- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Én már elhagytam a HDD-t, több ok miatt is. Egyrészt a sebesség, másrészt az SSD-k ára már nem olyan vészes. Illetve a kábelmenedzsment jobban szereti az 1 meghajtót, azt is elég macera volt bekábeleznem. Bár ebben én vagyok maximalista.
Na asszem hagyom ezt a kínai JB-s ROM-ot, és átnyargalok Xperiamod-ra. És azon fogom a módosításokat csinálni. A színezős pakk valószínű nem ehhez a ROM-hoz készült, force close-ol a billentyűzetem. Szóval totál újrakezdés. Szerencsére még nem másztam bele annyira, hogy szívjam a fogam
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nagyon pepecselős. Sok képnél elég a varázspálcával kijelölni, amit át szeretnél színezni. Van viszont aminél pixelenként kell haladni, mert különben eléggé nyomorékul nézne ki a végeredmény. Pl. az akkumulátor jele töltésnél, a villám nagyon durva lesz benne.
A játék miatt kell a Win10, de én szeretem is. Gyors, stb, SSD-ről pillanatok alatt történik minden.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Az, de most vadászom össze melyik is lehetett anno az enyémen, mert annyi fajta van
Az tuti, hogy stock kinézete volt.
4.0.4-et rendberaktam már, megy a WiFi is, de most menne fel a 4.1, és a pakk. Meglesni hol is tartottam. A nagyobb szívás, hogy Windows 10 alatt le van halva az egész. Se az adb nem megy, se fastboot, sőt, még a telefonra se tudok másolni. Windows 7 alatt minden oké, csak az barátnőm gépe. Az élet nehéz
-
-
kazan23
aktív tag
Srácok, 2.-3.-4.-es kérdéseimről mit gondoltok?
laci laci
Attól tartok, ha nem sikerül nekem összetákolnom, akkor gazdasági totálkár lesz.
Bp-Zsámbék oda-vissza 1-2x, vagy posta, +panel +a rekesz sörök, vagy kp. >= mint a mi kis mosógépünk jelenlegi piaci áraRáadásul, ha elárulom, hogy az asszony addig rakosgatta féltve a kis töltőfedelet, amit küldtél, hogy nem találja
-
kazan23
aktív tag
No, hát szétszedni már sikerült, mellé is tettem egy régi kártyát az arányok kedvéért.
1. Tisztán látszik az (1.) és a (2.) érintkező sérülése.
2. Hogy a (3.) az gyári állapot-e, vagy hasonlítania kellene a (4.-5.)-re... vagy a (6.) -ra, nem tudom.
3. Hogy a (4.-5.), vagy a (6.) lenne a gyári állapot, azt sem sejtem.
4. Meg azt is csak tippelem, hogy nincs más funkciója, mint érintkezni a SIM lapkával -
kazan23
aktív tag
Rendben! Nem tudom mikor lesz időm, félő, hogy csak sokára, de megnézem hogy lehet-e egyáltalán orvosolni. Ha hajlítgatással nem jutok előbbre, akkor "ezek" a sim-kártya olvasók helyettesíthetők valami univerzális darabbal, vagy csak speckó madeforhájerrel? Esetleg egyben van az sd-vel? Vagy elég lenne, csak a kis lábat "kicserélni"? Egyelőre csak találgatok :/
-
kazan23
aktív tag
Ne kérdezzétek, hogy miért
, de beletettem egy nagy (mini) sim külsejét, azaz azt a keretet, ami maradt a kis (micro) kivágása után. A keret belsejébe (a micro által hagyott űrbe) beleakadhatott az egyik kis réz érintkezője a telefon sim-kártya olvasójának és elgörbülhetett, majd a következő betoláskor letört az a 0,3*1mm-es kis drót. Nem érzékeli a sim-et, pedig (szerencsére) az még jó.
Mit tennétek?
1. szétkapni és kicsit felállítani a drót csonkját.
2. szétkapni és kicserélni az olvasó-modult(?)
3. ???Félek, ha a szikével nekiesek, soha nem lesz már a régi.
-
kazan23
aktív tag
Hmm első találkozás: Instalation aborted
Próbáltam aztán formázni PC-n a kártyát és csak a Haier_W910_Evolution_v1.11.zip volt rajta, de hajthatatlan. Ez a kártya van benne talán kezdetektől (elbuit, 1.02, 1.06...)
Megvolt nekem már február óta az 1.11, de most leszedtem a linkelt Megáról. Bájtra egyeznek.
Szóval nem értem. -
madrac
senior tag
Nem tudom. Szerintem nincs ilyen beállítás. Ha biztosra akarsz menni kilehet másolni a modem fájlokat mindkettőből és le kell kérni az md5 ellenőrző összegüket (hash) segédprogrammal mindkettőnek hogy egyezik-e. Ez az egész mobil hálózatot eldobáló probléma nálam ezekkel a bassrockers féle rom-okkal jöttek elő. A cseh rommal nálam ilyen problémák nem voltak. Valószínűleg attól is függ hogy merre jár az ember. Itt a fővárosban elég kis utcák vannak magas házakkal, és gondolom sok a cellaváltás/adótorony is és azt nem szereti, főleg ha a mobil internetet akarja használni az ember menet közben...
-
madrac
senior tag
A fotódon ez a két NON-HLOS.bin szerintem tök egyforma ha megnézed a méreteit. Nem lenne értelme kicserélni őket. Én a cseh rom-ban lévőről beszéltem... Személy szerint egyébként se módosítanék a zip-ben, mert ezek a zip-ek lehet hogy alá vannak írva, és ha módosul a tartalma, akkor elképzelhető hogy nem fogod tudni felrakni.
-
madrac
senior tag
Lehetnének informatívabbak is, hogy rájöhessünk mivel volt gondja. Én már fel vagyok készülve egy ilyenre, mert se perc alatt vissza tudom rakni a rom-ot, csak a korábban telepített progik+adatok mentésével cseszel el az időt mindig, ill. utána ezek visszavarázsolásával... Sok proginál elég időigényes, főleg a visszaállítás. A híváslista+sms-ek meg már régóta a netre szinkronizálódnak nálam, úgyhogy azok mindig megvannak.
-
madrac
senior tag
a telefon olyan gyári üzemmódja amiben lehet szoftvert, rom-ot rátölteni.
kiollóztam neked a blogomból:- kapcsold ki a telefont, és várd meg a teljes kikapcsolást (a végén rezeg egyet)
- tartsd lenyomva a hangerő le gombot és csatlakoztasd a telefont a számítógéphez
- a telefonon elkezd világítani a kék állapotjelző led, és a telefonon megjelenik pár sor apró fehér színű szöveg legfelül, ezzel a telefon az ún. fastboot módba került. (a hangerő le gombot ekkor már ellehet engedni)neked még cwm sincs felrakva amúgy?
-
madrac
senior tag
NON-HLOS.bin
én fastboot módban tettem fel, úgy hogy átírtam a cwm-hez lévő feltöltő .bat fájlt. csak 1 sort cseréltem, de hogy teljes legyen a kép:fastboot.exe flash passport passport_FactoryDLTool
ping 127.0.0.1 -n 5 > null
fastboot.exe flash passport passport_FactoryDLTool
fastboot.exe flash modem NON-HLOS.bin
fastboot.exe reboot -
madrac
senior tag
Nem, nincs vele gond ezen a mobil internetes problémán kívül. Most rátöltöttem a cseh rom-ból csak a modemet és mintha lassított nettel is pattogósabb lenne a mobil internet, viszont ennél nem 3G-t mutat egy kis ideig időnként miközben megdöglik a kommunikáció, hanem a mobil térerő is eltűnik, és várni kell mire visszajön. Viszont 1x újra is indult. Ez a gps-el mászkálós, mobil internetes játék eléggé igénybe veszi a telót.. Úgy emlékeztem hogy a teljes cseh rommal nem voltak ilyen mobil internet szakadozások, de az is elképzelhető hogy azóta a 3g mobil hálózat lett ilyen ramaty a telekomnál..
-
madrac
senior tag
szerintem én azt használom. a leggyorsabb rom. mobil internetnél viszont rendszeresen vissza akar kapcsolni 3G üzemmódra, de abban a módban nem akar nálam adatokat forgalmazni, csak H+-on. jut eszembe, lehet kikéne próbálni átrakni/rárakni a cseh rom-ból a modemet...
ennél újabb custom rom szerintem nincs a telóra.
nálam nincs kijelző sárgásodás.
úgy látom valaki törölte a hsz.-t már, de a kamu romoknak ne dőljetek be! persze, azzal már tudja az LTE-t is, mint ami képernyő fotón látszott azon az oldalon.. hagyjuk már..szerk:. azóta megtaláltam, már írtam az evolution rom-ról korábban is: ITT
azóta gravity boxot is ráraktam és valamiért mostmár jó a wifi is. -
rendesadam
tag
Lehet rosszul fogalmaztam, de Madracnak átment a mondandóm
Most nincs itt a telefon, de emlékeim szerint:
- az internal storage-ra települnek a programok,
- a phone storage a beépített "memóriakártya",
- meg ugye van a külső sd;
a tárhelycsere az utóbbi kettőt cseréliAzt szeretném elérni, hogy a programok tárhelye nagyobb legyen, mert sajnos eléggé tele van annak ellenére, hogy amit lehetett, az már át lett pakolva memóriakártyára.
Próbáltam feltúrni a netet megoldásért, de még csak támpontot sem találtam
-
madrac
senior tag
-
madrac
senior tag
Helló!
Nálam igen, viszont a családban meghalt egy ilyen teló teljesen, már csak valami qualcomm modem-ként ismeri fel a pc. Gyanús hogy az áramellátása halt meg, próbálkoztak vele telefon szervizben, de nincs hozzá valami alacsony szintű flash ha jól tudom és az akkura rábikázás se segített sokat.
Van egy másik ilyen teló is a családban, annak a kamerájának a fókuszával van gond, gondolom hardveres, de az már rég ilyen.
Az enyém teljesen jó, mindig vigyáztam rá. Kop-kop-kop. -
Victoryus94
őstag
Oké, teszek. Még tölt a teló, illetve mentem, amit kell. Teljes újratelepítést kap, mert már nagyon "belaktam".
Még ma este írok.1-2 kép van itt is (bár elvileg ez régebbi verzió)
http://www.needrom.com/download/haier-w910-4/ -
rendesadam
tag
Volt teszt egy Samsung S5-tel, azzal tökéletesen működik, meg egy Lenovo S750-nel, azon kicsit ráül a rendszer a középső gombra, de működik, programozható mindhárom; a Haieren sehogy, semmilyen alkalmazással nem sikerült életet lehelni a második és harmadik gombba, csak a középsőre reagál.
-
weinmaker
őstag
Na ja, de lehet mappába pakolni. Viszont amit tud azt nagyon. Mondjuk én zenéléshez használom, és magát a videót is azon vágom meg ha csinálok hozzá klipet. Számomra elképesztően jó. Ráadásul ezek a zenei szoftvereket nem csinálják meg androidra.
Persze az okát is értem, mivel itt egy adott hardverre kell optimalizálni, és ennek működnie is kell, mivel sok esetben koncert, és komoly körülmények között is használják.
Na mindegy nem untatom a társaságot ezzel, csak egy ilyen kósza megjegyzés volt.
Ha valakit esetleg érdekel itt egy zene
Az első hangtól az utolsóig fel lett játszva, egyetlen loop vagy mű dolog sincs benne, és minden az ipaden készült, beleértve a videót is
Ja és mielőtt szénné gyaláztok, ez csak játék a kisfiam fejlesztésére, és saját szórakozásA telóm viszont android
-
Makkapakka
csendes tag
Már próbàltam mozgatni, vékonyabb műanyag pálcával piszkálni, de nem használt... Lehet,megpróbálom újra rakni a romot...igen,a füles jel kint van folyamatosan...egyszerűen nem tudom elképzelni, h mechanikai hiba lenne, persze azért nem kizárt...köszi a vàlaszt! Egyéb ötlet?
-
Victoryus94
őstag
-
topi66
aktív tag
Kettő van,de egyik sem foltosodik.Szép képeket lönek telefonhoz képest(az árukhoz képest pláne).Épp ma keresgettem elfogadható árú 20-30 papír közötti készüléket ismerősnek,de a felhozatal siralmas.Nem merném megkockáztatni a tartós haragot,hogy mire beszéltem rá
Inkább gyüjtést rendeztetek vele,és egy jóárasított zte-re benevezem.Jelenleg 34 papírért nem találsz jobbat szerintem.Nézegettem a tescos csodának a fórumát is,illetve élőben a készüléket.Kell neki a 1-2 év garancia.Nem cserélném el a zte 967esemre sem,nem egy pályán játszanak.Ha cserélnéd a haiert akkor ajánlom a 9180ast,de ha keresel a fórumon valakit aki a közeledben lakik akkor szerintem meg is tapogathatod.
-
topi66
aktív tag
V5 van nekem is és a páromnak is.A v 5ökkel semmi bajom teszik a dolgukat.Szerintem tökéletes müszaki eszköz nincs és nem is lesz,lévén a gyártóknak nem érdeke.A felhasználókról már ne is beszéljünk.A 4-6coll gigapixel mind kamerában mind kijelzöben,koromsötétben 20 méterről nappali kép led villantóval,legalább 3 sim folyamatos adatkapcsolattal,természetesen mindig elérhetöen,akkuidö kockulva 15 óra,heti egy töltéssel,mindezt 15ezerért.A mosógép átlényegült navigációvá,amúgy egy korrekt hardver a maga kis kibáival együtt.
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Tesco gazdaságos opendott, ennek is vannak hibái(pontatlan akkukijelzés(beragad), vibráló kijelző,)
A Zasszonynak van, a vibráló kijelző idáig 2x jelentkezett nála, meg az akku kijelzés 1x ragadt be, de egy akku ki-be orvosolta.
Falnak vittem szoftfrissítés után, most idáig okés a teló.
Ja igen a GPS nagyon okés, a négymag teszi a dolgát, a fényképező vállalható képeket lő,kijelző szép nem invertálódik, a 8gb rom 2*3 ra van felosztva, szóval használható.
Üdv Nagya -
aszti75
senior tag
Ha a velem valo csererol ertekeztek,akkor valaszolok majd en.
A nagyfiam igenyt tart a telefonra.Amint megtudta,hogy hirdetem/cserelnem rogton lecsapott miutan elkezdtem egyezkedni laci laci forumtarsal.Egy egesz nap bugta a fejemet,hogy neki kell,inkabb kifizeti
Igy kenytelen voltam visszamondani a cseret,sajnos. -
aszti75
senior tag
A navbar amit soha nem tudok megszokni.Allandoan rahuzom valamelyikre az ujjam.Legtobbszor a home-ra es baromi idegesito is szamomra az aljan latni a navbart.
Tudom paran elitelnek erte,de nekem a kepernyon,ne holmi virtualis gombsor legyen,hanem az egesz kepeenyot kitolto asztal.
Egyebkent eddig alegstabilabb telefon,ami megfordult nalam.Iden mar ez volt kb a 8-cadik.Es ha joisten is ugyakarja,(na meg persze laci laci forumtars is)akkor lesz 9-cedik is."Meg ezt a parsort irtam 5x tapiztam ra a menu,home gombra,felvaltva"
Na ez az ami miatt nem kell a telefon -
aszti75
senior tag
Udv!
Neha rator a hulyeseg,de mar hozzaszoktam.Sztem rom bug nalam.IC-el nincs gond vele.Gravity box nekem fentvan,de elotte nem volt es akkor is csinalta.Egyebkent nekem nem a csengo hangerovel volt gondom,hanem a hivo/hivott fel hangerejevel.Egyszeruen nem lehet lehalkitani,hiaba huzod a csuszkat.
5 hivasbol 1x eljatsza.... -
aszti75
senior tag
Hat,erdekes.Minden esetre amint idom engedi,visszamegyek IC-re.Egyebkent sem vettem eszre,hogy gyorsabb lenne a telefon,miota JB-t tettem fel.Nekem IC-el s is eleg gyors volt.
Csak probakeppen tettem fel JB-t,de ezekkel a hibakkal nem jott be!
Jo ez a kis telo a gyari 4.0.4-el is
Persze ez szigoruan csak egyeni velemeny es nem altalanositok. -
aszti75
senior tag
Az erdekes az,hogy mikor feltrszem a root uninstallert,jo par system app(battery auto test,em audio loop test,stb)fagyasztva vannak es hiaba olvasztom ki,automatikusan vissza fagyayztja oket.Pedig ha jol fudom ezek system appok,amik azert nem art ha futnak.Na mind1.Visszamegyek 4.0.4-re.Azzal nem volt legalabb gondom.
Majd meglatjuk,hogy probalok-e masik rom-ot.
Azert koszi a segitseget. -
aszti75
senior tag
Volt mar fent a progi.Semmit nem ert,sajnos.A csuszkat lehetett huzni vele(gyarival is lehet),de se le,se fel nem halkitotta/hangositotta.Fix hangeron(sztem max) maradt.
Progik?Chrome,wipre4android,facebook,massenger,cinema fv5,camera fv 5,root explorer,aeplayer,russian traffic racer,gravity box+explosed installer,root uninstallet,wakelock detector.
Ennyi.A tobbi az a "gyari".
Lovesem nincs mi a franc ez.Ja!Volt wipe meg fr is felrakas utan.Sot,azota meg1x volt fr,de semmi.
-
aszti75
senior tag
Gondolom igen.Valahol olvastam,hogy percenkent?nezi a tartozkodasi helyet"ha jol emlekszem".
Probald meg egyszer kikapcsolni a tartozkodasi helyet.Hatha segit.En anno 4.0.4-en kikapcsoltam par napra.Kevesebbet volt ebren a telefon,viszonr nem tudta az idojaras widgetem,ogy hol vagyok esez idegesitett.Ezert visszakapcsoltam. -
aszti75
senior tag
Gondolom sokat van ebren,azert merul.
Nalam,ha nem hasznalom napkozben akkoris tele van szaggatott vonalakkal az akksi hasznalatnal az ebrenlet.
Google play es a google szolgaltatasok sokat tartjak ebren a telefont,a helymeghatarozas es egyebek vegett.
Sztem,de egy okosabb majd kiigazit,ha tevedek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest