- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mentolka
senior tag
Ja, kicsit siettem az írással - épp most idegesített fel ez a kamerásmobil, újfent...
Majdnem minden tekintetben ideális a készülék nekem, csak a mikrofon akaszt ki.Aki a 2G-re váltást javasolta, az gyakorlatban hogyan használja? Amikor telefonál, akkor 2G-re kapcsol, és a többi időben 3G-re van állítva a telefonja?
-
laci laci
addikt
válasz
Victoryus94 #4181 üzenetére
Amúgy,hogy lehet szoftveresen változtatni a beszédhangszóró hangerejét?
-
llll
senior tag
hát...köszi, de egyelőre nem akar összejönni
azt mondja a srác, hogy az importálásnál ki kellene pipálni, hogy mely számokat akarja átvinni a simről a telóra
de éppen ez a baj, hogy nincs mit kiválasztani
nem is látja/nem is kínálja fel a sim-en lévő telefonszámokat
(ha leokézza akkor is azt mondja a telefon, hogy nem választott ki semmit)
pedig ott vannak a számok a sim-en, mert a régi telefonja - amiről át akarja vinni őket - látja
(annak gondolom nincs jelentősége, hogy nem okos telóról próbál átköltözni...(?)) -
llll
senior tag
sziasztok
kellene 1 kis gyorssegítség
eladtam a telót és az új tulaj nem tudja megjeleníteni a sim kártyán lévő névjegyeit
én meg baromira nem emléxem már rá hogy hogy kell, mert egyrészt soha nem is szoktam sim-en hordozni a névjegyeket, másrészt hónapok óta nem is használtam már a haiert gyakorlatilag
vki leírná szájbarágósan lépésről lépésre? -
Mentolka
senior tag
Szerintetek, van olyan ROM, amivel a mikrofonba belebeszélt duma jobban hallható a másik félnél, vagy ez hardverfüggő?
-
-
Mentolka
senior tag
Egy friss cikkben olvastam:
"A Hisense mellett a Haier és a TCL lehetnek még azok a kínai konszernek, amellyel a jövőben várhatóan számolni kell..." -
circum
csendes tag
Sziasztok!
Kipróbálnátok, milyen wifi ping időt tud a haieretek? A routert pingetve (az UPC aktuális csodája, vmi tc7200 U típusú csoda, amúgy nincs gondom vele) nekem ilyen számok jönnek (nem néha, hanem mindig):
--
u0_a61@android:/ $ ping 192.168.0.1
PING 192.168.0.1 (192.168.0.1) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 192.168.0.1: icmp_seq=1 ttl=64 time=88.2 ms
64 bytes from 192.168.0.1: icmp_seq=2 ttl=64 time=108 ms
64 bytes from 192.168.0.1: icmp_seq=3 ttl=64 time=29.3 ms
64 bytes from 192.168.0.1: icmp_seq=4 ttl=64 time=50.1 ms
64 bytes from 192.168.0.1: icmp_seq=5 ttl=64 time=75.0 ms
64 bytes from 192.168.0.1: icmp_seq=6 ttl=64 time=93.7 ms
64 bytes from 192.168.0.1: icmp_seq=7 ttl=64 time=215 ms
64 bytes from 192.168.0.1: icmp_seq=8 ttl=64 time=34.2 ms
64 bytes from 192.168.0.1: icmp_seq=9 ttl=64 time=57.4 ms
64 bytes from 192.168.0.1: icmp_seq=10 ttl=64 time=82.0 ms
64 bytes from 192.168.0.1: icmp_seq=11 ttl=64 time=203 ms
64 bytes from 192.168.0.1: icmp_seq=12 ttl=64 time=21.6 ms
64 bytes from 192.168.0.1: icmp_seq=13 ttl=64 time=39.0 ms
64 bytes from 192.168.0.1: icmp_seq=14 ttl=64 time=64.5 ms
64 bytes from 192.168.0.1: icmp_seq=15 ttl=64 time=86.4 ms
^C
--- 192.168.0.1 ping statistics ---
15 packets transmitted, 15 received, 0% packet loss, time 14030ms
rtt min/avg/max/mdev = 21.639/83.296/215.321/55.382 ms
u0_a61@android:/ $
--PC-vel pingetve normális, 5ms alatti idők. A telón mostanában néha timeoutolnak oldalak, youtube videók...
Időben mintha lett volna egybeesés ez, és a fb kliens felrakása között, de lehet, h csak ráfogom, ill. véletlen. De amúgy ha kilövöm a fb processeit az app infónál, akkor is ugyanez a jelenség... (letöltés, sync stb sem ment a teszt alatt)
Vkinek vmi ötlete?
Thx -
laci laci
addikt
Csak egyet kellett írnom...máris mennyi hozzászólás.
-
7Sony7
addikt
válasz
Victoryus94 #4151 üzenetére
Á, én fel sem raktam. Maradok a Miui-n.
-
laci laci
addikt
Csend van.....
-
7Sony7
addikt
válasz
Victoryus94 #4143 üzenetére
Ilyen nekem is van, de a régebbi telókon volt olyan is, hogy csak telefon memória. Tudod, amit lementesz csv formátumban. Úgy, hogy csak azt mutassa, olyan nincs.
-
7Sony7
addikt
válasz
Slowhand 75 #4139 üzenetére
Sajna nincs 4.1.2 alatt sem. Én is szívtam miatta eleinte, aztán átálltam a google re.
-
Victoryus94
őstag
válasz
Szerintem van, csak nem ezekkel a szavakkal.
Mármint kell lennie olyan opciónak, hogy a sim adatait ne mutassa (de nekem 4.1-es ROM van, így nem tudom ellenőrizni, ICS alatt is van-e). -
b0bcat
addikt
válasz
Most nézem, hogy nálam sincs ilyen opció.
Mondjuk nekem nem is hiányzik, mert mindig a Google címtárat kérem megjeleníteni.
-
Slowhand 75
újonc
Sziasztok,
Van egy ilyen telóm 4.0.4-es androiddal.
Teljes nem hozzáértéssel azt szeretném kérdezni az normális, hogy nincs olyan lehetőség, hogy csak
a telefon névjegyeit mutassa. a névjegyek beállításánál nincs is ilyen opció mint más telefonoknál:
Köszi előre is a segítséget. -
7Sony7
addikt
Nem biztos, hogy ez a hiba, de hátha.
Ha nem, akkor kérdezd meg ebben a fórumban is. -
b0bcat
addikt
Sziasztok! Olyan gondom akadt, hogy 2 napja nem szinkronizál rendesen a Google fiók. A gmail fiókot nem szinkronizálja magától, és az állapotsorban sem vált kékre a wifi jel, pedig korábban mindig váltott, amikor online volt a készülék. Mi lehet a baj?
Előre is köszi a segítséget!
U.i.: Az egyetlen változás a telefonon az utóbbi időben az volt, hogy feltelepítettem a hétvégén a Weather and Clock Widget-et.
-
llll
senior tag
válasz
dragonfx #4130 üzenetére
miért nem vagyok meglepve...?
halkan jegyezném meg, hogy az itt felszólalóknak volt már hazai, neves, garis, drága, stb telefonjuk
egyébként én is teljesen meg voltam elégedve a középkategóriásnak mondható T-s, céges telóimmal, amíg nem volt kínaim
és addig cserélgettem is őket, amint lehetett
azóta viszont egyszer semvedd meg a xiaomit, aztán visszatérhetünk a témára...
-
dragonfx
veterán
volt.hiszen mindegyik kinai kb.
de a hivatalos értelemben véve nem.most kacérkodok ezzel a xiaomi.val de hááátt nem is tudom huzom a szám kicsit....
persze mindenki másképp látja.én nem érzem katasztrófának a 2 évet....jó persze nem is voda red és társairan írok alá soha.... -
llll
senior tag
válasz
dragonfx #4127 üzenetére
ami a megbízhatóságot és a garit illeti:
én már hallottam elromló márkás telókról is, meg a gariztatás alól pofátlan módon kibújni próbáló forgalmazókról is...
(ahhoz valszeg túl hülyék, vagy csak rövid távon gondolkozók hogy felfogják:
ezzel is önmaguk alatt vágják a fát - megint csak a kínai konkurencia javára)
de tényleg mindegy
egyet mondj még meg légyszi:
neked volt már kínai telefonod? -
dragonfx
veterán
ja.nekem egy szamom van. es ugyis a vodanal maradnek valszeg.en 2 evre alairok siman nem sok ido.annyit a telo is kibir.
a kinaiak lehet el fogjak tudni nyomni a magyar piacon az araikkal a nevesebbeket de erre meg varni kell.amig a minoseg,gari megbizhatosag trioja nem all biztos labakon addig nem....
2 ev mulva ezek a telok semmit nem fognak erni szinte.fuggetlen vagy sem nem arkepzo vagy minimalisan csak....mindenki olyat keres amilyen van neki -
llll
senior tag
...egyébként lehet ezt ragozni a végtelenségig pro és kontra is, de sztem itt 1 tipikus evolúciós folyamat zajlik a szemünk láttára:
vannak a "nagynevű", garis gyárók drágább telefonjai és vannak a "ismeretlen" (média szerint="megbízhatatlan") kínaiak, gyaxilag gari nélkül, de fél/harmadáron
és mindkettőnek megvan a maga rajongótábora
idővel majd eldől, hogy melyiket tudja eltartani a sajátja, melyik az életképesebb
a másik pedig - ha nem lesz képes alkalmazkodni - szépen "kiszelektálódik"...bármennyire is próbálja szabályozni ezt a folyamatot a mindenkori központi hatalom
sztem tipikus példa erre amikor "hamisítványnak" titulálják az olcsóbbat
(mert a köztudat ugye olyan szépen gyurmázható...)
pedig sztem szimplán csak "kínainak" kellene nevezni
mert pl mit sem változtat a tömegközlekedésen sem, ha "közösségi" közlekedési eszköznek kezdjük hívni őket
(most direkt nem akartam cigányozni, meg romázni) -
llll
senior tag
válasz
dragonfx #4122 üzenetére
igen, csak amikor esetleg eladásra kerül a sor akkor pl megint nem biztos. hogy a leendő vevő is annál a szolgáltatónál van
ilyenkor ugye megint nem hátrány, ha független a telefonnekem pl lenne lehetőségem céges telóhoz jutni viszonylag jó áron
de eccerűen nem találtam semmit a (konkrétan a T-nél) ami szóba jöhetett volna
aranyáron - még a kedvezménnyel is - persze lennének csúcs telók, de annyiért meg kell a francnak
harmadik kínai telóm jön zsinórban
ez alatt egyszer sem cseréltem a cégest -
dragonfx
veterán
válasz
Ed3r_X_ #4121 üzenetére
de valamelyik szolgaltatohoz valamilyen dijcsomagba mindenkepp tartzoni kell,valasztani kell valamit.....mer ti 3 havonta ugraltok at a szolgaltatok kozott??
amit kivalasztok azert teszem mert nekem az kell.es nem 2 evig hanem amig mas elethelyzet mast nem kovetel meg....nekem 5 eve ugyanaz a dijcsomagom a vodanal. -
Ed3r_X_
nagyúr
Az SP kijelzője se olyan rossz, TFT létére meg nem mondtam volna, a 4.3 sokat hozott a kijelzőn, és a betekintési szögekkel is minden rendben volt.
De valóban, most használtan annyi az SP, mint a Haier újonnan volt. Az már ugye más, hogy a Haiert használtan annyiért adják, mint a használt SP-t
-
llll
senior tag
válasz
Nagya21 #4113 üzenetére
nekem is ~28 + a várható dézsma
egyéniben
...aliexpresszről
...olyan eladótól, akinél a 6. megrendelő voltam
fokozzam még?
(vagy ráb@szok, vagy - számomra - végképp szertefoszlik az ali rossz híre)azt mondtam hogy a haier után kizárólag qualcomm proci és nem megyek az ő mérete fölé
ehhez képest mtk és 5.5
de ez a 8 mag csak birizgálja a fantáziámat
2-300 dollárt azért nem adnék érte, de ennyiért megér 1 próbát
(ha nagyon bejön, talán még 30-ért is odaadom a haier...szintén a pár napja elmondottak ellenére)
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Le Mans Ultimate
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Debian GNU/Linux
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest