Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bisztricz
csendes tag
nemtudom valaki kérdezte-e már de a multitasking és a vissza gombot valahogy fel lehet cserélni? nagyon idegesítő android 4-es telónál ha fordítva van... előre is köszi
Ui.: még nem jött meg a teló de már meg van rendelve focalprice-rólNem az a célom hogy pár forintért becsapjalak!!!
-
bisztricz
csendes tag
Ez amúgy lehet, hogy egy hülye kérdés, de honnan jövök rá ha megfogják vám-on?
Nem az a célom hogy pár forintért becsapjalak!!!
-
bisztricz
csendes tag
Na most lehet gond lesz. Aki nemrég rendelt kínából, hiradóba volt hogy áfa meg még vám is mehet az Európán kívülről behozott cuccokra... Így már vehettem volna itt Magyarországon is egyet és még jobban is jártam volna.
-
bisztricz
csendes tag
Nekem most akadt egy olyan problémám a telefonnal hogy ha nézek egy videót akkor 1-2 perc után kidob és kiírja hogy Fennmaradó tárhely: 1,13gb és ha visszanyitom elölről kezdi a videót. Erre tudok megoldást?
-
bisztricz
csendes tag
Segítséget kérnék! Tegnap este telefont lehúztam a töltőröl és utána még mindíg kijelezte a töltést, gondoltam majd eltűnik onnan. Most nemrég megnéztem még mindíg jelezte és amikor lezártam a kijelzőt eloltódott a kis piros led és se kép se hang. Töltőn pirosan villlog és nem reagál semmire. Van egyáltalán ezen a telefonon reset gomb? Ha igen hol? Valaki segítene mert nem szeretnék még elbúcsúzni tőle.
-
bisztricz
csendes tag
Hali
root után otg-vel miért nem használ semmit???
pls help
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest