Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
Sziasztok!
Azt hittem, hogy van türelmi idő az elkerülők használatára büntetés nélkül.
A Hír24 ben meg ma ezt olvasom.Még nem büntetnek, ha…
Átmeneti rendelkezésként azok az autósok, akik az újonnan díjkötelessé váló szakaszokat jövő januárban matrica nélkül használják, mentesülhetnek a pótdíj megfizetése alól, ha legkésőbb február végéig az adott szakaszra érvényes megyei vagy országos éves matricát váltanak
Tehát vagy ma már elkerülöm, vagy a türelmi időn belül megveszem.
Így ugye ha nem fizettek, akkor mától nincs használva....https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Zolee_70
senior tag
Hali,
Megengedett sebességhatárok lesznek valamikor?
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
axioma
veterán
Pomaz-Szfvar most nem M0, de Pest erintesevel (Arpad-hid at, Erzsebet vissza) tervez. Tudom, fonodo vill, de nem attol mert koztes ponttal arra visz [marmint budai also rkpt]
Szerk. Lejottunk, -8 perc -2km. Ures ut.[ Szerkesztve ]
-
SZATA
senior tag
válasz apaszka #1893 üzenetére
Csak addig ragaszkodó a tervezett útvonalhoz, ha a tervezési ponntol az algoritmusa szerint meg mindig az a legelőnyösebb.
Eddig is volt benne olyan opció, hogy főutak kerülése, az pont arra (volt) jó, hogy nem vitt és autópályára, és autóútra. Az ezt követő mondatodat nem igazan értem.
-
apaszka
veterán
Ma is bele raktam 300 km et.
Nagyon jó bár néha agresszív,amerre akar menni,nem ad fel belőle! Budaörsön rettenetesen akarta a pályát,de én szoktatom magam hozzá,hogy nem lehet,így....
Igen ez az opció hiányzik belőle,hogy a pályát mindenképp kerülje el! Bár januárban már nem lesz tuti a kormány miatt ,elérhető opció ingyen!?
Mindeneket egybevéve,nagyon örülök ennek a naivnak,mert jó a csapat és örülök,hogy tagja lehetek!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
ezmivolt
tag
Ma a nyolcadik kerületi Kisfaludy utcát szerettem volna hanggal keresni, de csak i-vel sikerült értelmeznie, naná, hogy nem találta meg Budapesten, pedig az összes létező variációt bemondtam, kerület jelöléssel, házszámmal de mégse...
[ Szerkesztve ]
-
Debilon
addikt
az normális, hogy lenémított tableten a Waze hang utasításai megszólalnak?
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
SZATA
senior tag
válasz lautnermark #1881 üzenetére
Igen, be fogjuk állítani a fizetős opciót ezekre a szakaszokra. A frissítés ütemezése miatt lehet, hogy valamennyit csúszni fog, de tudomásom szerint 15 nap türelmi idő van az új szakaszokra.
-
lautnermark
aktív tag
Üdv.
Kérdezném, hogy az új szívatás, a jan. 1 -től esedékes M0+ bevezetők fizetős útként benne lesznek már 1-jétől? -
SZATA
senior tag
Szia!
OK, akkor ez így rendben van.
A házszámokra ráfér a fejlesztés, mint ahogy írtam is. Abban is szükséged lehet időnként segítségre, ha a házszámok a Waze szerint nem logikusak, 3+ szintű szerkesztőnek kell ráerőltetni a rendszerre, de erre is van megfelelő topik.
Szóval írj, ha kérdésed van, vagy segítség kell![ Szerkesztve ]
-
adam3
aktív tag
Szia!
Köszi az infókat! Wiki és a Waze tutorial is megvolt már, ezért gondoltam belevágni. Célom az általam ismert faluk, városok házszámosítása, és mivel szerintem is nagyon pontos már a térkép, az esetleges kisebb hibákat szeretném csak javítani, nagy módosításokról nincs szó
-
SZATA
senior tag
Szia, üdv a közösségben!
A kérdésedben a válasz: mert hármas szintű útba torkollik. Sőt, ha nem egy meglévő kereszteződésbe akarod bekötni, akkor az sem sikerül. Viszont mindenre megvan a megoldás.
Írj itt a megfelelő Unlock topikba, és bekötjük, feloldjuk neked!
És akkor most jön a "kötelező" felhívás:
A térkép állapota – a házszámok kivételével – olyan szintű, hogy jó szándékkal is könnyű benne károkat okozni. Mielőtt nagyon belemelegednél a szerkesztésbe, olvasd el a wiki.waze.hu térképszerkesztéssel kapcsolatos részeit, hogy elsajátítsd a fogásokat, tudnivalókat és olvasgasd a magyar fő fórumot hogy megismerd a szerkesztési irányelveket. Egy ilyen közösségi projekt akkor tud hatékony lenni, ha együtt, közösen dolgozunk, nem egymás mellett, ellen.Szívesen megnézzük, hogy amit csináltál, az jó-e.
[ Szerkesztve ]
-
adam3
aktív tag
Sziasztok!
Kezdő map editorként gondoltam kezdek a kis városom rendbetételével, apróbb hibák javításaival. Jelenleg egyes szintű vagyok, és egyes szintű utakat tudok módosítani. De ha én létrehozok egy új utat ami egy hármas szintű útba torkollik, akkor miért nem tudom megadni a kereszteződésben megengedett ki/behajtási irányokat?
-
SZATA
senior tag
válasz ezmivolt #1874 üzenetére
Nem kell összeesküvés elméleteket kreálni, van elég más témában!!!
A BKK a lezárásokról nyújt információt a Waze-nek, a forgalmi adatokba, útvonaltervezés súlyozásába, semmibe nincs beleszólása! Amit ők zártak le, azt meg egyértelműen fogod látni a térképen.
Ne tévesszen meg az, ami több médiában hibásan megjelent, hogy a buszok és villamosok forgalmi adatait használja/ná a Waze.
Kézenfekvő ötlet helyett inkább előrelátó, modern gondolkodásként aposztrofálnám a csatlakozást. -
ezmivolt
tag
Az a gyanúm, hogy a BKK keze van a dologban! Korábban pl. ha a Margit hídon mentem át Újpestre, mindig leterelt az Újlipótváros felé. Az utóbbi hetekben viszont masszívan a Nyugati tér-Váci út útvonalat ajánlja, ahol semmi sem változott, amióta kb. 2 éve áthangolták a lámpákat. Nyilván érdekeket sért, ha korábbi csendes utcák egyszercsak tranzitútvonalakká változnak, és erre egy közösségi navigáció még rásegít...Kézenfekvő ötlet volt a BKK részéről, hogy a világon harmadikként Budapest is integrálódjon a Wazeba, de érdemes lenne vizsgálni az illetékeseknek, hogy a BKK által felvitt információk arányaiban mennyire manipulatívak, és ennek arányában súlyozni azokat. Különben félő, hogy a Waze ellehetetlenítése okán létrejön egy alternatív közösségi navigáció...
-
GáborG
tag
Remek köszönöm a gyors válaszokat
Holnap már nem leszek újonc meglátjuk mi változik
Érdekes amit a 3-asra írtál, mert első nap akiket láttam waze-n és akkor még mozgásban is voltak, azokból az autókból átnéztek ahogy én is hozzájuk, mintha ők is valós időben láttak volna engem
De lehet csak fatális véletlen, bár ez 2-3 alkalommal is előfordultRemélem folytatódnak a fejlesztések, mert remek alkalmazás, és rengeteg időt lehet vele spórolni
Köszi,
GáborG
-
SZATA
senior tag
Szia, üdv a közösségben!
1. A WP kliens fejlesztése leállt. Rövid távon nem várható semmi fejlődés.
2. Ez most az újoncok bugja. Androidon is van, de attól még a WP-hez is lehet köze. Hamarosan javítják szerver oldalon.
3. A többi wazer megjelenítése nem valósidejű. Egy-két percenként frissül, és van benne kb. 5 perc késleltetés. Ha sok wazer van, akkor nem jeleníti meg mindet, hogy ne fedjék el a térképet. Mindig váltja az éppen képernyőn lévőket.
Hasonló okosságok vannak a wiki.waze.hu oldalon. Nézz be!
Friss hírekért, érdekességekért kövesd a fb oldalunkat a fb.com/Waze.hu címen! -
GáborG
tag
Sziasztok,
Újonc vagyok Waze fronton de nagyon bejött, az utóbbi pár napban spórolt nekem pár órát, és ezért ezer hála mindenkinek aki a fejlesztésében részt vesz
Viszont jönnek a kérdések így hogy egyre jobban kezdek elmélyedni a használatában, tehát:
1, Windows phone-ba lesz fekvő nézet? tudom hogy most nincs, csak van-e rá esély a közeljövőben
2, Pontjaimat nem látom az alkalmazásban csak a www.waze.com/hu/dashboard-on, ez is Windows phone problem vagy csak időszakos? lehet róla tudni valamit?
3, Első nap amikor kipróbáltam még láttam a körülöttem mozgó Waze társakat, viszont azóta mindig csak álló figurákat látok, és időközönként azok eltűnnek majd feltűnnek újabbak, mintha nem tudna frissülni... erről van infótok esetleg?
Nokia Lumia 930-al használom a progit, és nagyon jó, lehet szidni hogy Windows Phone, de céges, szóval hiába
Köszönöm az építőjelegű segítségeket, hozzászólásokat, csak így tovább nagyon jó az alkalmazás
Üdv:
GáborG
-
axioma
veterán
Ja ertem, marmint az eurocentert a stopshoppal nem az europarkkal keverted... Amugy koszi a lenyeg hogy most mar jobb lesz. Nyilvan a bevasarlokozpont belsejebe fura lenne ha benavigalna a waze
Igen, Barczinal oda tervezett ra, hat ezek szerint lehet hogy pont az utolso pillanatok egyikeben amikor nem volt frissulve. A lenyeg hoyg most jo (latom el is van vagva es nincs keresztezodes az egyik vegen). -
SZATA
senior tag
Na, te meg most az Europarkkal keverted!
Ne vedd figyelembe az első hozzászólásomat. Van MM a Wazeben is, onnan jött a találat, és most közelebb húztam a felső parkolóhoz.
Vannak terület és pont alakú helyek. Az első a nagyobb objektumokra van, szemmel látható a térképen, és meg lehet adni a bejáratát. Utóbbinál csak egy helyet lehet megadni, és az a célja, hogy például a bevásárlóközpontok üzleteit, vagy kisebb boltokat fel lehessen vinni, és ezáltal kereshetők legyenek, viszont nem lehet megadni bejáratot hozzájuk.Erre tervezett rá? Tiltva van a rákanyarodás minden irányból.
(#1865) steevo20: Igen, javítják majd.
-
axioma
veterán
Ja gondolom az europarkkal keverted, azt en is szoktam bar csak forditva mivel mi itt lakunk nekem mindegyiknel az eurocenter ugrik be, azert irtam a keruletet es Becsi utat.
En kimondottan a MM-ot kertem a wazetol, teljesen jol megtalalta a "mediamarkt becsi ut" bemondassal, hat azt latod nem tudom, hogy honnan jott a talalat. Csak a multkor mondtad hoyg mas az epulet meg mas a celpontja, azert gondoltam hogy azt erdemes a felso parkolohoz tenni (az kisebb kitero is, mint vegigmenni a masik uton). Felulnezetben persze egyforman kozel van, es mivel a Becsire van szamozva es az also parkolo a MM es a Becsi kozott van, logikus hogy automatikusan oda van feltetelezve a bejarat. Majd alkalomadtan megnezem, most nem tudom.Masik: multkor a ferjemnek (mondjuk 1-2 hete, boven miutan mar itt kiveseztuk) a Bekasmegyer, Barczi G. uton keresztul megint tervezett utat...
-
SZATA
senior tag
Sztornó az előző hsz. második része, összekevertem az Eurocenterrel.
Elég nehéz ezt lekezelni, hogy egy pozícióhoz két szinten tartoznak üzletek, amik két különböző úton közelíthetőek meg. Annyit tudtam tenni, hogy a MM-t közelebb húztam a fenti parkolóhoz.
A főbejárat meg szerintem jó helyen van alul, ott van a több üzlet.[ Szerkesztve ]
-
SZATA
senior tag
válasz steevo0 #1860 üzenetére
"Hoppá, valami baj történt, próbáljam újra" - Ez valami új bug az új felhasználóknál, ma is jelezte valaki a fő fórumon. Nem te voltál? Nekünk nem dob ilyen hibát. Talán a profil létrehozásával van valami baj a gépház alatt.
Naponta egyszer frissülnek a pontok, akkor íródnak jóvá az online megtett kilométerek és a jelentésekért járó pontok is. Nézd meg a pontjaidat a waze.com/dashboard oldalon.(#1861) axioma: A MM nincs felvéve, csak az Eurocenter, és az Interspar. Utóbbi pontszerű objektum, ahhoz nem lehet bejáratot társítani. Az Eurocenternek pedig a főbejáratához van állítva a navigáció pont. A MM a Google eredményekből jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
A Bp. III. Becsi ut Mediamarkt (stopshop resze is talan) nem a felso hanem az also parkolohoz van kotve. Nem tudom, szandekos-e, vegulis lift is van szoval nem macera, csak kicsit illogikus. Nem ertettem, ott van elottunk a MM, erre kifele akart vinni es a masik vegen az epuleteknek bevinni az alsoba. Egyebkent fent is kellett allni helyert mig valaki elment, de lent a parkoloban kifele se tudtak kozlekedni, ott alakult ki dugo, ami azert vicces...
-
steevo0
tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni.
Pár napja használom a Waze-t (Android alatt), viszont közel 180 km-t meg is tettem már vele, jelentettem egy balesetet, illetve gyűjtöttem extra pontokat is..
A problémám, hogy amikor le akarom kérdezni az eddigi pontjaimat, az üzenet mindig: Hoppá, valami baj történt, próbáljam újra..illetve a megtett km-eket sem látom, de azt írja folyamatosan, hogy még 160-at meg kell tennem a következő szintig..
Én csinálok valamit rosszul, vagy ez normális így és pár nap még kell a rendszernek, vagy mi a helyzet ilyen esetben? Előre is köszi a válaszért. -
SZATA
senior tag
válasz pixelmester. #1858 üzenetére
Nekem erre a keresésre az első helyen adja a jó találatot. A kerület szám után tettél pontot?
-
SZATA
senior tag
válasz pixelmester. #1856 üzenetére
Majd januárban összehozunk valamit!
Próbáld így: "xxi. Kossuth Lajos utca" vagy "xxi. Kossuth Lajos utca 140"
Az első helyen lesz. -
pixelmester.
aktív tag
-
ezmivolt
tag
Vécsey utcából csak a XX. kerületit találja meg,az V. kerületi nem akarja, a Zrinyiből viszont csak a belvárosit, a XX. kerületit nem. Bepötyögés helyett rámondani szeretem, de még nem jöttem rá, hogy a kerületet hogyan lehet hanggal bevinni.
-
SZATA
senior tag
válasz pixelmester. #1852 üzenetére
Nem lehet átlátszóra venni a gombokat?
Gratula! Mikor látunk, mostanában hanyagolod a bandát?!
Sok a Kossuth L. utca, könnyíti a keresést, ha beírod a kerületet is (XXI.).
-
pixelmester.
aktív tag
Üdv Pajtások!
a jó öreg HTC 601 elment szervízbe, így most egy Huawei P7-en csapatom a WAZE-t.
hát sajnos a "menü" illetve a "jenetés" elég szaggatva jön be. illetve mivel a P7-en sajnos virtuális gombok vannak, így sajnos ez kb egy fél centis sávot elvesz a térképből.
de amúgy minden klassz!!!! ja, és már rég koronás vagyok, beeeeeja, még valami... a csepeli Kossuth Lajos utcát nagyon nehez találja meg a waze... (ha konkrét házszámok kellenek, akkor 117 és 140)
[ Szerkesztve ]
-
siofok
őstag
sziasztok!hogy tudnám lenémítani,ha üzenet érkezik a waze-be?
OnePlus nord 2t
-
simico
aktív tag
Köszi! Ezen a képernyőfotón pirossal bejelöltem az egykori kúthoz tartozó és azzal együtt megszüntetett be- és kihajtó utakat.
-
SZATA
senior tag
Valósak. Van sebességmérő, térfigyelő, és piros lámpa. Ha valami hibát tapasztalsz, jelents térképhibát, ha hiányzik valami, tudsz a jelentés menüben tudsz újat felvenni, ami jóváhagyás után éled fel.
Nincs olyan sok, (a térfigyelőn kívül) hogy ne lehessen karbantartani. -
SZATA
senior tag
A mézeskalács, hóember, hópehely idény jellegű jóságok, mindenki kaphat belőle. A cukorka személyre szóló, ha teljesítesz valamit.
simico: OK, teljesen leszedem.
weinmaker: trafiból van a fix kamera, ami a térképbe van rögzítve, mindig megjelenik, figyelmeztet, ha túlléped a sebességet. Ezen túl van a mobil sebességmérés, ezt a felhasználóknak kell jelenteniük, és korlátozott ideig él. Ha nem megy előtted arra wazer, aki jelenti, nem fogsz tudni róla.
-
weinmaker
őstag
A traffi infókat hogyan lehet előcsalogatni rajta? Vagy az automatikusan megjelenik ha van? Itt Szolnokon nem nagyon láttam semmi ilyet a térképen.
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
simico
aktív tag
-
Apooca
tag
Sziasztok ! Pontszámok mi alapján íródnak jóvá ? Tegnap mentem 100 km-t, és semmi nem változott....
+ a 4 nap vezetés egy héten is megvolt már, de továbbra sem íródott jóvá. Ha nem navigálok, csak bevan kapcsolva vezetés közben, hogy lássam az útinfókat, akkor is ad pontokat ?
Köszi, ApoocaIphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
weinmaker
őstag
Na közben megcsinálta, csak ki kellett lőnöm, meg újraindítani az alkalmazást.
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
weinmaker
őstag
Sziasztok! MIért nem kapok ellenőrző kódot sms-ben? Jól adtam meg a számom.
Ha el akaro küldeni, hogy küldje újra, vagy telefonos visszahívást kérek, akkor ajajjj kapcsolódási hiba, vagy mit ír ki[ Szerkesztve ]
-
simico
aktív tag
Néha nálam is egy kisebb (szokásos reggeli) dugót úgy kerül el, hogy beleállít egy sokkal nagyobb dugóba
Kb a legutóbbi verzió óta azt figyeltem meg, hogy jelentősen megnőtt a Waze által elfogyasztott adatmennyiség. Minden nap ugyanarra megyek, a térkép változatnal (nincsenek új vagy módosult utak, utcák). Korábban egy út nagyjából 200-300 KB adatforgalommal járt, oda-vissza napi rutin kijött bő fél megabájtból. Mostanában viszont ez felment több mint a duplájára, napi rutin már egy - másfél megabájt adatforgalommal jár. A kliensben a beállítások (pl. események sugara) változatlanok. El nem tudom képzelni, hogy miért eszik ennyit. A térképcsempéket nem kéne minden nap újra letöltenie, hiszen ugyanarra megyek minden nap és nincs is semmi változás (pláne nem naponta). Csak forgami infóból meg az egész ország beleférhetne másfél megába.
Másik érdekesség amit mostanában figyeltem meg, hogy a dugójelentések és az érintett útszakaszon a vörös szinezés csak egy bizonyos zoom állásban jelenik meg. Például körbe akarok nézni a környéken indulás előtt, pláne ha a megszokottól eltérő útvonalon vinne: sehol semmi dugójelentés vagy útszínezés. De ha elkezdek ki-be zoomolni, akkor egy bizonyos zoom állásban varázsütésre megjelennek a jelentések és vörössé válik az út, de ha csak egy picit is jobban belenagyítok akkor máris megint eltűnik minden. Illetve olyan is elfordult már, hogy amikor már 10 perce álltam egyhelyben a Thökölyn (mert egy kisebb dugót arra kerültetett ki, lásd legelső mondatom), akkor egyszercsak varázsütésre előttem-mögöttem km hosszan bevörösödött az egész és megjelent egy tucat dugójelentés (amik nagy részét azelőtt jelentették be, hogy engem odanavigált volna) - egészen addig semmit nem jelzett nekem a térképen azon az útszakaszon.
-
SZATA
senior tag
válasz ezmivolt #1830 üzenetére
A Tungsramot azért találja meg, mert a Google keresés dobja eredményként.
A panasz jogos, azért nem találja, mert nálunk nincs Tópart utca Pilisszentivánon. Végig Szabadság útként fut. Nem tudod pontosan hol van a váltás?Ezeket a hibákat javítottam, a Tungsram-ot felvettem. Azt viszont fontos tudnod, hogy csak Budapesten (és egy-két megyeszékhelyen) teljes a házszámozás. A többi helyen erősen hiányos.
-
ezmivolt
tag
Beírom a keresőbe: Pilisszentiván, Tópart u. 2.
Talál mindent, Pilisszentivánt is, meg Tópart utcákat is a II. kerülettől Tata, Biatorbágy, Veresegyházig mindenhol, csak épp azt nem amit beírtam. Az ilyen találati hibákat hogyan lehet orvosolni?
Ugyanakkor ha beírom a cég nevét (Tungsram), azonnal megtalálja. -
axioma
veterán
Igen, az Ezusthegy. Atadva, eleve 15-e volt a hatarido. Latom a korforgalom mar be is van rakva!
A Donat fele nem jarok, azt nem tudom, ha latszik a korforgalombol akkor jovo heten meglesem. Emlekeim szerint a korforgalomban kozvetlenul nincs lezaras, de a jelolesed alapjan eleve is hatrebb kezdodott. -
apaszka
veterán
Sziasztok!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
SZATA
senior tag
-
axioma
veterán
Bekason atadtak a hatso utat (most nem tudom a nevet) es a felso sarkaban a korforgalmat. Megszunt az egyiranyusitas is termeszetesen, kerult par elvalaszto jardasziget, de amugy azon kivul hogy nem rossz minosegu az ut, nincs valtozas, csak a korforgalom amennyire en lattam.
-
bzoly
aktív tag
Sziasztok,
Mostanában nagyon csalódott vagyok a Waze-val kapcsolatban.
Valahogy már nem jól számolja ki az érkezési időt és automatikusan sem kerüli ki a dugókat.
Például állok az M3-as bevezetőn a kilóméteres dugóban, amit már vagy 30-an jelentettek, de a waze azt mondja, hogy 8 perc alatt odaérek a III. kerületbe.
A másik, hogy simán bevisz a dugóba holott el tudná kerülni, mert volt olyan útszakasz ahol ismertem a kerülő utakat és mégsem arra vitt. Valamikor pedig nagyon ragaszkodik egy kerülő útvonalhoz, amikor a rövidebb útvonalon nincs is dugó.
Régebben mint ha ez jobban működött volna....Zoli
-
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Megyünk Bécsbe, ha beállítom a Waze-t az útvonalra, akkora az hogyan tölti le az út adatokat? Az egészet elsőre vagy folyamatosan? Mert a határnál értelemszerűen ki szeretném kapcsolni a mobilnetet. Akkor gondolom útinformációim (dugó, más wazerek, stb) nem lesznek, de az "utcákat" már letöltötte addigra?
-
törölt tag
Nem azt írtam, hogy tegnap használtam. Símán lehetett több, mint egy éve. Inkább csak játék volt, meg a forgalmi akadályok voltak lényegesek. Az útvonaltervezés nekem úgyis más egy kicsit. Díszletet szállítok színházaknak, úgyhogy nagy teherautóval közlekedek a belvárosban. Ezt semmilyen navinak sem lehet opcióként megadni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Anno állítgattam rajta mindent, úgyhogy áttúrtam a teljes menürendszerét, de nem volt rá megoldás. Miután ma megtudtam, hogy ez azóta változott, rá fogok találni a beállítására, bárhova dugták is el. Ja, és remélem, azóta lehetek megint "éhes" hangulatú, mert egyszercsak azt a hangulati állapotot is megszűntették. Pedig az igazán passzolt.
-
törölt tag
Sziasztok!
Régebben próbáltam a Waze -t, de volt egy számomra bosszantó tulajdonsága. Ha mondjuk a XI. -ből terveztettem vele a III. -ba, akkor navi közben símán beadott X., XX. kerületi figyelmeztetéseket. Ez még most is így van, vagy már csak a tervezett útvonalra eső infókat mutatja? Hálás vagyok, ha releváns infókat közöl, de nem akarok egész nap (a vezetés a munkám) a Waze -re figyelni, mert fölösleges figyelmeztetésekkel traktál.[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
OK, visszafordulast kivettem.
A Barczi Gezan nagyon nem hiszem hogy keresztul lehetne menni (mint utcan), a Zemplen fele eso (eszaki) vege nem is tudom hogy le van-e vezetve vagy normal jardaszegely. Szerintem van ott valami utakadaly... (az egyebkent megoldas, hogy a Zemplen Gyozoben van a celkereszt, kicsit tobb seta, de kevesbe maceras a hely is, meg a parkolas is. A mostani celkereszt az egy kisebb parkolo vege, ott vegulis megallhatnanak, de onnan ertelmesebb kimenni del fele a lakotelep elkerulore (Hollos Korvin az is)).
Na megneztem a google kameras felvetelt, a Barczi Geza nem jarhato. Deli vege: [link], ez me'g egy autonak kinyithato - gondolom a suli-ovi aruszallitasa miatt, ellenben az eszaki vege: [link], de az uttorkolatnal is van egy nem celforgalmas hanem altalaban mindket iranybol behajtani tilos [link], bar a jardaszegelyben nem volt igazam. -
SZATA
senior tag
Illetve nekem most ezt tervezte, ami jónak tűnik.
http://snag.gy/KgdH9.jpg -
SZATA
senior tag
Pomáz: Igen, lesz egy kis kerülő, de másképpen nem megoldható.
Békás: A visszafordítást ne engedélyezd, mert nem használja a routing algoritmus, viszont időnként megzavarhatja. Melyik szegmensen van az úticél belőve a Bárczihoz? (Oda húzhatnád a szerkesztőben a Bárczi hely célkeresztjét, és akkor mindenkit oda visz, aki ehhez tervez.) A megoldás az lehetne, ha ezeket is áttennénk célforgalmasra, mert egyébként (mivel a helyben megfordulást nem használja), nincs szabályosan tervezhető alternatíva.
Barátok: A WP klienst, főképp ezt a részét nem ismerem.
-
axioma
veterán
Tenyleg, a kihajtast nem is neztem, igen az is cask jobbra engedelyezett. En tudom a megfordulast, csak masnak fog akkor kerulovel tervezni, de vegulis mindegy.
Masik nyomorom is van, most ujra Bekasmegyer. A Pablo Neruda (amit egyiranyusitottak) ottani reszebe most mar be se visz, ami nem gond, viszont ha a Barczi sulihoz kerem a tervezest, akkor elvisz addig a pontig, ahol me'g nem egyiranyu; ellenben ha kertem egy melohely, de koztes pont Barczi tervezest, akkor netto elvitt a melohelyre, Bekas teljes kihagyasaval (Pomaz-Bkalasz). Elso tippem az volt (es ezt most lathatod is mert belenyultam), hogy annak a szakasznak a vegen tiltva volt a megfordulas, bar az egyiranyuba attol me'g bevihetett volna es ugy tovabb, de mivel tilos az atmeno forgalom, megertem hogy nem (bar az editorban nem lattam ennek nyomat). Bocs, most valamiert ctr-c-re a map editor kiirja, hogy link copied, de nekem ennek ellenere az elotte levo tartalom marad a vagolapon, nem tudom beszurni.
Hm, az editorban nem jo, de live map-en igen: errol van szo. Jovo heten meglatjuk, hogy igy mar hajlando-e arra tervezni... (tudom, a koztes pontra tervezes az eleve nem tokeletes).Baratok: en leginkabb azt nem ertem, miert nem lehet a waze-ben megadott nicknev alapjan baratokka lenni (barmelyikunk beirja a masiknak a usernevet, es voila). Ekkor nem kell semmi mas kapcsolatunk legyen. Raadasul a win-esben legalabbis a teljes wazer listabol kivalaszthatna, de azert baromi sokat kene lapoznia, mert pontszam szerinti sorban kapja az osszes usert.
-
SZATA
senior tag
Majdnem mindenre van megoldás, ilyen a barátok gomb is.
Javítottam a hibás kanyarodásokat (kihajtásnál is). Szegmens közepén nem fog megfordítani, azt neked kell tudni. Köszi a permalinkeket, így gyors volt és pontos!
Barátok:
2. Mivel a Windows Phone kliens fejlesztése több alverzióval ezelőtt leállt, nincs benne a kiterjesztett barátok funkció (és a mi benne van, az is fapados). Abban a kliensben nem lehet megadni a telefonszámot, tehát nem fogtok tudni összebarátkozni a Wazeben, erre maximum a facebookon keresztül van esély.d2delta: ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest