- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bisztricz
csendes tag
Hali
root után otg-vel miért nem használ semmit???
pls help
-
bisztricz
csendes tag
Segítséget kérnék! Tegnap este telefont lehúztam a töltőröl és utána még mindíg kijelezte a töltést, gondoltam majd eltűnik onnan. Most nemrég megnéztem még mindíg jelezte és amikor lezártam a kijelzőt eloltódott a kis piros led és se kép se hang. Töltőn pirosan villlog és nem reagál semmire. Van egyáltalán ezen a telefonon reset gomb? Ha igen hol? Valaki segítene mert nem szeretnék még elbúcsúzni tőle.
-
bisztricz
csendes tag
Nekem most akadt egy olyan problémám a telefonnal hogy ha nézek egy videót akkor 1-2 perc után kidob és kiírja hogy Fennmaradó tárhely: 1,13gb és ha visszanyitom elölről kezdi a videót. Erre tudok megoldást?
-
bisztricz
csendes tag
Na most lehet gond lesz. Aki nemrég rendelt kínából, hiradóba volt hogy áfa meg még vám is mehet az Európán kívülről behozott cuccokra...
Így már vehettem volna itt Magyarországon is egyet és még jobban is jártam volna.
-
bisztricz
csendes tag
Ez amúgy lehet, hogy egy hülye kérdés, de honnan jövök rá ha megfogják vám-on?
-
bisztricz
csendes tag
nemtudom valaki kérdezte-e már de a multitasking és a vissza gombot valahogy fel lehet cserélni?
nagyon idegesítő android 4-es telónál ha fordítva van...
előre is köszi
Ui.: még nem jött meg a teló de már meg van rendelve focalprice-ról
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Egy kifejezetten jó készüléket kaphatunk a pénzünkért: erős hardver, jó kijelző, részben víz- és porálló.
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest