Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Peter.70 #4406 üzenetére
Waze keresőbe beírod, majd enter, aztán kiírja pop-up üzenetben, hogy GPS-koordináta kijelzés bekapcsolva vagy valami ilyesmi.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
apaszka
veterán
válasz Peter.70 #4492 üzenetére
A tudorok biztosan megmondják. Szerintem nem lesz.
Minden nagyon lassan jön, így ez sem közeljövő!Egy éve várom a felbontás javítását..... Szóval ez sem esélyes a közeljövőben.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
rjg
őstag
válasz Peter.70 #4551 üzenetére
Ez számomra is rejtély. A Playben ki van kapcsolva az automatikus frissítés. Ott megnézve sincs az utoljára frissített appok között. Tegnap délután még a "megszokott" Wazeval jöttem haza, ma reggel pedig már az új indult el. Semmilyen frissítést nem engedélyeztem. Csodálkoztam is, mert arról volt szó, hogy a droidos verzió csak később jön. Lehet, hogy valami hiba folytán a szerver leküldte a telefonomra.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
veterán
válasz Peter.70 #4756 üzenetére
Igen, ez a gond; ha 120-szal mész, akkor az 500 métert 15 másodperc alatt teszed meg (ha neadj' 180-nal, akkor 10 mp ), először gondolhatod, hogy téves a risztás és már bele is futottál. A lézeres traffi pedig akár 2 kilométerre is ellát, de a Waze akkor még bőven kussol.
-
emre33
addikt
válasz Peter.70 #5081 üzenetére
Nem, gyári rádió helyére építhető 8" androidos fejegység.
1 GB ram, 4.4.4 android..
1024x600 felbontás.És a fevő mód, és egy rakás 4.0 hibával együtt.
Így nem tudom átfordítani.
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
apaszka
veterán
válasz Peter.70 #5469 üzenetére
Igen az áruházból töltöttem le.
Aksi ? Mindig töltőn van a teló és úgy használnom a kocsiban. Arról megy a zene is navigáció közben.Az adathasználatot hol kell megnézni?
Korlátlan a netem, nem figyelem. De előtte sem figyeltem.....bocsánat.
De megnézem neked ha mondod hol van.Szerk.
Mór> Bp >Mór >Kőszárhegy> Mór! Kicsit több mint 250km.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Spett14
tag
válasz Peter.70 #6062 üzenetére
Köszi!
A műszerfalban azon a helyen egy rögzítési pont van, ahová gyárilag lehet venni pohártartót, jegyzetfüzettartót stb. Van egy műanyag hüvely a műszerfalban, ahová felcsavaroztam egy két rétegű bükkfa kör alakú alapot. Erre csúsztatva lehet ráhúzni a tartó részt.
És mindez fából, pillanatragasztóval ragasztva, lenolajjal kezelve! -
apaszka
veterán
válasz Peter.70 #6077 üzenetére
Bocsánat, nem értem. Álló helyzetben sem melegszik jobban...
Vagy ha a 🌞 miatt kérdezed?
Én semmiképp nem raknám légkondi befúvó elé. Az tuti nem tesz jót, és párásodás, kinyírhatja a telefont. Én feketén cseréltettem alaplapot a Note4 ben. Nem öt forint volt.
Szóval váltogatom néha a helyét, hol itt, hol máshova teszem.
Egyébként nem melegszik a telefonom. Navi közben megy a zene is róla, és egy fényképező alkalmazás. [link]
[ Szerkesztve ]
-
SZATA
senior tag
válasz Peter.70 #7030 üzenetére
+ (#7034) szuszinho:
Itt próbálkozzatok. Pontosabban itt.[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz Peter.70 #7040 üzenetére
-A Waze egy közösségi navigáció, ami a nagy előnye mindennel szemben!
-Google beszállt ide, és átveszi a közlekedés infókat. Van sávasszisztens benne!Grafikus téren kinek ez, kinek az!
Nekem a waze jobban bejön, bár néha szerverhiba miatt a google segít ki....Ez nem nagy segítség volt ugye?
-
apaszka
veterán
válasz Peter.70 #7044 üzenetére
Google ,,,Traffipax ot nem csak a forgalmi adatokat,pl toldás... Az alá kell egy app a háttérbe.
A Waze viszont napra kész, köszönhető a csapatnak kik tudják szerkeszteni a térképet...https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
SZATA
senior tag
válasz Peter.70 #7603 üzenetére
Szia!
(#7604) huliganboy:
1. nem a Te irányodban mér, vagy csak térfigyelő, és ez fel is van tüntetve egy kis piros x-szel a kamerán,
2. mér, de nem lépted túl a sebességhatárt,
3. túllépted a sebességet, ezért a kliens ez irányú funkciója szól és ezenkívül az 1-es eset van érvényben,
4. mér, és túllépted a sebességhatárt,(#7610) Smith2007:
Ahogy írták, valóban automatikusan csinálja a program. Ha nem működik, akkor az lehet esetleg, hogy nem vártál egy kicsit megállás után, hanem lassítás közben leállítottad.
Tervezett útvonallal próbáltad vagy csak úgy cirkáltál? Az első esetben a cél közelében álltál meg? -
Winner_hun
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest