Új hozzászólás Aktív témák
-
felali
tag
Sziasztok Skacok!Elhagylak beneteket készülékcsere miatt de néha néha benézek mert Öcsémmé lett a Haier.Nagyon jó kis csapat vagytok segitökésszek.Köszi a sok segitséget tanácsot.
-
Crondore
tag
Én legelőször s500-ast raktam fel, kb december közepén, január közepére tehát kb 1 hónap használat után el kezdet hülyéskedni, lassulás, fagyás meg ilyesmi, barátnőmnek ez február elejére jött ki a telóján, bár ő nem használja olyan intenzitással mint én.
-
Mayki74
újonc
Sziasztok sikerült vásárolnom egy w 910 et de nem fogad el csak minden harmadik sim
kártyát találkozott valaki ilyennel? -
felali
tag
Szia mennyi az akkuidö,menyire magyar a rom,minden müködik?
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Ha már használtál már a needromos féléket ahhoz képest jobb.Nagy változás amúgy nincs benne a régiekhez képest...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
felali
tag
Kicsit bövebben?
-
felali
tag
Sziasztok!Valaki probálta már az xda-n levö acer s500 portolt roomot?
-
circum
csendes tag
válasz laci laci #3170 üzenetére
Köszönöm, megoldódott. A megoldás a go-mtpfs a webupd8team ppa-ról (elvben 13.10-re nincs csomag, de a 13.04-es simán felment). A másik megoldás valóban az SD kártya kivétele, de macera, kiveszem, rámásolom, onnan át az internal-ra, ha oda szánom stb.
Most, hogy sikerült, újabb kérdésem van: az egész azért kellett, hogy feltegyek egy iGo-t. Fel is tettem, iGo Primo, a pontos verzió 9.6.29.331894.apk, elvben jó (egy "MULTI-RESOLUTION branding & data zips" könyvtár volt benne), csak sajnos teljesen használhatatlan: a Back gomb nem lép vissza az app-ban az előző képernyőre, hanem visszadob a launcher-be. Más is látott már ilyet?
Tud valaki működő iGo-hoz linket? Ha nem, akkor más offline navigációhoz?
Thx
-
bisztricz
csendes tag
Segítséget kérnék! Tegnap este telefont lehúztam a töltőröl és utána még mindíg kijelezte a töltést, gondoltam majd eltűnik onnan. Most nemrég megnéztem még mindíg jelezte és amikor lezártam a kijelzőt eloltódott a kis piros led és se kép se hang. Töltőn pirosan villlog és nem reagál semmire. Van egyáltalán ezen a telefonon reset gomb? Ha igen hol? Valaki segítene mert nem szeretnék még elbúcsúzni tőle.
Nem az a célom hogy pár forintért becsapjalak!!!
-
-
circum
csendes tag
Lehet, hogy csak én nézek be valami nagyon triviálisat, de nem tudom USB-n felmountolni a telefont. Se az internal, se az external storage-t.
Ubuntu 13.10. Mind MTP módban, mind PTP módban csak egy CDROM volume-ot mountol be, rajta a win-es driverekkel...
Ha minden igaz, a haier_w910_JB_multilang_b38168 rom van fent rajta, de a fene se emlékszik. Ez talán a v3??
Van még vki, aki szívott ilyennel?
-
laci laci
addikt
válasz weinmaker #3160 üzenetére
Üdv mindenkinek.Én Gallery2 apk használom már régóta.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
nyikow
csendes tag
Na tegnap megjött a kicsike! 4.1.2-vel, rootolva, eddig nagyon szuper!
-
weinmaker
őstag
Na abban sincs, csak képméret, időzítő, fehéregyensúly meg ilyenek.
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
weinmaker
őstag
Hogy kell azt beállítani, hogy a kamera ne a belső tárhelyre rögzítsen, hanem a kártyára?
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
mr_ricsi
veterán
válasz neszoljalbe #3150 üzenetére
A kamera app így van beállítva. Ha nem tetszik a működése, keress másikat.
Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
7Sony7
addikt
válasz neszoljalbe #3150 üzenetére
Passz. GB óta csak quickpic et használok.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Használ valaki v5.5 öt? Mi a neve annak a widgetnek, amivel contaktokat lehet kitenni az asztalra fényképpel?
-
7Sony7
addikt
válasz laci laci #3132 üzenetére
Hali! Ennyit találtam: Xposed Module Repository
-
7Sony7
addikt
válasz neszoljalbe #3133 üzenetére
Ja, értem. Nincs ilyen feladatkezelő benne, de szerintem nem is kell. Legalábbis nekem még nem kellett.
Ha mégis kell, a play ról tudsz leszedni ilyen vidgetet.Elvileg esőálló, én is ezért vettem, de a puding próbája az evés.. Volt már amelyik elromlott, de az merült, és az azért nem eső.
Én pl. nem szoktam bezárni a böngészőt, csak home gomb, de nem vettem észre, hogy sok ramot használna ilyenkor. A cpu-t sem pörgeti, csak ha előtérben van. (most néztem)
-
kazan23
aktív tag
Nem rémlik, hogy volt-e olyan valakinek, hogy eldobálta a mobil hálózatot.
Legutóbb egy 5 perces beszélgetés után lett üres az egyre nagyobb pálcikákból álló háromszög.
Rögtön újságolta boldogan, hogy nem tud mobilhálózathoz csatlakozni.
Előzményként viszont többen nem tudták elérni és hívást sem lehetett indítani, annak ellenére, hogy teli volt pálcikával a háromszög. Amikor a mobilhálózatok keresésére tettem kísérletet, hosszan elgondolkodott, majd nem talált. Kártyacsere, ki/bekapcs sem igazán segített, aztán egyszer csak "magától" megjavult, most jó. Remélem. -
nyikow
csendes tag
válasz Nagya21 #3139 üzenetére
2014.01.23
10:29
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2014.01.28
08:41
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedureEz azt jelenti, hogy fennakadt a vámon :\? Bocsi az offért, de először rendelek külföldről
-
nyikow
csendes tag
Üdv!
Egy hónapja rendeltem meg a telefont ali-n, a tracking info azt írja már lassan 4 napja, hogy az árú megérkezett a célországba. Ilyenkor még van valami feldolgozási idő, vagy ez normális? (semmilyen értesítőt nem kaptam, a vám se küldött levelet, hogy fennakadt volna)
Előre is kösz! -
JNSK
aktív tag
válasz neszoljalbe #3133 üzenetére
Hai! Ha jól tudom, ez samsung telókon van alapból
-
Maximum1
őstag
Az attól függ melyik országban vagy.
-
neszoljalbe
csendes tag
Ja és mennyire cseppálló a készülék ? Esőben elő lehet venni ? Vagy inkább nem kell erőltetni ?
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Az xposed...progibol nekünk melyik,jó és mi a funkciója?Ezeket hol tudnám kicsit szájbarágósabban olvasni?
-
7Sony7
addikt
válasz neszoljalbe #3130 üzenetére
A feladatkezelö igazából azt sem tudom mire gondolsz. Esetleg egy képernyőképet, ha tudsz valahonnan... vagy hátha valaki okosabb is olvassa ezt.
Root nélküli gombeltüntetésről nem tudok, de szerintem a Root elég fontos akkor is, ha nem cserélsz romot. De persze ez szubjektív. Ha nem akarsz olyan progikat használni, amihez Root kell, akkor minek? Ezt te tudod.
-
neszoljalbe
csendes tag
Köszi a választ . Leginkább az zavar , hogy nincs egy normális feladatkezelő . Szóval olyan widget mint ami alapból a 4.1 en van . Szóval csak azokat a programokat mutatja amit én nyitottam meg külön és nem zártam be , pl chrome meg ilyenek . Esetleg erre valami progi ? Ja és ami eltünteti alulról a vezérlőgombokat és nem kell hozzá root jog ?
-
7Sony7
addikt
válasz neszoljalbe #3127 üzenetére
Szia! Én még csak a Bassrockers féle romokat próbáltam. Leginkább kinézetben külömböznek, egy két progiban, stb. Alapvetően jók, csak sokat van ébren a teló.Nekem talán az xperiamod volt a legszimpibb.
Romot cserélni akkor érdemes, ha a gyárival van valami gondod, egyébként az is elég jó.
Teló hibákról én nem tudok.
-
lacafaca0314
csendes tag
valaki erősítse meg! viber működik mókolás nélkül a legutóbbi frissítés után?! nem csak én "csesztem el" valamit!
-
neszoljalbe
csendes tag
Sziasztok !
Ma lettem tulajdonosa egy ilyen készüléknek és csak ajánlatokat szeretnék kapni , hogy melyik romot ajánljátok ? Olvasgattam és láttam , hogy nincs hibátlan frissebb rom ? Enyémen 4.04 van . Esetleg köztudott hibái vannak a telefonnak ?
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Tegnap felraktam a xperia 1.0.3 romot.Kicseréltem kk launcher-re a gyárit és úgy használom az akku jobban bírja,mint a többi romnál.
-
7Sony7
addikt
válasz laci laci #3122 üzenetére
Milyen linkről van szó?
A Bassrockers féle xperia mod ugyanúgy merül, de szerintem a google services miatt. Nem csak a rom hibálya. Többen is panaszkodnak rá, többféle készülékről.Van a másik xperia, azt még nem próbáltam. Megpróbálok erre a google wakelock ra megoldást találni, ha nem megy, akkor lehet, hogy kipróbálom.
-
xigris
őstag
Sziasztok!
nekem is az xperia mod jött be a legjobban eddig minden szépen müködik csak ha pc-re dugom médiaeszközként csatlakozik hol lehetne átállítani hogy hagyományosan mint egy pendrive csatlakozzon.sajna a munkahelyi gépre másképp nem megy. -
laci laci
addikt
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Most a chunky 1.1.6 rom van fent és eszi a ramot(500-600mb.között)és merül rendesen.Már én sem tudom mit rakjak fel....
-
laci laci
addikt
Találtam egy nem szokványos fájlkezelőt.Ez nem sima apk.fájl hanem be kell másolni a felhasználói tár gyökerébe a zipet, majd CWM -ből "telepíteni". Nem történik telepítés, hanem elindul a fájlkezelő. Szóval ez arra (is) való, hogy recovery -ből akkor is hozzáférhetünk a telón lévő tárhoz, ha nem bootol be az Android.Hátha kell valakinek.Pl. nekem aroma-1.91.zip
[ Szerkesztve ]
-
mr_ricsi
veterán
"Ez melyik progi? A phone weavert próbáltad?"
Nem érdekes, hogy melyik progi, mert másnap már "repülős" módba sem váltott át,ezért kukáztam.
Próbáltam a phone weaver-t, és szintén kell pinkód a visszakapcsoláshoz. (Mondjuk, azóta elgondolkodtam, hogy a pinkód a simkártyának kellhet, de továbbra sem értem, hogy mi értelme van a telefont "titokban" visszakapcsolni, miközben nem érkezhetnek meg rá a hívások és az SMS-ek.)
Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
7Sony7
addikt
Találtam egy ilyet:
Ha van túl sok wakelocks a EventLogService telepíteni https://play. google.com / store / apps / részleteket? id = ccc71.pmw és futtatni. Válassza ki az induló, keresse meg és válassza ki a Google Service Framework és itt töröljük a checkin.EventLogService $ vevő és checkin.EventLogService és indítsa újra a telefont.
Eredeti:
If you got too many wakelocks from EventLogService install https://play.google.com/store/apps/details?id=ccc71.pmw and run it. Select Startups, find and select Google Service Framework and here unselect checkin.EventLogService$Receiver and checkin.EventLogService and restart phone.
Ez vajon nekünk is jó?
-
-
laci laci
addikt
Szeretném megkérdezni,hogy másik rom-ból ki lehet csipegetni apk.-t?Vagyis tudnám használni?
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek."Nálam mindig rendszeresen váltakozik H+, 3G, E módok között, nem marad ugyanott."Lehet hülyeséget kérdezek,mert ehhez nem értek,de ez baj?amit írtál a fényerővel kapcsolatban nekem se kapcsol visszafelé.Most 5.5-öt romot próbálgatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- BestBuy ruhás topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!