Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximum1
őstag
Viszont ha már tudsz romot cserélgetni akkor meg jbartozhatod amit most feltoltál neki.
Végül is Te is érdekelt lettél. -
Maximum1
őstag
Már rendeltem is egy tokot hozzá.
-
Maximum1
őstag
Hát a Focalpriest 116$ akciójával volt egy kis gondom.
Paypal levont de nem került a termék neve és rendelési száma az utalásra.
Mire leleveleztem hogy mi van, és megtalálták az utalást addigra elfogyott a készletük, vagy nem is volt csak kamuztak.
Most azt írták 3-7 nap és szereznek.
Azt írtam vissza adjanak a multilángososból mert engem nem érdekel a többi nyelv csak angolul akarom használni.
Most várok.Szerk.: Esetleg valakinek sikerült elcsípni a 116$-ból?
[ Szerkesztve ]
-
-
Maximum1
őstag
-
Maximum1
őstag
Én is a 2 telefon között vacilláltam, ez mellett döntöttem.
Lenovo A660: kevesebb ram, gyengébb soc, gyengébb kijelző, kisebb méret, 2 sim kártya , jobb támogatás.
Miért W910 és nem lenovo?: kevés lett volna a 4" és nem sokkal erősebb a Defy-nél amit 2 évig használtam, nem lett volna nagy ugrás.Szívem szerint vennék 1 lenovot is.
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
Feltelepítettem vagy 6 féle hardver informátort és mindegyik msm 8960 CDP nek írja a proc típusát.
Ezt akartam feltenni de azt írja nem jó a készülékem hozzá, de a hsz-ekben láttam másnál is a régi még jó volt.
Így leszedtem az 1.7.1-et.
Valaki nézze már meg mit ír a prociára vmi progival.Szerk.: most feltettem az antutut az már msm8260A-nak jelöli, már megijedtem hogy átb@sztak és jobbat adtak.
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
Kihagyhatatlan ajánlat 120$ multilangal!
-
Maximum1
őstag
Felbontás ide vagy oda, azért jó lenne az a CWM.
Legalább letudnánk menteni egy szűz magyar romot valamelyik érkező telcsiről.
És akkor nyugodtan kipróbálhatnánk ezt a 4.1.2. rom-otEz a V6 script ez jó lehet nekünk valamire?
Sajna elég gyatra ez a 4.0.4. rom, belaggol, zabálja a memóriát stb, nincs igazán a vasra írva.
Ezt a needromost is kipróbálnám, csak hát a visszatérés... -
Maximum1
őstag
válasz Keeperv85 #333 üzenetére
Nekem ami nem tetszik, hogy nem engedi az érzékelőit felülírni, bármilyen más programot teszek fel egyszerűen nem változik semmi.
Pl. kamera app, fényérzékelő
Az ébresztő nem ébreszt reggelente, egész nap működik, de reggel nem, valszeg nagyon mélyre engedi a procit. Deepsleep? most külső alkalmazással megy.
Láttam Pécsi vagy, én meg Pesti így nehéz odaadni.(#334) madrac érdekel még valami a telefonnal kapcsolatban?
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz Keeperv85 #341 üzenetére
Igen, legközelebb akkor fog ébreszteni, azt jelzi.
A képpel csak mutatni akartam a képernyőn a nem tudom hogy hívják kiírást.
Most amit látsz azt ez integrálta oda be magát. hu de szakszerűen eltudom magyarázni(#340) 7Sony7 kipróbáltam, nem magyar, de van belőle magyarított változat is, nem tetszet, már nem tudom mi.
Ezt használom(#344) 7Sony7 neked nem csinálta? Külsővel ébreszt, de még egy app fut feleselgessen memoria stb.
Így is csak kb. 675MB ram van amin még a rendszer is terpeszkedik.[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
Átfuttattam Jbartal ezt a romot, alul van a letöltés és abból a 2.11-et.
Innen lehet letölteni.
A spanyol oldalon használt 4.1.2-nek egy módosított változata lehet, csak ezt találtam Zip. fájlban ezzel tudott mit kezdeni a Jbart.
Szerintem a mi CWM-ünkel is fellehet rakni.Sajna most nem lesz időm kipróbálni, de gyűlnek a tulajok.
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz gaben1117 #375 üzenetére
Szép munka volt Srácok!
Ez egy 4.1.2 átportolva a telefonunkra.
Elvileg a CWM-ből felfog menni, de nincs visszatérés a 4.0.4-re.
Ha Keeperv85 megtudja majd csinálni a 4.0.4 et CWM-ből felrakhatóba akkor visszatudunk térni.
Bár én ennyire nem értek hozzá.Fogtam a romot megkerestem zip. fájlba és lemagyarítottam, ennyit csináltam, felrakás az egyszerű de utána már nem tudom mi a visszatérés menete ha baj van.
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz gaben1117 #378 üzenetére
Akkor a CWM-et kell erőltetni és a Needromos romot vagy egy fellelhető alapromot kell Jbartal magyarosítani a lényeg hogy zip. formátumban legyen.
Közben kipróbáltam a CWM-et, nem indul.
"a recoverybe a power gomb, és a hangerő le együttes nyomásával juthatsz (kikapcsolt állapotból)"
Erre a kombóra zöldre vált a led, vár nem történik semmi majd még villan egyet kéken és bebootol. -
Maximum1
őstag
Van valami kínai CWM de nem tudom levadászni, itt hivatkozik a gyári rom-ra is ami itt van.
A magyar rom azonosítója "swep_gdetb1a_v02.024.01.g_05 de nem hoz rá semmit a google.
-
Maximum1
őstag
Müxik, de csúnya piros és ........kép
Teljesen használható amúgy.
Most végre nyomhattam neki wipe-t, csinálja a dolgát.Ezzel tudok a romról zip.-et menteni ami utána telepíthető?
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
-
Maximum1
őstag
Ennyi
A Call Baring settings-nek van menüje, ennyi, ficsőrökMég telepítésnél a jobb sarokban van egy kis hibája, nem tudom minek kéne ott lennie.
Viszont rettentő gyors, mintha egy másik telefon lenne a kezemben.
Tottal Commanderrel és a pluginjával mozgatom a dolgokat, gyorsabb mint volt.[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz Maximum1 #437 üzenetére
Még a kisegítő lehetőségek maradt angol.
A rádió RDS-es lett.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest