Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximum1
őstag
Az attól függ melyik országban vagy.
-
Maximum1
őstag
A google fiókodban tárolja.
Belépsz pc-n a g-mailba, baloldalt a "Gmail" felirat mellett van egy kis "3szög", az egy nyíl akar lenni, katt rá és ott látod majd a címtár feliratot.
Na ot bogarász, azzal szinkronizál a telefon.
Amit ott törölsz az a telefonról is törlődni fog, erre figyelj! -
Maximum1
őstag
Na!
Pont van egy mai frissítés!
Sajna nálam nem játszik a haier 4.1-en. -
Maximum1
őstag
válasz Ed3r_X_ #2536 üzenetére
Az lehet, de mivel nem értek hozzá és el is döntöm hogy nem mászom bele, akkor azért használhatóbb lesz.
Amire nekem kell, net, navigáció, gmail, semmi más, erre már luxus tartani egy androidot.(#2537) Keeperv85 pont hogy eddig az összes mtk-s telefonomon hibátlan volt a viber, mostani frissítéssel szarakszik.
(#2539) 7Sony7 itt a fő baj a szolgáltatókkal van, ebben az országban hiába fizetsz méregdrága 3G vagy 4G-t tiltják az ilyesfajta szolgáltatást.
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz lacafaca0314 #2532 üzenetére
[link]
Ha Te hívsz akkor jó, de téged nehéz felhívni, legalábbis most ezt csinálja 3 hete.
Az új viber egy MTK6589-en meg állandóan kikapcsolja magát, azért nem tudnak elérni.
Kezd tele lenni a tököm az androiddal, veszek egy lumiát és előfizetek a Voda Red-re aztán vége az idegnek. -
Maximum1
őstag
A regisztrációd alatt be kellett írni egy szállítási címet.
Sőt írhatsz többet is /nekem is több van/.
Amikor kosárba raktad a terméket, fizetsz, kérdezni fogja melyik címre postázza.(#2359) llll megelőztél, sajna nekem a főnököm nem engedi a céges címre postázást.
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
Itt le van írva, csak így lehet.
Vagy még ez van, de ezt nem próbálta még senki. -
Maximum1
őstag
-
Maximum1
őstag
ZTE V970 nekem is volt 4 hónapig, azóta is olyat keresek, de nincs.
Ez a Haier soha nem lesz olyan jó mint a ZTE Brunó romjával.Csinálj egy gyári visszaállítást, vagy lehet valami programot használsz /pl. avast egy RK3188 as tabot teljesen lefogott pedig nem egy gyenge cucc/ ami blokkolja.
Esetleg még a sim kártyád is lehet régi.Ha már tényleg nincs más akkor válasz valamit.
Így visszaemlékezve nekem is laggolt, de a net /vodafon/része egyből ment.
Tinydeal-ról jött, felraktam az itt leírt magyar romot. -
Maximum1
őstag
válasz #35415296 #1935 üzenetére
Nem tudom miért nem próbáljátok ki a MEGOLDÁST.
Nekem működik, senki nem panaszkodik amióta megcsináltam.
Nekem 4.1 van fent, de szerintem ha 4.0.4 en megnézitek a build.propot és digitálon van akkor átkel írni analógra és jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
A needromon a rom hozzászólásaiban más is panaszkodott a mikrofonra.
Itt egy megoldás rá, elvileg működik.
"I found the way to make microphone loud. You have to instal any build.prop editor from market.Open the build.prop editor and look for "persist.audio.handset.mic=digital". You change "digital" to "analog" and reboot.
On mine works like a charm."
Vagyis a Build.propban kell "persist.audio.handset.mic=digital" analogra átírni és újraindítani.
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
Add Boot Animation
Add Shut down animation
Add Battery charging animation
Add Android 4.4.KitKat Apps
Add more tweaks
Nem tudom, ennyit ír.
Ja bocs! most olvasom a következőben lesz!
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz dhstyle #1844 üzenetére
Szerintem ez a V2 féle rom az amit én is magyarítottam és Te is használsz, csak megcsinálta a bill. FC-t és tett bele egy pár app-ot a 4.4-ből.
Legalábbis a Build.propja ezt mutatja.
A fényképező szerintem szebb képeket csinál, használja a fényérzékelőt rendesen, 4.0.4en sok volt a beégett képem, hiába volt több beállítási lehetőség.(#1846) _X10Dead én is 1.3as nokiával töltöm, de ezek szerint a gyári a legjobb, de ahhoz nem küldtek átalakítót, veszek egyet.
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz _X10Dead_ #1815 üzenetére
Azzal biztos megy.
Az újabbra voltam kiváncsi, sokkal használhatóbb üzenet és képküldésére.
Beszédre viszont a Gipsztigris féle ver mindent.
Az újabb kiadásból lenne jó egy módosított, javított kiadás.
Írtam is a Vibernek, mint múltkor, akkor javították, nagyon korrektek. -
-
Maximum1
őstag
válasz _X10Dead_ #1654 üzenetére
Nekem 2db fényképező aksi simán jött, egy elektromos borotvát nem engedtek fel a gépre most egyezkedem az eladóval.
Egy telefon tok meg 40 napja jön, hajóval küldte a paraszt, várjak türelemmel arra kért.
Multkor vettem valamit 2$ ért az is repülővel jött, nem hajóval....
Mind 3 rendelés aliexpressről van. -
-
Maximum1
őstag
Elég elb@szott helyen van a mikrofonja, lehet az a baj.
Nekem 4.0 és 4.1-en is szóltak már hogy nem értik amit mondok.
Elég idegesítő, de a viber most tökéletes 4.1-en, 80%-ban ezt használom.
De az a 20% mindig fontos ügy .(#1603) laci laci amikor kiírta hogy nem szinkronizál, törlés és újra beír.
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz laci laci #1600 üzenetére
Így igen.
Más:
Most átállítottam a netwokmódot az értesítősávon, azóta tud LTE-t is.
A pipát kiszedte, nem tudom mit használhat, holnap kiderül.[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz laci laci #1598 üzenetére
Mire is gondolsz?
Én 4.1-en vagyok hétfő óta, a 38-as rommal.
Aksi idő jobb, hangminőség jobb, most elvagyok vele.
Ami hiba azt PcCar is leírta WCDMA/GSM mód nem jó, de ez 4.0-nál is így van. -
Maximum1
őstag
válasz Ed3r_X_ #1567 üzenetére
Nem fog felmenni a mentés, bootlop lesz, vagy ha fel is megy akkor wifi hiba.
De valahol már leírtam.
Visszatérés csak flashtollal, ahogy leírtad, vagy:
Van egy másik gyári 4.0 a needromon, ez egyszerűbb, persze ha működik.
Lehetőségek tárháza..... -
Maximum1
őstag
válasz dhstyle #1544 üzenetére
Próbáld ki a 37617-et és akkor megtudod mi a csicsa a 38-ason.
A 4.0 lehetett állítgatni a kamerát, de a képeken nem látszott semmi.
Nem lehet állítani hova mentsen, de cserébe tudja ezt.
Bill-nek telepíts egy másikat és kész.
Utána ezzel törölheted a régit. -
Maximum1
őstag
válasz Ed3r_X_ #1542 üzenetére
37617 semmi csicsa, sima portolt rom, kicsit olyan érzésem volt vele, mintha 4.0-át nyomkodnék.
Itt a kínai oldal
Ez a 38168-as kapott egy SONY Bravia Pro kijelző tuningot, a 4.3 android kameráját, és valszeg valami optimizálást.Ez a Spanyoloktol szedtem mert ők kiszedték a kínai appokat, én meg lemagyarítottam.
az alap kínai verzió "is'Rom_v2.13a" hallgat.
Az XDA-s verziót magyarítottam.[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
Na feltettem ezt.
1 napot bírtam vele, nagy rakat sz@r.
Térerő problémái vannak, elég rendesen, vagy nem tudnak felhívni, vagy nincs térerő.
1 nap alatt kaptam 3 hívásértesítő üzenetet, ezt azért ne....
Oké hogy szar az android, de a telefon része legalább menjen már!Ha már így benne voltam, feltettem a 38168 romot, kb 2x gyorsabb és szebb, kezesebb stb, egyedül a billentyű FC-zik az elején, azt cserélni kell.
Kb 10 perce van fent, de most ez marad mivel működik a Gipsztigris féle Víber!Mentésre ezt használom /fizetős verziót/
Sms, böngésző, híváslista, kontakt, szépen lementi és vissza is rakja.
A komolyabb programoknak meg van saját mentési lehetőségük.[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
Van itt egy rom.
A 2. oldalon vannak képek miszerint Magyar is van benne.
A leírások szerint ez egy 4.1 multilang, egy két javítással amit a srác csinált rajta.
LetöltésCsak holnap lesz időm felrakni, de addig is közzéteszem, hátha van aki kipróbálná.
Itt a build.prop-ja a romnak.
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz laci laci #1469 üzenetére
A második rom már nincs tele a kínai appokkal, lassan 2 hónapja.....
-
-
Maximum1
őstag
válasz Ed3r_X_ #1424 üzenetére
Nem próbáltam, de szerintem nem is fogom.
Marad így ahogy van, kompromisszum...
Bár ha valaki megfejti és működik akkor igen, de már többet nyomkodtam mint anno a defy-t, hálátlan mind2ő.(#1428) Ed3r_X_ egy bajom van vele, késve kapom meg az üziket, viber, gtalk, amikor ébresztem a kijelzőt akkor jönnek meg. Valami energiagazdálkodási sz@r lehet... nekem ne spóroljon!
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz Ed3r_X_ #1417 üzenetére
Köszi hogy megnézted!
Azt látom hogy a 4.1-et nem bírják a qualcomm procik, [link], [link], talán ez lesz a megoldás.
Most csak a Viberre koncentráltam, mivel az nem ment így nem próbálgattam a 4.1-et, de állítólag van még baja.
Itt a Viber, köszi gipsztigris, remélem nekünk is jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz Ed3r_X_ #1406 üzenetére
Én nem használom, de ebből a romból kivettem:
android_v4.1.2_hw_w910_38168 -
Maximum1
őstag
válasz dhstyle #1355 üzenetére
Valami nem jó akkor itt megtalálod a gyári magyar romot is, mai feltöltés.
Bár a srácok azt írják nem frankó a portolt 4.1 és dolgoznak rajta, azért nézd meg amit linkeltél.(#1359) A tumi [link], olcsóbb lett
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz rendesadam #1290 üzenetére
(#1291) motocoder
[link] -
Maximum1
őstag
Inkább a widgeteket és a mozgóhátteret felejtsd el.
Itt olvashatsz a lényeges fogyasztókról, de külső appokat pl.: greenpower és a többit nem ajánlom, csak a baj van velük.
Bízd az androidra, 4.x-től nem kell buzerálnom a telefonomat, nem úgy mint 1.5-töl 2.3.7-ig.Ahhoz hogy nyerj 30 perc aksiidőt, lekel mondanod sok mindenről ami az erénye egy ilyen telefonnak.
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
-
Maximum1
őstag
válasz gipsztigris #913 üzenetére
Szerintem normális értékek, napról napra erősebbnek éreztem.
Kis Tegra alázom. -
Maximum1
őstag
válasz laci laci #833 üzenetére
Dehogy, csak körbeírtam a dolgokat.
Azért ez jobban mutat.(#832) 7Sony7 szerintem felesleges,
(#803) 7Sony7 az a legjobb ha beleteszed és magával az androiddal formázod Beállítások/tárhely.
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
Próbáltam az Englis 6.0.1.5verziót is.
Így nézz ki az alap, a "Blobs" fájlt nem tudom melyik csinálta
Ezt mentette az 6.0.1.5 [link]
Ezt pedig a rew2 [link], [link]Én most a 6.0.1.5-tel mentettem és tértem vissza, lényegesen lassabban ment mint a rew2-ő, viszont ez is hülyeséget dátumoz, de lehet csak azért mert a kártyán látta a régi mappát.
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz laci laci #829 üzenetére
Én nem használom mert a Viber nem kezeli a mikrofont.
Többször is felraktam, legutóbb ma tettem próbára de sajna nem sikerült rábírni.
Valaki aki használja majd ír róla.Viszont ma frissítettem a letöltést, kicseréltem a 38168 számú romot egy az XDA-s verzióval.
Természetesen magyarítva tettem fel + feltettem a 2 CWM-et is, és a Energy+saving pach-et is ami 4.1re van, nemtudom 4.0-nál mit csinálna.A frissített rom 2. ra ment fel, indulásnál FC-zet a billentyűzet, telepítettem egy másikat és rendben is volt.
Bitang gyors, hangerő nagyobb, fényképező jobb, kinai appoktól mentes, viber nem megy.
Ez a launcher van benne, csicsa nélkül, elég meggyőző volt.Visszatérés CWM-ből annyira nem volt sima hiába volt mentésem.
Visszatért de nem volt wifi, csináltam factorit és úgy engedtem rá akkor meg bootlop.
Úgy tudsz visszatérni hogy a Nedromos romot felteszed, utána a CWM-et és úgy engeded vissza a mentésedet.[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
Jelenleg úgy van megoldva hogy a Nedromos romra engedjük rá a Whiskys féle magyarítást vagy mit, mert különben nem megy a wifi.
A nedromosban ott a recovery és az megmarad.
Itt van egy másik multilangos, de ezt még nem próbálta senki.[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
Nekem is ez jött le, de ha fullscreen akkor nincsenek gombok?
Mindegy, leszedtem a 2.0-s verziót, áttolom a jbarton és egyszer kipróbálom.Lementeni lementette, de nem rakta vissza, bootlopolt.
Pedig már csináltam vele visszatérést, de az utolsót nem engedte.(#782) gipsztigris nekem is 1970 a dátum
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
Biztos vagyok benne hogy volt hozzá közünk.
Viszont megcsinálták a 4.0.4 multit is egy telepítősre, első linken van., tuti a mienket rakták össze.
Nálatok is lett volna telefon akkor már jóval előrébb lehetnénk.
De hát az a batár G3S jobban bejött Nektek.[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
Remélem mire ideér addigra valaki kinyögi a 4.1 multilangos linkjét, mint említettem létezik ilyen.
Ugyanis feltűnt 2 helyen is: spanyol és xda! itt esetleg ha valaki regelve van és jó az angolja beszállhat .
Tovább megyek a Lengyelek is beszálltak adtak nekünk egy működő /próbáltam/ clockwork-v6.0.1.5, legalábbis náluk találtam meg először, legyen az övék.[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
Köszi!
Ugyan így látom én is a dolgokat, én G3S-ről váltottam Haier-re mert brutális nagydarab a jiayu és nekem a dizájnja nem jött át.
Amikor kinyitottam a dobozát WTF! kb 2hét alatt szoktam meg, de nem szerettem soha, viszont nagyon hiányzik. :-)
Talán annyi hogy a fényképező része klasszisokkal jobb a G3S-nek.
Nem kizárt hogy visszatérek a jiayu-ra, de mint ahogy írtad a 60$ felár nagyon sok, egy tab ára :-)[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
Gratula!
Néznél egy Build-számot?
Új hozzászólás Aktív témák
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,