kiadásra, az ottani verziók frissebbek, mint ahol én leragadtam 6.2.1-nél?
-
hippo0315
senior tag
Sziasztok!
PE-TL10C432B560 build-számú firmware van a készüléken, mely kézi frissítéssel került fel.
A kérdésem, hogy ennél frissebb nincs-e?
Amennyiben van, azt automatikusan megkapja a készülék? -
Black&White
addikt
-
purti
csendes tag
válasz Black&White #1047 üzenetére
Köszönöm a leírást.
Mindent úgy csináltam, mint ahogyan le van írva, de sajnos nem adott fel újabb letölthető frissítéseket.Próbálkoztam letölthető VPN appokkal. Az IP cím szerint Kínában vagyok, mégsem ad fel újabb frissítéseket.
Mobilnettel és Wi-Fi csatlakozással sem.Holnap még próbálkozok, de így, hogy nem tudok telepítőt kiválasztani elveszett a hivatalos kiadás rollback irányvonala?
-
purti
csendes tag
válasz Black&White #1044 üzenetére
Igen, mint írtam is, már 6.2.1-nél eltűnt. De csak miután beírtam hozzászólásomat, jelent meg az amit írtál.
-
purti
csendes tag
válasz Black&White #1043 üzenetére
A 6.2.1-es frissítés felment.
Jelenleg EMUI4.0_PE-TL_6.2.1-nél járok, minden szépen működik. Már android 6.Viszont belefutottam egy problémába:
A beállításokban a frissítéseknél a menüben már nincsen a jól megszokott helyi frissítés. Csupán a Legfrissebb teljes csomag letöltése, Beállítások módosítása, Rendszerinformációk.
Hova pakolták el?
Végigjártam az összes menüt de nem találtam meg, pedig a dload mappában benne van a következő adag. -
Black&White
addikt
Ja és még annyit, hogy elképzelhető eltűnik a helyi frissítés lehetősége 6.3.16 környékén.Szólj, ha így lesz, de első körben csak csekkold a Hicare-t, vagy a Frissítő app-et.
Semmiképp se kezdj partizánakciókba az update csomagokkal! -
purti
csendes tag
válasz Black&White #1041 üzenetére
Wow, köszönöm pont erre volt szükségem.
Ha jól értem az első szám az évet, a második a hónapot, a harmadik a napot jelöli? Tehát jelenleg 2016 január 1-en állok?
Ezeket egymás után kell feltenni, vagy mindegyik tartalmazza az előzőt?Jelentkezek még, hogy hogyan is haladok!
Köszönöm a segítséget!
-
Black&White
addikt
Igen, ez Honor 6-hoz van.
Alapesetben 2 hetente jön az új update Developer ágon, szóval 6.1.16-ra kellett volna frissüljön.
Viszont az oroszoknál elérhető egy full OTA is 6.2.1-re (kínai TL-10, 883MB), itt: LINK
A letöltött update.zip-et (ne csomagold ki)helyezd el a dload könyvtárba, majd helyi frissítésként telepítsd.
Egyébként itt további frissítések vannak rendszerezve (a 6.2.1 itt azért kisebb, mert gondolom a 6.1.16-ra érkezőt tartalmazza): LINK[ Szerkesztve ]
-
purti
csendes tag
válasz Black&White #1039 üzenetére
Itt vannak amiket néztem
Bár ez mintha sima Honor 6-hoz lenne.Ahogy látom viszont számomra a 6.1.1-ről 6.2.1-re történő lépcső hiányzik.
[ Szerkesztve ]
-
purti
csendes tag
válasz Black&White #1037 üzenetére
Szerintem megpróbálok eljutni ebben debeloperben ahova csak tudok.
Köszönöm a tippet, frissítettem a HiCare appot, most már a legfrissebb amit használok.
Kerestettem vele telefon frissítést, de nem dobott ki újabbat. A telefon beállításaiban sem talált ezután újabbat.Az XDA fórumán láttam, hogy vannak további frissítések feltöltve. Azokkal haladjak esetleg tovább?
-
Black&White
addikt
Igen, úgy ahogy írod.
Egyébként én a helyedben tennék egy próbát, hogy Developer ágon jussak el MM-re.
Ezek a ROM-ok stabilitásra szinte semmivel nem rosszabbak, mint nevükben is stabil társaik, ellenben 2 hetente kapsz kisebb-nagyobb újításokat.
Aztán, ha valamiért mégse jönne be még mindig vissza lehet menni Lollira.
Első körben frissítsd a Huawei áruházban a HiCare appet, majd kerestess vele frissítéseket, hátha dobja is. -
purti
csendes tag
válasz Black&White #1034 üzenetére
Tehát szükségem lesz egy rollback file-ra amivel vissza tudok térni a B351-re.
Ezt letöltve és a dload mappába helyezve helyi frissítéssel tudom telepíteni, ahogy olvastam.
Ezután pedig OTA telepítővel ellépkedek a 6-os androidra.
Bár céges hálózat minden rom letöltést megtilt, vírusra hivatkozva. Majd csak otthon tudom leszedni a megfelelő csomagokat.Szerintem nem volt annyira jó ötlet a developer ág irányába elindulni.
Ahogy láttam ezen a developer rendszeren is lehet előrelépni frissítéssel. Bár alapból a telefon nem kínálja fel. Vagy ezt hagyjam és maradjon a stabil?Köszönöm az eddigieket.
-
peanar
senior tag
válasz Black&White #1034 üzenetére
Ez így van, azért is írtam, hogy guglibácsi megmondja, hogy hogyan kell visszatérnie a "gyári" romra:-)
-
peanar
senior tag
Szia.
Az általad belinkelt oldalról felteszed a B351 romot (gugli a barátod, megmondja hogy hogyan). Ha megvan, a gyári frissítő appal lefrissíted a B361-re (ez még 5.1.1), majd ezután a B561-re. Az utóbbi romra pont az előbb kérdeztem rá, hogy felrakta e már valaki. A kezelő felülete emui 4.0.1, rom 6-os android.
Ha megcsináltad, beszámolhatsz hogy milyen az új rom :-)
Üdv
peanar[ Szerkesztve ]
-
purti
csendes tag
Sziasztok!
Van egy EMUI3.1_PE-TL10_6.1.1 build számú telefonom. Az a rom van rajta, amit innét legfrissebben lehet letölteni, Kínából rendeltem a készüléket.
Nemrég csináltam egy teljes gyári visszaállítást minden adat törléssel.
Gondoltam, ha már ott vagyok, felteszem a legújabb 6-os androidot rá, viszont nem igazán találom a megfelelőt. Próbáltam már C636B520, C432B521, verzió számúakat amik elvileg jók hozzá, de dload mappába másolva helyi frissítéssel mindig az a vége, hogy nem megfelelő a frissítő csomag.
Most töltöm a C185B510-et, de egy kicsit el vagyok veszve.Tudnátok linkelni egyet, amivel frissíthetek 6-os androidra?
Köszönöm!
-
peanar
senior tag
Sziasztok.
Valaki felrakta már a B561-es frissítést?
Ha igen, mi a tapasztalat, észrevétel?
Köszi ha valaki válaszol :-) -
Crestol
tag
válasz TupacakonHUN #1028 üzenetére
Nekem van egy eladó patika állapotban, használtan persze ha meggyőztek hogy váltsál! Ha érdekel írj!
-
ntomka
nagyúr
válasz TupacakonHUN #1028 üzenetére
Az EMUI 4.0-s verzió rontott az akksi időn, de ha ügyes az ember, ezzel is össze lehet hozni a 4 órát. Az EMUI3.1-es verzióval (droid 5.1) simán megvolt a 4-5 óra közötti idő erőlködés nélkül.
-
TupacakonHUN
csendes tag
Sziasztok!
Tervezem a közel jövőben, hogy vennék egy H6+-t.
SoT-ról mit tudtok nekem mondani? Xiaomi Redmi Note 3-ról váltanék, szóval nekem kellene minimum 4 - 4,5 óra nap végére.
Vásárlásnál mire kellene oda figyelnem? Van valami gyakran előforduló típus hibája?
(Mint például az LG G3-nak a hajszálrepedések a kereten.) -
koxminator
senior tag
válasz Black&White #1026 üzenetére
Igazad van, én mondtam rosszul (kicsit fáradt és ideges vagyok), nem szűntettem meg rootot, de recoveryt gyárit raktam fel. Mindegy, most már felment 3 gombossal és már az update is megy fel OTA. Érdekes, hogy a 3 gombos után nem volt magyar nyelv...
[ Szerkesztve ]
-
Black&White
addikt
válasz koxminator #1025 üzenetére
Root-ot nem a gyári Recovery visszarakásával szünteted meg, hanem a su.app full unroot menüpontjával.
Nincs és nem is lehet összefüggés, hisz a root joggal a system partíción eszközölsz változtatást (LP alatt).Szerk: vagyis annyiban, hogy twrp kell a (megszokott) felrakáshoz, azt pedig vissza kell állítanod a gyárira frissítés előtt, különben szintén hibát kapsz.
[ Szerkesztve ]
-
koxminator
senior tag
Igen, minden gyári volt, a rootot megszűntettem a gyári recovery visszarakásával. Mindegy, most már külső SD-ről megy fel a B351 3gombossal, oszt' megszívtam, állíthatok be mindent nulláról. Azt bánom, hogy nem csináltam mentést legalább a híváslistámról és az sms-eimről. Mindig szoktam, most úgy voltam, mit nekem egy kis 106 Mb-os frissítés, nem lehet gond. De lehet.
-
peanar
senior tag
válasz koxminator #1021 üzenetére
Szia. Nem volt még a rooton kívül valami módosítás a telón, mert az brickhez vezet a lolinál. A honor multi tool tud unbricket, én már csináltam és nálam segített! Igaz, nem emlékszem, hogy adatvesztéssel járt, vagy sem.
Nincs véletlen a telón dload mappában a b351 install rom? Ha igen, recoveryből, ha vissza teszed a gyárit, lehet frissítést indítani (ha jól emlékszem) és az nem jár adatvesztéssel. -
Black&White
addikt
válasz koxminator #1022 üzenetére
Frissítés előtt minden gyári állapotban volt?
-
koxminator
senior tag
válasz koxminator #1021 üzenetére
Mivel nem változott a helyzet, ezért fastbootban feltoltam neki a B351 recoveryt, de az sem segített. Rátoltam gyári recoveryből factory resetet, látszólag megcsinálta, mert újabb gyári recoveryben már nem angolul, hanem kínaiul vannak a szövegek, de újabb factory reset után is csak áll a Honor logónál és semmi. Asszem most már csak a 3 gombos maradt...
-
koxminator
senior tag
Megcsináltam most a frissítést, lefutott, telefon újraindult, aztán csak a Honor logó H betűjén fut keresztül valami. 10 percet vártam, semmi. Volt clear cache, de az kevés. Most nagyon nem kéne újraraknom a telót....
-
peanar
senior tag
válasz koxminator #1017 üzenetére
Szia, üdv mindenkinek.
Feltettem gyorsan a frissítést, jobban mondva lassan, mer elég sokáig optimalizált.
Egyenlőre új dolgot még nem véltem felfedezni, igaz hogy csak pár perce van fent, viszont szemmel láthatóan megszűnt, csökkent a laggolás, főleg az állapotsor lehúzásánál lehet észrevenni. Ami még szemet szúrt, nálam kóddal le van védve a play áruház, frissítés előtt 20-30 ból talán egyszer ha kérte a kódot az alkalmazás megnyitásakor, most az is működik. -
Csarlee
tag
válasz koxminator #1017 üzenetére
Valószínűleg stabil, nekem a kínai developer ágon (6.1.1【EMUI3.1_Android5.1】【2016年1月1日更新】) nincs semmi extra csak kínai proxyval. Azok viszont már MM-es cuccok...
-
koxminator
senior tag
válasz Crestol #1016 üzenetére
Igen, én is néztem, mert ezek egy része biztos benne van a 351-ben is. Lehet, hogy ezek még tovább csiszolt dolgok. Viszont nem nagyon szoktak béta verziókat kiadni frissítésnek, tehát ha a telefon felajánlja, én felteszem (előbb-utóbb), valszeg ez sem béta.
-
Crestol
tag
válasz koxminator #1013 üzenetére
De nekem a B351 - el is elérhetőek ugyanezek a funkciók:/ viszont szomorú hogy nem jött rá meg nekem a frissítés!
-
koxminator
senior tag
Nem, és ha nem szólsz, észre sem veszem Nekem rootolt a teló, tehát nekem is vissza kell raknom a gyári recoveryt, és utána frissítem. De szerintem csak 7végén, mivel 7köznap munkához kell a teló, ha elb..kúrok valamit, akkor gáz van
-
peanar
senior tag
válasz koxminator #1013 üzenetére
Köszi. Te amúgy már frissítettedd?
Ahogy lesz alkalmam vissza tenni a gyári recoveryt, kipróbálom.
Ha addig esetleg van valakinek tapasztalata a frissített rommal, megoszthatná velünk
Üdv. -
koxminator
senior tag
Google Translate kamerával: (time) lapse fotózás funkció, intelligens jelenet, kis képernyős mód és sok más hasznos funkció.
Ezenkívül új multi-task ablak, amelynél két ujjal alulról felfelé húzással új kis képernyős mód nyílik, a navigációs sávon jobbra-balra csúsztatással nyílik, könnyű egykezes használat, desktop ikonok elrejtése, új időzített emlékeztetők, egy-oldalas batch uninstall
Tudom, hogy nem teljesen érthető, de angolra fordítottam a kínait, mert így jobban kihámozható, mintha egyből magyarra menne.
Nagyjából ez a lényeg.
-
peanar
senior tag
Sziasztok.
PE-TL10 kínai h6+-nál a B351 lolira jött egy 106MB frissítés B361 néven. Valaki felrakta már? Ha igen, mit javítottak, mi változott rajta, mert a leírási listában minden csájniz?
Köszi, üdv mindenkinek. -
ntomka
nagyúr
válasz pszili8 #1010 üzenetére
Próbáld meg előbb a gyorsítótárat üríteni, hátha beragadt valami. Utána megnézheted a Google szolgáltatások appot, és ott minden adatot törölni, majd teló újraindítás. Erre lehet újra be kell állítani a google fiókot. Végső megoldásként egy gyári beállítást is megérhet.
-
pszili8
aktív tag
Sziasztok! Édesapámnak van egy ilyen telefonja, az lenne a kérdésem, hogyha feldobja waze használata közben a Google alkalmazások leálltak ablakot, azt egy szoftver újratelepítés megoldaná? Garanciális még a telefon de nincs már kedve szervízbe vinni, eddig 2x volt szervízben 1-1 hónapot, egyszer visszakapta egy pár új karcolással a telefont és a hibát nem javították ki, akkor a töltéssel voltak problémák,nem lehetett feltölteni a telefont,lemerült és letörölt minden adatot, most pedig ez a gapps leállt hibája van. Eddigi tapasztalataim alapján ez akkor jelentkezik ha a sw felrakásakor rontanak el valamit.
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
hippo0315
senior tag
A http://www.hihonor.com/hu/support/ oldalon ezt találtam, HONOR 6 PLUS FIRMWARE (PE-TL10, Andriod 6.0, EMUI 4.0, C432B521) ez vajon jó a PE-TL10C900B331 frissítésére?
-
ntomka
nagyúr
-
Crestol
tag
Sziasztok!
Nekem PE-TL10-es készülékem van.
Most jelenleg PE-TL10C00B351-es van fent, leszerettem volna frissíteni én is 6.0 -ra de sajnos nem sikerült!
Persze miután a félnapot végig szívtam Backup-olással és nem jutottam egyről a kettőre sőt sajnos inkább hátrébb vagyok!
Ha valaki tudna segíteni a problémámon annak nagyon hálás lennék!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv.!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest