- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
válasz
mr_ricsi #3895 üzenetére
Ha jól mér, akkor nálam a gyári 700 max helyett a 750 max az csak 7% plusz, ez nem hiszem, hogy bántaná az akkut.
Ezért lenne jó, ha te is megnéznéd a progival, mert lehet, hogy neked is hasonló érték jön ki.
Akkor még mindig ott van, hogy nem tudjuk melyik műszer a pontos.
Valakit rá kellene venni, akinek van egy pontos ampermérője, hogy beáldozva egy usb zsinórt mérje már meg. (Bocsi, de én az ilyen usb-s kijelzős bigyuszoknak nem igazán hiszek.)
Bár ez a 7% akár a telóban lévő mérőizé hibája is lehet. (ezt sem nevezném azért laborműszernek.) -
JNSK
aktív tag
Sziasztok! Elmesélek gyorsan egy történetet, amiből okulhat mindenki. Feladtam egy hirdetést, amiben el akartam cserélni a w910et, egy hasonló tudásúra. nrg.jump (Csányi Csaba) jelentkezett is a hirdetésre. Megbeszélt időpontban (hétfőn) találkoztunk, ő hozott egy LG Escape-et. Megbeszéltük, hogy 3 napon belül bármelyikünk, bármiért visszamondhatja a cserét. Éltem is a lehetőséggel, és jeleztem neki hogy nagyon halk a front hangszóró (amivel telefonálunk), az akksi nevetségesen kevés ideig bírja, szóval szeretném visszacserélni. Megbeszéltük az időpontot, hogy mikor cseréljük vissza (a következő hétfő). Szombaton még ráírtam facebookon, hogy ne felejtsen el jönni, ő írta hogy nem felejti el. Hétfőn, még le akartam tisztázni hogy pontosan hánykor jön, ám ekkor már nem tudtam neki írni, mivel letiltott, és itt sem reagált semmire, és el sem jött a megbeszélt helyre. Telszámát elvesztettem sajnos. Tudom hol lakik, mert a youtube profilján szépen körbevideózta a helyet, de egyenlőre nem látom értelmét odamenni. Öröm az ürömben, hogy az Escape-hez találtam főzött romot, amivel sokkal jobb lett az akku helyzet, és talán kicsivel hangosabb a hangszóró is. Szóval tanuljatok! Itt hol lehet panaszt tenni ellene?
ITT van a kis szemét youtube profilja
ITT meg a facebook profiljaMegköszönném, ha páran ráírnátok itt, vagy akár facebookon, hogy szemmel van tartva, és hogy vissza adhatná ami nem az övé! Köszi!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
mr_ricsi #3895 üzenetére
"De ha elfogadom, hogy jól mér, akkor a moddolt ROModdal majd' kétszer akkora árammal tölti az akksit, ami az élettartamára negatív hatással lesz, ami pedig egy fix akkus cuccnál elég kellemetlen."
Nem nem tölti, nem tudja. Fizikailag képtelen. Az áramfelvételt kizárólag a fogyasztó határozza meg, nem tudod szoftveresen növelni!
-
mr_ricsi
veterán
Az USB-s a gyári leírása szerint +/- 1 % pontosságú, valójában pedig 3-5% körül van.
A widget attól függ, hogy milyen mérőhardver van a telefonban, és hogy ahhoz jól van-e illesztve a widget.
De ha elfogadom, hogy jól mér, akkor a moddolt ROModdal majd' kétszer akkora árammal tölti az akksit, ami az élettartamára negatív hatással lesz, ami pedig egy fix akkus cuccnál elég kellemetlen.
-
mr_ricsi
veterán
Ilyesmivel mértem, és gyári ROM van rajta.
-
7Sony7
addikt
-
mr_ricsi
veterán
A mérés nem igazolja, hogy USB-ről lassabban töltődne.
Éppen ma méricskéltem. A noname 0,6A-es, a Foxconn 1A-es és az EU-ban hivatalos boltban vásárolt 2A-es töltővel is 0,44 A-t vesz fel. Ez akkor sem változik, ha ki- vagy be van kapcsolva, vagy ha alszik a teló.
Nem függ attól sem, hogy 5,10V-ot vagy 5,24V-ot ad le az adapter.0,44 A-t a laptopok USB-jének is le kell adnia.
Viszont az kiderült számomra, hogy ha töltés közben használom, akkor hosszabb idő alatt töltődik fel, hiába dugom akármilyen izmos adapterbe.
-
7Sony7
addikt
A legjobb talán a Greenify donate verziója, de ha az ingyenest akarod használni, akkor pl: lin2sd progival alakitsd át a térképet felhasználói alkalmazássá( ha rendszer, ez romtól is függhet) és akkor tudod az ingyenes greenify al is fagyasztani. A mem takarító progit meg szerintem felejtsd el.
A térképet csak példának hoztam fel amúgy. -
-
A tumi
tag
Sziasztok.
Kezd egy kicsit bosszantani a telefon. Tegnap töltöttem(kb 10-órakkor) fullra a telefont és most 6-kor már "sípolt", hogy tegyem töltőre. Ki van kapcsolva a wifi, a gps, a bt, minden. Nem használtam se telefonálásra, se zene, se film, se játékra, gyakorlatilag hozzá sem értem és mégis lemerül. A töltőjével is valami lehet mert elég sűrűn pittyeg a telefon, hogy nincs bedugva a töltő(töltés közben random), le kell húzni és "játszani" a ki és bedugásával mire megint elkezd tölteni. Usb-s töltésnél ilyen gond nincs ott szépen tölti akadás nélkül.Ennyi idő alatt nem szabadna így lemerülnie...ugye? Van, hogy 2 napot(ez a nagyon ritka) kibír még ha telefonálok is rajta, vagy ha játszok egy kicsit. Nem értem e hullámzó teljesítményt. Clean master-el gyorsítom a memóriát(kitöröltetem vele a futó de nem használt alkalmazásokat), átlag 55%-ra csökken ilyenkor a memóriahasználat az előzőleg 80-90%-ról. Hozzá sem érek a telóhoz és kb fél óra-óra múlva már megint 80-90%-on van a memóhasználat és amit kitöröltem alkalmazásokat az mind újra használatban van. Lehet ezzel kezdeni valamit, hogy amit nem használok alkalmazásokat csak akkor indítsa el ha effektíve használom azokat?
-
llll
senior tag
válasz
Victoryus94 #3881 üzenetére
oké meg is oldódott, köszi
ha már itt vagyok és esetleg érdekelne vkit, előreláthatólag rövidesen eladósorba kerül a telefonom
nincs vele semmi problémám, mindössze újra a miniatürizálás felé hajlok
ha minden igaz rövidesen meg is jön a második xperia minim
(amihez meg esetleg nagyobb kijelző kellene arra ott a tablet...)
szóval ezt a tinydealről vettem, első perctől kezdve fólia és tok védi, az aksi annyit bír mint új korában és 35-öt szeretnék kapni érte
a további részletek priviben -
llll
senior tag
sziasztok
most nyaralás közben vettem észre (mert mikor máskor), hogy nem vesz fel videót a teló
egyik kamera app-pal sem
lehet hogy letöröltem vmi ehhez szükséges dolgot is a rendszeralkalmazások közül
orvosolható ez vhogy?
mondjuk a főzött romok újratelepítik a rendszeralkalmazásokat is, vagy így jártam? -
7Sony7
addikt
Wazzeee! Köszönöm Mindenkinek! Működ! Juhéj!
-
hegepe
csendes tag
kösz a tippet megpróbáloma rizst de azért úgy lennék nyugodt ha lenne 1 pótalkatrész .az öntöző belocsolta
rossz helyen hagytam
-
hegepe
csendes tag
hi all sajna ugyan úgy jártam mint az 1ik(lacafaca0314) kollega nekem is a távolságérzékelő kapott 1 kis vizet azóta melegszik plussz szívja az akisit !!
valakinek esetleg van e donor és tud is segíteni előre is kösz!
-
laci laci
addikt
válasz
lacafaca0314 #3859 üzenetére
-
7Sony7
addikt
válasz
kazan23 #3857 üzenetére
Lehet, hogy nem olvastad elejétől.
Csak azért akartam újra tenni a romot, hogy kipróbáljak egy teljesen "hideg" első GPS indítást, hogy mikor talál jelet, mert elvileg túl hamar talál. Szóval nekem nincs bajom vele, néhány mp alatt jelet talál, úgyhogy tuti. Azért köszi.
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Kell valakinek az eredeti haier boot logó és boot screen zip.?
-
Keeperv85
nagyúr
"Lehet kevered az MTK szintidejével ahol 10-15 perc elfogadott. És azokban még plusz EPO rásegítés is van."
Nem keverem semmivel, hosszú ideig javítottam különféle típusokat, tisztában vagyok vele hogy ennyi idő kell hozzá. Az hogy ennek gyorsabban is megy, az többek közt a GLONASS, másfelől a GPS+GLONASS megfelelő összekalibrálásának tudható be. Harmadrészt valószínűleg nincsen olyan szoftver jelenleg, ami itt valódi cold resetet tudna kiváltani...
-
7Sony7
addikt
válasz
Keeperv85 #3850 üzenetére
Háát. Ez ennyi. Már akartam csinálni egy rom újrarakást, de mivel a többiek is hasonlókat írtak, (és mivel 3 napja tettem fel a mostanit, és kb mostanra laktam be) így ez elmarad. Mindegy, nem akarok bizonygatni semmit, csak kiváncsi voltam. Ahogy írtam nekem szinte mindig be van kapcsolva az adatkapcsolat, ezért az úgyis rásegít.
-
madrac
senior tag
válasz
Keeperv85 #3850 üzenetére
Ha csak nincs leárnyékolva, sosem lesz 1 percnél több a fix még elsőre sem. Pár romot kipróbáltam már, és akkor csinál az ember amúgy is factory reset-et, de nem emlékszem, hogy ilyen brutál sokat kellett volna várni a fixre valaha is...
Lehet kevered az MTK szintidejével ahol 10-15 perc elfogadott. És azokban még plusz EPO rásegítés is van. -
Keeperv85
nagyúr
"Az számít, hogy ismeri a glonass -t is?"
Természetesen! A szürke háromszögek azért jöttek elő.
Igazán biztosat teljes factory reset után lehetne mérni, de nem éri meg! Hidd el, nem véletlen írnak mindenhol 10-15 percet! Nem én találtam ki... Ezért hozták létre a kisegítő rendszereket. A-GPS és társai ugye.
-
-
-
laci laci
addikt
Kinek milyen gyors a gps-e?Mármint milyen gyorsan áll fel.
-
kistraki
csendes tag
http://www.aliexpress.com/snapshot/6100547991.html egy ilyen tokot rendeltem most mert a merev tokot széttörte az autós tartó(annyira szorította) pont jó hozzá. A munkám miatt (roncsolásmentes anyagvizsgáló-vas) az egész országot járom és a környezőket is-- + terep, erdő, mező, olajas saras területek és eddig a telefon bírja. most jön rá a következő fólia mert már nem látok semmit-- berendeltem vagy 4 et. egy napelemes buffer kellene vagy egy jó akku- a külső mobil akkutöltőkről nem sok jót olvastam,,, egy 3000mah os fel sem tölt egy ilyen akkut.
-
laci laci
addikt
válasz
Ed3r_X_ #3822 üzenetére
Visszatérve egy kicsit a kernel dologra.Ez nem segít egy kicsit ?[link] és ott lesz benne a kernel gyökér...Érdekes dolgok vannak a kernel link alatt,igaz google fordítóval olvasom és nem hozzá értve de legalább próbálok segíteni,hátha...
Nono89:Volt két hirdetésed is az egyik jegelve volt,de nem akartalak piszkálni.. -
törölt tag
Hali! Ha valaki keresne ilyen telót, nekem lenne egy eladó példányom.[link]
-
laci laci
addikt
Halo!!!!!Volt egy mentett linkem régről és most újra ránéztem és......
[link]
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Figyeld az aláirásomat
Üdv Nagya
UI: én kicsit szerencsésebben megusztam a dögivel, lett egy fehér folt a kijelző sarkán, és egy hajszálvékony repedés a képernyő közepe felé.
Akkor történt, mikor átvettem a postán a müanyag tokot, és a parkolóban kiesett a kezemből,a flipes tok pont nem védi a sarkát......, ha már rajta lett volna a müanyag tok is akkor megussza, de az még akkor a borítékban pihent.
-
madrac
senior tag
válasz
laci laci #3805 üzenetére
Azt kell hogy mondjam, akármennyire is szereted a Haiert, neked inkább egy Rumbo X5-re lenne szükséged: videó teszt
-
laci laci
addikt
válasz
lacafaca0314 #3803 üzenetére
Üdv mindenkinek.nekem van(alaplap hibás),ha érdekel,kérem keres fel...
-
lacafaca0314
csendes tag
van valakinek donor telefonja, vagy esetleg tud valaki alkatrészt? az enyém sajnos beázott és tönkrement a fény és közelség érzékelője
ez még nem is lenne olyan nagy gond, de így a képernyőt sem forgatja, csak ha lecsatlakoztatom azt, akkor viszont nincs fülesem. most ott tartok, hogy levágom az érzékelőket, hogy csak a füles csati maradjon, hátha akkor forgatja a képet. kasztrálás előtt azomban szeretnék segítséget kérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával