- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
Én akkor láttam ilyen hibaüzenetet, amikor egy rootolt telón a Google külön lett csomagként telepítve. Ott egy kapcsolót kellett aktiválni.

-
focvis
veterán
Már láttam, nem kell foglalkozni vele.
(Gyanús nekem is a vpn, de nem ez a lényeg, legközelebb működni fog.)
-
Dolphine
addikt
Gyári rendszer van a telefonon?
-
MunezXBK
nagyúr
VPN miatt szokott ilyet.
Nekem a német-osztrák határ átlépése után tűnt el minden info, de teló restart után hibátlanul jött Fehérvárig.
-
fant0mi
őstag
Réges rég, a gdpr berobbanásakor.
-
Rick4
félisten
Telekonál vettem eu-n kívüli netet. Albániában is kellett meg a szerbeknél is, egyik telefonon maradt még 4 GB, másikon maradt 3.5GB.
Konkrétan nem tudom, maga a waze mennyi volt, mert közben volt FB, messenger, e-mail-ek, meg az android auton végig szólt a navi mellett a rádió1 vagy a retro.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Ne női hangot válassz....
-
WhiteWalker
nagyúr
Érdekes így

Múltkor nekem Szlovákiában jól működött .Esetleg cache törlés vagy teljes törlés ?
-
WhiteWalker
nagyúr
Mármint mutatta hogy pl bal kanyar jön és közbe jobbrát mondott ?

-
Kbali
nagyúr
Az a beállítás kell, hogy mindig magyarul beszéljen. De nem találtam meg
-
Kbali
nagyúr
Ez inkább területi beállítás lesz és nincs szerb nyelvi csomagod, ezért nem beszélt (ha lett volna, akkor meg azon a nyelven kapod)
-
zeon.hu
nagyúr
Szerbiában javaslom a helyi adatkártya vásárlást, nagyon olcsón adnak bármelyik kútnál. Annak idején mindig 1 hetest vettem (rendszeresen utaztam munka miatt Bulgáriába 4-5 napra), 12 GB volt kb 1200 Ft (nyilván már drágább lehet, de jóval olcsóbb, mint itthon), ebbe bőven belefért még a folyamatos YouTube is.
-
zeon.hu
nagyúr
Értem.
Most megterveztem az útvonalat, utána wifit és mobiladatot is kikapcsoltam, majd "indulás".
Nálam beszélt, "Haladjon északkelet felé" szöveg elhangzott.
Mivel most nem megyek sehova, így menet közben már nem tudom tesztelni. -
zeon.hu
nagyúr
Ez mennyire ide való kérdés?
Javaslom az Android alkalmazás topikot, esetleg ha van Google/Google térkép topik, mert ez itt a Waze topik. -
Rick4
félisten
Ja, és érti is rendesen, ha valami nem tiszta, beírja a halandzsát, és utána javítja azonnal, de komplett, hosszú címeket is ért, teljesen jól megy.
-
zeon.hu
nagyúr
Ha otthon/akárhol wifin megtervezed az utat, akkor legalább lesz némi forgalmi infód is, persze frissülni nem fog.
-
nincsnév007
addikt
Egy két előzményt tud internet nélkül
-
Hujikolp
őstag
Voice and sound alatt lesz a beállítás:
-
WhiteWalker
nagyúr
Somatom (RIP) szavaival élve:
"Nem mindegy , hogy navigálni akarsz vagy navigálósdit játszani."
Utóbbira a Waze tökéletes.
-
Rick4
félisten
Érdemes mindig ránézni, mert én többször tapasztalom, hogy vagy új infókra nem reagál kellően gyorsan (nyilván nem ismerem a tervezési módszert, és a mögöttes infókat, amiből dolgozik, tehát ezt a véleményt is úgy kell kezelni, hogy ettől még lehet igaza van) de figyelembe kell venni, hogy sokszor beragadnak infók, ott a jelölés, hogy adott szakaszon 15km/h a tempó, és menjek másfelé, de nem hiszek neki, tovább megyek, és lám, végig 50-nel lehet menni, minimális forgalom mellett.
Pestre menet Tárnoknál mindig csinálok egy újratervezést, sose tudni, a besűrűsödő forgalom, baleset okoz-e meglepetést, de nem szokott nagy eltérés lenni, nem kellett még soha lemennem az M7-M0-ról úgy, hogy közben csedben volt, de tervezett már le, akkor viszont követtem, így nem derült ki, jogosan csinálta-e. Azaz kimondhatjuk, összességében jól működik, de majd figyeld, mert lesz 1-2 meglepi. Ezek az apróságok összességében 1-2 km és 5-6 perc eltérést okozhatnak, szóval nem a világvége, ha mégis arra visz. -
Rick4
félisten
Ilyet ne kérdezz, nulla logika van benne, tekints rá úgy, hogy 95%-ban segítség. Nálam képes a 30-as zónákba vinni a sima kisvárosi nyílegyenes és széles főút helyett, sima kanyar helyet tmenjünk le egy mellékutcába, ahol egészen biztosan 50m-en belül és 10 másodpercen belül van a nyereség még azonos sebességnél is... Sok ilyen van, sok éves távlatban ilyen, nincs rá megoldás!
-
fant0mi
őstag
Több mindentől függ, de lehet megáll 100 MB alatt.
-
Rick4
félisten
Nekem van egy voda tuti plussz simem is, ami egy másik autó fejegységébe van dugva, ott mindentől függetlenül kapok 100MB-ot havonta, waze-ra elég sok az is.
Persze sok múlik azon is, rendszeresen jársz-e arra, keresel-e menet közben hotelcímet, benzinkutat, éttermet, vagy ismered a terepet, és csak a navigációs alap dolgok kellenek, de a 2GB a waze-re sok km-re, és dologra elég. -
Rick4
félisten
November közepétől 8 napig odavoltam nyugat- Európában, 2800km-t mentem Balaton déli csücske- Velence, Garda- tó, Verona, Milano, Torino, Mont Blanc- Courmayeur, Svájc a Grand st. Bernard alagúton keresztül, Gstaad, Ausztria Lauternbrunner, Grindelwald, Innsbruck, Ellmau, Salzburg, Bécs, majd vissza Balatonmária.
Volt útközben minden, pályára fel, pályáról le, újratervezgetés, kitérők, új címek, szóval meg lett hajtva rendesen... Előtte heti 2-3x 20km-ek max, szóval az érdemben sok nem lehetett. Egész hónapban ennyi fogyott.
-
Winner_hun
félisten
Hol volt ez pontosan?
-
Kbali
nagyúr
Beálltások/Navigáció/Földutak - itt kiválasztod, hogy "Nincs engedélyezve".
Ez megvéd attól, ha az adott út típusa helyesen van rögzítve. Attól viszont természetesen nem, ha egy térképszerkesztő nem jelöli, hogy az adott út földút. -
Criminal017
őstag
Beállítások - navigáció - földutak menüpont.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Akciókamerák
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Apple Watch Series 11 46MM Sport Space Grey Színben 2027.12.23-ig Media Markt Garancia
- Asus TUF Gaming A15 (FA506IU) Ryzen 7 4800H / 16GB / 512GB / GTX 1660 Ti / 144Hz Felújítva!
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Új Motorola G06 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- Érkezik! M1 Max MacBook Pro 16"/ 64GB / 2TB / Space Gray/ 27%-os ÁFÁS
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest