Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
jól látom, h a kedvencekbe csak 6-ot lehet megadni?

megadtam egy 7-iket és eltűnt egy régebbi... -
Kbali
nagyúr
2-3 hónapja használom, gyakorlatilag napi szinten, napi 150-160 km-t (igaz jórészt egy útvonalon).
Ma reggel csak előttem láttam 5-6 wazert ugyanazon az útvonalon, csakúgy, mint máskor.
Ahogy írtam, már bízom benne, hagyom, hogy vezessen (kivéve egy opciót, amit nem lehet állítani, arra tudatosan nem megyek). -
Watt25
veterán
Igen, bár már tényleg elég sok Wazer van Bp utcáin, annyi még mindig nincs, hogy tutira minden esetben minden dugót megfelelően érzékeljen. Szóval, 100%-osan még nem működhet, ehhez úgy tűnik még több Wazer kell. Egyelőre annak van értelme, hogy azt megfigyeljük, hogy többször ad-e jó útvonalat, mint rosszat? (Aki egyetlen útvonalteszt alapján mond véleményt egy navigációs szoftverről, az elég buta... Sajnos van ilyen.)
-
Kbali
nagyúr
Persze - minden nap be van kapcsolva munkába jövet/menet, meg jelentgetek is, ha van mit.
Amikor beálltam a sorba, akkor még csak - "alakul a torlódás előtted" jelzést kaptam, holott útzár, terelés, "teljesen beállt" verzió volt az igaz, sőt a fél9-es hírekben már az összes rádió bemondta az útzárat. Én azért maradtam a pályán, mert Waze kolléga nem jelzett túl nagy gondot - már bízom benne, mióta használom, de most kicsit meginogtam (megmondom őszintén, hogy magamtól lementem volna a pályáról). -
Kbali
nagyúr
Ma jó lett volna, ha leterel a pályáról, fél órát álltam (araszoltam) a dugóban az M3 bevezetőn.

-
vtechun
veterán
mostanában nem nagyon használtam a progit, de a napokban voltunk céges csapatépítőn autópálya parkolóban, ott gyorsan lőttem egy traffit
meg frissítettem a benzinárakat 
-
Sanyi.mTs
addikt
mekkora területen keres a progi benzinkutat?
-
Watt25
veterán
Egyébként képes teljesen offline módon is útvonalat tervezni, ha be vannak tárolva az útvonalhoz szükséges csempék. Csak egyszerűen semmi értelme totál offline módon használni a Waze-t, semmilyen kiemelkedő szolgáltatást nem tud úgy nyújtani a többi navihoz képest. (Sőt, azt mondanám, hogy egy nagyon gyenge navi program úgy.)
-
Watt25
veterán
válasz
jackbacsi87
üzenetére
Itt lehet hosszabb idejű eseményeket bejelenteni.
-
válasz
jackbacsi87
üzenetére
minden jelentés csak egy bizonyos ideig van jelen. Mivel nem tudni mikor műlik el, így mindegyiknek meg van a lejárati ideje. Ez a jelentés fajtájától, az arra járó wazerek mennyiségétől, a köszönömöktől, és még sok mindentől függ, hogy mikor tűnik el.
-
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Pár napja használom a waze-t,még bébi vagyok. Bejelöltem pár kátyút, meg útlezárást, de pár óra múlva már nem voltak a térképen. Miért tűntek el ilyen gyorsan? Persze, Németben ennyi idő alatt megcsinálják, de ez itt Magyar!

-
OgKush
senior tag
Ez csak wifivel meg 3gvel megy? Sima gps-el nem?

-
Kbali
nagyúr
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Azért írtam, mert ha nem a sávodban van a bibi, akkor fel sem hozza, hogy eltüntethesd.
Igaz nekem talán tegnap olyat sem hozott fel, ami a sávomban volt, ill. hozott olyat, ami ott volt, de annyival előbb, hogy nem is láttam, tényleg van-e ott valami, ezért se megköszönni, se nincs már ottozni nem tudtam, mert mire megláttam az akadályt már eltűnt a felirat. -
Sanyi.mTs
addikt
nincs, én is csak kerestem.
(#168) Kbali
lehet, de a szembe sávban sem láttam már a balesetet.mind1, akkor ez van.
köszi a segítséget mindkettőtöknek. -
Sanyi.mTs
addikt
- ma lőttem, kicsit nagy a forgalom -1596km/h-val lehet menni

- mi ez a lámpa és kamera jelzés?
- ha rendőrt jeleznek, akkor én jelezni tudom, h már nincs ott. bejelentett balesettel hogyan lehet ezt megcsinálni?
-
Sanyi.mTs
addikt
hogy tudok PC-n hibát javítani? (pl utcanév megadás, házszám)
vagy ezt csak "jelenteni" kell hibaként, és más majd kijavítja? -
Watt25
veterán
Nincsen sok lehetőség az útminőség megadására. Földút, vagy nem. Ha tele van kátyúkkal, ami miatt mondjuk 25km/h-nál gyorsabban nem lehet haladni, akkor az földútnak kell szerintem számítani. Más lehetőség nincs.
Egyébként pedig, ha be van kapcsolva a földút kerülése, akkor akkor is rátervez, ha nincsen más útvonal, tehát odatalál. -
axioma
veterán
Hat a budakalaszi hev-et szerintem tok forgalomfuggetlenul veszi figyelembe... foleg Pomaz felol balra kanyarodok eseten - rossz lampavaltasi beallitas miatt - ha ugy jon ossze, siman tobb mint 5 percet kell varni (lehet tobb volt, meg tudom nezni valahol a mai napom mozgasgorbejet? abbol tudnam).
Jo, nekem nemigen van alternativa, vagy kifogom vagy nem. De akik Pomazra jonnek ki, azoknak idoben lehet jobb Kalaszon at, amikor nem 12 percenkent jar a hev, de akkor is a kerulovel, Szentendre csucsken at tervez. -
Kbali
nagyúr
Sziasztok! Aki már régebben használja, egy kérdés: tud tervezni vasúti átjáróknál a vasúti menetrenddel a waze?
Ma bevitt a "málnásba", mert ugyan elvileg gyorsabb az adott útvonal, amit tervezett, de volt egy kis torlódás, amit jelzett, de nem vett figyelembe, ill. vasúti átjárónál álltam majdnem 10 percet, így összességében biztosan hosszabb volt a menetidőm, mint a másik útvonalon. Akkor sem ajánlott fel kitérőt, amikor már percek óta egy helyben álltam egy keresztutca előtt, tehát mehettem volna. -
axioma
veterán
Nem mindenaron akartam, de pl. az Almassy telepet egyaltalan nem ismerte, ott meg is kellett csinalni (igaz, csak azert nem csalinkaztunk vegig minden a'gon, csak annyi kellett hogy az altalunk hasznalt cimre bejusson majd kesobb is). A Komaromi meg vagy 5-10 haz, siman felteteleztem, hogy az sincs meg. Nem surun vagyunk Szfvaron... sajat hazunk tajan tobb korrekciot csinaltunk.
-
Watt25
veterán
Ha nincsen hálózati probléma, akkor a pontok számításánál nem számít, hogy tervezel-e útvonalat, vagy sem, mindenképpen megkapod az adott távolságért járó pontszámot.
Elvileg megfelelő zoom szinten látnod kell mindent a környékről, ami meg van rajzolva. Ha mégsem, akkor 3 oka lehet:
1. Hálózati hiba miatt a telefon nem tudta elég gyorsan eltölteni az adott terület csempéjét. Ezt úgy lehet kiszúrni, hogy láthatóan egy négyzet alakú terület hiányzik a térképről.
2. Ahogy említetted, távoli zoom szint esetén a kisebb utcák nem látszanak. De amelyik úton haladsz, azt mindenképpen látod.
3. A térképszerkesztőben valaki más a legutóbbi kliens térképfrissítés óta rajzolta be az adott utat. Ennek most már kicsi az esélye, mert 2-3 naponta frissül a térkép.Összességében azért Magyarországon már azt a szabályt mondhatjuk ki, hogy ne azt feltételezzük, hogy egy adott út hiányzik, hanem azt, hogy megvan az... Szóval, a mindenáron hengerlést már ne erőltessük... (Ennek az időszaknak szerencsére már vége. Amikor én kezdtem, akkor még úgy mentem végig az M6-oson(!), hogy végig toltam az úthengert...)
-
Sanyi.mTs
addikt
pár kérdés:
- a megjelölt kedvenceimet "felhőben" tárolja?
- pc-n tudom szerkeszteni a kedvenceimet? hol?
- én vagyok béna, vagy nem kezeli a GPS koordinátákat? -
Watt25
veterán
-
axioma
veterán
Most mar jo, siman tervez. Annyira nem kovetem a pontjaimat, hogy egyaltalan nem szamolta, vagy szamolta csak nem tervezett, de vegulis mind1.
Me'g egy kerdes: mitol fugg, hogy mit latok a kornyekbol? Multkor nem tudott tervezni utat egy cimre, magat a cimet nem ismerte (hm, lehet hogy az ekezettelen begepeles miatt... eddig minden navigacio ertett belole). Mentem oda, gondoltam uthengerezek. Erre itthon nezte a ferjem, hogy mar reg benne van... nekem meg nagy semmit mutatott utcak helyett. (A nagyitas ugyan nincs automatara allitva, es azt mar eszrevettem, hogy sajna mindig jo messzire all be, de altalaban belenagyitok es azt az egy nezetet hasznalom vegig -> ez jo lenne ha valaszthato lenne fixen elore.)
A nezetek kulonbozhetnek ebben is, vagy az tenyleg csak szin-sema? -
axioma
veterán
Nincs itt nagy elet, de hatha...
Ma reggel annyit irt a navigalas helyett, hogy ajjaj, nem lehet a cel iranyat megallapitani (vagy valami hasonlo okossag). Nem nethiany, nem elerhetetlen helyen van a pont, elso korben a kozponti (tervezo) rendszerre gyanakszom, kerdes, hogy mas is tapasztalta-e? Ugy 3/4 8 es 8 kozott, tobbszor is probalkoztam. -
Kbali
nagyúr
Egy kis tapasztalat: tegnap kezdtem használni, azt látom, hogy a státuszom nagyon lassan frissülhet a weboldalon (world verzió, My dashboard), még akkor is, ha éppen ott szerkesztem a térképet (bár a drives lapon látom a megtett 2 utamat) - ha update-elni próbálom az adataimat, elvileg menti, de nem jelenik meg később.
Az INTL szerver térképei sokkal ritkábban frissülnek a státusz lap alapján, mint az Észak-amerikai.
Androidos, tegnap letöltött appon belül nem tudom a Facebook kapcsolatot megcsinálni - van erre valami okosság?
Foursquare-t is használok, amit elvileg sikerült összekötni, de ha a becsekkolásra kattintok, nem történik semmi, ráadásul a FS-en belül rákeresve a waze-ra, nem is ismeri.Bajom van még szerkesztésnél a kanyarodási irányok jelölésével, van, amikor megjelennek a nyilak, van, amikor nem - hogy lehet előhozni?
-
axioma
veterán
Wifi kapcsolattal tovabbi tapasztalat: elinditott waze eseten beragad az inditaskori (egyetlen kivalasztott) wifi kapcsolat, barmit csinalsz. Ellenben ha kilepsz az alkalmazasbol is es ujrainditod, akkor hajlando hasznalni (de csak azt, ami akkor aktiv). Cseppet maceras... legalabb ha elveszti az addigi wifi kapcsolatat ranezhetne, hogy vajon a telonak van-e masik aktiv (plusz nem ismerem az android app-ok lelkivilagat, de nem lennek meglepve, ha ezzel a ragaszkodassal tulkeppen fogna egy mar nem letezo eroforrast a carbage collection elol).
Egy fontosabb kerdes: megyek az uton, torlodast jeleztek, en mar elszaguldok. Lehet ezt torolni? Vagy eleg hogy latja hogy en atmentem? Remelem a haladasi sebessegek automatikusan frissulnek azert (bar pl. nalunk ha mindket iranyu hev megjon raadasul szar ritmusban, akkor tobb mint 5 percre befagy az egyik irany a lampanal).
-
axioma
veterán
Ferjemnek nincs egyelore mobilnetje. Itthon es melohelyen tud wifin, az OK, de gondoltam megosztom az enyemet es kap az autoban is. Az volt a tapasztalat, hogy mig mas app-ok vidaman hasznaltak a netet rajtam keresztul, a waze nem tudott a szerverhez kapcsolodni. [Mondjuk en is bekapcsolva hagytam a waze-t, de nem kene szamitania.] Lehetseges lenne, hogy menet kozben wifin nem is probal forgalmazni?
Masik: bug-ot hova kene jelenteni? Nem igazan hiba, csak kezelhetosegi baki: jol mukodik a cimbemondas, nem kell gepelgetni, de ha fel is ismeri jol, csak ugy tudom elfogadtatni (nincs kulon gomb, csak a mikrofon jele, a kereses utan), hogy belebokok a szerkesztomezobe, itt rogton sikit, hogy vagy valld magad utasnak vagy nem gepelhetsz menet kozben allj felre, es a virt. bill. segitsegevel lehet csak OK-zni. Gondolom nem lenne nagy fejlesztes ezt javitani, egy ok gombot melle, vagy kereses utan felugro talalt/ujra ablakot rakni. -
axioma
veterán
Koszi, ezt kerestem! (Azt hittem, valahol mashol kene editalnom, nem a navi inditasnal - es ott cska hosszu nyomkodassal meg menu gombbal probalkoztam.)
Amugy a cukorkak ossze-vissza jelennek meg? Multkori most nincs itt ahol volt egy utcanyira, egy masik ahol meg jartam mar tobbszor, most ott egy ujra elojott. Na nem mintha erre mennek ki, csak a lanyaim voltak besozva, hogy menjunk mar tovabb hogy nyammoghassunk
[Tudom, szedjem le a terkeprol oket, ha veluk megyek.] -
axioma
veterán
Meglevo kedvencet hogy kell torolni? (Beraktam eloszor cim szerint, majd a cikkhez kapcsolodo forumsegitseg alapjan beraktam terkepen kijelolessel is mert joval odebb volt, erre most ketszer van bent, ugyanazon a ne'ven...) Plusz: egyszer elszallt az osszes beallitasom, sd kartya elerhetetlenseget mondott, amikor minden mas progi elerte. Lehet, hogy a beallitasok betoltesebe is belekavar ez a ketertelmu allapot? Bar most csak egy duplam van, es az eppen a Munkahely ami felteszem a default miatt maskent kezelodik, de a lenyeg hogy most siman hajlando elindulni ezzel is.
-
bzoly
aktív tag
http://www.waze.hu/client/android/WazeAndroid3.5.1.905.apk
Ezzel a béta verzióval javult a 4.0.4-es android verzióban jelentkező képernyőkikapcsolódás.
-
Sanyi.mTs
addikt
kipróbáltam GPS koordinátákkal. csak nekem nem megy ez vagy másnak se?
-
vtechun
veterán
hol lehet megnézni neten, hog mikor mennyit mentem? korábban nyáron még volt ilyesmi a waze.com-on , de most mintha nem lenne. legalábbis nem találom
-
lalakov
senior tag
Kikerestem neked a Waze fórumon lévő erről szóló topikot.
Phone goes to sleep
Sajnos ez tényleg a 4.0.4-et érintő probléma és van pár ember akit érint. Választ a topikban nem kaptak. Írtam pm-et annak, aki még a nyáron nyitotta a topikot, hátha ő tud mondani valami újat.
-
bzoly
aktív tag
Hol lehet ezt a hibát lehet jelezni?
A fórumon kívül nem találtam mást, de oda is hiába lépek be nem tudok beírni...Ez egy vicc. Belépek, de nem tudok hozzászólni semmihez. A POSTREPLY gombra bökök, akkor ott újra be kellene lépnem, de ott nem fogadja el a jelszavamat, pedig 1000% jó a jelszó, meg a főoldalon bejelentkeztem már...
Mintha a fórum nem működne... -
bzoly
aktív tag
Sziasztok,
Nekem nagyon tetszik a program. Van viszont egy elég nagy problémám, nem tudja lekezelni a képernyőzárat, hiába állítom be, kikapcsol...
2 percenként vissza kell kapcsolni, szóval elég bosszantó.
Tud erre valaki valamilyen megoldást? Egyébként ICS 4.0.4. van a telón, lehet, hogy ez a baj?Köszi, Zoli
-
e=mc²
őstag
Nem ez a legfobb erv. Ez csak egy ujabb kis negativ impulzus, ami ert engem.
Ha egy varost ismerek, mert evekig laktam ott, vagy szulovarosom, ahova ritkan, de hazamegyek, had szerkesszem mar...
De csak legyen egy hibajelzes, pl (turn not allowed) ami navigacio kozben jon csak elo (mar hogyha jelenti valaki), miert nem oldhatok meg, ha ugyis "ismerem" a teruletet, csak azert mert 3 honapja nem jartam arra?!
Mindegy, erre nem is igazan varok valaszt, mert a Waze igy mukodik. El kell fogadni.
Csak a fejlesztoknek meg fel kell merniuk azt, hogy is lehetne minel tobb embernek jobb a program. -
Watt25
veterán
-
e=mc²
őstag
Igy viszont ezzel igazabol azt erik el, hogy ezek utan minek kapcsoljam be a waze-t?
Regebben mindig elinditottam, ha tudtam, hogy uj helyre megyek, volt, hogy pusztan csak azert, hogy legyen editalhato a terulet.
Mostmar siman a zsebemben hagyom a telot, mert minek?
A "szokasos" utvonalaimat ismerem, navi nem kell. Forgalmat ismerem, hogy mikor mekkora. Ha van baleset, teszek 10km+ -t keruloval, de az a 10-es lehet, hogy az alternativ utvonalon is elojon...
Azert, meg hogy nezzem nehanapjan, van valaki a kozelemben (Kozep- es Eszak-Dunantul) nem igazan erdekel.
A kezdeti fellangolas nagyot csappant... (foleg ugy, hogy meg mindig vannak jocskan hibai)
Megint csak azt mondom, hogy penz kellene hozza es tenyleges innovacio, mert ez igy keves.
-
e=mc²
őstag
A bejart terulet bizonyos ido utan "elfelejtodik".
Tehat nem eleg egyszer elmenni valahova. Ezt most tapasztaltam meg, mikor epp csinaltam volna kisebb javitasokat, nem tudtam, mert nem "editable area".
-
Watt25
veterán
A XXI. században azt hiszem változtatnod kéne az elveiden...
A Waze egyébként olyan típusú előre letöltést nem tud, mint a GMaps navigáció. Azokat a csempéket tölti csak le, amelyek éppen meg is jelennek a képernyőn. Tehát, ha a legrészletesebb zoom szinten végigpásztázod az útvonalat, akkor meglesz az egész útvonal, egyébként nem. (Ez viszont elvileg "örökre" benne marad a telefon memóriájában (Android esetén az SD kártyán), csak egyszer kell egy útvonalat így bejárnod.)
Saját magad akkor szerkesztheted majd a térképet, ha bekapcsolt Waze használat mellett elhaladsz azon a területen és a térképszerkesztőben meg is jelenik a bejárt útvonalad. (Ezzel sajnos szokott időbeni késés lenni, akár több nap is, de ha minden rendben megy, néhány órán belül meg is kell jelennie.)
Illetve még gond lehet a fránya elveiddel. Nem tudom, hogy ha offline használod, később feltölti-e mindig a bejárt útvonalat Wifi-n keresztül. (Elvileg asszem van ilyen funkciója, de nem foglalkoztam ilyesmivel.) -
Sziasztok nekem is tetszik (a) waze !!
De ...
Elvből nem használok mobilnetet. Ha wifi mellett töltöm be az útvonalat előre , akkor vajon milyen szélességben tölti le a hozzávalókat (letölti előre egyáltalán ?)?
Ma reggel kipróbáltam. Szerintem Miskolcon tilos a Vörösmartyról a Corvinra balra befordulni.
Sajnos nem tudom editálni. -
kotipas
csendes tag
Sziasztok!
Néhány napja én is használom a programot és nagyon tetszik.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy meglévő jelentést (rendőr, torlódás, útakadály) hogy lehet inaktiváltatni ?
Arra gondolok, hogy valaki mondjuk jelentett egy lerobbant járművet vagy egy rendőrt. De azóta ez már ott nem probléma, megszűnt a jelenség. Van annak a jelzésére lehetőség, hogy ez már nem létezik ? -
vtechun
veterán
hmm, beleptem a waze online felületébe, aztán úgy mutatja, mintha sose mentem volna egy kilometert sem, masnak is van ilyesmi? usernevem ugyanez..
0 points. Rank, last updated: 2.24.2012, 22:15
erdekes, remelem meggyogyul
Your recent routes
Last update: 6.15.2012 -
vtechun
veterán
Mintha ma frissult volna a terkep, teljesen oszevissza ment, ki is irta menet kozben, hogy terkep frissules miatt ujratervezes.
Ill. Hazafele mar nem akart leteriteni a szines utcara
-
lacam
aktív tag
Nagyon amatőr volt a kérdés ezekszerint....
Mert nekem a Veszély - Az úton != útépítéssel...a hülye fejemben!
Nem is tudtam hogy azon az opción belül lehet tovább is menni. Azt gondoltam - rosszul- hogy egy "útépítés" jelzése olyan Külső panel kell hogy legyen, mint például a rendőr vagy kamera...arra gondoltam, hogy talán lehet lapozni vagy tudomisén... 
Huh de nagyon kezdő vagyok!

-
lacam
aktív tag
Most újra ránéztem a térképre..még mindíg ott van....
..aztán látom, hogy ez a Fix telepített kamerára vonatkozik... Ezt -őszintén szólva- elcsesztem?!
Én különbséget tettem rendőr és sebességmérő kamerát használó rendőr között...ezért nem a rendőr opciót használtam, hanem a sebességmérő kamerát. A seregélyes -szőlőhegyre jelölt "Sebességmérő kamera" ezekszerint fals...ők "csak" sebesség mérő rendőrök voltak.
Bocsánat ezért!

Hogyan tudom törölni az oda "jelentett" kamerát?
Az útfelújításos opció viszont nálam valóban hiányzik. Seregélyes belterületén már lassan 1.5 éve dolgoznak...lámpa/torlódás /stb... hasznos lenne.
-
lacam
aktív tag
Útfelbontás/útjavítás opciót nem találtam...azt merre keressek?
Mert a 62-n folyamatosan van itt-ott utfelújítás.
Másik..tegnap beküldtem egy "sebességmérő kamerát" (rendőrök szürke Astrából mértek) ...de a jelentések között nem találtam saját magam..
Van valami átfutási ideje ennek? Vagy a saját jelentésemet nem láthatom? (lehet hogy még nem vagyok eléggé tisztában a program működésével...vagy lehet hogy az "újonc" státuszom a gátja a jelentéseimnek?
-
-
vtechun
veterán
van ez a hengerelés téma, blackberryben út frissítése néven van. ez pontosan hogyan működik? mert írta nekem, hogy a békesség jegyében, ha elhagyom azt ismeretlen szakaszt, akkor kapcsoljam ki, viszont kikapcsolási opciót nem láttam

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware 17r4 olvass
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mint egy csillagkép... 
Még párszor próbáltam, de lemondtam róla.