Hirdetés
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalakov
senior tag
Nem tudja véletlenül valaki, hogy "Csilla" hangja miért tűnt el a választható hangok közül?
-
lalakov
senior tag
Akkor viszont ha megvan hogy adott útszakaszon mennyivel lehet menni, továbbra is jelenteni kell a dugót? Vagy ezentúl a sebességem alapján automatikusan eldönti?
Rámenve a térképre, sajnos nem. Pedig azzal egyszerűbb, biztonságosabb lenne a használat. És pontosabb, mert zölddel jelezhetné, ha egy út jól járható, a szürke pedig arra vonatkozhatna, ha nincs adat az adott szakaszról. -
lalakov
senior tag
Waze Suggestion Box: Speed limit for streets
6 év után végre "started" szintre ért. Hát nem siették el. Mikor lesz ebből tényleg valami? -
lalakov
senior tag
válasz pixelmester. #1228 üzenetére
Nem választok ezen belül alkategóriát. Csak ezt választom ki és ha tehetem beírom, hogy rossz a lámpa.
-
lalakov
senior tag
válasz pixelmester. #1217 üzenetére
-
lalakov
senior tag
-
lalakov
senior tag
-
lalakov
senior tag
Galaxy S, 2.3.6, a gond az hogy eddig minden 3-as alapú kliens lefagyasztotta a teljes telefont ezért az utolsó 2-es kliens van fenn. Régen én is használtam és nem volt vele ilyen problémám.
A szentendrei, ideiglenes 11-es lezárást bevinné valaki aki tudja a rendszerbe? Holnap még nagyobb lesz a dugó miatta azoknak, akik csak haza szeretnének jutni.
[ Szerkesztve ]
-
lalakov
senior tag
válasz Bferibörs #307 üzenetére
"haladjon 200 métert majd..."
Ez érdekes, apám tanulgatja a progi használatát, így ő is tervezett mellettem pont tegnap. Neki is ilyen szűkszavúan navigált, miközben nekem tökéletesen kimondta, hogy merre menjek. Én arra gondoltam talán azért mert régi kliense van (2. valami), de neked új van(3.valami), nem? Az én régi telefonomat használja, nálam sosem jött elő ez a hiba. -
lalakov
senior tag
Akkor még várok a frissítéssel.
A JVC App Link Mode mit jelent? Pont a napokban került a kocsiba egy JVC, bluetooth-os rádió, amin a telefonálás mellett a zenéimet is le tudom játszani a telefonról(végre ), de sajnos a Waze hangja nem megy át.
[ Szerkesztve ]
-
lalakov
senior tag
"A második Okostelefon Akadémián a helyszolgáltatásoké lesz a főszerep
A program nagy vonalakban:
20:15 – Waze" [link]
Ki tartja? -
lalakov
senior tag
válasz Sanyi.mTs #258 üzenetére
Ez jobban tetszene már a Google Maps-szel párosítva.
Öregek! Emlékeztek még hogyan kell a régi kliensben( 2.0 valami) megváltoztatni az "Otthon"-nál lévő címet? Apám telefonján fagy minden új verzió (talán majd a 4-es jó lesz) és valahogy sikerült neki rossz címet beírnia elsőre.
-
lalakov
senior tag
Kikerestem neked a Waze fórumon lévő erről szóló topikot.
Phone goes to sleep
Sajnos ez tényleg a 4.0.4-et érintő probléma és van pár ember akit érint. Választ a topikban nem kaptak. Írtam pm-et annak, aki még a nyáron nyitotta a topikot, hátha ő tud mondani valami újat. -
lalakov
senior tag
válasz sirarcheer #62 üzenetére
Sajnos igen. A házszámokat is kézzel kell bevinni, mint ahogy az utakat és egyelőre az utóbbiak megléte a legfontosabb. Nagyon nagyon kevés helyen vannak meg még csak a házszámok.
Annyit tudsz csinálni, hogy ha tudod hová mész akkor térképen kikeresed és ott ráböksz a kívánt helyre.[ Szerkesztve ]
-
-
lalakov
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- Path of Exile 2
- Ukrajnai háború
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest