- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
mr_ricsi #4053 üzenetére
Sziasztok!
Sikerült végre találnom egy olyan hálózati adaptert, amivel 2,5 óra alatt töltődik a Haierem. Két USB van rajta. A "for iPad, iPhone" feliratúba dugva 0,7xA-rel töltődik, a "for Galaxy S" feliratúból viszont csak 0,44A-t vesz fel.
Ez már a sokadik próba, volt korábban 5USB-s 3A-es adapter is, de abból is csak 0,44A-t vett fel.Tudom, hogy néhányan már baromira unják a témát, de akkor is érdekes, hogy a w910 gyári firmware-rel miért éppen az iPad töltőjével kompatibilis.
-
rendesadam
tag
Hali!
Lett a Haierhez egy Honor AM 12 típusú headset; csak a középső gombra reagál, a másik kettőbe nem sikerült életet lehelni.
Én cseszek el valamit, vagy ne várjak többet?
Köszi -
7Sony7
addikt
-
weinmaker
őstag
Valakinek csinált olyat, hogy kiírta, hogy nem ismeri fel a sim-et, és eldobálta a sim kártyát? Mielőtt eladtam nekem teljesen tökéletes volt, soha semmi baj, most meg aki megvette erre panaszkodik.
Szerintetek mi lehet a rossz? A telefon adta meg magát, vagy a sim kártya döglődik? -
7Sony7
addikt
Üdv Mindenkinek! A Camera Bravo nak nem tudtok frissítést?
-
weinmaker
őstag
válasz
Victoryus94 #4487 üzenetére
Egyik ismerős vette meg 25-ért azonnal.
-
zsotti82
újonc
Üdv Mindenkinek! Segítsetek lécci, szeretnék egy ilyen w910-est hol lehet ilyet venni vagy rendelni?
-
7Sony7
addikt
válasz
Makkapakka #4483 üzenetére
-
Makkapakka
csendes tag
Már próbàltam mozgatni, vékonyabb műanyag pálcával piszkálni, de nem használt... Lehet,megpróbálom újra rakni a romot...igen,a füles jel kint van folyamatosan...egyszerűen nem tudom elképzelni, h mechanikai hiba lenne, persze azért nem kizárt...köszi a vàlaszt! Egyéb ötlet?
-
7Sony7
addikt
válasz
Makkapakka #4481 üzenetére
Lehet, hogy mechanikai hiba. Lehet úgy maradt valami érintkezö a fülhallg csatlakozóban. Próbáld megmozgatni benne a füles csatlakozóját ki be párszor, hátha segít.
A füles jel kint van egyébként? -
Makkapakka
csendes tag
Sziasztok! Van egy elég nagy problémám a haier w910 - zel,fülhallgató használat után úgy viselkedik a telò mintha a füles még mindíg be lenne dugva, hiàba a gyàri visszaàllítàs akàr clokworkmódból,semmi nem vàltozik...amúgy a füles működik, de ez kicsit sovány vígasz...romot még nem próbáltam újra rakni...esetleg valami ötlet?
-
Victoryus94
őstag
-
7Sony7
addikt
Köszönöm a válaszokat srácok, tehát van egy-két alternatíva, de azok is csak 30k fölött. Nem akarom lecserérni, de az ördög nem alszik. Képben kell lenni, hogy adott esetben nehogy beleugordjon az ember valami vacakba.
-
topi66
aktív tag
Kettő van,de egyik sem foltosodik.Szép képeket lönek telefonhoz képest(az árukhoz képest pláne).Épp ma keresgettem elfogadható árú 20-30 papír közötti készüléket ismerősnek,de a felhozatal siralmas.Nem merném megkockáztatni a tartós haragot,hogy mire beszéltem rá
Inkább gyüjtést rendeztetek vele,és egy jóárasított zte-re benevezem.Jelenleg 34 papírért nem találsz jobbat szerintem.Nézegettem a tescos csodának a fórumát is,illetve élőben a készüléket.Kell neki a 1-2 év garancia.Nem cserélném el a zte 967esemre sem,nem egy pályán játszanak.Ha cserélnéd a haiert akkor ajánlom a 9180ast,de ha keresel a fórumon valakit aki a közeledben lakik akkor szerintem meg is tapogathatod.
-
weinmaker
őstag
Mostanában nézegettem az új telókat, de meg kellett állapítanom, hogy nincs olyan amire lecserélném.
Száz rongy alatt, nevetséges hibákkal, vagy spórolással dolgoznak a nagynevű gyártók. Nincs értesítési led, vicc front és hátsó kamera. Nincs értelme lecserélni, erre jutottam -
7Sony7
addikt
laci laci: A gps kell a melóhoz. Pedig tényleg szép a V3
Nagya21: Az opendott jónak tűnik, ha tényleg megszűnt a villogás.
topi66: A V5 kijelzője nálatok nem foltosodik?
Nem kell nekem hiper-szuper, csak annyit tudjon, mint a Haier. Sőt, kissebb kijelzővel, és kissebb felbontással is megfelelne. Csak amit mutat, azt tudja is. Nem úgy, mint pl. a Redmi 1S. Az a ram kezelés...Így értettem.
A Haiernek visszavetted az órajelét amúgy? Melegszik még nagyon? -
topi66
aktív tag
V5 van nekem is és a páromnak is.A v 5ökkel semmi bajom teszik a dolgukat.Szerintem tökéletes müszaki eszköz nincs és nem is lesz,lévén a gyártóknak nem érdeke.A felhasználókról már ne is beszéljünk.A 4-6coll gigapixel mind kamerában mind kijelzöben,koromsötétben 20 méterről nappali kép led villantóval,legalább 3 sim folyamatos adatkapcsolattal,természetesen mindig elérhetöen,akkuidö kockulva 15 óra,heti egy töltéssel,mindezt 15ezerért.A mosógép átlényegült navigációvá,amúgy egy korrekt hardver a maga kis kibáival együtt.
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Tesco gazdaságos opendott, ennek is vannak hibái(pontatlan akkukijelzés(beragad), vibráló kijelző,)
A Zasszonynak van, a vibráló kijelző idáig 2x jelentkezett nála, meg az akku kijelzés 1x ragadt be, de egy akku ki-be orvosolta.
Falnak vittem szoftfrissítés után, most idáig okés a teló.
Ja igen a GPS nagyon okés, a négymag teszi a dolgát, a fényképező vállalható képeket lő,kijelző szép nem invertálódik, a 8gb rom 2*3 ra van felosztva, szóval használható.
Üdv Nagya -
laci laci
addikt
Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok és kedves családjának.
-
7Sony7
addikt
Na, csak hogy ne legyen olyan nagy a csend: Tud valaki olcsó, de legalább olyan jó telót mint a Haier?
Ugyanis olvasgatom a manapság best buy telók topicjait, és hát nem minden arany, ami fénylik. Képernyő foltosodás, rossz gps, pontatlan akku visszajelzés, ram kezelési gondok, stb.
Nem nagyon találok olyan olcsó telót, amire szinte nincs panasz. ( Nem akarom lecserérni, csak pl. A múltkor egy cimbim keresett telót, beajánlottam az akkori "best buy"t, hát, nem adnám oda érte a Haiert, mostmár látom. -
laci laci
addikt
Már megint nekem kell megtörni a csendet?
-
aszti75
senior tag
Ha a velem valo csererol ertekeztek,akkor valaszolok majd en.
A nagyfiam igenyt tart a telefonra.Amint megtudta,hogy hirdetem/cserelnem rogton lecsapott miutan elkezdtem egyezkedni laci laci forumtarsal.Egy egesz nap bugta a fejemet,hogy neki kell,inkabb kifizeti
Igy kenytelen voltam visszamondani a cseret,sajnos. -
aszti75
senior tag
A navbar amit soha nem tudok megszokni.Allandoan rahuzom valamelyikre az ujjam.Legtobbszor a home-ra es baromi idegesito is szamomra az aljan latni a navbart.
Tudom paran elitelnek erte,de nekem a kepernyon,ne holmi virtualis gombsor legyen,hanem az egesz kepeenyot kitolto asztal.
Egyebkent eddig alegstabilabb telefon,ami megfordult nalam.Iden mar ez volt kb a 8-cadik.Es ha joisten is ugyakarja,(na meg persze laci laci forumtars is)akkor lesz 9-cedik is."Meg ezt a parsort irtam 5x tapiztam ra a menu,home gombra,felvaltva"
Na ez az ami miatt nem kell a telefon -
aszti75
senior tag
Urak!
Szertett,de megszokni nem tudott haier-emtol megvalok. Igy itt hagylak benneteket.Tovabbi minden jokat a keszulekhez es az eddiginel meg kevesebb problemat.
Bar az eddig sem sok volt,hala az istennek.
Vagy a kinaiaknak?
Egyebkent laci laci forumtars tulajdonaba kerul,ugyhogy ezutan meg aktivabban tud segiteni ha gond van.Mar ha van -
aszti75
senior tag
Udv!
Neha rator a hulyeseg,de mar hozzaszoktam.Sztem rom bug nalam.IC-el nincs gond vele.Gravity box nekem fentvan,de elotte nem volt es akkor is csinalta.Egyebkent nekem nem a csengo hangerovel volt gondom,hanem a hivo/hivott fel hangerejevel.Egyszeruen nem lehet lehalkitani,hiaba huzod a csuszkat.
5 hivasbol 1x eljatsza.... -
7Sony7
addikt
Próbálgasd, mennyi az, ahol még jól megy, nem akad. Ha csak navira használod, akkor próbáld 2*800 Mhz körül, vagy cpu0 910 Mhz -cpu1 kikapcs. Próbálgasd.
-
topi66
aktív tag
Sziasztok! A telefon navigáláskor rettenetesen melegszik,nincs benne sim kártya és semmi nem fut a háttérben.Másé is ilyen?
-
laci laci
addikt
válasz
lacafaca0314 #4433 üzenetére
A Vodafone.......
-
lacafaca0314
csendes tag
eddig bírtam, most már fel kell tennem a kérdést! (telefon: w910, rom: evolution, szolgáltató: vodafone) mobilnettel (zsebnet) a viberben engem nem hallanak, de én hallom a másik felet (az eddigi romokkal is ez volt). wifivel minden faja. van valaki akinek ilyen kombója van és találkozott ezzel?
-
laci laci
addikt
Már megint csend van.....Mindenkinek minden jó.....
-
7Sony7
addikt
válasz
pipectom #4427 üzenetére
Tedd rá egy ferrarira.
0. Az egészet úgy ahogy van, mentsd le pc-re.
1. Ha van nem használt alkalmazás szedd le.
2. Play áruház: SDmaid. Azt hiszem, csak a fizetős takarít, de megéri. Az ingyenes is megmutatja, mennyi szemét van a telón.
Restart.
Ha még mindig lassú, (bár már nem szabadna) launcher csere. (Pl: Apex free)Tőlem ennyi. Hátha tud még valaki valami okosságot.
-
pipectom
csendes tag
Sziasztok, páromnak vásároltam kb. 1,5 éve egy w910-t kicsit belassult mit lehetne vele kezdeni frissíteni lehetne valahogy?
-
7Sony7
addikt
válasz
aszti75 #4425 üzenetére
Hogyne lenne jó. Én ha jól emlékszem, 2 okból váltottam romot:
A felső redőny lehúzásakor megjelenő plusz ikonok miatt. (aminek egy részét egyébként már helyettesítettem automatizálóval).
A másik meg, nálam sokat vacakolt a wifi csatlakozással, de közben kiderült, lehet, hogy a modem volt a ludas. (tp-link)
Ja, és még egy, néha szellemképesen lefagyott, de tudtommal más nem járt így, és gyanítom, hogy akkor egyszerre ment (vagy csak akart menni) több, GPS- t használó progi is.
Ennyi. Akinek nincs baja agyárival, annak felesleges váltani. -
aszti75
senior tag
Hat,erdekes.Minden esetre amint idom engedi,visszamegyek IC-re.Egyebkent sem vettem eszre,hogy gyorsabb lenne a telefon,miota JB-t tettem fel.Nekem IC-el s is eleg gyors volt.
Csak probakeppen tettem fel JB-t,de ezekkel a hibakkal nem jott be!
Jo ez a kis telo a gyari 4.0.4-el is
Persze ez szigoruan csak egyeni velemeny es nem altalanositok. -
aszti75
senior tag
Az erdekes az,hogy mikor feltrszem a root uninstallert,jo par system app(battery auto test,em audio loop test,stb)fagyasztva vannak es hiaba olvasztom ki,automatikusan vissza fagyayztja oket.Pedig ha jol fudom ezek system appok,amik azert nem art ha futnak.Na mind1.Visszamegyek 4.0.4-re.Azzal nem volt legalabb gondom.
Majd meglatjuk,hogy probalok-e masik rom-ot.
Azert koszi a segitseget. -
aszti75
senior tag
Volt mar fent a progi.Semmit nem ert,sajnos.A csuszkat lehetett huzni vele(gyarival is lehet),de se le,se fel nem halkitotta/hangositotta.Fix hangeron(sztem max) maradt.
Progik?Chrome,wipre4android,facebook,massenger,cinema fv5,camera fv 5,root explorer,aeplayer,russian traffic racer,gravity box+explosed installer,root uninstallet,wakelock detector.
Ennyi.A tobbi az a "gyari".
Lovesem nincs mi a franc ez.Ja!Volt wipe meg fr is felrakas utan.Sot,azota meg1x volt fr,de semmi.
-
aszti75
senior tag
Hat sracok ez a hang problema kezd kiba.ttul zavarni.Full hangeron van a beszed hivas alatt es hiaba halkitom le,lof.szt sem halkul.Viszont hiaba is handositom,nem hangosodik.Kihangositva halkul,hangosodik.Visszateve normal hangszorora megint csak hangos.Egyszeruen full hangeron van es nem tudom levenni a hangerot.Csuszka mukodik,mutatja,hogy fel ill le megy a csuszka.Olyan mintha valahol fixen full hanerore lenne teve a rendszerben.Semmi progi nem segit.Osszes halozatba ezt csinalja,tehat nem halozatfuggo a dolog.
Erdejessege a dolognak,hogy ha a telenor kozpontot hivom,akkor normal modban mukodik.Telenoros vagyok,de gondolom ez nem befolyasolo tenyezo.
Nem lehet vvalahol a systemben valahol lejebb venni a hangerot mert szarra b.ssza a hangszoromat meg a fulemet is.Visszamenni meg nem akarok 4.0.4-re. -
laci laci
addikt
Ki mit használ az xposed-ben?
-
Mentolka
senior tag
Most láttam a Motorola Defy+ topikban, hogy egy ottani lelkes emberke már Andrid 5.0-t fejlesztett arra a régi modellre...
-
Makkapakka
csendes tag
Sziasztok! Kb. egy éve néztem utoljára a fórumot, de látom,h nincs új a nap alatt. A 4.0.4 rom- ot használom, az eredetit is csak azért cseréltem le mert mikor Angolra váltottam és megnyitottam mondjuk,a telefon alkalmazást már ott Kínai karakterek voltak láthatóak, nem is beszélve a beállításokról. Elsőre úgy sikeredett a telepítés, h látszólag minden működött, de a wifi-t nem lehetett bekapcsolni...elégé megviselt ez a helyzet,de nekifutottam újból...és a wipe data - factory reset meg minden hasonló után össze is jött a dolog. Az véleményem az,h működő egységet megbontani nem szabad így ezt használom. Valaki írta is, h atom biztos , és tényleg! Minden működik és nem is akárhogyan, az akksival sincs semmi gond,egyszer tapasztaltam indokolatlanul gyors merülést, de az is kb. fél évvel ez előtt történt...akkor meg is ijedtem de mint írtam ennek már jó ideje és az óta nem fordult elő hasonló dolog..Sokat netezek, fotózok, videózok, vidót szerkesztek...minden megy hibátlanul...mostanában van az az érzésem mintha egy cseppet lassulna, így gondolkodom egy gyári visszaállításon,szerintem elegendő lesz...mindent összevetve ár érték atányban is a legjobb teló messze, és idáig aki meglátta a kijelzőjét,az nem bírta ki,h ne dícséje meg :-)
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Érdekes dolgot tapasztaltam ma 2x is. A felső redőnyt lehúzva ha folyamatosan váltogatom a 2g, 3g, 2/3g, stb kapcsolókat, pár kör után lefagy a teló. Jártatok már így? ( miui1.3b)
-
7Sony7
addikt
válasz
aszti75 #4403 üzenetére
Az lehet, de napi szinten használom a gps-t, nincs mindig kedvem kapcsolgatni.
Laci laci: fene megeszi. Cdak a naptár szinkron és a névjegyzék szinkron van bekapcsolva. Ezt miért kell egésznap nyomatni. Komolyan mondom, az androidban a gyári, googlés cuccok vannak a legvacakabbul megírva.
-
aszti75
senior tag
Gondolom igen.Valahol olvastam,hogy percenkent?nezi a tartozkodasi helyet"ha jol emlekszem".
Probald meg egyszer kikapcsolni a tartozkodasi helyet.Hatha segit.En anno 4.0.4-en kikapcsoltam par napra.Kevesebbet volt ebren a telefon,viszonr nem tudta az idojaras widgetem,ogy hol vagyok esez idegesitett.Ezert visszakapcsoltam. -
aszti75
senior tag
Gondolom sokat van ebren,azert merul.
Nalam,ha nem hasznalom napkozben akkoris tele van szaggatott vonalakkal az akksi hasznalatnal az ebrenlet.
Google play es a google szolgaltatasok sokat tartjak ebren a telefont,a helymeghatarozas es egyebek vegett.
Sztem,de egy okosabb majd kiigazit,ha tevedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Könyvajánló
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- PS Plus előfizetések
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari