Új hozzászólás Aktív témák
-
HofiZoli
senior tag
válasz
Biluxzsolt #7427 üzenetére
no a pontvadász mindenségit.. ha nem tudod ki akar neked segíteni, akkor legalább ne oltsd le. Szili lehet látott már waze programot..
-
Jabby
őstag
válasz
Biluxzsolt #7424 üzenetére
Szerintem is csak a jelentések után számol nekem pontokat, az utóbbi 11 ezer km után kaptam 600 pontot, amit kicsit keveslek.
-
Szili17
tag
válasz
Biluxzsolt #7411 üzenetére
Itt hadd jegyezzem meg, hogy a pontok elszámolásának a világon semmi köze ahhoz, hogy újratelepíted-e a klienst meg telefont váltasz-e. Ha rendeltetésszerűen működik (a pontok számolását most nem venném ide, nem ez a fő célja, ez csak gamification), online tolod útközben és regisztrált felhasználó vagy akkor elszámolódnak (majd, valamikor, előbb-utóbb).
-
Kbali
nagyúr
válasz
Biluxzsolt #7408 üzenetére
Alkalmazáson belül van, ahol meg tudod nézni, barátaid, heti, összesen listát.
Namost nekem a hetinél szépen göngyölgeti a számot, de nem megyek egy héten 7e km-t, max. 700-800-at (3 pont/km, 6 pont a jelentésekért, térképhiba javításokért). -
Kbali
nagyúr
válasz
Biluxzsolt #7396 üzenetére
Heti listán már 20e pont felett van a teljesítményem
-
fant0mi
őstag
válasz
Biluxzsolt #3273 üzenetére
www.waze.com/dashboard
Itt is tudod csekkolni. Nincsenek mindig szinkronban a dolgok, de egy-ket napon belul mindent jovairnak. -
válasz
Biluxzsolt #3271 üzenetére
Nem azonnal íródnak jóvá a pontok, pár nap múlva csekkold.
-
SZATA
senior tag
válasz
Biluxzsolt #3266 üzenetére
Szia!
Az SMS-ben kapott kód, egy egyszeri hitelesítő szám, nem jelszó. Jó esetben az app elkapja az SMS-t és nem kell beütni, nem maga feldolgozza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Waze, a közösségi “mindennapi” navigáció bemutatása.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest