Hirdetés
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz gippazoid #18727 üzenetére
Régen az IGO-ban volt olyan, hogy jól követhető. Ahogy a neve is mutatja, nem vitt le a mellékutakra .
A mostani navigációs szoftvereknél divat az, hogy, ha a főút tekereg, akkor megpróbálja mellékutakon levágni egyenesbe, csak aztán arra nem gondol, hogy utána esélyed sem lesz balra vissza ki fordulni egy kis utcából a főútra, ahol folyamatosan megy a forgalom...
Persze, benne van az, hogy próbálja a forgalmas részeket elkerülni, de nem mindig sikerül működőképes alternatív útvonalat tervezni. -
zeon.hu
nagyúr
válasz gippazoid #18727 üzenetére
Balaton - Debrecen utat nagyon sokszor megtettem, éjjel mindig Pesten keresztül vitt szinte kivétel nélkül.
Ha hajnali 5-5.30 után értem oda, akkor már M0-án, nyilván akkor indult be a forgalom.Egyébként jogos, a "gyorsabb", "rövidebb" opciók jöhetnének vissza.
#?*@&!
-
kmarci25
veterán
válasz gippazoid #17897 üzenetére
Ez szerintem nem programhiba, hanem a telód gps-e nem volt a helyzet magaslatán. Alapesetben pár másodperc, rosszabb esetben pár perc alatt 1-2 m-es pontossággal meg kellene határoznia a helyzetét, valami miatt ez az esetedben nem sikerült. Telefon újraindítás, wifi, mobilnet, BT bekapcsolása a gps mellett segíthet, ha ez sem, akkor passz. Vannak a Play-en gps analizáló appok, azok közül egyet beszerezhetsz, mutatja, hogy kapcsolódik-e a műholdakhoz, van-e fix helyezt.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Facebook és Messenger
- Szólánc.
- Stellar Blade
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest