Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
merqree #7456 üzenetére
Köszi - sírtam én egyetlen pontért is? A térképen anno 3 éve, mikor elkezdtem használni, megszerkesztettem, hengereltem az utakat, mert hiányzott. Térképhibákat folyamatosan jelentem, megoldatom.
Ha használatban valakinek tudok, segítek - csak nem bírom egyes wazehusok stílusát, függetlenül attól, hogy mennyit tesznek a közösségért mondjuk térképszerkesztőként, amit mindig is elismertem. -
merqree
őstag
Biztos sok embernek kibaszott fontos az a rühes pont...
A környékemen jelen pillanatban több, mint ötezer-hatszáz wazer van.
Itt kb 10-en sírtok/fostok a pontokért.Ennyi.
szerk: Miért nem azon megy a sírás, hogy a térképszerkesztőben ez vagy az a problémád, és nem tudod megoldani...
-
Kbali
nagyúr
válasz
Szili17 #7453 üzenetére
Nem is tudtam, hogy doktorizének két nick-je is van itt. Ő szokott besértődni a hozzászólásaimon, amelyek arról szólnak, hogy nektek, a wazehunak fogalmatok sincs a szoftver lényegi működéséről, csak több tapasztalattal és egynémely esetben hamarabb kapott infóval rendelkeztek a bétaprogram miatt.
Ezt jól mutatja, hogy jelen esetben is fogalmatok sincs arról, változott-e esetleg a pontszámítási rendszer, ami miatt igen jelentős késéssel kerülnek jóváírásra a használati pontok (amelyek fontosak, ha ennyien megjegyzik), csak annyit mondtok: majd lesz valahogy, máskor is késett már, majd jóváíródik - vagy nem.
Szóval hátrébb az agarakkal. Merthogy én például sosem sugalltam magamról, hogy bennfentes lennék a waze-nál vagy hozzáférek belsős információkhoz, mintahogy ezt egy-két wazehus megpróbálja magáról elhitetni, -
Szili17
tag
Akkor kérlek ír le hogy van, hisz te tisztában vagy vele, mivel meg tudod ítélni mi a valós abból amit leírtam.
De oké akkor ezentúl átsiklom majd minden ilyen felett hogy "miért nem jön a pont, miért csak a jelentéseket számolja, belevisz a dugóba, km-eket kerültet meg nem tudok bejelentkezni", mert fogalmam sincs egyikről sem és fikarcnyit sem segít amit leírok. Értem.
Sok sikert! -
Kbali
nagyúr
válasz
sztanozs #7448 üzenetére
Tervezve sem tud segíteni, mert nem lesz pontos az útraillesztés (bár itt nincs is ilyen opció) - GPS vevő, aktuális műholdhelyzet, felhőzet, stb... miatt olykor azt sem tudja még tervezett módban sem, hogy mondjuk az alsó rakpartról felváltottam a felsőre - nemhogy 2-3-5 méteres pontossággal sávkezelést.
-
sztanozs
veterán
válasz
merqree #7437 üzenetére
Sokkal nagyobb pronblémának érzem, hogy a leágazások rövidek, de csúcsidőben hosszú sor áll. A hosszú sor "átveri" a waze-t és az egész útra dugót jelent, nem pedig csak a kanyarodó sávra. Ezért többször tervez a hosszú kanyarodóra pedig az egyenesen menő sávon simán lehetne haladni.
Pl. ezeken a helyeken: -
Kbali
nagyúr
válasz
radi8tor #7438 üzenetére
Épp ez a bajom mostanában: teljesen következetlen - a tervezés mintha nem venné egyáltalán figyelembe az aktuális jelentéseket - egy olyan útra simán bevisz, ami piros, tele jelentéssel (nem egy, hanem sok) és tényleg áll. De leterel olyan helyről, ahol meg megy a forgalom, bár valamikor volt torlódás.
És merqree - nem az egy majommal van probléma, de egy jelentés, ha nem erősítik meg, eltűnik 20 perc után - viszont megerősített jelentéseket - tűnik úgy - nem vesz figyelembe - úgy sem, hogy az áthaladási sebesség 4-5 km/h. -
Dolphine
addikt
Erre valaki?
-
merqree
őstag
A jelentesekkel az a bajom, hogy a félkegyelmű bejelenti, hogy egy adott szakasz teljesen beallt, holott, csak pl a masodik zoldre tud atjutni a keresztezodesen.
Tehat, abbol a szarból főz, amit a sok selejt felhasznalo bekuld, mert a pontokat gyujti.(Radi8tor majd moderal
)
-
Kbali
nagyúr
Na ma kihozta magát kb. nullára a program: baleset miatt volt jelzés az M3-ason, levitt kerülőbe, visszavitt a baleset elé (persze már nem volt semmi, ez jelentett kb. 10 km plusz meg menetidőben 5-10 percet). Utána beleállított az M3 bevezetőn a dugó végébe, majd levitt szépen kerülőúton, ami talán visszahozta az előző veszteséget.
Sajnos egyre többször azt veszem észre, hogy az online jelentésekkel nem tud normálisan kalkulálni, pedig ez lenne a legfőbb előnye a csupán historikus adatokkal dolgozó vetélytársakkal szemben. -
-
Salex1
őstag
Nem értem miért olyan fontos, hogy hány pontja van az embernek! Jobban fog navigálni, vagy bizonyos VIP utakat tervez akkor
?
Engem nem érdekel..navigálok és többnyire szeretem. -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Arra van valamilyen lehetőség, hogy Google Maps-ben beállított és elmentett helyeket áttegyem WAZE programba?
Érdekes módon, az Otthon és a Munkahely megvan, de a többit nem vitte át! -
HofiZoli
senior tag
válasz
Biluxzsolt #7427 üzenetére
no a pontvadász mindenségit.. ha nem tudod ki akar neked segíteni, akkor legalább ne oltsd le. Szili lehet látott már waze programot..
-
Szili17
tag
A helyszínről az appból ha lehet (akár "üresen" is, tehát leírás nélkül, ha nincs idő, vissza fogunk kérdezni). Ott csatolódik hozzá tervezett meg megtett út is (többnyire) és az segít a probléma megítélésében/megértésében.
(#7424) Biluxzsolt:
N+1 -edszer: Nem ugyanolyan metodika alapján számolódik el a pont a jelentések meg a megtett út alapján. Abban meg semmi furcsa nincs, hogy ha nem nőtt a km (az adatlapodon), nem nőtt a megtett útért járó pontokkal is a pontszámod. Mondhatni ez így helyes, ez azt mutatja hogy azt még nem könyvelte el a rendszer. In progress. -
Jabby
őstag
válasz
Biluxzsolt #7424 üzenetére
Szerintem is csak a jelentések után számol nekem pontokat, az utóbbi 11 ezer km után kaptam 600 pontot, amit kicsit keveslek.
-
lacy86
addikt
Terkephibat a telefonos alkalmazasrol kuldjem be vagy inkabb webes feluletrol?
-
Bibby
addikt
Most már az őrületbe kerget a program.
Egyrészt minden alkalommal be akar léptetni. Nem lehet belépve maradni sehogyan?
Másrészt ha belépek, mindig újként üdvözöl, jön a köszöntő üzenet stb. Tegnap meg egyszerűen eltüntette az otthoni és work címet is, sőt a kedvenceket is, mintha tényleg teljesen új profil lennék. -
canniball
nagyúr
Tényleg csak FB profillal vagy telefonszámmal lehet regisztrálni, nicknévvel nem? Vagy csak én vagyok vak és nem találom ezt a lehetőséget?
-
Szili17
tag
válasz
Biluxzsolt #7411 üzenetére
Itt hadd jegyezzem meg, hogy a pontok elszámolásának a világon semmi köze ahhoz, hogy újratelepíted-e a klienst meg telefont váltasz-e. Ha rendeltetésszerűen működik (a pontok számolását most nem venném ide, nem ez a fő célja, ez csak gamification), online tolod útközben és regisztrált felhasználó vagy akkor elszámolódnak (majd, valamikor, előbb-utóbb).
-
radi8tor
MODERÁTOR
Sygic-et én akkor töröltem végérvényesen a mobilról, amikor "tesztidőszakban" egy olyan kereszteződésben akart balra kanyarodni velem, ahol sosem lehetett balra kanyarodni (Astoria).
Lehet azóta javították a térképet, nem tudom, de Waze-nek az a nagy előnye a többivel szemben, hogy gyorsan javítják a térképhibákat a szerkesztők. -
Kbali
nagyúr
válasz
Biluxzsolt #7408 üzenetére
Alkalmazáson belül van, ahol meg tudod nézni, barátaid, heti, összesen listát.
Namost nekem a hetinél szépen göngyölgeti a számot, de nem megyek egy héten 7e km-t, max. 700-800-at (3 pont/km, 6 pont a jelentésekért, térképhiba javításokért). -
Biluxzsolt
aktív tag
-
Kbali
nagyúr
válasz
Biluxzsolt #7396 üzenetére
Heti listán már 20e pont felett van a teljesítményem
Új hozzászólás Aktív témák
lo Waze, a közösségi “mindennapi” navigáció bemutatása.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest