Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maggi1886076
addikt
-
eastsider
nagyúr
Nincs olyan gond ami miatt ne lehetne használni a gyárival, stabil, gyors, szép.
Csak a plusz funkciók miatt használunk custom romokat (nagyrészt), szóval a kényelem miatt
De nincs olyan, mint samunál, hogy annyira Lajos, bughalmaz a rendszer, hogy azért kelljen custom rom -
HZoli87
veterán
-
NTonee
veterán
a legfrissebb supersut flasheld be, ha már van fent recovery. install zip menü a recoveryben, megkeresed a letöltött zipet, flash és készen vagy.
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
Vagy a AndroiTS GPS Test-et. Itt Orosz zászlókkal jelöli. Egyébként a 64-es sorszám feletti holdak a Glonass holdak, így még külön program sem kell hozzá.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
NTonee
veterán
Tudom, hogy nem ma reggel indítottam a kérdést (a legtöbben csak 5-6hszt olvasnak vissza), de azzal kezdtem, hogy az első perctől kezdve figyelem és volt ott nagyon jó (vagy ilyesmi), aztán jó, kb 2-3hete lett rendben van felirat nálam.
Az utóbbiban igazad van.[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
-
NTonee
veterán
nincs. Kernellel lehet szórakozni, de olyan nagyon sokat az sem fog hozni. Egyébként a 3,5 óra kijelzőidő az kifejezetten jó, ha mondjuk 24órát elmegy a telefon közben. Csinálok én bármikor 5órás kijelzőidőt, csak épp akkor folyamatosan a kezemben kéne legyen a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
igen, az xposed framework nem ART kompatibilis és valószínűleg nem is lesz az még jó ideig.
,,Xposed Framework FAQ
After installing Xposed, the runtime gets reset from ART to Dalvik. Can you stop it please?
You can be glad that I implemented this, otherwise you would be in a bootloop know. Xposed isn't compatible with ART (yet). It's a completely different architecture with pretty much no documentation. Rewriting Xposed for the ART runtime requires understanding the concept, the code structure and many details to know how it works. I have already spent dozens of hours on that and some things are working. But still it's a long way ahead. Don't expect even a test version in the near future. So please don't ask when it will be available - you will surely know when it is ready. I have nothing else to say about that."[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
Nem volt részletezve mire mennyi. Csak annyi, hogy egy év garanciát vállalnak. Mindegy, 95e ft-ért vettem, most posta, futár, akksi cakli-pakli 9e ft volt. 104ből megállt. Még egy hónap garom van, de remélem nem lesz semmi baj vele. Utána meg akárhol is veszem, saját zsebből megy. Gyártói garral ~120e ft lett volna anno.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Lacka89
aktív tag
-
malphitee
senior tag
-
zhorvath
aktív tag
Van. Letöltöd a gyári image fájlt.
Kicsomagolod.
A flashall. bat fájlt megszerkeszted úgy, hogy kiveszed a -w kapcsolót (ez wipeolná a telefont), elmented.
Ezután fastboot módban elindítod a flashall.bat fájlt, így csak frissíteni fog, minden adatod és beállításod megmarad. -
félisten
A Heartstone nem tudom mennyit foglal, de énnálam a Chroma esetében IGo SzüliApp (ami ugye csak Magyarország térkép) és Facebook van fent, plusz 600MB zene és ~100MB képek, plusz cirka 400MB a fent lévő telepítők mérete, így van még 1,5 GB tárhelyem.
A Chroma telepítője 210MB egyébként, az ajánlott GAPPS hozzá 199MB, de persze felrakhatsz kevésbé nagyot is.
Az IGO esetében ha felrakod a teljes európa térképet, akkor tuti nem férsz el a telefonon, de szvsz semelyik 8GB-s telón nem férnél el. Szóval a térképekből kell(ene) szelektálnod.
A tárhelybővítés problémája ismerős, de hát a Nexus széria az Androidok iPhone-ja, ott sincs bővítás, itt sincs bővítés...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest