Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Vigyázat, szívat a waze!
Mentem 3000+ km-t a múlthéten (Hollandia másik végébe) és nem egyszer "elfelejtett" szólni a sebességmérő pontokon. A térképen jelezte, alsó csík megjelent, h hamarosan mérő de nem "beszélt". Szóval csak óvatosan. -
Serpiko
addikt
válasz
veressjanos #15987 üzenetére
Egy fiokkal 2 telefonon ez nem gond... A másik a privát telefont kiemelném ha melóban nem azt használnám. A saját telefonomnak már gyenge az akisja ennyi.
-
Serpiko
addikt
Van egy céges HTC telefonom korlátlan rajta minden és van egy privát iPhoneom. Használhatom úgy a wazet hogy melóban a céges telefonon használom privátba meg a sajátom navigációra nem lesz gond belőle?
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Köszönöm, hétvégén ki fogom próbálni!
-
Debilon
addikt
válasz
Fr@nkieWilde #15982 üzenetére
megtervezed az utat C-be, aztán cím keresés és a B-nél köztes pontot választod
(ha jól emlékszem így működik) -
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
Hogy tudok egyszerre két úti célt beállítani?
Tehát adott A kezdőpont, szeretnék C-be eljutni, de egy B ponton keresztül haladva.Köszönöm.
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Ha buszon ülök és látok egy traffipaxot, akkor is igyekszem mindig jelenteni!
Viszont, mire előszedem a telefont, belépek az app-ba, megtalálja a pozíciómat arra már fél/1 km-el odébb járunk, így hibás helyszín jelenik meg.Van arra lehetőség, hogy ne az aktuális helyemre tegye a jelet, hanem ahova én akarom (én nem találtam ilyen opciót a menüben)?
-
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
tudja valaki hogy lehet kikapcsolni a forgalmi értesítéseket, mint pl.: "beállt, torlódás...".
Ezeket vezetés közben dobálja nagyon gyakran, és elég zavaró.
Beállítások\Figyelmeztetések...\Jelentések\Torlódások=>Térképen mutat
Itt nincs olyan opció hogy "vezetés közben mutat".
Csak olyan van hogy "térképen mutat". Még is bedobálja a vezetés közben. (A térképen nyilván kell hogy lássam, de a beúszó üzenetek nem kellenek).Köszi!
-
Digger
senior tag
Az ooono kütyüt használja valaki?
Nekem nem akar menni a riasztás beküldése.
Emlékeim szerint egyszer kell gombot nyomni, ha rendőrt szeretnék jelezni és kétszer, ha veszélyt.
Elég, ha röviden megbököm, vagy hosszabb ideig kell nyomva tartani? -
lacentos
tag
válasz
janosibaja #15972 üzenetére
-
Kronk
őstag
válasz
Winner_hun #15953 üzenetére
Szia, most rosszabb lett, semmit sem mutatott, csak a körforgalmat ami onnan kb 600 méterre van.
-
janosibaja
őstag
válasz
apaszka #15971 üzenetére
Csillát az "i"-n megnyitva (bocsánat
) legörgettem, s ott találtam a "Gyári hangutasítás" opciót "English (US) Ben"-nek, ezt állítottam át - jobb híján Dórira, Csilla ebben az egy menüpontban sehol - s akkor magyarul beszél, és mintha mégis Csilla lenne.
Most épp nem indulok sehová, de a lakásban röviden tesztelve okésnak tűnik, nem harapja a szót, úgy hallom. Nagy köszönet mindenkinek a segítségért! -
apaszka
veterán
válasz
janosibaja #15970 üzenetére
Alatta a beviteli nyelv. Azzal is játsz kicsit, és indítsd újra!
-
axioma
veterán
válasz
janosibaja #15968 üzenetére
-
vizimento
senior tag
Eddig ha telón használtam a Waze-t, ha android autón keresztül, akkor is mutatta mennyivel megyek, meg sebességtúllépéskor a megengedett sebességet.
Ma ha telón indítottam mutatta, de android autón keresztül nem.
Van valami ötletetek?
Autó és telefon újraindítás megvolt, programban a sebesség mutatás ki és bekapcsolás megvolt. -
lacentos
tag
válasz
janosibaja #15964 üzenetére
Tegyétek fel a Csillát azzal semmi gond.
-
Rick4
félisten
válasz
janosibaja #15959 üzenetére
Oneplus 8 pro-kon is ugyanezt cisnálja, 7t pro-kon is ez volt.
-
viktorhu
veterán
válasz
janosibaja #15962 üzenetére
Nekem olyan érzés volt inkább, mintha nem lett volna ideje végigmondani. Mintha kifutott volna az időkeretéből
-
janosibaja
őstag
válasz
viktorhu #15961 üzenetére
Ez egy Huawei P20 Pro. Dórika kezdett el harapdálni rajta, a másik hölgy, aki mindent felsorol, az bezzeg végigmondja az egészet a-z...
Úgy gondolnám, hogy a hangok nincsenek korrekten letöltve, de hiába törlöm az adatokat, vagy az egész appot telepítem újra, csak nem mondja normálisan. Néha nagyon idegesítő. -
viktorhu
veterán
válasz
Milyen telefonon? Nekem egy doogee telefonon harapta el utoljára a szavakat a waze (Andris), évekkel ezelőtt, amikor nem volt még magyar text to speech hang.
-
sharp4
őstag
válasz
akcentus..
-
janosibaja
őstag
válasz
janosibaja #15938 üzenetére
Sziasztok, továbbra sincs egy ötlet, hogy mitől harapja le Dóri a szavak végét? Kétszá.. méte... bal... jobbra...
-
Kronk
őstag
válasz
Winner_hun #15953 üzenetére
hol lehet tekerni rajta, mert a térképszerkesztőben nem találtam?
amúgy pedigmegnézem majd, gondolom idővel frissül
-
viktorhu
veterán
Legstabilabban talán a ugreen kábelek. A gyári Samsung kábel nálam nem jött be erre a célra.
Ja, és cserélni kell időnként a kábelt, amikor kicsit elhasználódik, már instabillá válik.
Neked sikerül köztes POI úticélt hozzáadni a Waze-hez? Én az új AA felület óta csak a keresést tudom megnyitni tervezés után, de olyat nem, hogy pl. benzinkutak.
-
viktorhu
veterán
válasz
Winner_hun #15937 üzenetére
Ha már javítunk, akkor: Waze-zel - Waze mint ways, utak
Új hozzászólás Aktív témák
lo Waze, a közösségi “mindennapi” navigáció bemutatása.
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest