Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZATA
senior tag
válasz
pixelmester.
üzenetére
A fb-on is kint van de ide is beírom.
január 17. 17 órától az M3 Szilas pihenőben lévő KFC-ben.
-
Tyer
őstag
A francbe, hogy dolgozom pénteken, igy csak este tudok menni edzeni, uh megint ki kell hagynom a talit...
De majd legközelebb
-
BéHGT
senior tag
válasz
pixelmester.
üzenetére
Jut eszembe, azt írja ki, hogy utoljára belépve 14 napja.... Ez miért? Minden egyes alkalommal be kellene lépnem? Elég gagyi.
-
válasz
dattis_
üzenetére
Jol sejtes.

Sarga van meg piros, es az atlagsebesseg alatt x szazalekkal sarga, y szazalek alatt pedig piros.
X nem nagyobb mint 50 de kissebb mint 30 es y nagyobb mint otven. Vagy valami ilyesmi
De minden szin automatikusan (is) generalodik, csak lassabban mint ha jelentened is.
Egyebkent nem ilyen egyszerű, hogy akarmennyi az atlagsebesseg. Pl van egy olyan resze az algoritmusnak, ha tobbszor elindusz,bmajd kis sebessegre gyorsssitasz es ismet megallsz, az is eleg egyetelmu jele annak hogy dugo van
-
dattis_
csendes tag
Én tudjátok mit nem tudok? Mikor lesz sárga az út a kliensbe.
Van:
- színtelen, akkor minden okés, nincs dugó, lehet haladni.
- piros: dugó, nagy dugó, kis dugó, lassú haladás
- talán már narancssárgát is láttam már
- és sárga: mi az a sárga? honnan jön a sárga? ki csinálja? automatikus, vagy ehhez is kell jelentés? Nekem az a feltételezésem, hogy a sárga szín az nem dugót, hanem egyenletes, de szokásoshoz képest lassabb átlagsebességet jelent.
Szerintetek? -
BéHGT
senior tag
Ha nem navigálok, csak nézem a térképet menet közben, azt is számolja a megtett km-ek között?
-
dattis_
csendes tag
-
dattis_
csendes tag
-
dattis_
csendes tag
Na jó, akkor ha már nem tudok jelenteni, akkor légyszi ezeket valaki kösse be.
Egyszer
Bekötötték végre az M0-sra nyugat felé ezt a szakaszt. Tehát itt kell egy jobbrát engedélyezni, jelenleg tiltott. Ha az M51-en baleset van, lehet végre tovább jönni
Kétszer. Itt pedig egy balrát kell engedélyezni, illetve utána van egy lezárva szakasz is. Most már nincs lezárva.
Mindkét variációt személyesen teszteltem

köszi
DAttis -
válasz
pixelmester.
üzenetére
A repülő
LOL

-
dattis_
csendes tag
válasz
pixelmester.
üzenetére
Nincs a linkben kijelölt út, ezért kérdezem. Városház utca van középen. Arra gondolsz?
Ha erre gondolsz, akkor én sem látom a jobbra kanyarodást akadályoztatva. Több szem többet lát, gondoltam megnézem én is, én mint gyakran Pesten vezető

üdv:
DAttis -
SZATA
senior tag
válasz
pixelmester.
üzenetére
Csinálnám, de keleten nincs jogom.
-
válasz
pixelmester.
üzenetére
bár sokat segített volna, ha szegmenst is kijelölve küldöd a permalinket, de szerintem megcsináltam

(#1070) pixelmester. Ez is kész

-
pixelmester.
aktív tag
Ezt a benzinkutat átírja valaki MOL-ra?
Jeleztem már szikrának, de nem csinálta még meg... -
Tyer
őstag
Hali!
Még mindig nincs megoldva, hogy ha FB-kal regeltem, akkor megváltoztassam a nevem?
Utálom, hogy World vagyok... -
dattis_
csendes tag
válasz
pixelmester.
üzenetére
melyik útról merre, kis vagy nagy ívben? megnézem, hátha tudok én is érdemben hozzászólni
. -
SZATA
senior tag
válasz
pixelmester.
üzenetére
Javítsd persze!
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
pixelmester.
üzenetére
Javíthatom, vagy van valakinek ellenvetése?
-
pixelmester.
aktív tag
Itt biztos, hogy nem lehet jobbra kanyarodni az Üllőire??? gyanus...

-
pixelmester.
aktív tag
válasz
pixelmester.
üzenetére
Vagy lehetne benne egy suzukis papa, aki magán kúton tankol, számla nélkül...
aztán amikor 70-nel megy a pályán, a Waze azt hiszi, hogy dugó van...

vicceltem...
és nem akartam senkit sem megsérteni.
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
pixelmester.
üzenetére
Vagy akár az eredeti kis rövid animációt is (ami nem a szerkesztésről szól, hanem magáról a waze-ről) le lehetne szinkronizálni magyarra, és akkor nyomatni azt is. Bár én a "reklámfilmben" több fantáziát látok, az eredetibb, és talán figyelemfelkeltőbb is.
Nyomatni a facebook-on, meg minden. vagy akár a mobilaréna, vagy az index, vagy valamelyik hírportál is tuti felfigyelne rá, és megosztaná.
Csak alaposan meg kéne tervezni, kell egy jó forgatókönyv, és egy nagyon precíz narráció! A többi már gyerekjáték... -
SZATA
senior tag
válasz
pixelmester.
üzenetére
Köszi, majd megdumáljuk. Addig is feldobtam a témát a kemény magnak.
-
pixelmester.
aktív tag
Szata!
Csináljunk a Waze-ről egy népszerűsítő videót, magyar narrációval!
A kivitelezést vállalom, profi minőségben.
Nem ilyen animcióra gondolok, hanem rendes filmre. Mondjuk egy csinos csaj letölti az appstore-ból a waze-t, összekapcsolja facebook-kal, beül a rózsaszín bogárhátúba, megy a körúton, és nyomja a jelentéseket. És közben menne a narráció, illetve egykét screenshot-ot is be lehet rakni a fontosabb funkciókról...
ötletek? (amúgy a következő wazer találkozón ezt is megbeszélehtnénk.) -
pixelmester.
aktív tag
Pedig azt hinné az ember, hogy pont magyarországon ez tök fontos, mert mindenki egy kétforintos állat...
Utálom azokat, akik felfedezik, hogy az 1.1-es suzuki 78,5km/h-nál fogyaszt a legjobban, ezért lakott területen belül és kívül is ennyivel mennek.

Mondjuk lehet, hogy pont a felsőtízezer használja csak a waze-t, akit nem érdekel az ár.
Én pl csak Shell-nél vagy OMV-nél vagyok hajlandó tankolni, a drágábbik fajta dízelt (V-power, MaxxMotion), és ha úgy kényelmesebb, akkor pályán tankolok. Szóval engem ez a funkció pont nem hat meg (főleg, hogy az általam preferált üzemanyagtípus nincs is benne a waze-ben), de azért frissítgetem, hadd jöjjenek a pontok, meg másnak hadd legyen jó.

Bár emlékszem, egyszer kislányokorombn, valahol a nagy alföld közepén betévedtünk egy magán kútra. Mondta az öreg, hogy ha nem kell számla, akkor guruljunk hátra. majd hozott egy kanát, és azt mondta, hogy ez RÁNÉZÉSRE 10liter... aztán még ottmaradtunk vagy fél óráig "mulatni".

-
SZATA
senior tag
válasz
pixelmester.
üzenetére
Igen, nekem is csalódás ez, azt hittem jobban fog pörögni a benzináras funkció. Nekem volt olyan, hogy a 8-as úton 3 hónap múltával a saját áramat frissítettem.
-
pixelmester.
aktív tag
Amúgy sajnos tapasztalom, amit a mekiben beszéltünk, hogy sokan csak megerősítik a benzinkutas árakat, hogy kapjanak pontot... aztán olyan 24 órán belül frissített árak vannak, hogy 1forint, 25krajcár....

Illetve olyan benzinkutat is láttam, ahol én voltam az első, aki megadott árakat.
egy ilyen napi 500-600km-es vezetés során azért jópár benzinkút akad...
Csak attól félek, hogy ha egy hónap múlva megint arra járok, még mindig az én nevem lesz ott, mert mint írtam, az ország keleti felében egy árva wazer-rel sem találkoztam 
-
pixelmester.
aktív tag
jaj, ne basztassatok már...

Elolvastam már többször is! igyekszem odafigyelni a dolgokra. Csak amikor éjjel leülök a gép elé 18 óra vezetés után, lehet már nem 100%-os a szürkeállomány...
De sokkal jobban megmaradnak bennem azok a dolgok, amit direkt nekem mondanak.
Amúgy köszönöm neked a sok segítséget, ne aggódj, nem volt hiába, nem fogom elfelejteni őket!

Amúgy az élet bármely területén sokkal jobban szeretekkérdezni, mint google-ben keresgélni. Az így kapott információ számomra sokkal értékesebb, és jobban meg is marad. Ez személyiség függő. Vagy csak lustaság???

-
SZATA
senior tag
válasz
pixelmester.
üzenetére
Dehogy gyanakodok.

Azért este lefekvés előtt olvasd el még egyszer a Wikit.
A név kérdés is le van benne írva. -
SZATA
senior tag
válasz
pixelmester.
üzenetére
Mint látod, amíg nincs elnevezve, vagy kipipálva, addig pirossal színezi a szerkesztő, tehát tennivaló van vele. Be kell pipálni és kész. Ez az ajánlás / elvárás / szokás stb..
(#1050) pixelmester.: Kész!
(#1051) GeGexx: Van aki ezt mondja, de ezzel vitatkoznék.
(#1052) pixelmester.: Régebben ez működött, manapság szerintem kevésbe.
-
GeGexx
aktív tag
válasz
pixelmester.
üzenetére
Nem kerül fel az élőtérképre.
-
pixelmester.
aktív tag
Ez most komoly, hogy ha nem adok meg várost (pl egy főút emnti kis pihenőben), akkor nem az az alapértelmezett, hogy nem tartozik egyik városhoz se??? ez elég gáz programozás ügyileg... igazán bepipálhatná magától a "nincs"-eket, ha nem adok meg semmit, mivel okkal nem adtam meg...
Nyilván lakott területen megadtam a város és utcanevet.

Amúgy Csornán én neveztem el az "Ifjúsági lakóteéep utcát", mert név nélkül volt...

-
GeGexx
aktív tag
Engem Gödöllőről a Blahára mindig M31-M0-M3 bevezetőszakasz útvonalon akar vinni. Abszolút nem értem. (fizetős utak ki vannak kapcsolva) Már jópárszor végigmentem a hármas főúton úgy hogy be volt kapcsolva és még mindig nem tanulta meg, pedig elvileg tanulja a preferált utakat nem? Meg amúgy se nem gyorsabb se nem gazdaságosabb...

-
SZATA
senior tag
válasz
dattis_
üzenetére
Nálam is ez van.

(#1039) pixelmester.: Nem az a gond, hogy nincsenek csatlakoztatva az utak. Az a baj, hogy nincsenek elnevezve (vagy bepipálva, hogy nincs név). Ez egy fontos lépés!
(#1043) pixelmester.: Érdekes. Itt a topik, írj a fejlesztőnek.
-
pixelmester.
aktív tag
Nekem is volt most egy érdekes tervezésem...
a XIV-XV-XVI találkozási pontjától akartam menni Tatabányára, csütörtök reggel 7kor. A waze az M0-áson akart menni, én viszont kevesebb mint fél óra alatt végig tudtam menni a városon (erzsébet-híd), egyáltalán nem volt bedugulva...
szerintem, ez a statisztikán alapuló útvonaltervezés nem az igazi... -
axioma
veterán
Az eleje kihagyhato, ahogy irtam a hsz-t ugy modositgattam folyamatosan a tippemet az okra...
Nekem egy dolog tunt most fel, ujra leterveztettem siman, meg Tbalinti megalloval egyutt. Elobbire adja a hosszabb lassabb korbe M0 megoldast ami 128km, utobbira meg 40km-nel koztes pont, szumma 90 km. Namarmost ennek semmi koze nem lesz hozza, de errol jutott eszembe, nem arrol lehet szo, hogy az M0-M7 kevesebb darabbol all, es valamiert elrontja a sok darabbol osszeadottat az optimalizalasnal? Mert a foutak preferalasa pont azt jelenti, hogy kevesbe' darabos lesz. Mig a XIX-be te siman lehet, hogy kevesebb "atszallassal" mesz a benti foutakon, mintha letersz, keresztbe atmesz kis utakon, mire az M0-nal vagy (mivel a pontos utvonaladat nem tudom es a kornyeket se nagyon ismerem, csak azt neztem meg, hogy elkepzelheto ilyen indok). Szoval en ezt nem terkep- hanem programozasi hibanak gondolom.
Persze a vegeredmeny valahol akkor is fals, mert ha egyszer nekem a jo adatokat el tudja kuldeni (mar amikor olyat is kuldott, most nem is tervez a varoson at), akkor az nala is keletkezik, de ettol me'g lehet, hogy a melysegi kereses az eredetinel sokkal darabosabb (bar persze egy jo kerdes, mi a darab, mondjuk a Szentendretol a Margit-hidig szerintem egy, de lehet sokkal tobbnek venni) reszekig mar nem is megy el. Az optimalizalas miatt nem tartom elkepzelhetetlennek, hogy mondjuk a legelso megtalalt lehetosegtol fugg, hogy mennyire reszleteznek.
Na es akkor a priorizalas hatasat figyelembe veve, marmint hogy attol lett, mar csak annyi kell ehhez, hogy az elso megtalalt ugy szoljon, hogy a legmagasabb prioritasu utak hasznalataval. Tehat teged akkor nem a kevesebb darabka, hanem azert nem vitt a 0-ra, mert a keresesi tartomanyba a belvaros fele me'g mindig nem olyan sok is beleesett.
En mindenkepp valami ilyesmire gondolnek ezek utan, hogy egyszeruen az algo nem vizsgal eleg sokaig, mondvan eselytelen hogy jobbat talaljon. Az egy keresesben kiadott jobb megoldasra ez nem indok, csak arra, hogy miert van hogy nekem ragaszkodik az M0-hoz, neked meg nem akarja.
(+1 erdekes lehet me'g, hogy a minel inkabb iranyban halados utat azt viszont berakja, pedig sztem az is durvan darabos - de velhetoen prioban nagyobb).
A legrovidebbnel ott viszont ez valamiert nem merul fel.Bocs a litaniaert...
-
pixelmester.
aktív tag
Miért van az, hogy a kliensben nem tudok válaszolni üzenetre? (ráadásul olyan embernek, aki FB-n ismerős.)
-
dattis_
csendes tag
sziasztok,
miért nem tudok hibát jelenteni? Livemapba bemegyek, rábökök. Bekéri a hibát. Rámegyek, hogy tovább, erre nem történik semmi.hmm. Ti tapasztaltok ilyet jelenleg?
üdv:
DAttis -
Érdekes volt ma, mert Budakeszin voltam, és hazafelé (XIX ker) az M0-on akartam menni, és a világért sem akart arra tervezni. Pedig csak 3 perccel volt hosszabb mint a javasolt útvonal.
-
SZATA
senior tag
válasz
pixelmester.
üzenetére
Mit műveltél, gyanús vagy Te nekem!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bezzeg amit Szikra mond, azt meg nem csinálod meg.
Nem ártana egy kicsit olvasgatni. wiki.waze.hu -
Kbali
nagyúr
válasz
pixelmester.
üzenetére
M3 vonalon járok, gyakorlatilag Gödöllő után nincs wazer a pályán...
-
SZATA
senior tag
válasz
pixelmester.
üzenetére
Nekem Bp-n megy. A város mezőt nem tölti ki magától mikor megvan a GPS fix?
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
pixelmester.
üzenetére
-
pixelmester.
aktív tag
hát, nekem ez akkor sem akar működni

net van, gps van, mi kell még???

-
pixelmester.
aktív tag
És azt is tapasztaltam, hogy a térkép is hiányos erre-arra. Nyilvána főutak rajta vannak, de pl pihenők nem mindig, vagy pl kisebb városok kisebb utcái is hiányoznak, stb... Járom az országot, próbálgatom ezeket a hiányosságokat ppótolni, csak elég nehéz, mert rengeteg utat nem szerkeszthetek, így pl főút menti pihenőket nem tudok a főúttal csatlakoztatni
és mindig be kell linkelnem a fórumba

-
_ATi_1
senior tag
válasz
pixelmester.
üzenetére
Szolnokon sem kell nagy tömegre számítani. Én Kecskemét, Szolnok, Abádszalók között járok sűrűbben, de sajnos nagyon ritkán látok wazert.
-
pixelmester.
aktív tag
kedden az ország keleti felében jártam: sárospatak, záhony, vásárosnamény, nyíregyháza, hajdúböszörmény, debrecen.
Sajnos ebben a térségben nem sok wazer-rel találkoztam, az üzemanyagárak sem voltak nagyon naprakészek...csütörtökön pedig nyugatra mentem: tatabánya, győr, mosonmagyaróvár, csorna, kapuvár, fertőszentmiklós, sopron. azért az autópályán láttam pár wazer-t, pár jelentésemet meg is köszönték
egy fokkal jobb a helyzet, mint keleten, de sajnos még itt sincs sok felhasználó.Szóval a waze még mindig nagyon budapestre és környékére koncentrálódik... De reménykedem, hogy tágulni fog az aura!
Ti, hogy látjátok?ja, és pénteken megyek szolnokra.

-
Tyer
őstag
válasz
pixelmester.
üzenetére
KFC!!!
-
SZATA
senior tag
válasz
pixelmester.
üzenetére
Még nem tettem fel az eseményt és a helyszín is képlékeny még.
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
pixelmester.
üzenetére
bár igazából a budapesti utak megcsinálása lenne az igazi megoldás.
Gondolom nyugaton nem lenne szükség ilyen "útminőség" funkcióra egy naviban... -
pixelmester.
aktív tag
válasz
dattis_
üzenetére
"az út annyira rossz minőségű, hogy egy tank is csak 20-al tudna rajta menni"

Amióta vezetek, arórl álmodom, hogy egyszer lesz majd valamelyik naviban olyan funkció, ami az utak minőségét is figyelembe veszi... mert oké, hogy országútnak számít papíron, és elvileg 90-nel lehet rajta menni... de ha 50-nél gyorsabban megyek, meghal a futómű...
de akár városon belül is tök jó lenne, ha mondjuk pl. az élessarkot elkerülve tervezne...

Én annyira utálom a mogyoródi utat és a fogarasi utat (ezek vinnének be engem a városba), hogy inkább kerülök az M3-as bevezetőn, vagy a Thökölyn.

-
SZATA
senior tag
válasz
dattis_
üzenetére
Kell a priorizálás csak a mértéke nem mindegy. Most a várossal példálózok, de az országút is hasonló.
Senki sem szeretné, ha egy perc előnyért a kertek alatt apró mellékutcákon vinné, háromszor annyi manőverrel. Az átlagsebesség sem jó támpont. Van egy főút, amin a lámpák és a nagyobb forgalom csökkenti az átlagsebességet. Mellette van egy egyenrangú kereszteződésekkel és fekvőrendőrökkel tűzdelt kerülőút. Ha minden alkalommal ok nélkül a kerülőútra irányítana mindenkit, annak szerintem senki sem örülne. -
dattis_
csendes tag
Sziasztok, nekem egy teljesen hülye kérdésem lenne, amire bizonyára megvan a magyarázat, de nem tudom mi. Olvastam pár hozzászólással visszább, hogy adott útszakaszok priorizálva vannak. Pl. a fő utak előnyt élveznek a mellékutakkal szemben. Pl. X helyre el lehet menni a 32-es úton, meg a 32XX akármelyik úton. A 32-es út km-ben hosszabb, mint a 32XX út, időben meg mondjuk 2-3 perccel hosszabb mint a 32XX úton, és az alapértelmezett út a 32-es út lesz.
Vagy az M0-s is nagyobb prioritást élvez, mint bármi más ha jól olvastam. Nekem az lenne a kérdésem, hogy mi ennek a priorizálásnak az oka? Én teljesen fölöslegesnek tartom. Vigyen arra, amerre a leggyorsabb. Én arra alapozom ezt, hogy minden útszegmensnek van egy letárolt átlagsebessége, amivel lehet kalkulálni. Vagy ha éppen dugót jelentettek róla, akkor egy dugóval kalkulált átlagsebessége. Aztán waze dönt(ené) ezen infók birtokában, hogy melyik útvonal a gyorsabb. Én abban látnék nagyobb fantáziát, hogy csak ezek lennének a döntő paraméterek a lehetséges útvonalaknak. Hiszen, ha van egy szegmens (út), ami annyira rossz minőségű, hogy egy tank is csak 20-al tudna rajta menni (pl. az említett 32XX-es út), nem még egy személyautó, akkor annak a szegmens átlagsebessége az úgy is a béka feneke alatt van, vagyis úgy sem fog szerepet játszani a lehetséges útvonalak választásánál. Ha meg tegyük fel, felújítanak egy ilyen rossz minőségű útszakaszt, akkor annak a szegmensnek is előbb utóbb megfog nőni az átlagsebessége annyira, hogy néhány napon belül úgy is számításba fogja venni a waze a megnövekedett átlagsebesség miatt. Rossz a gondolatmenetem? Vélemény?
Nem okoskodni akarok, csak annyi mindent megtudtam az utóbbi fél évben a waze lelkivilágáról, hogy egyre többet akarok megtudni
.köszi & üdv:
DAttis -
GeGexx
aktív tag
Ilyen matricát amiről szó volt hol lehet venni?
-
SZATA
senior tag
válasz
pixelmester.
üzenetére
Ezt már én is nézem, hogy lehetne jobb, szebb. Ezt úgy kaptuk a központtól.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
szerintem ez htc betegség. Volt pár htc-m, és mind úgy melegedett mint az állat. Az egyiket nem is tudtam használni nyáron, mert folyton kikapcsolt. (Ismétlem szerintem
) -
Kbali
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Androidon ugyanezzel a töltővel használtam, ott ennyi idő alatt 30-40% pluszban voltam töltésileg meg nem is forrósodott ennyire.
-
Kbali
nagyúr
Sziasztok! Ha valaki használ Waze-t WP8 Lumia 820-on - másnak is ennyire merül tőle a telefon? Nekem 1 óra alatt képes 40%-ot merülni. A Defy-m kb. 20%-ot merült max. Ma reggel 50 perc alatt sikerül úgy 25%-ot merültetni, hogy közben töltőn volt (1A-rel) és baromira felforrósodott a készülék.
-
axioma
veterán
Ujratelepitettem, minden mindegy alapon, most jo. marmint a program.
Jelenleg (tudom, napszakfuggo is) konkretan Pomaz->Szekesfehervar egyik alternativaja se visz at a varoson! Van a hegyen at, meg van az M0 korbe ketfele befejezessel. A rakpart fele, amikor betervezi, akkor joval rovidebb (most koztes ponttal egyutt tudtam ilyet csinalni).
A fene, az uj rom-ban nincs kepernyofotozas, vagy nem a regi helyen... szoval most 1:23 es 129km a legjobb korben, de ha beleteszek egy koztes pontot Torokbalintnal, akkor csak 69 perc es 90 km. De ez igy mondjuk trukkozes, bar sztem igy is meg kene talalnia, de volt amikor az alternativak kozott hozta siman koztes pont nelkul a rovidebb, gyorsabb varoson keresztuli megoldast. -
axioma
veterán
Akartam neked betolni kepet rola, de multkor kicsit kihalt a telefonom, igy most megint elfelejtette a beallitasait (kene mar valami kezi mentest csinalnom idonkent, es ilyenkor csak betolni, mert sdkartya problemak eseten ezt surun megteszi - pedig at sincs helyezve -, de ez mellekes).
Viszont most fel se hozza nekem a menuben a nyelveket. Language alatt irja, hogy Value, es utana uresnek nyilik meg... a menut se tudom atallitani, igy gyanithatoan nem a hangletoltes a kerdeses (bar wifit kap). -
válasz
pixelmester.
üzenetére
nem, asszem ott fehér, fekete körvonallal

-
pixelmester.
aktív tag
A szélvédőre belülről ragasztható matricával kapcsolatban:
a waze feliratra kéne egy fehér k9örvonal, ugyanis a fekete betűk teljesen beleolvadnak a háttérbe. (pl egy fekete kalaptartóba, vagy furgon esetében a nagy sötétségbe...)
a kívülreragasztós verzión is fekete a felirat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Futás, futópályák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az nyugdíjasoknak való...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De majd legközelebb

)