Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HofiZoli
senior tag
válasz Biluxzsolt #7427 üzenetére
no a pontvadász mindenségit.. ha nem tudod ki akar neked segíteni, akkor legalább ne oltsd le. Szili lehet látott már waze programot..
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
Jabby
őstag
válasz Biluxzsolt #7424 üzenetére
Szerintem is csak a jelentések után számol nekem pontokat, az utóbbi 11 ezer km után kaptam 600 pontot, amit kicsit keveslek.
-
Szili17
tag
válasz Biluxzsolt #7411 üzenetére
Itt hadd jegyezzem meg, hogy a pontok elszámolásának a világon semmi köze ahhoz, hogy újratelepíted-e a klienst meg telefont váltasz-e. Ha rendeltetésszerűen működik (a pontok számolását most nem venném ide, nem ez a fő célja, ez csak gamification), online tolod útközben és regisztrált felhasználó vagy akkor elszámolódnak (majd, valamikor, előbb-utóbb).
"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
Kbali
nagyúr
válasz Biluxzsolt #7408 üzenetére
Alkalmazáson belül van, ahol meg tudod nézni, barátaid, heti, összesen listát.
Namost nekem a hetinél szépen göngyölgeti a számot, de nem megyek egy héten 7e km-t, max. 700-800-at (3 pont/km, 6 pont a jelentésekért, térképhiba javításokért). -
Kbali
nagyúr
válasz Biluxzsolt #7396 üzenetére
Heti listán már 20e pont felett van a teljesítményem
-
fant0mi
őstag
válasz Biluxzsolt #3273 üzenetére
www.waze.com/dashboard
Itt is tudod csekkolni. Nincsenek mindig szinkronban a dolgok, de egy-ket napon belul mindent jovairnak. -
nagyúr
válasz Biluxzsolt #3271 üzenetére
Nem azonnal íródnak jóvá a pontok, pár nap múlva csekkold.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
SZATA
senior tag
válasz Biluxzsolt #3266 üzenetére
Szia!
Az SMS-ben kapott kód, egy egyszeri hitelesítő szám, nem jelszó. Jó esetben az app elkapja az SMS-t és nem kell beütni, nem maga feldolgozza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest