2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Haier w910 – nem mosógép

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Egy kifejezetten jó készüléket kaphatunk a pénzünkért: erős hardver, jó kijelző, részben víz- és porálló.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Nem tudom, kinek mit mond a Haier márkanév. Először háztartási gépeken találkoztam ezzel a névvel. Aztán másodszor, majd harmadszor is. Beírtam az árukeresőbe a Haier márkanevet, ennek eredménye az lett, hogy első helyen egy mosógép végzett, majd hűtők, további mosógépek, mikrohullámsütők következtek, míg végül eljutottam a laptop akkukig.
Mindez nem véletlen, mivel 2011-ben a fehér konyhai gépek termékpalettáján piacvezető volt (értelemszerűen a fehér nem a színére utal…). Persze a mobiltelefonokat tekintve sem ez az első próbálkozásuk, hiszen akár a Mobilaréna oldalán is láthattunk már ilyen készüléket (bár itt i-mobile néven tesztelték).

A szóban forgó készülék, esetünkben egy Haier W910-es mobiltelefon. Mint sok más manapság tesztelt darab, ez is a kínai üzemekből került kis hazánkba. Megérkezésekor a barna postai dobozból, a sokbuborékos csomagolóanyag lefejtése után egy egyszerű, fehér doboz került elő, melyben a készüléken kívül egy fali töltő, egy adatkábel – mely a töltő része is egyben – valamint egy headset található, mindezek alatt pedig egy kijelzővédő fólia. Akkumulátor nem volt benne, aminek az a legfőbb oka, hogy az a telefonban fixen történt beépítésre.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.