- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
cafatmaister #58956 üzenetére
előtte meg ne próbáld az FR-t, mert akkor ugrott az OTA is. Utána csinálhatsz, de nem muszáj. Ha minden rendben működik, akkor nem kell. Ha valamilyen problémát tapasztalsz, akkor viszont az legyen az első.
-
Sanya
nagyúr
válasz
cafatmaister #58956 üzenetére
Én nem csináltam. Eddig jó.
-
niof
veterán
válasz
cafatmaister #53091 üzenetére
Nálam is hasonló volt a probléma kezdetben, én is arra gyanakodtam, hogy a kit-kat hozott magával valami bugot, ami ezt random idézi elő. De aztán szép lassan állandósult a jelenség mostanra minden második ébresztés problémás. Gombcsere. Én egyben rendeltem hangerő és pwr gombokat, meg akksit is, ha minden meglesz, egyszerre cserélem őket, meg húzom fel az új rendszert is vele együtt. Addig várok vele.
-
madhat911
tag
válasz
cafatmaister #53091 üzenetére
Ugye, hogy feature a kamera restart? :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Motoros topic
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest