- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
felali
tag
Sziasztok Skacok!Elhagylak beneteket készülékcsere miatt de néha néha benézek mert Öcsémmé lett a Haier.Nagyon jó kis csapat vagytok segitökésszek.Köszi a sok segitséget tanácsot.
-
felali
tag
Szia mennyi az akkuidö,menyire magyar a rom,minden müködik?
-
felali
tag
Kicsit bövebben?
-
felali
tag
Sziasztok!Valaki probálta már az xda-n levö acer s500 portolt roomot?
-
felali
tag
A super backup is jó mentésre alkalmazások,sms,könyvjelzö,névjegyzék és még emailba is ellehet küldeni a mentést.
-
felali
tag
Találtam egy cwm-es 4.0.4 tudtok róla valamit?
http://www.movilesdualsim.com/threads/rom-stock-rom-multiidioma-ics-4-0-4-build-35311-google-play.41999/page-2 -
felali
tag
Sziasztok!Ha valakinek van felesleges szilikontokja az dobjon egy privit.
-
felali
tag
Köszönöm a segitségeteket.Nincs baj a V2vel de Én jobban szeretem a gyári roomokat csak kiváncsi voltam:-) .Maximum1 a másodikat probáltam az nem volt jó.Az elsö roomba valoban sokkal többminden van.Fastboot elöt kell törölni?
-
felali
tag
Sziasztok!Ma megprobáltam Needroom 4.1.2 v2-röl 4.0.4-re visszatérni fastboottal feltoltam egy stock 4.0.4 de nem igazán müködött majd cwm alol vissza a régi mentésem de nem volt rádió(gsm,wifi)ugy hogy kénytelen voltam cwm-böl ujra rakni a 4.1.2.Mit rontottam el?Vagy semmiképp nincs visszatérés 4.0.4-re?
-
felali
tag
Sziasztok!Ez a telo nem semmi napjába kétszer random ujraindul nálatok nincs ilyen?
-
felali
tag
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy ha cwm böl felrakok egy needroomos 4.1.2 ha nem teszik akkor flashbootal vissza tudok 4.0 térni ?
-
felali
tag
Sziasztok!Nem tudom de ugy látszik csak Én kaptam ki valami szar telot mert napjába 2X lefagy,laggol.Gyári 4.0 rommal csak rootolva van.Csengöhanokat minden bekapcsolás után elfelejti a belső sd-röl nem is látja(tudom milyen mappába kell tenni,a külsö sd formáztam).Nem megy a mobiltetem holott van adatforgalmam mert számolja csak épp semmi nem működik wifin jó.ZTE V970 röl váltottam volt hogy naponta roomoltam de ott ilyen gondom soha nem volt.
-
felali
tag
Sziasztok!Ma délután ota tulaja lettem egy ilyen készüléknek.Meg roototam de azota nagyon laggol a vodás mobilnetem nem megy de az a root elött se ment pedig kapcsolodik.Tudnátok valamit javasolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD