- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kistraki
csendes tag
nálam xperia rom van, rendesen használok mindent-- az akku kezd megdögleni.. már találtam is pót darabot. Szoftosan minden rendben csak a kamera esik össze néha ha sok a shot. 62mm x 42mm es úgy tudom,, a kábelezés megoldható... úgy tudom az akkun csak 1db+és 1db- van
-
-
circum
csendes tag
Köszi szépen, csak kíváncsiságból kérdeztem, végül is nem fog kelleni. A miui-t a bravo hiánya miatt cseréltem le (most már tudom, hogy valószínűleg feleslegesen); a benne lévő camera app gyalázatos képeket csinált. Most végül is a cseh került fel, ha a clockot lacilaci segít átrakni, akkor nagyjából elégedett leszek...
Valaki tud olyan custom screenlock-ot ajánlani, ami nem fizetős, és tudok váltani a hang/néma/rezgő mód között, ill. el tudok indítani mondjuk 1 v. 2 app-ot (kamera, esetleg egy quickdial), és NEM BUGOS? Vagy ilyen nincs?
-
laci laci
addikt
Egy kínai városban egy négy tigris piac,csak telokkal nem occo nikei ruhákkal [link]
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Ha valakinek kell alkatrész alaplapon kívül(megvan csak rossz),akkor keressen.
-
Mentolka
senior tag
Srácok,
Hogyan lehet ezt szétszedni? Ki kéne vennem az akksit; csak annyit látok a képernyőn, hogy Haier.W910, és semmire nem reagál. -
circum
csendes tag
1) és annak ilyen nevei vannak, mint Haier_w910_JB_multilang_b38168_v2?
Most így utólag, hogy látom, mi van az update-camera-bravo-ban, nem kellett volna újrahúznom a telefont, és akkor nem vesztem el 4 hónap sms-ét, amit elfelejtettem lementeni
Akkor már még egy kérdés: a miui-s romon lévő "gyári" clock nekem bejött -- gondolom, vmi újabb anrdoidból lett átemelve. Azt át tudom tenni nem túl sok munkával a cseh romba?
-
Mentolka
senior tag
Még valami: van egy xperiamod_2.0.zip nevű fájlom. Ezt ugyanúgy, mint más okosnál rárakom az SDre, és a "CWM-ben Install ZIP from SD" menüben indítom?
Ebben GApps vajon benne van? -
Mentolka
senior tag
Sziasztok,
Hadd kérdezzem meg, az Xperia ROM-ban be lehet kapcsolni a Reboot menüben a Recovery/Download menüpontot? Vagy mindig kell egy PC. hogy recovery-be be tudjak lépni? -
7Sony7
addikt
Nekem is úgy rémlik, hogy utólag tettem fel a bravo-t
1. Igen, a vinyómon
3. Szerintem nincs köze a cseh rom hoz. A cseh az s500, ezek megy valami 350 telóhoz vannak. Kb ugyanaz a Hw, csak más rom.
Nekem most a xperia 2.0 van fent, felment rá a bravo.
Mind kajálja az akkut, nagyjából egykutya mind. Azzal a különbséggel, hogy van akinek ez, van akinek az jön be jobban, különböző dolgok miatt, ami nem mindenkinél jelentkezik.
Csak egy példa: A xperia 1.3 nálam sokat elvesztette a térerőt, én ezért nem szerettem. Másoknál ez a hiba nem jelentkezett.
-
circum
csendes tag
válasz
laci laci #3661 üzenetére
Hát most részben nem értem a válaszod.
A bravo-s hozzászólásod megtaláltam, viszont az le se volt töltve a melo/w910 könyvtáramba, tehát 100%, hogy nem külön csaptam hozzá.
Azok a rom-ok, amik január környékén forogtak, és v4, v5, v01b41 névvel hivatkoztatok rájuk... azok
1) megtalálhatóak még a needromon, vagy valahol máshol a neten?
2) szerintem abból volt fent nekem a v2 és a update-v3b1
3) van valami közük a cseh (Haier_W910_4.1.2_multi-13122013.zip) romhoz?
A bravo ezekre felmegy? Vagy csak a cseh-re? Most végül is a csehet tettem fel, bravo-val...
A cseh-nél van stabilabb, (esetleg akkukímélőbb) rom, amihez a bravot fel lehet tenni? launcher stb. nem érdekes, úgyis cserélem...
köszi
-
circum
csendes tag
Egy nagyon hülye kérdésem van: nekem nagyon úgy rémlik, hogy a régi haieremen egy haier_w910_JB_multilang_b38168.zip rom volt fent (esetleg a haier_w910_JB_multilang_b38168_v2.zip) -- needromról szedtem, nincs már fent.
A lényeg, hogy esküszöm, hogy a camera bravo volt benne. A mostanimra a miui-t raktam fel, de nem jött be, és ezen valami tök más van. Most ráraktam ezt a régi rom-ot, de a kamera app ugyanaz maradt, mint a miui-n, és nem az, mint amire emlékszem a régi telómról.
A kérdés, hogy én vagyok hülye, és rosszul emlékszem, vagy lehetséges a fenti sztori?
Köszi!
-
kazan23
aktív tag
Mit értesz "navi" alatt?
Ha túrázol nézd meg a > Locus-t, a turistautak.hu térképeit is használhatod!
Ha meg metropoliszokban terkeregsz, akkor a hárombetűs "hazai" és a sygic mellett a google map is jó alternatíva lehet, főleg hogy tcm nélkül figyelembe veszi a realtime forgalmat. Az új frissítéssel pedig kifejezetten a "szinte használható" kategória lett. Bár eléggé el van dugva a térkép lementése és nem is mindig működik, de képes offline navira is. A minap próbáltam, hogy indulás előtt fél perc alatt átfutottam az útvonalat és egész úton végig élesen mutatta offline a cache-bőlÉs magától nem ürült ki a cache még most sem.
-
A tumi
tag
Sziasztok.Melyik magyar nyelvű navit érdemes a telóhoz használni?
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Csak arra vonatkoztattam amiket mostanában állandóan frissítettek és annyira nem sikerült mint a Xperia rom.Az ikon a kiindulási pont és a régi jól bevált rom a cseh rom.A véleményem csak a frissítési lázzal kapcsolatos romokhoz szólt.:-)Elnézést érte.
Kistraki:az 4.0.4-és vigyázz nem mindenkinek az van.
-
7Sony7
addikt
válasz
Victoryus94 #3646 üzenetére
Én nem használom az EQ-t, de nekem jó is a hang.
-
KERO_SAN
aktív tag
Sziasztok.
Olyannal találkozott már valamelyikőtök, hogy a hívás közben igencsak érzéketlenné válik a mikrofon ?
Magyarán, nem hallják amit mondok...
Köszi.
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Senki?
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Szerintem maga a telo talán max.+200-300mah-al tudna még mit kezdeni,tölteni.A többi egyrészt csak duma(a nagysága nem változik),másrészt pedig a töltő és a telo sem tudná értelmezni.
-
7Sony7
addikt
válasz
Victoryus94 #3636 üzenetére
Ááá, nekem nem kell amúgy, csak felhozódott a téma..
-
Victoryus94
őstag
-
Keeperv85
nagyúr
Sajnos vagy sem, a kernel egy dolog csupán. Azt át lehet írni, esetleg előkerülhet a forráskód idővel, ami jogszerű is lenne. Ám az akku kiolvasását az alacsony szintű FW végzi, ami a NV területben kalibrálódik. Soha sem fogjuk ennél a modellnél kezelni, talán még kiolvasni sem....
-
7Sony7
addikt
válasz
Victoryus94 #3627 üzenetére
Mé nem kerestem, de szerintem biztos van olyan méretű akku, ami nagyobb kapacitású, és belefér. Az érintkező meg úgyis vezetékes ebben. Csak tényleg a szoftveres rész, amit nem tudok.
-
kistraki
csendes tag
válasz
dudicukrasz #3610 üzenetére
ennél gyorsabb droid menüt még nem láttam.. ennyiért.. egy antutu 40000 es el felér számomra az a 17000 megteszi a gyors reagálás nagyon rendben tartja mint az Ifon de ugye annál az alap szoft miatt.( az a lényeg hogy a menü mindig gyors legyen a többi rovására),, akkut meg lehet venni hozzá ha szétszeded, kiméred centire mekkora és veszel egy akkora akkut a megfelelő csatlakozórésszel- bár úgy is kábelen megy át az áram... pár óra múkolás után egy 2200 as akkut rakhatsz bele.
-
Nagya21
addikt
válasz
Victoryus94 #3620 üzenetére
HAli!!
Igen ez is olyan tok, csak sztem más a neve, és kapsz hozzá egy fóliát is
Nem ilyen kis tételnél nincs más költség.
Üdv Nagya -
dudicukrasz
tag
válasz
laci laci #3618 üzenetére
Pfff,az akár fikció is lehet,gondolom valami irreális ár volt,akkor próbálom a realitás talajára visszarángatni az embereket.
Sok ilyen eladó van.
Mindegy,ilyen telefonom soha nem volt ami így melegedett a tokon keresztül forrósodik sajnos.
Ez az "alul semmi" is egyedivé teszi. -
laci laci
addikt
válasz
dudicukrasz #3615 üzenetére
Egy hirdetésemre ráírtál és fele annyiért akartad megvenni,kicsit lekezelő módon...
-
Nagya21
addikt
válasz
Victoryus94 #3613 üzenetére
Hali!!
Na meg is van:
TOK
Nagyon jól védi a készüléket, biztos fogást ad neki.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
Victoryus94 #3613 üzenetére
HAli!!
Én félkemény tokot vettem rá, ami nagyon hasonlít a nillkin-re, mingyá keresem........
Üdv Nagya -
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek."Kedves kolléga(dudicukrasz)".Már itt is beléd botlom?Ha ez a véleményed akkor ezt ad el és vegyél amit megemlítesz.Nekem ez nagyon jó,a gps-el a mai napig is fogadok az ismerőseimmel(kié gyorsabb).Nekem amire kell arra jó,pedig kapott tőlem rendesen.
-
Victoryus94
őstag
Tokot honnan ajánlotok olcsón?
Szilikon tokra gondoltam.. lehetőleg 2 ezer alatt. ( szín: fekete, fehér, esetleg kék tokot keresek -ha jó árban van, akkor 2-t is vennék).
Mivel nem szoktam külföldről rendelni, nem látom át, mely oldalon milyen rejtett költségek lehetnek.
Szállítási idő nem olyan lényeges.. bár nem bánnám ha 2 héten belül lenne. -
7Sony7
addikt
válasz
Victoryus94 #3609 üzenetére
Nem sok mindent tudsz sajnos. A nagy teljesítményhez sok energia kell. Gyors mint egy Iphone - merül mint egy Iphone.
Nem játékgép. Ha valakinek az kell, akkor ez nem az. Ez egy munkagép. Gyors gps, net, stb. Üti a négymagos Mtk procikat, de sajnos az akkut alulméretezték.
-
dudicukrasz
tag
válasz
Victoryus94 #3609 üzenetére
Amúgy is gyorsan merül,melegszik mint a fene,nekem nagy csalódás és visszalépés a wayteq talk 5H után.
2óra netes póker után le is merül./3hónapos/
ennyi... -
Victoryus94
őstag
Sziasztok. Egész új még nekem a teló, de lenne egy kérdésem:
Az akku időt mivel/hogyan érdemes optimalizálni?
4.1-es Sony rom van rajta; és egy picit gyorsan merül. Nincs sok kedvem kísérletezgetni, ha valakinek van bevált progi/beállítás, az keressen meg.köszönöm!
-
7Sony7
addikt
válasz
kistraki #3607 üzenetére
Azt nem ismerem, de a performance control memory settings/presets beállításait érdemes lehet kipróbálni, bár nem tudom neked mi a konkrét gondod, de nekem enélkül sokszor bezárta a navi progit, ha megnyomtam a home gombot, hogy mást is csináljak Ennek a proginak a medium beállításával -nálam- tovább fut a háttérben, és bármikor visszahozhatom. ( Nem tudom, elég érthetően írtam-e?)
-
kistraki
csendes tag
vélemények a ram expanderrol? kellhet e érdemes e?
-
dudicukrasz
tag
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kazan23 #3600 üzenetére
Ha a CWM mellett meg szeretnéd hagyni a gyárit is, akkor csak bootolod a CWM-et, ahogy korábban:
fastboot boot recovery.img
Ilyenkor nem írja fel a telóra, csak elindítja vele. Ahogy újraindítod, már el is veszik.
Ha flasheled, akkor viszont felírja. Tehát ezzel fenn marad:
fastboot flash recovery recovery.img
Viszont a gyári romokban van a recoveryhez egy bináris patch, amivel ha azt érzékeli, hogy nem gyári recovery van rajta, azonnal visszaállítja a rom indulásakor a gyárit. Ezt figyeli a CWM és figyelmeztet is rá, mielőtt kilépnél. Ha engeded neki, akkor törli ezt a scriptet és fenn marad.
Alternatív megoldás a gyári recovery megtartására és a CWM flashelésére, hogy a CWM a boot.img helyére kerül:
fastboot flash boot recovery.img
Így még fel nem teszel egy romot, ami a boot.img fájlt is felülírja, mindig a CWM fog bootolni. Többnyire ez azért "jó" mert még a gyári boot.img megvan az összes gyári romban, a recovery.img nincs benne, azt elő kell állítani ha kell belőle a stock verzió...
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)