- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
bodoraudio #53099 üzenetére
-
bodoraudio
aktív tag
Isten veletek.
Áttértem lg g flex re.
(Nagyon jó) -
sch_a
addikt
Hello!
Lollipopról tudni már valamit? Azt olvastam megkapja az N4 is. -
Amarton
tag
válasz
dannyl #53080 üzenetére
Vissza raktam a 6.8.1-es googlemap-ot. Itt még külön van a navi. Kipróbáltam és jég hideg a telefon navigálás közben. Szóval az új térképpel van valami, hogy mind a 4 magot 100%-on tekeri.
Sejtettem én, hogy egyáltalán nem normális, ha a telefon melegszik.
Így hogy nem melegszik töltés nélkül is kibír egy 8 órás utat (kikapcsolt kijelzővel) -
niof
veterán
válasz
cafatmaister #53091 üzenetére
Nálam is hasonló volt a probléma kezdetben, én is arra gyanakodtam, hogy a kit-kat hozott magával valami bugot, ami ezt random idézi elő. De aztán szép lassan állandósult a jelenség mostanra minden második ébresztés problémás. Gombcsere. Én egyben rendeltem hangerő és pwr gombokat, meg akksit is, ha minden meglesz, egyszerre cserélem őket, meg húzom fel az új rendszert is vele együtt. Addig várok vele.
-
madhat911
tag
válasz
cafatmaister #53091 üzenetére
Ugye, hogy feature a kamera restart? :-)
-
aizen92
addikt
és a google play szolgáltatások elkezdte zabálni az akksit...
utoljára OS verzió váltások előtt csinálta ezt.... -
cafatmaister
csendes tag
Üdv, nalam is előjött a bekapcsolo gomb hibája, azt szeretném kérdezni hogy lehet ez szoftveres bug is? nekem rövid nyomasra reagál, csak a hosszúra nem.igy nem lehet ki kapcsolni sem, ekkor sötétben fotózok párat vakuval - restartol és a pin beirasa után lám megint működik a bekapcsolo gomb röviden és hosszan is...
-
sompetike
aktív tag
válasz
janosibaja #53089 üzenetére
55c volt a telo,amikor a ujra indult.
Fent van a playen a nexus 6 elő rendelhető 29.töl 649$...
-
janosibaja
őstag
válasz
dannyl #53085 üzenetére
Nyári tapasztalatom: több napon keresztül összesen 3600 km-et tettünk meg, folyamatosan ment a navi, végig autós töltőn volt, s a kijelzőt soha nem kapcsoltam ki. Én ki is íratom vele a nyitóoldalra az akku hőmérsékletet: mindig 50-52 fokos volt, de nem kapcsolt le a Nexus egyszer sem, működött kifogástalanul.
Igaz, ahányszor megálltunk enni, pihenni, akkor lekapcsoltam.
-
mcsabi84
senior tag
Valaki feltolta már az új Carbon-t? Nekem se az előző, se a legfrissebb változat nem indul. Először azt hittem, hogy a barátnőm N4-ével van baj, de most feltoltam a full legyalult telómra és ismét valami hasonló kezdőképernyő fogadott.
Szóval jelenleg senkinek nem ajánlom. Az utolsó használható változat az a CARBON-KK-NIGHTLY-20140926-0904-mako.zip -
sompetike
aktív tag
Nekem már vol olyan a nyáron,hogy ment a waze,bt telefonálás,s kiírta,hogy 55c a technika,mindent lekapcsol,s ujra indult...
-
-
dannyl
addikt
válasz
Amarton #53068 üzenetére
Pár hete 1200 km-t nyomtam le egy huzamban N4+navi kombóval. Hosszú autópályás szakaszoknál kikapcsoltam a kijelzőt, de végig kibírta. Nyilván végig autós töltőn volt, szóval merülséről nem tudok nyilatkozni ilyen hosszú távon, de itthon szoktam használni, igazából nem merül vészesen. Melegedni melegszik, de szerintem ez a dolga. Anno a 200Mhz-es 1 magos procimat az asztali PC-n is kellett hűteni egy mocskos nagy hűtővel, mikor a quake maxon tekerte. Itt egy 4magos 1500Mhz-es processzorról beszélünk nulla hűtéssel. Az lenne furcsa, ha nem melegedne. Én személy szerint teszek rá, hogy milyen meleg. Annyi esze tuti van (a régi PC procinak volt), hogy túlmelegedés esetén shutdown-ol.
-
Eclips21
őstag
válasz
bodoraudio #53040 üzenetére
ja, én azt hittem panellal együtt cserélted
akkor bocs
-
hotibi
aktív tag
válasz
Amarton #53068 üzenetére
üdv régebbi maps 6.8.1 et használtam navigálásra. Melegedésnek nyoma sem volt. De már nem használom mert a hárombetűs jobban tetszik.
pcnet: köszi nézek valami sim kezelőt.
adamfriday: köszi. a retró megoldás jaja de ha munka közben szükségem van egy sim re amin az összes telefonszám elérhető az nekem hasznos mert áttenném a simet egy buta telefonra.
-
Amarton
tag
Valaki használja a google maps-et navigációra?
Ha elindítom, akkor a telefon felforrósodik és kikapcsolt kijelző mellett is nagyon merül.
Feleségem Nexus4-e ugyan ezt csinálja. -
adabra
senior tag
válasz
NTonee #53057 üzenetére
Tuti nem szolgáltató függő. Épp az imént kikapcsoltam a hívásvárakoztatást, és egy szintén vodafone-os kolléga próbált hívni az iphone 5s -éről. Foglalt jelzést kapott.
Nem tűnik nagy problémának, holott szerintem igenis az. Ahogy korábban írtad, én is gyakran csak hallgatom a semmit. Illetve a vonal bontása miatt a tárcsázó alkalmazást "hallgatom" bekapcsolt kijelzővel. Gáz.
Egyébként nálam 11 -es HW revision van (ez is "bütykös")
-
NTonee
veterán
nem figyeltél a témára. Az a probléma, hogy ha valakit felhívsz és az a valaki épp telefonál (nincs nála hívásvárakoztatás beállítva), akkor nem kapsz vissza foglalt jelzést, hanem automatikusan bontja a vonalat, te meg csak pislogsz, hogy most hív, vagy nem hív a telefonod, vagy mi a fene történik. Sokszor én is hallgatom a nagy semmit, mert azt hiszem, hogy csak lassan kapcsol, közbe már rég bontotta a vonalat.
-
mm89
őstag
válasz
adabra #53053 üzenetére
Miért jó a foglalt jelzés? Én ha beszélek és befut egy hívás, akkor jelez a telefon és eldönthetem hogy átváltok e arra vagy beszélek tovább az eredetivel. Az első hívó nyilván bontásra kerül,a második meg semmit nem vesz észre az egészből.
Bár az tény, hogy még régebben butatelefonok tudták azt is hogy mindeközben a második hívó kapott egy figyelmeztetést, hogy a hívás várakozik. -
adabra
senior tag
Szerintem HW jellegű hiba/korlátozás áll a háttérben. Igaz, N4-et csal két hazai szolgáltató SIM kártyájával próbáltam, de egyik esetben sem sikerült foglalt jelzést "kicsikarni" belőle. Próbáltam 2G és 3G-n is.
Míg egy másik telefon (SE Ray) mindig felismerte, hogy foglalt a hívott szám.
Nem hiszem, hogy a szolgáltató készülék típus (v IMEI range) alapján máshogy jelezné ezt a hívó felé.A szomorú az, hogy a Google és az LG sem hajlandó azt mondani, hogy "bocs, ezt elk.rtuk" vagy "nem hiba, hanem feature".
-
pcnet
addikt
válasz
adamfriday #53050 üzenetére
Édesanyám Vodafone Smat Minijén van USIM lehetőség névjegy mentéskor. 15e ft volt anno kártyásan.
Szentkuti: Valóban, igazad van, de, hogy 85 ft volt a vége, az stimmel.
Pompi: Anno iPhone használók szakmai topikjában is ment az anyázás ezért. Szóval tuti nem N4 specifikus a dolog.
-
Pompi
nagyúr
válasz
fokukac #53022 üzenetére
Visszaolvastam a "threadet". Én is a szolgáltatót okolom / okoltam, mert amennyire én tudom ezt más telefon is csinálja. Pl. ugyanezt adja elő az iPhone is, pont nemrég beszéltem erről egy ismerőssel akinek i5 van és szintén vodás, mint én, ő is megerősítette, hogy neki sincs foglalt jelzés.
Még nem vagyok meggyőzve, hogy ez csak hw hiba, de majd valahogy kipróbálom. -
adamfriday
senior tag
válasz
hotibi #53047 üzenetére
Én azt javasolnám, hogy ismerkedj meg az Android alapjaival és a Google fiókoddal szinkronizáld a kontaktokat. Egyébként nem is találok olyan lehetőséget, hogy SIM-re vagy telefonra mentsen, csak Google fiókot tudok választani.
szerk. megelőztek, de továbbra is a google fiókot ajánlom a retro megoldások helyett -
pcnet
addikt
válasz
hotibi #53047 üzenetére
Telefon memóriába úgy tudod, hogy bepötyöd tárcsázóba a számot, majd hozzá adás névjegyhez, utána lent új névjegy létrehozása és fent a google accod mellett lenyitod a menüt és kiválasztod a csak a telefonra opciót. SIMre passz, szerintem csak 3rd party app játszik, vagy SIM kezelő app Playről
Szentkuti: Akkor bocs, úgy emlékeztem itt valaki 3.085 ft-ot írt.
-
hotibi
aktív tag
üdv hol tudom kiválasztani hogy az uj telefonszámok a simen vagy a telefon memóriába kerüljenek? köszi.
-
pcnet
addikt
válasz
Pr3ciSioN #53044 üzenetére
Power gomb sajnos szériahiba N4-nél. eBayről 1.000-2.000 ft, fagyallo kollégánál 2500 ft (megvárható), LG szervizben ~3.100 ft a csere. USBnél nekem is nyikorog, csavar lazítás majd meghúzás nem hiszem, hogy segítene rajt, mert a két csavar közt kb. középen nyikorog, ahol már nem feszítik a két elemet a csavarok.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Sziasztok!
Valaki más is járt már úgy mint én hogy a töltő csatlakozónál "nyekereg" ?
ha a két csavart kilazítom aztán vissza húzom akkor megszűnhet ez a gond? A másik pedig a bekapcsoló gomb. Néha érzékel néha nem
valamikor úgy be kell nyomni mintha átakarnék nyúlni a telefon oldalán ( és akkor sem mindig érzékeli ) valamikor pedig épp hogy csak hozzá érek már érzékel is
ez a kisebbik gond mert az Unleashed Ultimate kernellel kiküszöböltem a bekapcs gombot ( kikapcsolt kijelzőnél kétszer koppintok felébred , ha pedig elhúzom a kezem a nav bar-on akkor pedig bill zárba rakja magát ) ha valakinek van van valami ötlete a szivesen fogadom , köszönöm előre is
-
fatal`
titán
válasz
bodoraudio #53040 üzenetére
Hát az ujjad nem csodálom, hogy nem szeretnéd ráforrasztani többet az USB-re.
-
Eclips21
őstag
válasz
bodoraudio #53036 üzenetére
Én szétszedtem már párszor
konkrétan kijelzőt cseréltem, de azon kívül is szét lett szedve. Nem emlékszem semmi extrára. Szerintem csak neked volt újdonság azért tűnhetett bonyolultnak.
-
niof
veterán
válasz
bodoraudio #53036 üzenetére
Ugyan már...
-
waccamár
senior tag
Köszönöm mindhármatoknak a válaszokat! Utánanézek, és ha úgy ítélem meg, akkor megpróbálkozok egyedül
-
Eclips21
őstag
válasz
bodoraudio #53033 üzenetére
Na azért nem kell túlozni elég hozzá egy youtubos videó, de még anélkül is csak csavarozás meg egy kis küzdelem a ragasztóval.
-
janosibaja
őstag
Sziasztok, Win 8.1-em van, rootolt a Nexus, gyári ROM-mal.
Eddig remekül csatlakozott a géphez, most rádugtam az USB-re, s nem hajlandó megjelenni a gépemen csak kamera kapcsolatban, MTP kapcsolatban nem látszik semmi belőle. (Fejlesztő módban az USB-hibakeresés természetesen be van kapcsolva.) Pedig a PC látja valahogy, mert a Nexus kikapcsolása lehetőség meg van a képernyő jobb sarkában... csak épp nem találom a gépen sehol... Mit csináljak? Plíz!
-
hYpErKe
tag
válasz
petipetya #53025 üzenetére
Igen én is így gondolom, nekem is noti már csak buligépnek ( zenegép ) van kinevezve, nagy ritkán pokerezek még ágyból rajta. Melóhelyen pc-t használok itthon is ha gépezek az is pc 99%ban ezért lenne jó egy tablet kiegészítőnek mert azért mégis nagyobban jobb olvasni a híreket ágyból mint telón. De n6 nekem is telónak túl nagy, ezért lehet marad a tablet verzió.
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #53023 üzenetére
Plusz a Nexus 4 óta (tavaly nyár) utálom a laptopot, mivel a telón megoldható a legtöbb dolog: pl. doksik szerkesztése, munkahelyi pdf-ek megnézése, privát levelezés/csevegés, ebook olvasása stb. Mindezek a telón sokkal jobban kézreállnak, és ez egy phablet mellett szól. De akkor is nagy...
kevés az 5 perc
-
NTonee
veterán
válasz
hYpErKe #53021 üzenetére
ha 1-2x előfordul, azzal nem is foglalkozok, de nálam mostanra túl gyakori lett, így akkucsere jön. A telóval egyébként semmi gondom a mai napig, nagyon szeretem és bár a N6 is nagyon tetszik, a méretével nem tudok mit kezdeni. Ha a pletykált 5,2" jött volna, akkor már vakarnám a fejem, hogy az új laptop témát tegyem félre, vagy telót.
-
petipetya
nagyúr
válasz
hYpErKe #53021 üzenetére
Jó kis dilemma. Magam is nagynak találom a Nexus 6-ot. Ám emellett pár élménnyel is gazdagabb lettem:
- Egyik havernak van egy Iocean X8-a, amelynek mérete hasonló a Nexus 6-hoz. Zsebben elfér, netezni és videózni remek élmény rajta, ám a napi használathoz túl nagy.
- Van most nálam egy 8.9-es tablet, amely remekül helyettesíti az otthoni laptopot. Mindkettőt arra használom, hogy a letöltött filmeket és feliratokat összepárosítsam aztán ezeket megnézzem. Amíg a gépet hdmi kábelen keresztül ki kell vezetni a tévére, addig a tablet önmagában is élvezhető minőségű képet biztosít.
- Úton van egy EZCast nevű cucc, amely révén elvileg ki tudom majd küldeni a telefon tartalmát a tévére. Ha a youtube és az MX Player tartalma átküldhető, akkor a laptop nem fog kelleni a filmekhez.Egyszóval szerintem felesleges egy batár nagy készüléket venni a Nexus 6 személyében. Másrészt 1,5 éve a 3.7-es képernyőre esküdtem, ám azóta volt 4.3-as és most a 4.7-es is. Plusz másfél hétig használtam egy 5 colos eszközt, az volt az optimális. Szóval lehet, hogy a Nexus 6 is megfelelő lenne a számomra. A fene tudja.
-
hYpErKe
tag
válasz
NTonee #53014 üzenetére
Nekem egyszer fordult olyan elő, hogy reggel kelek akksi 90% körüli megnézek rajta valamit, majd hagyom fél órát magára azt nyomkodom kicsit megint erre már csak 7x%, néztem is bután mi a szar van itt, mondom megbolondult ez?! Csináltam egy restartot vissza ugrott 96%-ra és szép folyamatosan merült utána egész nap semmi rendellenesség nélkül.
Amúgy nekem mióta március körül kicserélték a belét meg az akksit is szerencsére semmi gondom a teloval. kopp-kopp
Azon gondolkoztam veszek magamnak egy tabletet a n4 mellé de most ez a n6 kicsit elgondolkodtat mert nagyon szép és nagy is csak félek telefonként túl nagy lenne már zsebben hordani.
Amúgy N4 telómat nem cserélném el semmire!
-
Diamond500
senior tag
Nekem meg nyáron volt alaplap/főpanel csere, (akik követik a fórumot tudják miről van szó) Erre most meg elkezdett a bekapcsoló gomb vacakolni! Nem mindig ébred elsőre.. Pedig gondolom az a panelon van, és az is "új". Hócipőm tele van már! Értem én hogy 2500 ft a csere, - amúgy is gyári garis-, de mire felviszem szervizbe, meg visszajövök 80km.. nem beszélve az utazás költségeiről.
-
NTonee
veterán
válasz
mihione #53013 üzenetére
semmi jelentősége nincs szerintem annak, hogy ott mit ír az akkura. Nálam olyan gondok vannak, hogy pl 36%-on újraindítom a telefont, mire visszatér, már csak 18%-ot ír és onnan merül szépen. De ha ismét csinálok egy rebootot, akkor képes már 44%-ot írni és úgy merül tovább. Hogy ez miért van, nem tudom, én tippre akku hibára gondolnék annak ellenére is, hogy nekem is good-ot ír az akkura.
-
szentkuti11
addikt
válasz
gipsztigris #53001 üzenetére
Nem tudom mennyiben szólt ez nekem (a többes szám miatt), de ha valamennyire igen, akkor elmondanám, hogy minimum 10 jobb telefont tudok felsorolni az N4-nél, de ebbe a listába nem tartozik bele a G2. Az LG-k közül csak a Nexus 5-öt tartom jobbnak...
-
adabra
senior tag
válasz
Integra #53005 üzenetére
Igen.
Issue #53448 Status: new -
gyuri2008
veterán
válasz
Grande Ale #52994 üzenetére
Nem tudom letölteni.
-
jakec
tag
Valaki próbálta ki az említett Romot?
-
adabra
senior tag
válasz
gipsztigris #52999 üzenetére
Szerintem mindkettő a maga kategóriájában jó ár-érték aránnyal bír(t).
Valószínűleg a G2 sem tökéletes, ahogy a N4 sem az. Én pl. máig értetlenül állok az előtt, hogy a Google hogyan vehette át az LG-től a N4-et úgy, hogy a telefon nem ismeri a foglalt jelzést. Nem hiszem, hogy eredetileg szándékosan így rendelték meg... -
-
aizen92
addikt
válasz
gipsztigris #53001 üzenetére
kérlek ez egy nexus topic. Nem értem mit vársz.
Menj be akkor vitázni egy iphone topicba...
-.-'
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Projektor topic
- Honda topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- PS Plus előfizetések
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)